Bel Mare Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 4.210
№41 viesnīcas reitingā Rimini
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Bel Mare atrodas klusā Rimini rajonā, tikai dažu soļu attālumā no jūras. Viesnīca atrodas blakus Rimini atrakciju parkiem. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan draugu grupām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu apmetusies! Sagandē ta un pusbadā pavadī ta brī vdiena! … Tomēr ▾ Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu apmetusies! Sagandē ta un pusbadā pavadī ta brī vdiena!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nesapratu, ka Itā lijā to uzskata par pirmo lī niju: viesnī ca Belle Mare ir novietota kā pirmajā rindā . Bet, lai tiktu uz pludmali, š ķ ē rsojā m divas ielas, un viesnī ca vispā r atrodas treš ajā , ja skaita no pludmales. Istabā , kurā dzī vojā m, nebija ne balkona, ne lodž ijas, no neliela loga paveras skats uz atkritumu urnā m un dzelzceļ u. … Tomēr ▾ Es nesapratu, ka Itā lijā to uzskata par pirmo lī niju: viesnī ca Belle Mare ir novietota kā pirmajā rindā . Bet, lai tiktu uz pludmali, š ķ ē rsojā m divas ielas, un viesnī ca vispā r atrodas treš ajā , ja skaita no pludmales. Istabā , kurā dzī vojā m, nebija ne balkona, ne lodž ijas, no neliela loga paveras skats uz atkritumu urnā m un dzelzceļ u. Vakariņ as nav sliktas, brokastis parastas, eiropeiskas, bet izsalkuš i nebijā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Es jau rakstī ju atsauksmi, aizmirsu uzrakstī t, ka jā ņ em lī dzi arī š ampū ns un ziepes - mums uz nedē ļ u iedeva tikai vienu ziepju tableti. Salī dzinā ju Belle Mare un Marittima cenas (kur biju pagā juš ogad) un kā rtē jo reizi pā rsteidza Belle Mare saimnieka nekaunī ba - cenas viņ am ir augstā kas, lai gan Marittima visā dā ziņ ā ir nesalī dzinā mi labā ka. … Tomēr ▾ Es jau rakstī ju atsauksmi, aizmirsu uzrakstī t, ka jā ņ em lī dzi arī š ampū ns un ziepes - mums uz nedē ļ u iedeva tikai vienu ziepju tableti. Salī dzinā ju Belle Mare un Marittima cenas (kur biju pagā juš ogad) un kā rtē jo reizi pā rsteidza Belle Mare saimnieka nekaunī ba - cenas viņ am ir augstā kas, lai gan Marittima visā dā ziņ ā ir nesalī dzinā mi labā ka. Nezinu, vai tur ir vakariņ as, bet brokastis ir “karaliskas”, salī dzinot ar Belle Mare, un par 11 eiro (vienu Belle Mare vakariņ u cena) var diezgan labi paē st pilsē tā , bet ne pludmalē . platī bā , bet dzelzceļ am un pat ar galda vī nu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Itā lijā dzī voja 13-15 viesnī cā s, pā rsvarā.3 zvaigznes, bet š ī viesnī ca ir slikts izņ ē mums. Es nekad neesmu saskā ries ar tik klajiem meliem. Deklarē ti fē ni, balkoni, seifi katrā istabā . Nekas tamlī dzī gs! Serviss ir greizs. … Tomēr ▾ Itā lijā dzī voja 13-15 viesnī cā s, pā rsvarā.3 zvaigznes, bet š ī viesnī ca ir slikts izņ ē mums. Es nekad neesmu saskā ries ar tik klajiem meliem. Deklarē ti fē ni, balkoni, seifi katrā istabā . Nekas tamlī dzī gs! Serviss ir greizs. Atbrauca, kad vakariņ as bija beiguš ā s, bez kompensā cijas. Atbraucā m no ekskursijas (biļ etes paņ ē mā m no gida) - VAKARIŅ AS NAV IESPĒ JAMAS! No rī ta iedeva divas novecojuš as maizī tes ar margarī nu un ozolkoka persiku - tas ir viss ē diens visai dienai, kā teica "puikas" reģ istratū rā . Vakariņ ā s sulainis sagaida, kamē r visi aizies, lai nepasniegtu desertu - tikai 4. dienā uzzinā jā m no kaimiņ iem, ka bija vajadzī gs arī deserts. Pasū tī tā eskalopa vietā tiek pasniegta polloka aste (tikai astes! ) - eskalopi beiguš ies (? ! ) - tas ir vakariņ u sā kumā ! Mē beles ļ oti sliktas, no matrač iem izlī puš as atsperes. Viss izjuka, "paldies" arī par to, ka nemē ģ inā jā t no mums atņ emt naudu par š o slogu remontu. Istaba 9-10 metri, logs uz dzelzceļ u. ceļ a, kas atrodas 30-40 metru attā lumā . Dā rdoņ a ik pē c 3-5 minū tē m. Karstuma dē ļ nav iespē jams aizvē rt logus, un gaisa kondicionē tā ja troksnis nav mazā ks kā no dzelzceļ a. Ī sā k sakot, š ī ir tikai reģ ionā la mē roga viesnī ca, nevis zvaigž ņ u viesnī ca. Pat 1 zvaigzne kaut ko nozī mē . . Neiesaku nevienam un mī nus vē rtē jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Itā lijā dzī voju 13-15 viesnī cā s, pā rsvarā.3 ", bet š ī viesnī ca ir slikts izņ ē mums. Tik klajus melus nebiju sastapis. Fē ni, balkoni, seifi katrā istabā deklarē ti. Nekā tā da! Serviss ir š ķ ī bi. … Tomēr ▾ Itā lijā dzī voju 13-15 viesnī cā s, pā rsvarā.3 ", bet š ī viesnī ca ir slikts izņ ē mums. Tik klajus melus nebiju sastapis. Fē ni, balkoni, seifi katrā istabā deklarē ti. Nekā tā da! Serviss ir š ķ ī bi. Atbraucā m kad vakariņ as bija beiguš ā s, kompensā cija Nr. Atbraucā m no ekskursijas(biļ etes paņ ē mā m no gida)-VAKARIŅ AS NEPIEDĀ VĀ ! No rī ta iedeva divas novecojuš as maizī tes ar margarī nu un ozola persiku-tas ir viss ē diens visai dienai, tā teica "puikas" reģ istratū rā . . Vakariņ ā s kalpi gaida, kad visi dodas prom, lai nepasniegtu desertu - tikai 4. dienā uzzinā jā m no kaimiņ iem, ka saldais tika likts arī iekš ā . . Pasū tī tā eskalopa vietā pasniedz polloka asti (tikai astes! ) - eskalopi beidzā s (? ! ) - tas ir vakariņ u sā kumā ! Mē beles ir ļ oti nož ē lojamas, no matrač iem izlī da atsperes. Viss krī t apart, "paldies" arī par to, ka nemē ģ inā jā t mums atņ emt naudu par š itā krā ma remontu. Istaba ir 9-10 metri, logs uz dzelzceļ u, kas atrodas 30-40 metru attā lumā . Rū kiens ik pē c 3-5 min Tu nevar aizvē rt logus no karstuma, bet no gaisa kondicioniera m ne mazā k kā no dzelzceļ a. Ī sā k sakot, š ī ir tikai reģ ionā la mē roga viesnī ca, nevis zvaigž ņ u viesnī ca. Pat 1 zvaigzne kaut ko nozī mē . . Neiesaku nevienam un mī nus vē rtē jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vika_best
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti kompakta. Atrodas nevis pirmajā rindā , kā teikts aprakstā . Telpā s kondicionē tā js tiek ieslē gts no pulksten 19, nevis individuā li, bet kolektī vi. Krievvalodī gos, izņ emot mani, neievē roja. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti kompakta.
Atrodas nevis pirmajā rindā , kā teikts aprakstā .
Telpā s kondicionē tā js tiek ieslē gts no pulksten 19, nevis individuā li, bet kolektī vi.
Krievvalodī gos, izņ emot mani, neievē roja.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tā s no 3. lī dz 17. septembrim. Viesnī ca pilnī bā atbilst 3 zvaigznē m. Tas atrodas 2. lī nijā , 19. pieturā . Tī rī ts katru dienu. Visur tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā itā ļ u jauns puisis runā nedaudz krieviski. … Tomēr ▾ atpū tā s no 3. lī dz 17. septembrim. Viesnī ca pilnī bā atbilst 3 zvaigznē m. Tas atrodas 2. lī nijā , 19. pieturā . Tī rī ts katru dienu. Visur tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā itā ļ u jauns puisis runā nedaudz krieviski. Ē diens ir garš ī gs
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
12 dienas atpū tā mies Belle Mare. Personā ls labi apmā cī ts un visi jauni. Strā dā skaidri un atpū tnieku acij nemanā mi. Istabas nav lielas un vannasistaba maza, bet tā visā Itā lijā . Mums patika ē diens. Mums bija 3 reizes. ē diens, jo kafejnī ca ir dā rga. … Tomēr ▾ 12 dienas atpū tā mies Belle Mare. Personā ls labi apmā cī ts un visi jauni. Strā dā skaidri un atpū tnieku acij nemanā mi. Istabas nav lielas un vannasistaba maza, bet tā visā Itā lijā . Mums patika ē diens. Mums bija 3 reizes. ē diens, jo kafejnī ca ir dā rga.
Viesnī ca atrodas 3 rindā , bet tā ir laba. 1. rinda prestiž a un daudz dā rgā ka. Bel Mare ir klusa viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem un nav sliktu mā ju, kā
lielajā s viesnī cā s. Brokastis itā ļ u, nevis eiropieš u. Bet.... vienmē r tikko cepti kruasā ni un svaigi spiesta sula. Pusdienas un vakariņ as-ē dienu izvē le +
salā tu bufete, kas Itā lijā ir retums. Viesnī cas vadī tā js Mario un viņ a asistente Nella to
jū su pakalpojumi. Mario maz runā krieviski. Nella palī dz izvē lē ties ē dienus un paskaidro, ka tā ir gaļ a vai zivs. Sortimentā vienmē r ir makaroni, bet tā ir Itā lija.
Autobusa pietura numur 11 un pietura numur 19. Uz centru vai nu iet vai ejiet lī dzi. Billa lielveikala centrā , kur visi augļ i ir daudz lē tā ki. Ja no Mario ņ emat viesnī cas kartes un pludmales numuru (72), tad tur ir atlaide sauļ oš anā s krē sliem un saulessargam. Viena diena pludmalē ar 2 sauļ oš anā s krē slu un 1 saulessarga ī ri maksā.16 €. Vē rts aizbraukt uz Sanmarī no. No Natalie tū res maksā jā m 34 € PAR 2. . Itā lijā ļ oti interesanti miniatū rā . Ar kā jā m var staigā t no rī ta lī dz vakaram . Vienmē r kaut kas ir. Cilvē kiem, kuriem interesē zeme un jū ra, š ī viesnī ca ir tas, kas nepiecieš ams. Un ikvienam ir super komforts mā jā s. Rimini vienmē r ir dā rgs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s Rimini 18.07-26.07 2009. g. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , 5 minū š u gā jienā lī dz jū rai. Solā riji netika ņ emti, tie gulē ja piekrastes zonā . Neviens mū s neizdzina. Par paš u viesnī cu. Gribu pievienot precī zu informā ciju par atraš anā s vietu, jo. … Tomēr ▾ Atpū tā s Rimini 18.07-26.07 2009. g.
Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , 5 minū š u gā jienā lī dz jū rai. Solā riji netika ņ emti, tie gulē ja piekrastes zonā . Neviens mū s neizdzina.
Par paš u viesnī cu. Gribu pievienot precī zu informā ciju par atraš anā s vietu, jo. daž ā das vietnes saka daž ā das lietas. Viesnī ca atrodas uz Marina Centro un Bellariva robež as, blakus 19. autobusa pieturai 11. Autobusi kursē visu diennakti, tā pē c tā nav problē ma.
Istabas nav lielas, bet ne mazas, standarta izmē ra. Telpā ir televizors, bet tas ik pa laikam izslē dzā s. Kondicionieris ir centrā lais, tas tiek ieslē gts pusdienlaikā , dienā un naktī , t. i. tieš i tad, kad jums tas ir nepiecieš ams. Tas ir bezmaksas, kas š ī s klases viesnī cā m ir retums.
Vannasistaba plaš a, ir duš a, kas arī , cik saprotu, ir retums.
Esmu lasī jis daudz negatī vu atsauksmju par gultā m. Atsperes tieš ā m izceļ as, bet ne tik ļ oti, lai traucē tu gulē t.
Istabā s ir seifs, tas ir bez maksas, bet jā atstā j 5 eiro kā atmaksā jamu depozī tu.
Viņ i barojas, lai nogalinā tu. Brokastis - bufete, vakariņ as - ē dienkarte pē c izvē les (pirmā un otrā ) + deserts.
Personā ls ļ oti draudzī gs, daž i pat cenš as runā t krieviski.
Kopumā viesnī ca ir laba, klusa, viss, kas nepiecieš ams, lai pē c pludmales un klubiem varē tu mierī gi gulē t. Starp citu, klubi atrodas 10. pieturā (7 minū tes ar autobusu), un pie viesnī cas ir daudz krogu, kur var arī izklaidē ties.
Uzreiz brī dinu, ka par š iku to nosaukt nevar, bet cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ideā ls variants.
Un tomē r labā k par dzē rieniem maksā t uzreiz vakariņ u laikā vai vakarā pirms izbraukš anas, kad reģ istratū rā sē ž angliski runā još s puika. Samaksā jā m no rī ta naktssargam, kurš nerunā citā di kā itā liski. Problē ma bija tā , ka mū s acī mredzami apkrā pa, bet jau bija grū ti kaut ko pierā dī t.
Tā pē c izlemiet paš i, bet personī gi es ļ oti iesaku viesnī cu. Lai jaukas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ī si, bet skaidri - SHIT … Tomēr ▾ ī si, bet skaidri - SHIT
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Bel Mare расположен в тихом районе Римини, всего в нескольких шагах от моря. Отель находится рядом с парками развлечений Римини. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для компании друзей.

Atrašanās vieta До международного аэропорта Федерико Феллини —11 км.
Pludmales apraksts Море в 100 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Сад, терраса для загара, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem Игровая комната.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Волейбольная площадка на пляже, настольный футбол, прямая трансляция спортивных мероприятий, аквапарк «Аквафан» находится в 5 минутах езды от отеля.
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 30 номеров.

Istabās

Номера оснащены кондиционерами и хорошо меблированы, с мини-баром, сейфом, телевизором, телефоном и бесплатным Wi-Fi. В ванных комнатах есть душевой поддон.

Adrese Viale D'Annunzio Gabriele, 3, 47900, 47900 Римини, Италия
Tālruņi: + 39 0541 307222
Tīmekļa vietne: Bel Mare Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).