Neticiet visam, ko viņi saka par Itāliju!

01 Maija 2012 Ceļošanas laiks: no 06 augusts 2011 ieslēgts 20 augusts 2011
Reputācija: +3.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es uzrakstī š u par savu atvaļ inā jumu pagā juš ajā vasarā Itā lijā . Mē s ar ģ imeni ilgu laiku meklē jā m internetā , uz kuru š ī s lieliskā s valsts pilsē tu doties, un beigā s nolē mā m, ka visē rtā k bū tu ī rē t viesnī cas numuriņ u Rimini pilsē tā un no turienes doties tā lā k. ekskursijas uz citā m pilsē tā m. Mū su uzmanī bu piesaistī ja viesnī ca Delizia 4 *, jo tā atrodas krā š ņ ā parkā , augsto Vidusjū ras priež u š ū pulī un tikai daž us metrus no pludmales. Skaistums ir neaprakstā ms, gaiss ir tī rs un caurspī dī gs, visapkā rt valda klusums un miers. Jū ra bija silta un mierī ga, arī smilš u pludmale bija tī ra un aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un kajī tē m.

Par istabu varu teikt, ka viss ir normas robež ā s, tī rs, mā jī gs, vienkā rš s un ē rts, ir telefons un televizors. Ē diens arī pieklā jī gs, 2 veidu ē dienkartes, liela salā tu izvē le, gaļ as un zivju ē dieni, svaigi augļ i.


Man arī ļ oti patika viesnī cas dā rzs, darbinieki novē rtē š o skaistumu, apzinī gi rū pē joties: 2 reizes dienā tiek laistī ti augi un puķ es ar tiem.

Mū su plā nos ietilpa vairā ku pilsē tu apskate Itā lijā , pirmkā rt jau sen sapņ ojā m par Romu, pē c tam romantisko Venē ciju, Florenci un Gardas ezeru. Š ajā mums palī dzē ja Viktors, kuru atradā m internetā , ierakstot meklē tā jprogrammas rindā ekskursijas no Viktora uz Rimini. Atsauksmes, protams, bija daž ā das, un daudzi viņ u rupji lamā ja un izteica daž as nepamatotas pretenzijas, tač u tas mū s nemaz nebiedē ja, jo kā saka: ja viņ i tā lamā jas, tad tas darbojas labi, un konkurenti visi lamā jas un lamā jas. Bū tu labā k no viņ a pamā cī jusies strā dā t! Pirmkā rt, agri no rī ta izbraucot no Rimini, mikroautobuss ir ē rts 6-8 pasaž ieriem, tī rs, ar kondicionieri un TV. Cenas arī pieņ emamas, pat lē tā kas nekā lielajos autobusos, var pasū tī t gidu, var arī bez tā , un, starp citu, Viktors ir ļ oti jauks cilvē ks un uzvedas profesionā li un kulturā li un vairā k nekā atstrā dā saņ emto naudu no tū ristiem. Tā pē c mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti ar viņ a pakalpojumiem, mū su ekskursijā m un brī vdienā m Itā lijā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums