Villa Dei Fiori 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca atrodas Itālijā, Rimini.Vairāk →
аватар JannetB
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī vdienas Rimini. Viesnī ca Villa Dei Fiori*** Ja jums patī k trokš ņ ainas ballī tes, diskotē kas, zem degvī na un alus skandinā t “mū su” dziesmas, varat beigt lasī t tā lā k, š ī viesnī ca nav domā ta jums. Mē s ar vī ru visu gadu daudz strā dā jam ar cilvē kiem, nesmē ķ ē jam, alkoholu mī lam TIKAI laba vī na glā zes veidā . … Tomēr ▾ Brī vdienas Rimini. Viesnī ca Villa Dei Fiori***
Ja jums patī k trokš ņ ainas ballī tes, diskotē kas, zem degvī na un alus skandinā t “mū su” dziesmas, varat beigt lasī t tā lā k, š ī viesnī ca nav domā ta jums.
Mē s ar vī ru visu gadu daudz strā dā jam ar cilvē kiem, nesmē ķ ē jam, alkoholu mī lam TIKAI laba vī na glā zes veidā . Mē s mī lam ekskursijas, bet mums patī k arī gulē t pludmalē un atpū sties. Un viesnī cu varam novē rtē t tikai ar pieciem plus! Tā tad viesnī ca pieder un pā rvalda brī niš ķ ī gu itā ļ u ģ imeni, vā rdā Casadei: vecā kie ir sinjors Dž uzepe un viņ a sieva Irē na, jaunā kā s ir meitas Alesandra un Kristī na un viņ u vī ri, viņ i visi strā dā no rī tausmas lī dz pē dē jam klientam, velkot savas mazā s kā jiņ as, un daž reiz pa zā li izskrien arī trī s jaunā kie no 2 lī dz 12 gadiem. Viesnī ca ir maza, atrodas klusā joslā , bet jū ra ir ļ oti tuvu. Divas minū tes ejiet lī dz pludmalei. Š is nav Rimini centrs, bet drī zā k nomale, bet tī ri autobusi ļ oti regulā ri kursē pa pilsē tu, un tur var nokļ ū t 10 minū tē s. sasniegt jebkuru pilsē tas punktu. Pietura ļ oti tuvu viesnī cai.
Es vienmē r domā ju, ka trī s zvaigznes ir ē rtī bu minimums, "lai tikai pā rnakš ņ otu". Bet, neskatoties uz to, ka uz saviem 45 esmu bijis daudz kur, TĀ DU fizisku un psiholoģ isku komfortu nekur neesmu piedzī vojusi. Kazadei ģ imene nerunā krieviski, tač u var viegli sazinā ties angļ u, vā cu un franč u valodā . Mē s zinā m angļ u valodu, turklā t pirms aizbraukš anas es izlasī ju mazu krievu-itā ļ u frā ž u grā matu, un ar tulkoš anu nebija nekā du grū tī bu. Mū s sagaidī ja kā gaidī tus ciemiņ us. Mē s bijā m tikai otrie krievi š ajā viesnī cā . Dodoties prom, zvē rē ju viņ iem, ka visiem draugiem ieteikš u palikt tikai Itā lijā un tikai viesnī cā Villa Dei Fiori***. Uz to bija ļ oti interesanta reakcija: Irē na sastā dī ja frā ž u un vā rdu sarakstu, lai es varē tu palī dzē t viņ iem iztulkot krieviski un uzrakstī t transkripciju. Nebrī nī š os, ka manā nā kamajā vizī tē (un es noteikti tur braukš u vē lreiz) viņ i jau runā s krieviski.
Bet sā ksim pē c kā rtas: Rezervē jā m divas istabas - divvietī gu mums ar vī ru (nez kā pē c bija arī treš ā gulta), otro, vienvietī go, manai 16 gadī gajai meitai. Numuri ir mazi, bet ļ oti ē rti. Š ķ iet, ka tas ir nesen atjaunots. Karstais ū dens VIENMĒ R bija istabā : franč u divguļ amā gulta, telefons, TV, fē ns, duš a, bidē , skapji, spoguļ i, bezmaksas kondicionieris un seifs, bet ledusskapja nebija. Tač u par to nekad nav bijis nekā du nož ē lu. Kad nopirkā m sierus un vī nus, bez problē mā m to visu ielika ledusskapī vestibila bā rā . Noteikti balkons. Vestibilā - bezmaksas bezvadu internets. Viesnī cai ir savs peldbaseins un terase ar galda tenisa galdu. Ja godī gi, es nekad neesmu peldē jusies baseinā - galu galā jū ra ir blakus! Pē c vakariņ ā m nav ieteicams peldē ties baseinā . Un tas ir lieliski! Nakts paiet klusi. (nevis kā Bulgā rijā , visas nakts burbulis un visu tautī bu dzē ruma orģ ijas).
Brokastis ir tikai dziesma! Espresso kafija, americano, latte, kakao, tē ja - cik vien garš o un ļ oti garš ī gi. Gardi kompoti (ananā su, plū mju, persiku, asorti), jogurts, musli, piens, ievā rī jumi. Atseviš ķ i par sieriem un desā m: Filadelfijas siers, kausē tais, biezpiens, cietais. Kā dreiz domā ju, ka Vā cija ir lī dere desu kvalitā tē , bet, brokastī s pamē ģ inā jusi desas un š ķ iņ ķ i Itā lijā , varu teikt - tā ir tikai pasaka! Vā cija nervozi pī pē malā ! Trī s veidu kū ciņ as, bulciņ as, daž ā das maizes, grauzdiņ i. Gurķ i, tomā ti. Neuzskaiti visu! Un tas viss neierobež otā daudzumā ! Mums bija paredzē ts puspansija, t. i. brokastis un izvē le: pusdienas vai vakariņ as. Tā pē c pusdienas izvē lē jā mies tikai vienu reizi, un arī tad, jo pulksten 4 mums bija jā dodas ekskursijā , un mums nebija laika atgriezties vakariņ ā s. Un tā mē s visu dienu bijā m pilni pē c TĀ DĀ M brokastī m. 16:30 visi tika aicinā ti uz kafijas pauzi ar pī rā dziņ iem, bulciņ ā m un mafiniem Irē nas izpildī jumā . Es tikai gribē ju kliegt: "Brava, Irē na! "
Par vakariņ ā m varē tu uzrakstī t veselu grā matu. Bet es teikš u ī si. Garš ī gi, gluž i kā mā jā s. Porcijas milzī gas, ē dienkarte daudzveidī ga. Neatkarī gi no tā , KO pasū tī jā m iepriekš ē jā dienā , mē s vienmē r to izpildī jā m, pierunā jā m mū s paņ emt piedevu visiem tā vakara karstajiem ē dieniem. Bet ir arī kā ds deserts, no kura izvē lē ties: uzpū tenis, sautē jums, saldē jums, melone, arbū zs. . . Nu, ī si tas neizdodas! 22:00 visi tika cienā ti ar kaut ko citu garš ī gu picu, vai sviestmaizē m, vai š ķ iņ ķ i un tortiljā m. Vakariņ as 19:30 un lū dzu nekavē ties. Skan dī vaini, bet diskomfortu no š ā das stingrī bas neizjutā m, redzot, kā viesmī ļ i cenš as. Vī ni, alus, liķ ieri galdā tiks celti pē c pasū tī juma, par maksu (3-4 eiro glā ze).
Jo ī paš i es vē los jums pastā stī t par vienu neticamu pakalpojumu, ko piedā vā viesnī cas ī paš nieks Sinjors Dž uzepe. Laikapstā kļ i Itā lijā ir mainī gi, ne vienmē r “sausi un ē rti”. Sliktos laikapstā kļ os viņ š piedā vā viņ u ar savu automaš ī nu aizvest uz tirdzniecī bas centru, kas atrodas ā rpus pilsē tas, un pē c tam viņ u no turienes paņ emt. Starp citu, iesaku iegā dā ties vietē jo itā ļ u SIM karti par 18-20 eiro, kontā uzreiz nā k 5 eiro, un tā s kalpo ļ oti ilgi. Turklā t zvani uz Krieviju no tā s ir daudz lē tā ki nekā mū su viesabonē š anā . Par š o braucienu viņ am jā maksā tikai par iztē rē to benzī nu, kas ir 10-15 eiro. Un, ja aizbrauc divas vai trī s ģ imenes, tas parasti ir par velti. Viņ am ir Mercedes furgons. Tā dā paš ā veidā mē s devā mies ar viņ u uz Baldinini outlet un Itā liju Miniatū rā parkā . Visi bija ļ oti apmierinā ti ar š iem braucieniem. Dž uzepe un Dž imijs Baldinī ni ir klasesbiedri un kopš bē rnī bas dzī vo kaimiņ u mā jā s. Un kā di apavi ir Itā lijā...! ! ! Nož ē loju, ka saudzē ju naudu un nepirku visiem gadalaikiem visai ģ imenei! Tagad ir pat slikti ieiet mū su apavu veikalos!
Ļ oti iesaku ī rē t auto ar navigatoru. Tā nu mē s paš i devā mies uz Sanmarī no un apceļ ojā m Rimini. Un, neskatoties uz ekskursijā m, Itā lijā ik uz soļ a var atrast interesantas vietas! Tā ir vai nu vē sture, vai mā ksla, un vienkā rš i neticami skaistas ainavas ar pā rsteidzoš i garš ī gu gaisu!
Bet te nav runa par to, bet par viesnī cu. Kā jau rakstī ju, pludmale ir netā lu, bet tas ir maksas. Itā lijā gandrī z nav bezmaksas pludmales. Pludmales ir paš valdī bas ī paš umā un tiek uzturē tas priekš zī mī gā kā rtī bā . Par pludmales izmantoš anu var norē ķ inā ties arī viesnī cā . Tiek izsniegts kupons, kuru uzrā dot pludmales sargam, viņ š aizvedī s uz nerezervē tā m vietā m. Mē s trī s no mums vienmē r paņ ē mā m 2 sauļ oš anā s krē slus ar lietussargu. Tas maksā.8 eiro. Š ajā summā iekļ autas tiesī bas izmantot tī rā ko pludmales tualeti, apdari ar itā ļ u flī zē m, ar š ķ idro ziepju pā rpilnī bu, tualeti. papī rs, karstais un aukstais ū dens! Neiesaku maksā t avansu par vairā kā m dienā m. Ja lī s lietus vai neparedzē ta ekskursija, nauda tiks zaudē ta, tā netiek pā rskaitī ta uz citu dienu. Zā dzī ba pludmalē nav novē rota. Pa dienu aizgā jā m uz istabu, visas mantas atstā jā m sauļ oš anā s krē slos, atgriezā mies č etros, kad saule kļ uva maiga un iedegums klā jas ī paš i vienmē rī gi, viss bija savā s vietā s. Smiltis ir smalkas un ļ oti tī ras. Jū ras piekrastes daļ u atdala laukakmeņ u grē da, tā pē c tur nekad nav lielu viļ ņ u. Jū ra ir sekla, jū s varat viegli aiziet lī dz laukakmeņ iem, lai redzē tu, ka visa iegremdē tā daļ a ir blī vi klā ta ar ī stā m dzī vā m austerē m. Ū dens ir silts, duļ ķ ains, lū dzu nejaukt, tas nav netī rs. Tas ir tikai mī nuss no smilš ainā m pludmalē m, atš ķ irī bā no oļ u pludmalē m. Ja ar paisumu parā dā s aļ ģ es, uzreiz parā dā s onkuļ i ar tī kliem un visu ķ er. Atpū š as apkā rt pā rsvarā vā cieš i, franč i, itā ļ i. Krievu š ajā Rimini daļ ā ir ļ oti maz. Uz centru tā du ir vairā k. Jū ra nav kū sā no peldē tā jiem kā Soč os, viss ir ļ oti mierī gs. Mazie bē rni tur izklaidē jas! Ir daudz no tiem visu vecumu. Mazajiem turpat pludmalē ir rotaļ u laukums ar auklī ti, slidkalniņ iem, š ū puļ krē sliem, karuseļ iem, š ū polē m u. c. Tas atkal ir bez maksas tiem, kas iegā dā jā s kuponu pludmalei. Pusaudž iem un jaunieš iem kopumā viesnī ca piedā vā velosipē dus bez maksas. Vakaros pie pludmalē m, kas atrodas nedaudz tā lā k, tiek rī kotas bezmaksas diskotē kas, par maksu tikai tad, kad uzstā jas viesmā kslinieki un vietē jā s slavenī bas. Mums pat palaimē jā s apmeklē t kā da slavena itā ļ u tenora uzstā š anos, un tas bija bez maksas. Turklā t vakara promenā dē gandrī z katru dienu uzstā jas ī sti indieš i ar savu valdzinoš o mū ziku ar flautā m, pī pē m un...sintezatoru. Mū zika ir vienkā rš i apburoš a! Pē rciet no viņ iem kompaktdiskus. Ļ oti jauka mū zika birojam.
Un vē l viens neliels pluss: š ajā Rimini daļ ā ir ļ oti daudz viesnī cu, kur var apmesties ar suni, ja tas ir mini vai vidē jas klases. Mū su viesnī cā suņ us neredzē ju, bet domā ju, ka varam vienoties. Ja tā , vainojiet mani. Mani sauc Ž anna.
Vispā r, kā jau pamanī jā t, manā stā stā viss ir ar izsaukuma zī mi! Kā gan citā di? Bravo Itā lija! Bravo Rimini! Bravo Villa dei Fiori!


iemiesojums Natali1964
Jūs rakstāt, ka naktsmītnes Villa Dei fiori izmaksas ir aptuveni 70 eiro. Vai šī cena ir par divvietīgu numuru vai vienai personai? Vai šajā cenā ir iekļautas brokastis? vai nekas nav iekļauts? Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Natali1964
Atradu tikai viesnīcu invalīdiem ar tādu nosaukumu. Teiksim, tas bija ļoti labs pārskats. Kur tas atrodas, cik tālu tas ir no dzelzceļa stacijas Rimini. Kā tur nokļūt un cik maksā? Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Италии, в Римини.

Viesnīcā

- терраса
- холл
- лифт
- пешие прогулки
- телевизионный зал
- бар
- ресторан

Telpu apraksts Istabās

- ванная
- телефон
- телевизор
- сейф
- фен
- кондиционер

FAQ