Europa Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.610
№19 viesnīcas reitingā Rimini
Viesnīca atrodas netālu no jūras centrālajā jūras rajonā, netālu no visiem Marina Centro rajona veikaliem un labiem restorāniem un 100 metru attālumā no Adrijas jūras. Atklāšana notika 1969. gadā, pēdējais atjauninājums tika veikts 2016. gadā. Rimini dzelzceļa stacija atrodas 1 km attālumā no viesnīcas. Šī opcija ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanās.Vairāk →
аватар prosvetik100_gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums viss patika š ajā viesnī cā , viss bija ļ oti labi. Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Laba uzkopš ana, lieliskas brokastis ar daž ā diem ē dieniem. Viss bija tuvu viesnī cai: pludmale, lielveikals, pieturas. Viss ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Mums viss patika š ajā viesnī cā , viss bija ļ oti labi. Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Laba uzkopš ana, lieliskas brokastis ar daž ā diem ē dieniem. Viss bija tuvu viesnī cai: pludmale, lielveikals, pieturas. Viss ir ļ oti ē rti.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā vietnē ir nepareiza informā cija par viesnī cu. Viesnī ca atrodas nevis Cattolica vē sturiskajā rajonā , bet gan Rimini Marina Centro rajonā uz Via Vispucci. Vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir no viesnī cas Rimini. Sport and Leisure Hotel Europa 3* ir bezmaksas velosipē du noma. … Tomēr ▾ Š ajā vietnē ir nepareiza informā cija par viesnī cu. Viesnī ca atrodas nevis Cattolica vē sturiskajā rajonā , bet gan Rimini Marina Centro rajonā uz Via Vispucci. Vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir no viesnī cas Rimini. Sport and Leisure Hotel Europa 3* ir bezmaksas velosipē du noma. Privā tas teritorijas nav, baseina arī nav. Tomē r ir bezmaksas autostā vvieta automaš ī nā m. Kopumā viesnī ca man patika, tī ra, ē rta; ē dienreizes - bufete brokastī s, vakariņ as - salā tu bā rs un 2 ē dieni no ē dienkartes. Tas bija ļ oti garš ī gi. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Mē s dabū jā m trī svietī gu istabiņ u diviem, tā pē c tā bija plaš a, lai gan bija jā gaida lī dz pulksten 14, lī dz bū sim iekā rtojuš ies. Vannas istaba bija nepieklā jī gi milzī ga, bet duš a bija caurums grī dā ar grī dlī stes pa perimetru un cietu aizkaru. Pā rē jā s istabā s bija nelielas vannas istabas ar pilnā m duš ā m. Skats no balkona - kaimiņ u viesnī cu jumti, vecpilsē tas smailes, un reizi 12 dienā s dū maka izklī da, un mē s skaidri redzē jā m Sanmarī no. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, nemitī gi kaut kur gā jā m un gā jā m, gā jā m uz viesnī cu pā rģ ē rbties, ē st, mazgā ties un gulē t. Vienī gais kaitinoš ais bija teritorijas trū kums viesnī cā . Kad vakarā tā vien gribas pasē dē t gaisā , jo pa dienu jau esi bijis un aizskrē jis, bet nav kur. Viesnī cas priekš ā ir neliela niš a, ir 8 krē sli 2 rindā s, 2 mazi galdiņ i un pelnu trauks. Un tu jū ties kā vecmā miņ a, kas sē ž ieejas priekš ā )))) Man atkal bija jā iet kaut kur pastaigā ties. Pilsē tas robež ā s neizmantojā m sabiedrisko transportu. Gā jis kā jā m vai braucis ar velosipē du. Ar velosipē diem braucā m uz atrakciju parku "Itā lija miniatū rā ", uz tirdzniecī bas centru LE BEFANE, uz kaimiņ u pilsē tā m Rič oni un Rivabella. Cattolicā ir viesnī ca Europa 4 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Es nedzī voju š ajā viesnī cā un pat neiegā ju tajā , vienkā rš i, kad gā ju garā m š ai viesnī cai, es pastā vī gi jutu nepatī kamu ž urkas un suņ a maisī juma smaku, un tad es sapratu, cik man ir paveicies. Es dzī voju citā viesnī cā , bet pa durvī m bija skaidrs, ka viņ š ir pieklā jī gs, bet smarž a. … Tomēr ▾ Es nedzī voju š ajā viesnī cā un pat neiegā ju tajā , vienkā rš i, kad gā ju garā m š ai viesnī cai, es pastā vī gi jutu nepatī kamu ž urkas un suņ a maisī juma smaku, un tad es sapratu, cik man ir paveicies. Es dzī voju citā viesnī cā , bet pa durvī m bija skaidrs, ka viņ š ir pieklā jī gs, bet smarž a.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pā rē jais atstā ja tikai brī niš ķ ī gus iespaidus, viss atgriezā s pozitī vi. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā...Mē s nopirkā m biļ eti Natalie Tours. Nebija nekā du pā rklā jumu ar vī zā m, biļ etē m un lidmaš ī nu izlidoš anu. … Tomēr ▾ Pā rē jais atstā ja tikai brī niš ķ ī gus iespaidus, viss atgriezā s pozitī vi. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā...Mē s nopirkā m biļ eti Natalie Tours. Nebija nekā du pā rklā jumu ar vī zā m, biļ etē m un lidmaš ī nu izlidoš anu. Rimini tika sagaidī ti uzņ ē muma pā rstā vji, iesē dinā ti autobusā un nogā dā ti viesnī cā . Pa ceļ am viss tika skaidri izskaidrots. Kas attiecas uz viesnī cu. Nav liela mā jī ga viesnī ca, meitene un jauneklis reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gi, viņ i sazinā s itā ļ u un angļ u valodā . kā arī praktiski viss viesnī cas personā ls. Ī paš s paldies viesmī lim vā rdā Marko, ļ oti sabiedrisks, dzī vespriecī gs un draudzī gs cilvē ks. Viesnī cas numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, mū su balkons nebija liels, bet mū s patī kami pā rsteidza divas nostieptas virves, vajadzī bas gadī jumā var pakā rt kaut ko ž ā vē t. Kondicionieri ieslē dzā m un izslē dzā m paš i, istaba bija svaiga un vē sa, kad vajadzē ja. par pludmali: viesnī ca ir pievienota pludmalei ar numuru 32. viens sauļ oš anā s krē sls dienā maksā.4 eiro. ja dodaties uz pludmali, kas nav piesaistī ta viesnī cai, tad sauļ oš anā s krē sls maksā s 6 eiro. jū ra ir vienkā rš i fantastiska! ļ oti silts un jā pā rvietojas simts metri no krasta, lai ieietu ū denī lī dz kaklam. tā pē c tā ir paradī ze bē rniem sekla un samē rā droš a. Š ajā pilsē tā ir ļ oti brī niš ķ ī ga kafejnī ca ar nosaukumu Amerigo!!!! ! ! Ē dienkarte ir ļ oti ē rta ar katra ē diena fotoattē liem. ē dienu apraksti vairā kā s valodā s, ieskaitot krievu. Viesmī ļ i un kafejnī cas saimnieki vienkā rš i super!!! ! ! Mē s pusdienojā m š ajā kafejnī cā visas mū su brī vdienu dienas, un katru dienu pē c tam, kad prasī jā m atnest rē ķ inu, viņ i mums atnesa nelielu karafe banā nu liķ iera un citronu degvī na un manam dē lam gardu piena kokteili. tā tad ja vē lies sevi palutinā t ar visā diem labumiem, esi Amerigo !!!! ! ))))) Par ekskursijā m. Viņ i apguva tikai vienu (jo brauca ar dē lu un viņ am ir tikai 10 gadi ar maziem bē rniem ekskursijā s, tas ir grū ti, viņ i ļ oti ā tri nogurst, devā s ekskursijā.6 no rī ta un atgriezā s 10 vakarā ) apmeklē ja Venē ciju, tā ir neaprakstā ma sajū ta, š ī nav pilsē ta pasaka un tas ir jā redz savā m acī m !!!! ! starp citu, mē s nejutā m bē dī gi slaveno smaku, lai gan braucā m ar gondolu. tad viņ i paskaidroja, ka tas smarž o tikai tad, kad ir ļ oti karsts. Runā jot par iepirkš anos, ir daž ā das preces un par daž ā diem ienā kumiem. vispā r visu nevar aprakstī t..... ))))) kam bū s jā zina sī kā k, rakstiet, mē ģ inā š u atbildē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetik49
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
VIESNĪ CA EIROPĀ VASARAS VIDUS MAN ATBRĪ VOJĀ S VIESNĪ CĀ EIROPĀ . VIESNĪ CA IR MAZA, BET KĀ ES BIJA VIENS, TAS MAN Ī PAŠ AS NEĒ RTĪ BAS TAS NESARADA. TELPAS PRINCIPĀ IR OMULI, SVARĪ GĀ KĀ TĪ RĪ BA TELPĀ VIENMĒ R TIKA IEVĒ ROTA. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA EIROPĀ
VASARAS VIDUS MAN ATBRĪ VOJĀ S VIESNĪ CĀ EIROPĀ . VIESNĪ CA IR MAZA, BET KĀ ES BIJA VIENS, TAS MAN Ī PAŠ AS NEĒ RTĪ BAS TAS NESARADA. TELPAS PRINCIPĀ IR OMULI, SVARĪ GĀ KĀ TĪ RĪ BA TELPĀ VIENMĒ R TIKA IEVĒ ROTA. UN PATS SVARĪ GAIS (VISmaz MAN) TĪ RA DUŠ A UN SAN MEZGLS! BARĪ BA NAV SLIKTA. BROSTAS: SIERS, š ķ iņ ķ is-DESA, OLAS, DAŽ Ā DAS PĀ RSLAS, AUGĻ U KONSERVĒ TI, PIENS, JOGURTS, CEPUMI, IEVARĪ JUMI, MEDUS, MILZĪ CES, VISS NORMĀ LAS KVALITĀ TES. VAKARIŅ AS: SALĀ TU BĀ NS, KURĀ DAUDZ KARSTO UZKODU, TAD IZVĒ LE ZUPAS VAI MAkaronus PĒ C GALVENĀ Ē DIENA IZVĒ LES (parasti ZIVIS VAI GAĻ A), DZĒ RIENI PAR ATSEVIŠ Ķ U MAKSĀ JUMU (GĀ ZE. Ū DENS 1 EIRO) = 1. ES NĀ KU PĒ C SAJŪ TĀ M UN IESPAIDĀ M, UN ES TO SAŅ Ē MU PILNĪ BĀ . ES VĒ LOS BRĪ DINĀ T - PIETIEK CEĻ OJUMU AĢ ENTŪ RAS ITĀ LIJĀ . BET MAN DOMĀ JU, ka TIE NAV LABA KVALITĀ TE UN PAKALPOJUMI. PROTAMS ES NEVAR ATBILDĒ T PAR VISIEM, BET JEBKĀ RĀ GADĪ JUMĀ BIJA AR KO SALĪ DZINĀ T. VISPIRMS ES REZERVĒ JU EKSKURSIJU PIE OPERATORA, UN PĒ C TŪ RISTU IETEIKUMI NO PRIVĀ TAJĀ VIKTORA. ATŠ Ķ IRĪ BA PROTAMS JĀ DZĪ GA...MAZS AUTOBUSS (SALĪ DZINĀ JUMAM, OPERATORS AUTOBUSS UZ 50 SĒ DĪ TĀ M, Smaigs - PUTEKĒ JS, GIDS NEDZIRD) PIE privā tpersonas 8 Sē dvietā m, AR KONDICIONĀ RU TV, TIEŠ Ā M TEV VISPĀ R IR UN JĀ BŪ T TAS, KAS STASTA UN UZŅ Ē MUMS IR PATĪ KAMS. PILNĪ GI ATŠ Ķ IRĪ GS GATASKATS UN ATMOSFĒ RA.
ES GRIBU JUMS SASTĀ KT, KA ITĀ LIJA, PROTAMS, IR IESPAIDĪ GA - TĀ IR SKAISTA VALSTS, KAS fascinē AR SAVU SKAISTUMU UN VĒ STURI, SAVU ARHITEKTURAS PIEMINEKĻ IEM, IZKLĀ DES PARKIEM UN ATRAKCIJAS. IESAKU APMEKLĒ T - IEGŪ SIT NEATMIŅ AMU DAUDZVEIDĪ GU PIEREDZI. TAGAD GRIBU UZ ITĀ LIJU PAVASARI UN RUDENĪ UN PAT ZIEMĀ !
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar sievu no 2008. gada 13. lī dz 27. septembrim, kopumā man patika, tač u tas vairs nebija atvaļ inā jums jū rā : temperatū ra bija ap 16 un lija gandrī z katru dienu. Es gribē tu sā kt ar viesnī cu: Europa pē c vispā rē jiem iespaidiem ir parasta trī szvaigž ņ u viesnī ca bez pretenzijā m un bonusiem: pieci stā vi, lifts, restorā nam ir terase-balkons, netā lu no pludmales - 50 metri. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar sievu no 2008. gada 13. lī dz 27. septembrim, kopumā man patika, tač u tas vairs nebija atvaļ inā jums jū rā : temperatū ra bija ap 16 un lija gandrī z katru dienu.
Es gribē tu sā kt ar viesnī cu: Europa pē c vispā rē jiem iespaidiem ir parasta trī szvaigž ņ u viesnī ca bez pretenzijā m un bonusiem: pieci stā vi, lifts, restorā nam ir terase-balkons, netā lu no pludmales - 50 metri. Atrodas uz galvenā s transporta ielas, bet mē s esam no treš ā stā va (otrajā - restorā ns) ī paš i no trokš ņ a nepagura. Bet lī dz paš am centram (lī dz stacijai) 20 minū tes kā jā m, vai ar autobusu 3 minū tes - pietura blakus. Personā ls ir draudzī gs, labprā t palī dz visos jautā jumos, zina tikai angļ u valodu (izņ emot itā ļ u valodu), var palū gt arī pilsē tas karti. Pludmale netika novē rtē ta, jo bija diezgan auksts, nopeldē jā mies piecas reizes, 20. datumā visi duš as lietussargi bija saritinā ti un slē gti uz ziemu, un vē jš gā za kā pas uz celiņ iem.
Galvenais viesnī cas trū kums, kā arī visa treshka Rimini ir briesmī gi maza istaba. Lai ieliktu skapī kaut ko lielu, gultas pā rcē la uz citu istabas daļ u, lai ieiet vannasistabā , tā s pā rcē la atpakaļ , garā m gultā m nevarē ja pā rvietoties diviem cilvē kiem, bet liels stū ra balkons. ir puse no visas telpas (citi balkoni ir mazā ki). Duš a un tualete ir tī ra un kā rtī ga. Uz poda ir krī toš a bedete, kā pē c viņ a zin, bet tā dā pozā normā liem cilvē kiem nav iespē jams to izmantot vai tualeti - nopirku tuvā kajā lielveikalā skrū vgriezi un izņ ē mu, nekā du problē mu. TV ar pulti, ir ORT. Gaisa kondicionieris nebija iekļ auts. Vaicā jā m administratoriem, vai nav lielā kas istabas - viņ i piedā vā ja suite ar papildus samaksu 10 eiro dienā , bet pē c izskatī š anas saprata, ka nav jē gas, tur ir plazmas televizors un papildu kvadrā tmetrs vietas. tā ir visa atš ķ irī ba.
Brokastis: siers, š ķ iņ ķ is-desa, olas, daž ā di graudaugi, konservē ti augļ i, piens, jogurts, cepumi, ievā rī jumi, medus, maizī tes, pieticī gi, bet normā lā kvalitā tē . Starp citu, tie bija daž ā di rullī š i, melnā maize un krekeri kā finncrisp, kas bija redzami tikai aptiekā s : )
Vakariņ as: salā tu bā rs, kur ir daudz silto uzkodu, tad zupa vai makaroni no ē dienkartes, tad pamatē diens (parasti zivs vai gaļ a), dzē rieni par maksu (dzirkstoš ais ū dens 1 litrs = 1.8 eiro). Daudz kur esam bijuš i, protams, ne gastroutopija, bet apmierinoš i un garš ī gi.
Ja atbrauc uz Rimini uz divā m nedē ļ ā m - pē rc biļ eti par 12 eiro uz 7 dienā m (blakus stacijai ir dzeltenā autobusa biļ eš u kabī ne) - vienreizē jā s biļ etes bū s dā rgā kas. Netā lu no stacijas ir arī centrā lā tū risma aģ entū ra - paņ emiet pilsē tas karti ar autobusu (trolejbusu) marš rutiem un to ekskursiju cenā m (Bonelli) - gandrī z divas reizes lē tā k, nekā jums piedā vā s jū su gids.
Pilsē tā ir veselī gs iepirkš anā s centrs LE BEFANE, kas atrodas Nuova Circonvallazione pusapvedceļ a stū rī un caur Macanno no stacijas kursē.8. autobuss. Ja iziesiet no viesnī cas, tad pē c 300 metriem pa labi bū s liels divstā vu pā rtikas un apģ ē rbu universā lveikals, lē tā kais (un ne sliktais) vī ns kastē s, galda sarkans un balts - 69 centi par litru!
Tā pat pilsē tā ir tikai viena vieta, kur var iznomā t auto bez kredī tkartes - Via Ortigara promenā des un G. Bande Neres ielas stū ris tieš i zem Brioliņ u parka. Uz trim dienā m viņ i paņ ē ma jaunu Fiat Panda - 190 eiro. Lē tā k, ja jums ir kredī tkarte, varat atrast daudzos birojos lidostā , kas atrodas gandrī z paš ā pilsē tā , no stacijas, 9. autobusa.
Kenedija laukumā (blakus viesnī cai) ir velosipē du, ar akumulatoru darbinā mu velomobilu un daž ā du skrejriteņ u noma, t. sk. un spē cī gs.
Divu nedē ļ u laikā apmeklē jā m Venē ciju (Bonelli autobusā.36 eiro no cilvē ka turp un atpakaļ ), Florenci, Pizu un Romu (ar auto nomu 190 eiro uz 3 dienā m), Ravennu (ar motorolleri - 50 eiro dienā , benzī ns iekļ auts), Boloņ u. (ar vilcienu 14 eiro no personas turp un atpakaļ , ā trums 160 km/h), Sanmarī no (ar regulā ru autobusu stacijas priekš ā , biļ ete dzeltenajā bodē.7, 5 eiro no personas turp un atpakaļ ). Es to neaprakstī š u, viss ir lieliski, es gribē ju vairā k par visu, bet manas kā jas nevarē ja iet. Ja braucat ar automaš ī nu, netaupiet uz maksas ceļ iem, jū s zaudē siet vairā k laika, braucot aiz kravas automaš ī nā m, kuru ir daudz.
Ja ir laiks - apmeklē jiet pilsē tas kapsē tu, ja neskaita jokus, š ī ir ļ oti skaista vieta, katoļ u kapi atš ķ iras no mū sē jiem, tie ir objektī vi sakoptā ki un skaistā ki, nevis drū mi, pozitī vi. Tur atrodas arī F. Fellī ni kaps.
Maksimā lais bagā ž as svars lidostā ir 20 kilogrami vienai personai (diviem cilvē kiem tas tiek summē ts, bet ne vairā k kā.40 kilogrami), par lieko svaru 7 eiro par katru lieko kilogramu - pā rbauda pats.
Izvē lamies nekrustoties ar tū roperatoru - tikai transfē rs uz viesnī cu un lidostu, bez ekskursijā m un "kokteiļ iem"!
Ja jums ir jautā jumi vai vē laties skenē tu pilsē tas karti - rakstiet uz: voyou1905@mail. ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies Itā lijā Europa Hotel ar vī ru un dē lu. Š ī nav pirmā reize, kad esmu ā rzemē s, un man ir ar ko salī dzinā t. Tā dus iespaidus no Romas, Venē cijas un Sanmarī no apmeklē juma nebiju guvis. Bija karsti , ļ oti noguris, bet tas bija tā vē rts! Tagad par viesnī cu: sliktā kos apstā kļ us neredzē ju, no balkona pavē rā s skats uz pagalmu uz netī rajiem dzī vojamo mā ju balkoniem un viesnī cas ē dinā š anas nodaļ u, istabiņ a tik maza, ka nav kur apgriezties, putekļ i nav bijuš i nedē ļ u noslaucī ja, lai gan dvieļ i tika mainī ti un nekas nebija zaudē ts. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Itā lijā Europa Hotel ar vī ru un dē lu. Š ī nav pirmā reize, kad esmu ā rzemē s, un man ir ar ko salī dzinā t. Tā dus iespaidus no Romas, Venē cijas un Sanmarī no apmeklē juma nebiju guvis. Bija karsti , ļ oti noguris, bet tas bija tā vē rts! Tagad par viesnī cu: sliktā kos apstā kļ us neredzē ju, no balkona pavē rā s skats uz pagalmu uz netī rajiem dzī vojamo mā ju balkoniem un viesnī cas ē dinā š anas nodaļ u, istabiņ a tik maza, ka nav kur apgriezties, putekļ i nav bijuš i nedē ļ u noslaucī ja, lai gan dvieļ i tika mainī ti un nekas nebija zaudē ts. Brokastis ļ oti sliktas, nu, vienkā rš i ļ oti. Pē c Turcijas tikai vilš anā s. Apkalpoš ana ļ oti neuzbā zī ga. Tu nevienam neesi vajadzī gs, krievu tū rist. Mē s rezervē jā m ekskursiju, un stundu vē lā k, apstā kļ u dē ļ , tā tika atcelta, tā pē c neviens mums naudu neatdeva. Pludmale ir apmaksā ta - 16 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu dienā . Nekā das izklaides. Bet jū ra ir silta, tī ra, maiga.
Skaists iedegums. Itā ļ i ir pieklā jī gi, vienmē r ir kā ds kurš runā angliski. Neviens nerunā krieviski. No organizā cijas viedokļ a: satikā s, atveda, aizveda - viss bija kā rtī bā . Kopumā labi atpū tā mies, bet otro reizi nebrauktu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir labā kā.3 zvaigž ņ u viesnī ca, kurā esmu bijusi! Ē diens ir lielisks! Tiesa, viesnī cas darbinieki nerunā angliski un vē l jo vairā k krieviski, tomē r tā pat kā visi itā ļ i. Citā di viss kā rtī bā , pa logu var redzē t jū ru un pastaigu ielu. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā.3 zvaigž ņ u viesnī ca, kurā esmu bijusi! Ē diens ir lielisks! Tiesa, viesnī cas darbinieki nerunā angliski un vē l jo vairā k krieviski, tomē r tā pat kā visi itā ļ i. Citā di viss kā rtī bā , pa logu var redzē t jū ru un pastaigu ielu. . . man patika)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен около моря в центральной морской зоне, вблизи от всех магазинов и хороших ресторанов района Марина Чентро и в 100 метрах от Адриатического моря. Открытие состоялось в 1969 году, последнее обновление проводилось в 2016 году. Железнодорожный вокзал Римини находится в 1 км от отеля. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес встреч.

Atrašanās vieta Международный аэропорт имени Федерико Феллини находится в 6 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 30 метрах от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Терраса, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, обслуживание номеров, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, книги, музыка или фильмы, настольные игры и/или пазлы.
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, живая музыка/выступление, оборудование для занятия водными видами спорта.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 71 номер, из них 5 для гостей с ограниченными возможностями.

Istabās

Кондиционер / отопление с индивидуальным управлением, бесплатный WI-FI, спутниковое ТВ, прямой телефон, балкон (не во всех номерах), ванная комната с душевой кабиной, мини-бар, цифровой сейф.

Adrese Viale Vespucci 83, Римини - центр города, 47900 Римини, Италия.
Tālruņi: +39 0541/390862
Tīmekļa vietne: Europa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.