Derby 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Rimini Centro rajonā, 1. līnijā.Vairāk →
аватар Lora60
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pirms Jaunā gada, jo. e) seš us mē neš us pirms ceļ ojuma. Piesaistī ja - lielisks serviss, daudzveidī gs ē diens, bezmaksas velosipē di un internets, autostā vvieta un laba atraš anā s vieta ceļ oš anai. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pirms Jaunā gada, jo. e) seš us mē neš us pirms ceļ ojuma. Piesaistī ja - lielisks serviss, daudzveidī gs ē diens, bezmaksas velosipē di un internets, autostā vvieta un laba atraš anā s vieta ceļ oš anai. Ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti, ka mū su izvē le bija pareiza. Istabas ir pietiekami lielas, mā jī gas un ē rtas. Ir elektriskā tē jkanna. Ē diens ir neslavē jams (Itā lijai tas ir retums) brokastis ir jogurti (gatavoti viesnī cā ), svaigi spiesta sula, sagriezta, omletes, daudz konditorejas izstrā dā jumu, kruasā ni, dā rzeņ i. Vakariņ as pē c pasū tī juma (porcijas ļ oti lielas) - zivis, gaļ a, makaroni, rī si - tiek ievē roti visi restorā na virtuves ē dieni, restorā nu biznesa tradī cijas. Vakarā viņ i kleitā s dodas uz restorā nu. Viesnī cas ī paš nieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki un pieņ em darbā profesionā lus darbiniekus (krievu, angļ u, spā ņ u, franč u). Visas problē mas tiek atrisinā tas 5 minū š u laikā - dž akuzi, taksis, baseins, telefona sarunas. Pirms ekskursijā m 5 no rī ta mums tika atvē rts restorā ns, kurā saņ ē mā m pilnas brokastis, nevis sauso maltī ti, un vakarā , ja nebija laika vakariņ ā m, tika pasniegtas aukstā s vakariņ as. istabu, kuru jū s neatradī siet nekur citur. Mē s mē nesi dzī vojā m viesnī cā . . Mū s pā rsteidza klusums un satraukuma trū kums. Lieliskā trenaž ieru zā le ir atvē rta lī dz vē lam vakaram. Tā pē c es to ļ oti iesaku atpū tai. Tiesa, pats Rimini kū rorts nav piemē rots bē rniem, precī zā k no 10 gadu vecuma, lū dzu to ņ emt vē rā .
аватар samsonov_71
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ilga no 08.03. 2011 lī dz 17.08. 2011. Izlaidā m numuriņ u viesnī cā Derby 4*, ļ oti maza, izcila dzirdamī ba, TV nevajag, kā klausā s kaimiņ us, nevar apgriezties vannas istabā . Bet par ē dienu es nesū dzos. Vakariņ ā m ir 4 ē dienkartes veidi, tā pē c bija no kā izvē lē ties. … Tomēr ▾ Atpū ta ilga no 08.03. 2011 lī dz 17.08. 2011. Izlaidā m numuriņ u viesnī cā Derby 4*, ļ oti maza, izcila dzirdamī ba, TV nevajag, kā klausā s kaimiņ us, nevar apgriezties vannas istabā . Bet par ē dienu es nesū dzos. Vakariņ ā m ir 4 ē dienkartes veidi, tā pē c bija no kā izvē lē ties. Personā ls labi runā krieviski un angliski, vienmē r palī dzē s un paskaidros, ja kas. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta. Man patika Romas pilsē ta. Pati gā ju pa to bez gida, man nepatī k grupu ekskursijas. Es atbraucu divas reizes atvaļ inā juma laikā , jo vienā dienā jums nebū s laika redzē t. Braucu ar privā tuzņ ē mē ja Viktora mikroautobusu, ē rti, ē rti un ā tri. Salonā ir kondicionieris, televizori ar DVD, pa ceļ am kaut ko uzkost, apmainī jā mies ar jokiem, un laiks paskrē ja ā tri. Es to atradu internetā , saskaņ ā ar Viktora Rimini atsauksmē m. Tā kā man patika viņ a serviss, ar viņ a mikroautobusu devos arī uz Venē ciju. Cenas tā das paš as kā vietē jā m tū risma aģ entū rā m, tikai atmosfē ra un noskaņ ojums brī vā ks, neviens nesteidzas un nespiež , neuzspiež pilsē tas apskates marš rutu. Ir divas iespē jas: ar ceļ vedi un bez. Jū s iegā dā jaties prospektu un patstā vī gi apmeklē jat tos arhitektū ras pieminekļ us, kas jū s interesē , nevis tos, kas viņ iem ir iekļ auti obligā tajā ekskursiju programmā . Ja neesat slinks un patī k lē nā m klī st pa nepazī stamu pilsē tu, tad grupu ekskursijas gida pavadī bā nav domā tas jums.
аватар tata68
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
1. nav krieviski runā još u darbinieku 2. apmetā s š ausmī gā istabā uz jumta. Man bija jā skaidrojas (neprot ne angliski, ne krieviski). 3. Ē dienkarte ir angļ u-itā lieš u valodā , diez vai var saprast, kas tas par ē dienu. 4. Baseins – ū dens baseins. … Tomēr ▾ 1. nav krieviski runā još u darbinieku
2. apmetā s š ausmī gā istabā uz jumta. Man bija jā skaidrojas (neprot ne angliski, ne krieviski).
3. Ē dienkarte ir angļ u-itā lieš u valodā , diez vai var saprast, kas tas par ē dienu.
4. Baseins – ū dens baseins.
5. Plus - laba atraš anā s vieta: pludmale, LeBefant tirdzniecī bas centrs, vē sturiskais centrs, parks.
6. Nav kanā la krievu valodā .
7. Izrakstī š anā s laiks viesnī cā ir 10:00 (parasti tiek pieņ emts 12:00.
8. Brokastī s ē dieni necelsies, ja kruasā ni beigsies, tad svē tī Dievs.
9. Mā jas uzkopš ana - teicama, vienmē r tī ra.
10. Istabā ir kafija, bezmaksas tē ja, elektriskā tē jkanna.
11. Padomju stila rozetes, gludekli pieslē gt nevar un viesnī cā tas ir aizliegts.


iemiesojums Lora60
pastāsti par kūrortu,ekskursijām,viesnīcu.Vēlams 2014,varbūt bija kāds
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в районе Rimini Centro, 1-я линия.

Viesnīcā

  • бар
  • бассейн
  • конференц - зал
  • ресторан

  • FAQ