Imperiale Hotel Rimini 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ekskluzīvajā Marina Centro rajonā, tieši pie jūras. Kongresu centrs Palacongressi atrodas tikai 3 km attālumā. Viesnīca ir daļa no Holiday Inn Hotels & Resorts ķēdes. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē vai romantiskam ceļojumam.Vairāk →
аватар marianna13
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Atpū ta 2009. gada augustā , viesnī ca ir maza un ļ oti mā jī ga. Istabas tī ras, uzkopj katru dienu, Maskavā samaksā ja par lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem un varbū t nenož ē lo. Itā lijā tas ir ļ oti dā rgi. … Tomēr ▾ Atpū ta 2009. gada augustā , viesnī ca ir maza un ļ oti mā jī ga.
Istabas tī ras, uzkopj katru dienu, Maskavā samaksā ja par lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem un varbū t nenož ē lo. Itā lijā tas ir ļ oti dā rgi. Brokastis un vakariņ as bija lieliskas (vakariņ ā s - bufete, tad vē l divi ē dieni, no kuriem izvē lē ties, deserts, vī ns) (Tiesa, ja atmiņ a neviļ , dzē rieni tū rē bija iekļ auti, bet piemaksa bija maza). Viesnī ca atrodas diezgan klusā vietā , kas ir ļ oti labi, lī dz centram jā brauc kā das desmit minū tes. Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, viena meitene lieliski zina krievu valodu, citas cenš as saprast.
аватар valioiakov
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz Itā liju iepirkties. Uzturē jā s Imperial Beach Hotel. Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , kas ir ļ oti ē rti. Istabā ir viss nepiecieš amais sā kot ar kondicionieri, beidzot ar internetu, vannas istabā ir ne tikai duš a, bet arī pati vanna, santehnika jauna, viss strā dā pareizi, tī ri. … Tomēr ▾ Es devos uz Itā liju iepirkties. Uzturē jā s Imperial Beach Hotel. Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , kas ir ļ oti ē rti. Istabā ir viss nepiecieš amais sā kot ar kondicionieri, beidzot ar internetu, vannas istabā ir ne tikai duš a, bet arī pati vanna, santehnika jauna, viss strā dā pareizi, tī ri. Numuri ir diezgan plaš i. Viesnī cā ir bā rs, restorā ns, mini golfs, trenaž ieru zā le, autostā vvieta, sauna, dž akuzi, atkarī bā no tā , kas jums patī k, medus. birojs, solā rijs un pat turku pirts un ķ ī miskā tī rī š ana, kā saka, visiem gadī jumiem. Ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs personā ls. Pludmalē saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, smilš u pludmale ir sakopta. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika!
Es devos ekskursijā s ar Aleksandru. Diezgan draudzī gs jauneklis. Dienas beigā s man š ķ ita, ka es viņ u pazī stu jau ilgu laiku. Ekskursijas ir lieliskas. Viņ š tos izgatavo ar vai bez vadotnē m – pē c vē lē š anā s. Gribē jā m ekskursiju gida pavadī bā - tas ir ar piemaksu, bet tomē r sanā k lē tā k nekā citur.
Itā lijā ir daudz skaistu un neaizmirstamu vietu. Pat nož ē loju, ka pasū tī ju biļ eti atpakaļ , ar 7 dienā m nepietiek, lai visu redzē tu, visur aizbrauktu un + arī iedegtos, bet garlaicī gi protams nebija nemaz, izvē rtā s ļ oti notikumiem bagā tas un daudzveidī gas dienas .
аватар Magma-moon
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad, par mū su medusmē neš a ceļ ojuma valsti izvē lē jā mies Itā liju, senā s Romas, viduslaiku Venē cijas, itā ļ u renesanses un saules skū pstī tā s Adrijas jū ras piekrastes valsti Rimini. 2009. gada 21. jū nija pē cpusdienā no Domodedovas lidojā m ar Vin-Jet (itā lieš u pā rvadā tā js) Maza lidmaš ī na, bet viss noritē ja bez aizķ erš anā s, tajā paš ā laikā notika pirmā iepazī š anā s ar itā ļ iem: viņ u mā tī te iedzī votā ju, maigi izsakoties, ir 90% neglī ti)))), bet smaidī gi; Mū s sagaidī ja PAC-Group (mū su tū roperators Itā lijā ) pā rstā vji: pē c bagā ž as saņ emš anas 20 minū tes gaidī ja autobusu (nav bail), iekrā mē ja to un sā ka piegā dā t viesnī cā s. … Tomēr ▾ Tā tad, par mū su medusmē neš a ceļ ojuma valsti izvē lē jā mies Itā liju, senā s Romas, viduslaiku Venē cijas, itā ļ u renesanses un saules skū pstī tā s Adrijas jū ras piekrastes valsti Rimini.
2009. gada 21. jū nija pē cpusdienā no Domodedovas lidojā m ar Vin-Jet (itā lieš u pā rvadā tā js) Maza lidmaš ī na, bet viss noritē ja bez aizķ erš anā s, tajā paš ā laikā notika pirmā iepazī š anā s ar itā ļ iem: viņ u mā tī te iedzī votā ju, maigi izsakoties, ir 90% neglī ti)))), bet smaidī gi; Mū s sagaidī ja PAC-Group (mū su tū roperators Itā lijā ) pā rstā vji: pē c bagā ž as saņ emš anas 20 minū tes gaidī ja autobusu (nav bail), iekrā mē ja to un sā ka piegā dā t viesnī cā s. Par Pak grupā m var teikt sekojoš o - lī menis ir "pieņ emams", ja ar viņ iem kontaktē jas pē c iespē jas mazā k. Reģ istrē joties viesnī cā Rimini, autobuss apstā jā s uz paralē las ielas attiecī bā pret mū su viesnī cu, tad devā mies kā jā m kopā ar 2 tū roperatora pā rstā vjiem kaķ i. MEKLĒ JĀ M SAVU viesnī cu))) un to ieraugot pamā ja viņ a virzienā , sakot: "nu vispā r š eit ir viesnī ca, tad tu pats, savā dā k autobuss mū s gaida" : ) un stutē ja atpakaļ . Jauki. Principā mums nebija grū ti nokļ ū t lī dz viesnī cai un izskaidroties š veicaram angļ u valodā (starp citu, gods un uzslava visam viesnī cas personā lam: labi apmā cī ti, labi audzinā ti, vienmē r jautri, labsirdī gi un gatavi palī dzē t, izņ emot to, ka izbraucot 6 no rī ta mums bija jā skrien 10 minū tes š veicara meklē jumos (acī mredzot kaut kur aizmiga) - citā di jū s pat neiziet no viesnī cas). Bet nā kamajā dienā tieš i 12.00 tika saņ emts telefona zvans no Pak pā rstā vja, kurš ieradā s, lai pastā stī tu, kā das brī niš ķ ī gas ekskursijas par izdevī gā m cenā m viņ i mums ir gatavi piedā vā t Rimini un kur var atrast Bonelli Bus biroju. Jau pirms brauciena uzzinā jā m, ka DAUDZ LĒ TĀ K ir braukt vai nu ar vilcieniem (bet tie kursē neprecī zi), vai ar autobusiem, izvē lē jā mies pē dē jo variantu. Un viņ i nezaudē ja: Pak Rim (bez minū tes brī va laika! ) - 100 eiro no cilvē ka, mē s devā mies par 52; Venē cija - 85 eiro pret 34 Bonelli autobusā ; Sanmarī no un vispā r - 25 pret 8 "paš gā jē ji"))) Kopē jie ietaupī jumi iznā ca 232 eiro (kaķ i tika nolaisti uz Sanmarī no uz ā das somā m). Atš ķ irī ba ir tā da, ka nav gida servisa, t. i. tu pats staigā pa pilsē tā m, un tā pē c Itā lija ir valsts, kuru, manuprā t, zina visi, un nebū s grū ti paš am apskatī t galvenos apskates objektus, nepiecieš amī bas gadī jumā papildinot zinā š anas ar ceļ vedi.
Pati Rimini ir ziņ kā rī ga pilsē tiņ a, tū ristu dzī ves centrā ir Tripoles laukums. Ir kafejnī cas, bankas, un informā cija tū ristiem kur pā rdod Bonelli biļ etes, tikai jā iegā dā jas vismaz 2dienas pirms ceļ ojuma. izbrauc pa pilsē tu. dienā ), vai ar trolejbusiem biļ etes tiek pirktas tabakas veikalos. Iepirkš anā s cienī tā jiem ir liels Lebefan iepirkš anā s centrs, bet tas atrodas ne pā rā k ē rti, un cenas tajā ir nesalī dzinā mas ar Sanmarī no, labi, ir daudz veikalu ar suvenī riem, drē bē m utt. (turklā t apģ ē rbu izvē le mani pā rsteidza ne uz labo pusi - unisex stils drū mā s krā sā s, piemē ram, melns, tumš i violets un haki killed; ).
Laiks mums pirmā s 2 dienas bija apmā cies, bet silts, pā rē jā s dienas bija saulainas un karstas. Arī jū ra bija ļ oti laba, lai gan sakarā ar to, ka pludmale ar smalkā m baltā m smiltī m, ū dens pie krasta ir neskaidrs, un daž reiz tiek atrastas aļ ģ es, bet gandrī z neredzamas. diviem uz visu dienu). Un cenas daž ā dā s vietā s atš ķ iras. Mū su viesnī ca atradā s tieš i pludmalē , lai gan lielā ko daļ u no pludmales atdala ceļ š ar nelielu satiksmi. Istaba nav milzī ga, bet mums nebija š auri (bez lielā s gultas vē l bija dī vā ns, kas bija izklā ts), izņ emot to, ka vannasistaba bija nedaudz š aurā ka, no balkona vienā pusē bija skats uz jū ru, pilsē ta un kalni no otras! Tī ra katru dienu, nekā du problē mu. Ē diens , protams, tā lu no ē ģ iptieš u)))) Nebijā m gaidī juš i, ka itā ļ i tik ļ oti mī l marinē tu VISU, no rī ta karstuma bija tikai omlete ar desiņ ā m : ) un jogurtiem + kapuč ī no ar caurspī dī gā m š ķ iņ ķ a sviestmaizē m))))) Nu, graudaugi)) Vakariņ as labā kas: marinē tas uzkodas bufete, tad ē dienkartē , kauns, mē s ar š o pā rtikas sistē mu netikā m galā ilgu laiku, tad paldies Dievam, ka sakā rtojā s))) Vispā r ar pā rtiku pietiek, lai ķ ermenis funkcionē tu, bet bez volā niem ir daž ā di ))) Ē d garī go barī bu, tu esi Itā lijā ) Dedzī ba, pieklā jī ba un tā lredzī ba no viesmī ļ iem ir pelnī juš i atseviš ķ u rindu - visi ir tikai mī lī š i! Bet paš us itā ļ us, gan pilsē tas (valsts) iedzī votā jus, gan atpū tniekus viesnī cā , pā rsteidza viņ u trokš ņ oš ana (nu, mē s negaidī jā m, ka viņ i visu laiku runā ja nomodā un ar tā du skaļ umu, ar kā du krievi strī das ), un tas, ka bē rniem bija atļ auts VISS, lī dz pat staigā š anai pa galvu un kliedzieniem gandrī z ar ultraskaņ u, kas vecā kus aizkustina tik ļ oti, ka viņ i uzreiz sā k bildē t sava mī ļ otā bē rna palaidnī bas. Es visu saprotu, bet vajag padomā t arī par citiem cilvē kiem, vismaz reizē m. , izklaidī gi no skatiem, otrkā rt, pludmalē sauļ ojā mies un peldē jā mies tieš i laikā mazo pusdienu pā rtraukumam (no 12-14.15), jā , kaitī gā saule, bet klusumā , mierā un baudā vienam par otru! : ) . mums bija puspansija, tad pusdienas laiku nolikā m paš i, ī paš i tā pē c, ka pā rtikas preces pirkā m BILLA vai tuvā kajā lielveikalā (iznā ca krietni lē tā k nekā restorā nos un fast food, kas maksā tikpat, cik kafejnī cā s).
Uz Venē ciju devā mies 6.50 un ieradā mies 11.30, brī vais laiks lī dz 18. apbrī nojami, kā laiks un sā lsū dens ir než ē lī gs pret apbrī nojamā m pilī m . . bijā m uz Rialto tilta, Piazza San Marco un apgā jā m visu ( nu gandrī z) š aurā s un Ļ OTI š aurā s pilsē tas ieliņ as; Tas bija lieliski! Ļ oti pā rpildī ts, un suvenī ru cenas ir pā rmē rī gas, lai gan tā s ir viegli nopē rkamas (nav daudz, bet jū s uzvarē sit). 23.30 mū s atveda atpakaļ uz viesnī cu.
Dienu vē lā k mē s devā mies uz Romu. Ak, š ī ir atseviš ķ a dziesma! Brī niš ķ ī ga, valdzinoš a, satriecoš a ar daž ā du laikmetu kombinā ciju! Pa ceļ am uz to mē s, iespē jams, pabraucā m garā m vairā kiem desmitiem tuneļ u kalnos, un, braucot starp kalni uz tilta, un zem tevis ir ieleja, un tu esi mā koņ u lī menī - tas ir kaut kas neaprakstā ms! Un, ja iespaidu par Venē ciju aizē noja daž as nobruž ā tas pilis un citas ē kas, tad Roma dzī voja pilnī bā atbilst cerī bā m! Lai vairā k vai mazā k uzmanī gi apietu, vajag vismaz nedē ļ u, kuras mums nebija. Tomē r apskatī jā m Kolizeju, forumus, bijā m Venē cijas laukumā , pie Trevi strū klakas, Vatikā nā pie Sv. Pē tera katedrā le, un tikko klī da pa ielā m, Jā , kalnos  Romā ir 2 metro lī nijas (A un B), stacijas ir ē rti izvietotas netā lu no galvenajiem apskates objektiem, un zem galvenajiem staciju nosaukumiem, tas ir parakstī ja, kas tieš i š eit atrodas - tū rists ir tikai dā vana! Paš as stacijas ir drū mas: slikti apgaismota, nulles dekorā cija (a la no amerikā ņ u asa siž eta filmā m), bet ar plazmas paneļ iem, kas pā rraida futbola spē les un reklamē "spamu" no skaļ ruņ a 8-) Un B lī nijā vispā r vilcieni ir visi krā sotas ar grafiti! Itā ļ u jaunieš i parasti nav vienaldzī gi pret š o "mā kslu": viņ i daž reiz var novilkt kā du vē sturiskas ē kas pavedienu...š eit jums ir pasaules kultū ras centrs).
Dienu vē lā k devā mies uz Sanmarī no mazo neatkarī go valsti Itā lijas vidienē , kuras teritorija ir tikai 60kvadrā tkilometri atrodas Titano kalnā . Pts tur labas cenas. Cik kļ ū dī jā mies nenovē rtē jot š o mazuli Sanmarī no! Fascinē još s serpentī ns, kad aizraujas elpa, ja skaties uz leju, kad autobuss aizved uz paš u kalna virsotni, uz pilsē tvalsts vē sturisko centru; viduslaiku torņ i, sienas ar spraugā m, no kurā m paveras vienkā rš i neaprakstā ms skats (jā redz! ) Un uz kuriem VAR uzkā pt un pat tikt iekš ā ; jauki cilvē ki; miniatū rie laukumi un ielas - vā rdu sakot, sajū ta, ka no pasakas esi pā rcelts uz pili! Tas uz mani atstā ja neizdzē š amu iespaidu, un, godī gi sakot, pat š ķ ietami nenoliedzamā Venē cija nedaudz izbalē ja. Un Sanmarī no atrodas tikai 24 km no Rimini, tā pē c bija grē ks tur neapmeklē t. Nu, ieraudzī juš i pietiekami daudz nepasaulī gu skaistumu un ielikuš i pasē Sanmarī no vī zu (5 eiro), devā mies iepirkties. Baumas ir apstiprinā juš ā s: pateicoties ī paš iem nodokļ u likumiem, Sanmarī no pā rdotā s preces ir beznodokļ u un daudz lē tā kas nekā Itā lijā . Rezultā tā nopirkā m somas, makus, jostas ne tikai sev, bet arī visiem vecā kiem un draugiem Spriediet paš i: kvalitatī va ā das josta maksā.5 eiro (Romā un Venē cijā ledusskapja magnē tus pā rdeva par 4 eiro , Rimini magnē ti lē tā kie 2.5 eiro ), vidē ja izmē ra dā mu soma pilnī bā ā da, no iekš puses vienmē rī ga odere, - 30 eiro, liela - 60-70, biznesa ā das vī rieš u portfelis (ar nodalī jumu portatī vajam datoram ) - 40-50 eiro. Maskavā lī dzī gs portfelis, bet ne itā ļ u, bet gan Krievijā raž ots, maksā ja 7500 rubļ u, bet sievieš u itā ļ u ā das somu, ja tas nav uzpirkstenis, Maskavā var nopirkt par 1200-1300 rubļ iem. - kaut kas uz fantā zijas robež as
Atlikuš ā s 2 dienas bija godī gi gulē š ana pludmalē un peldē š anā s jū rā - ne velti nonā cā m piekrastē ! Miecē ts lī dz gandrī z š okolā des krā sai, tk. saule ir ļ oti karsta.
Svē tku rezultā ts: ja neņ em vē rā visā dus sī kumus, piemē ram, mazu bē rnu č ī kstē š anu, apjukumu vakariņ u nepieredzē š anas dē ļ un itā ļ u trokš ņ oš anu, pā rē jais bija vienkā rš i krā š ņ s – un maigā jū ra ar karsta saule un baltas smiltis, un pasaulslavenu pilsē tu (un š tatu! - Vatikā na un Sanmarī no) apskate - kultū ras dā rgumi, un iespē ja iepazī t valsti, tā s pļ avas, mež us, aramzemi, pilsē tiņ as ar pilī m, kamē r dodaties uz Venē cija vai Roma vai kur citur, un izdevī gi, skaisti, kvalitatī vi pirkumi, un no tā visa jū ra-jū ra-iespaidu jū ra! ! ! Labā ka medusmē neš a vienkā rš i nav! Un Itā lijā , ceru, atgriezī simies vē l ne reizi!
Венеция вид с балкона пляж Римини на уровне облаков по дороге в Рим Вид с горы Титано (Сан-Марино) Башня Сан-Марино зона отдыха при выходе из отеля на пляж Колизей


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в эксклюзивной зоне Марина Чентро, непосредственно у моря. Всего в 3 км находится конгресс-центр Palacongressi. Отель входит в сеть Holiday Inn Hotels & Resorts. Гостиница подойдет для пляжного семейного отдыха или для романтической поездки.

Atrašanās vieta В 800 м от отеля находится железнодорожный вокзал Римини, а в 5 км международный аэропорт имени Федерико Феллини.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 15 км.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение с домашними животными допускается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Оборудованы места для курения. Предоставляются гладильные принадлежности.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 78 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Viale Vespucci 16 Rimini Central Marina 47900 Rimini Italy
Tālruņi: +39 0541 52255
Tīmekļa vietne: Imperiale Hotel Rimini
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.