Raeli Hotel Floridia 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.210
№7 viesnīcas reitingā Roma
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Floridia atrodas 19. gadsimta beigās celtā ēkā, 5 minūšu pastaigas attālumā no dzelzceļa stacijas Termini un tikai 500 metru attālumā no Republikas laukuma.Vairāk →
аватар Olga891021
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
C klases viesnī ca, vā ja. Ē diens pacieš ams, brokastī s - divu veidu desa, divu veidu siers, kruasā ns, rullī š i, jogurts, ievā rī jums, tē ja, kafija. Istaba bija maza, gaisa kondicionieris nestrā dā ja siltumam, un vakarā vairs nebija karsts. … Tomēr ▾ C klases viesnī ca, vā ja. Ē diens pacieš ams, brokastī s - divu veidu desa, divu veidu siers, kruasā ns, rullī š i, jogurts, ievā rī jums, tē ja, kafija. Istaba bija maza, gaisa kondicionieris nestrā dā ja siltumam, un vakarā vairs nebija karsts. Istaba veca, bet nomainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Viesnī cas atraš anā s vieta arī nebija ī paš i patī kama, tā atrodas uz ielas, kur dzī vo emigranti, lai gan š ķ iet, ka ir centrā , blakus iela ir normā la. Visi vē sturiskie apskates objekti, kā arī kafejnī cas, veikali - viss ir tuvu. Pludmale bija tā lu, mums nebija pludmales brī vdienas, jo mē s atradā mies Romas centrā . Gids mums piedā vā ja ekskursijas, bet izbraukš anas dienā . Teritorijas kā tā das nebija, parasta neliela pilsē tas viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir vidē ja, atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas, numurā ir viss nepiecieš amais ne ī paš i prasī gam ceļ otā jam: vanna, tualete, fē ns, gaisa kondicionē š anas sistē ma (centralizē ta, kas ir ļ oti ē rti - tā nerada troksni, nepiecieš ams tikai temperatū ras regulators), ledusskapis, seifs, televizors. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vidē ja, atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas, numurā ir viss nepiecieš amais ne ī paš i prasī gam ceļ otā jam: vanna, tualete, fē ns, gaisa kondicionē š anas sistē ma (centralizē ta, kas ir ļ oti ē rti - tā nerada troksni, nepiecieš ams tikai temperatū ras regulators), ledusskapis, seifs, televizors. Apkā rt ir daudz lē tu kafejnī cu un restorā nu. Personā ls runā angliski un saprot krievu valodu. Mī nusi: no 7 rī tā lī dz 11 zem logiem ir neliels tirdziņ š (lai gan tas var nebū t mī nuss - no vienas puses no rī ta ir trokš ņ ains, no otras, lē tā kie un svaigā kie augļ i Romā ir zem jū su logi) TV rā da tikai daž us kanā lus itā ļ u valodā , visur apkā rt ir pilns ar pakistā nieš iem un melnā dainiem (nevis viesnī cā , bet uz ielas), bet viņ i visi nav uzbā zī gi un draudzī gi. Bagā tī gas brokastis: desa, siers, jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, kafija, sulas. Viss ir ē dams, bet kaut kā ne pā rā k garš ī gs (piemē ram, biju tuvē jā kafejnī cā iedzert kafiju - par 90 centiem vienkā rš i garš ī gi)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Allaz57
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 2 naktis. Neliela viesnī ca pastaigas attā lumā no pilsē tas centra. Droš s bez maksas. Gaisa kondicionieris. Tī ri. Draudzī gs personā ls. No rī ta zem logiem izvē rsā s tirgus, vakarā pā rsteidzoš i, ka no tā nebija ne miņ as. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2 naktis. Neliela viesnī ca pastaigas attā lumā no pilsē tas centra. Droš s bez maksas. Gaisa kondicionieris. Tī ri. Draudzī gs personā ls. No rī ta zem logiem izvē rsā s tirgus, vakarā pā rsteidzoš i, ka no tā nebija ne miņ as. Brokastis ir diezgan pieklā jī gas kontinentā lā s. Standarta vakariņ as - restorā ns tajā paš ā kvartā lā , ē dams bez volā niem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir zem vidē jā lī meņ a, bet tī ra. Uz izkā rtnes tieš ā m bija 4 zvaigznes (bet tas acī mredzot ir kā Ē ģ iptē , es rakstu, ko gribu). Istaba tika tī rī ta katru dienu, lai gan istabene centā s mū s atstā t bez dvieļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir zem vidē jā lī meņ a, bet tī ra. Uz izkā rtnes tieš ā m bija 4 zvaigznes (bet tas acī mredzot ir kā Ē ģ iptē , es rakstu, ko gribu). Istaba tika tī rī ta katru dienu, lai gan istabene centā s mū s atstā t bez dvieļ iem. Man bija jā sū dzas. Numuri, tā pat kā visā s Romas viesnī cā s, ir mazi un tumš i. Priecē vannas, bidē un fē na klā tbū tne. Lai gan, pē c viesnī cas apraksta, fē na nebija (par ko viņ i vilka lī dzi, jā brī nā s). Tagad par brokastī m. Viesnī cā nav restorā na. Lai paē stu brokastis, bija jā nokā pj pagrabā . Bet tur bija diezgan labi. Ē dienkarte: maize, desa (3 veidi), siers, ievā rī jumi, sviests, jogurts, piens, augļ u pī rā gi, augļ i, tē ja, kafija, sulas. Ess-bet omletes un desiņ as netika novē rotas. Pati viesnī ca kopumā bija klusa un mierī ga. Un te vē l viena lieta: TV rā dī ja tikai trī s kanā lus, ļ oti gribē jā s redzē t Eurosport (bija olimpiā de), bet nepaveicā s. Droš i vien vajadzē ja aiziet uz reģ istratū ru un tur kaut ko noskaidrot, bet viņ iem tā apnika, ka pie velna, ar š o olimpiā di. Ī sā k sakot, jū s varat dzī vot. Prusaki, pelē jums un citas š ausmas netika novē rotas. Ū dens bija, labi, labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmetā s istabā paš ā augš ā , kur bija jā kā pj pa š aurā m kā pnē m. SNGL tika pasū tī ts. Uzturē jā s istabiņ ā ar trī s gultā m. Kā izrā dī jā s, loga nebija, kondicionieris bija pirmsrevolū cijas, kas gaisu nedzesē ja, bet ļ oti skaļ i dā rdē ja. … Tomēr ▾ Apmetā s istabā paš ā augš ā , kur bija jā kā pj pa š aurā m kā pnē m. SNGL tika pasū tī ts. Uzturē jā s istabiņ ā ar trī s gultā m. Kā izrā dī jā s, loga nebija, kondicionieris bija pirmsrevolū cijas, kas gaisu nedzesē ja, bet ļ oti skaļ i dā rdē ja. Jū lija karstumā , bez kondicioniera, vismaz baisi....Trī s naktis sā pī ga miega! Tu pamosties nosvī dis, ej atvē sinā ties duš ā un atkal guļ - stundu ne vairā k, un atkal duš ā . Kā izrā dī jā s, visiem mū su grupas tū ristiem bija tik š ausmī gi graboš as maš ī nas, un, acī mredzot, visiem š ī s noslē pumainā s viesnī cas viesiem. Un pats galvenais, kad braucā m prom, pamanī ju izkā rtni, tur bija nevis trī s, bet č etras zvaigznes! Tā di bija visas mū su grupas smiekli!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Отель Floridia, находится в здании конца 19 века, расположен в 5 минутах ходьбы от железнодорожного вокзала Термини и всего в 500 метрах от площади Repubblica.

Atrašanās vieta До ж/д вокзала Термини 600 метров, аэропорта Рим Фьюмичино — 31,5 км, аэропорта Рим Чампино — 15,7 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, бесплатный Wi-Fi в зонах общественного пользования, многоязычный персонал, услуги консьержа, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 42 номера: Single rooms, Economy twin/double rooms, Standard twin/double rooms, Triple rooms.

Istabās

Кондиционер, отопление, телевизор с плоским экраном, сейф, письменный стол, телефон, ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности, ежедневная уборка номера.

Adrese Via Montebello, 45, 00185 Rome, Italy.
Tālruņi: +39 064451995
Tīmekļa vietne: Raeli Hotel Floridia
FAQ