Nicolaus Club Fontane Bianche 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Itālijā, Sirakūzās.Vairāk →
аватар derzhavina.al
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums bija brī niš ķ ī ga atpū ta ar jaunu vī rieti Fontane Bianche 4 *. Lieliska jū ra (ļ oti tī rs vē ss ū dens), laba smilš u pludmale, ē rta piekļ uve tai. Atseviš ķ s pluss ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Sirakū zā m, vairā kas reizes diezgan mierī gi izkā pa pilsē tā , lai nebū tu garlaicī gi divas nedē ļ as tikai pludmalē . … Tomēr ▾ Mums bija brī niš ķ ī ga atpū ta ar jaunu vī rieti Fontane Bianche 4 *. Lieliska jū ra (ļ oti tī rs vē ss ū dens), laba smilš u pludmale, ē rta piekļ uve tai. Atseviš ķ s pluss ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Sirakū zā m, vairā kas reizes diezgan mierī gi izkā pa pilsē tā , lai nebū tu garlaicī gi divas nedē ļ as tikai pludmalē . Pē c atseviš ķ as vienoš anā s ar tū roperatoru devā mies uz Noto - starp citu, iesaku apmeklē t š o pilsē tu, ļ oti skaista. Neteikš u, ka vē lē tos tajā dzī vot, bet daž as stundas apbrī not ir pareizi. Nez kā pē c man lika smieties, ka viens no vietē jiem apskates objektiem un apskates objektiem ir pilsē tas cietums. Iespē jams, tajā ir kā da ironija. Viesnī cā bija ļ oti laba animā cija, kas pat man izdevā s iepatikties, lai gan neesmu š ā das izklaides cienī tā js. Bet animā cijas komanda bija tik draudzī ga un "savē jā ", vai kaut kas tā , ka viņ i ar prieku piedalī jā s viņ u programmā . No plusiem man ī paš i patika - parastā Wi-Fi tī kla klā tbū tne, kas neaizņ em pusi dienas, lai lejupielā dē tu vienu e-pastu. Viesnī cas mā jaslapā norā dī ts, ka katrā numurā ir "balkons, vannas istaba ar vannu vai duš u, fē ns, gaisa kondicionē tā js, telefons, kabeļ televī zija un satelī ttelevī zija, rakstā mgalds, seifs (par maksu) un minibā rs (pē c pieprasī juma). " Neizmantojā m ne seifu, ne minibā ru, tā pē c par tiem neko nevaru teikt, pā rē jais tieš ā m bija. Tī ra, labi uzturē ta viesnī ca, jauks personā ls. Viesnī cā , cik saprotu, nav pastā vī gi fiksē ta krieviski runā još a gida, bet regulā ri uzrodas tū roperatora pā rstā ve meitene, tā pē c visus raduš os jautā jumus par ekskursijā m atrisinā jā m bez problē mā m un apgrū tinā jumiem.
Ir tieš i viens mī nuss - diezgan maza platī ba pie viesnī cas. Vakara promenā des cienī tā jiem klā jā s smagi, jo reā li visa teritorija jau pirmajā dienā tiek apieta, nav kur staigā t. Man paveicā s, man vairā k patī k plunč ā ties un mī dī t, nevis mī dī t kā jas, bet jauneklis reizē m cieta. Vā rdu sakot, paturiet prā tā : protams, varat pastaigā ties pa Fontane Bianche, bet jū s nevarat paļ auties uz ilgu pā rdomā tu pastaigu ne pa apli.
Pā rē jais atbilst standartam, lieliska č etrzvaigž ņ u viesnī ca.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Италии, в Сиракузах.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts Istabās

Интернет, кондиционер, ванная комната, фен, туалет, телевизор, телефон.

Adrese Via Mazzarò 1/2/4, 96100 Fontane Bianche (Siracusa)
Tālruņi: +39 0831 1810939
Tīmekļa vietne: Nicolaus Club Fontane Bianche
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.