Best Western Globus 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Milano Marittima kūrortā, 1 km attālumā no Červijas pilsētas, 2 km attālumā no dzelzceļa stacijas, 4 km attālumā no Lido di Savio, 20 km attālumā no Bellaria pilsētas, 25 km attālumā no Forli lidostas, 30 km attālumā no lidosta Fellini Rimini, 90 km no Markoni lidostas.Vairāk →
аватар olegterentiev20
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i neizvē lē jā s. Tika iekļ auts tū rē pa Itā liju. Otrā lī nija no jū ras. Palieciet labi pa nakti. Netā lu no lidostas. Trokš ņ aina iela. Brokastis pieticī gas. Istaba tī ra, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viņ i neizvē lē jā s. Tika iekļ auts tū rē pa Itā liju. Otrā lī nija no jū ras. Palieciet labi pa nakti. Netā lu no lidostas. Trokš ņ aina iela. Brokastis pieticī gas. Istaba tī ra, viss kā rtī bā .
аватар LanaSkavronskaj
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, pē c Eiropas standartiem ar lielu teritoriju (salī dzinot ar Turciju noteikti ir maza), zaļ a, blakus jū ra, uz mū su uzturē š anā s laiku tika nodroš inā ti divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs uz numuru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, pē c Eiropas standartiem ar lielu teritoriju (salī dzinot ar Turciju noteikti ir maza), zaļ a, blakus jū ra, uz mū su uzturē š anā s laiku tika nodroš inā ti divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs uz numuru. Ē dieni: pieticī gas brokastis, kafija, tē ja, kruasā ni, pā ris jogurti, pā rslas, izsalcis nepaliksi, bet vē derdzī rus nesarī kosi, pusdienas un vakariņ as pē c a la carte sistē mas, izvē le uz ē dienkarte nav lieliska, bet viņ i gatavo garš ī gi un ar dvē seli. Vī ns par papildus samaksu. Draugi paņ ē ma tikai brokastis, ē dienreizes kafejnī cā dā rgā kas, bet nevaru spriest par garš ī gā kā m, daudzveidī gā kā m, bet teikš u labas vakariņ as ar vī nu diviem maksā.75-90 eiro (var bū t arī pieticī gā k, uz piektā diena jau var sanā kt 50 eiro).
Apkalpoš ana augstā lī menī (tā pat kā visā s š ī s ķ ē des viesnī cā s - bija Polijā , Lietuvā (Viļ ņ ā ))
Atpū tieties, kungi, atpū tieties, jo esat to pelnī juš i.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на курорте Милано Мариттима, в 1 км от города Cervia, в 2 км от ж/д станции, в 4 км от Lido di Savio, в 20 км от города Bellaria, в 25 км от аэропорта Forli, в 30 км от аэропорта Fellini Римини, в 90 км от аэропорта Marconi.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
Bērniem
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Неподалеку от отеля находятся теннисные корты и поля для гольфа.
  • sporta zāle
Telpu apraksts

80 номеров: Standart, Deluxe.

Istabās

Балкон/терраса, душ/ванна, кондиционер, мини-бар, сейф, телевизор, телефон, туалет, фен.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.