Jautājums o Rimini

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
188 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Vai kāds var pastāstīt par ekskursijām no Rimini?
Šeit, Kostadoradā, Spānijā, bija autobusu plāns. Vai Rimini ir tāds operators? Ja nē, kā organizēt ekskursijas? Un vai ir vērts tur palikt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2020-01-174 gadā atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар zhdanova10
Šeit ir diezgan nesens un detalizēts stāsts
https://www.turpravda.com/it/blog-455057.html
Domāju, ka var jautāt personīgi, TP atbildēs sīkāk.
аватар ollennka
No lielākajiem operatoriem es noteikti tur redzēju TezTour, un konkrēti Sanmarīno mēs šķērsojām autobusu. Pie pludmalēm ir daudz mazu ekskursiju firmu, ar meklēšanu problēmām nevajadzētu būt, bet nosaukumi kaut kā neiespiedās atmiņā.
Ir vērts atpūsties – atkarībā no tā, ko salīdzināt un atkarībā no vajadzībām. Pludmale tur ir ļoti plaša un gara, stiepjas 20 kilometru garumā pa visu Rimini un tai piegulošajām pilsētām. Ēdiens ir garšīgs, Itālija galu galā: pica, makaroni, zivis, jūras veltes, vīns. Vecpilsēta ir diezgan skaista, lai gan maza, priekš vienas dienas ekskursijas. Labas iepirkšanās iespējas tuvējās Sanmarīno tirdzniecības vietās. Nedēļai, man šķiet, pietiek ar nodarbībām. Pludmales un ūdens tīrība ir sliktāka nekā, piemēram, Turcijas Kemerā. Rimini ir pilns ar kaut kādiem ēnas aktīvistiem uz ielas, kuri vispirms prasa parakstus, lai atbalstītu jebko: seksuālās minoritātes, afrikāņu sievietes, bezpajumtniekus kaķēnus - un tad saka, ka parakstam jāpievieno kāds eiro ziedojums.
аватар Scurra-2
Paldies par atbildēm! Un parakstītāji-aktīvisti tika satikti Francijā un Itālijā, citās pilsētās. Plānojiet apmeklēt Sanmarīno un Pizu, ja iespējams, izstaigājiet pašu Rimini.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rimini
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl