Doria 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Doria atrodas vēsturiskā ēkā, kurā nesen tika veikts kapitālais remonts. Atrodas Romas vēsturiskajā un komerciālajā centrā ar skatu uz Santa Maria Maggiore, vienu no slavenākajām un skaistākajām bazilikām pilsētā. Viesnīcas stratēģiskā atrašanās vieta ļauj dažu minūšu laikā sasniegt galvenos tūrisma objektus: St. Via Veneto, Piazza di Spagna, Kolizejs, Imperial Forums un Trevi strūklaka.Vairāk →
аватар Uliya123
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies ekskursijā jū nija sā kumā un palikā m š ajā viesnī cā . Laba viesnī ca, kas atrodas tieš i blakus vienai no Romas augstā kajā m bazilikā m St. Maria Maggiore. Viesnī ca maza, dzī vojā m 4. stā vā istabiņ ā ar logiem uz pagalmu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ekskursijā jū nija sā kumā un palikā m š ajā viesnī cā . Laba viesnī ca, kas atrodas tieš i blakus vienai no Romas augstā kajā m bazilikā m St. Maria Maggiore. Viesnī ca maza, dzī vojā m 4. stā vā istabiņ ā ar logiem uz pagalmu. Mē s neievē rojā m nekā das ī paš as neē rtī bas, kas saistī tas ar troksni, pat ar atvē rtiem logiem. Zvanu skaņ as no bazilikas, vryatli, var bū t kaitinoš as. Istaba ir maza, bet pietiekama ļ oti ē rtai atpū tai. Kas patieš ā m ir mazs, ir tualete. Duš as kabī ne ir tik niecī ga, ka, ja esat cilvē ks ar augumu virs vidē jā un sverat vairā k par 90 kg, jums bū s ā rkā rtī gi problemā tiski iet duš ā . Bet tas ir mū su istabā , citā s var bū t savā dā k. Tī rī ts perfekti, katru dienu. Septiņ as dienas veļ u mainī ja 3-4 reizes, pat bez dzeramnaudas. Brokastis ir standarta, bez frillē m, bet jū s bū siet sā tī gi.
Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Visas galvenā s apskates vietas, un Roma ir viena liela atrakcija, ir 15-20 minū tes. staigā t. Tuvumā atrodas divas metro stacijas: Termini un Vittorio. Es iesaku pē dē jo, jo arī Termini stacija ir milzī ga stacija, uz kuru pa ceļ am parasti nav ī paš i patī kama publika un ar lielā ko daļ u staciju saistā s netī rumi un smakas. Vairā ki autobusi pietur tieš i pie viesnī cas kā pnē m.
Viesnī cu iesaku visiem.
Vadī tā js - Garturs. Pā rskaitī jumi notika laicī gi, nekā du sū dzī bu. Bet ekskursijas ir vissliktā kā s. Izskatā s, ka darbinieki nav vē rsti uz interesantu stā stī š anu, bet gan lai tū ristus vestu uz konkrē tiem veikaliem uz kā diem obligā tajiem pirkumiem!
Pē c pirmā s ekskursijā iekļ autā s apskates ekskursijas apmeklē juma sapratā m gidu lī meni un vienkā rš i nedevā mies uz pā rē jā m divā m, jau apmaksā tā m. Visas ekskursijas notiek rež ī mā - ā trā k - ā trā k. Piemē ram, Vatikā na muzeji aizņ ē ma apmē ram 1.5 stundas. Vienī gā normā lā tū re, kas iegā dā ta jau Romā , bija Katjas vadī tā "Christian Rome", par ko viņ ai paldies. Pā rē jais ir tikai naudas izš ķ ieš ana. Tā pē c paš i devā mies uz Pompeju un Neapoli.
Tā pat Gartour darbinieki ļ oti iesaka veikt apskates braucienus ar 2 stā vu CitySightseeing autobusu (sarkanajiem). Nekā dā gadī jumā ! Papildus tam, ka tehniski tajos ne viss ir kā rtī bā - ļ oti kluss audio ceļ vedis, kas nepā rtraukti atkā pjas, stā sti ir arī pē c iespē jas bez satura! Dodiet man 20 eiro!
Iesaku visiem apmeklē t Sv. Petra ar audio gidu, tur pā rdod. Var paņ emt vienu uz diviem, iepriekš paņ emot lī dzi austiņ as, jo darbinieki tā s neizsniedz, atsaucoties uz prombū tni un liekot iegā dā ties otru audiogidu. Man nepatika Collesei audiogids.
Pati Roma ir pā rsteidzoš a! Domā ju, ka to sauc arī par mū ž ī go pilsē tu, jo 7-10 dienā s to nav iespē jams pilnī bā atvē rt, izpē tī t un saprast. Tā pē c jums ir jā nā k atkal un atkal.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Отель Doria расположен в историческом здании, в котором недавно был выполнен полный капитальный ремонт. Находится в историческом и коммерческом центре Рима с видом на Санта-Мария-Маджоре — одну из самых известных и красивых базилик города. Стратегическое расположение отеля позволяет в течение нескольких минутах добраться до основных туристических достопримечательностей: ул. Виа Венето, Площадь Испании, Колизей, Императорские Форумы и Фонтан Треви.

Atrašanās vieta Отель Дория расположен в самом центре исторического Рима, в 50 м. от Базилики Санта-Мария-Маджоре и в 400 м. от ж/д вокзала Термини. Римский Форум: 1 км (10 мин. пешком), Колизей: 1 км (10 мин. пешком), Площадь Венеции и Алтарь Отечества (Altare della Patria): 1,2 км (13 мин. пешком), Фонтан Треви: 1,4 км (15 мин. пешком), аэропорт Рим Чампино — 14 км, аэропорт Рим Фьюмичино — 30,8 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, экскурсионное бюро, терраса с садом на крыше, где подают континентальный завтрак.

  • restorāns
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Номера полностью оборудованы системой звукоизоляции и оснащены всеми удобствами.

Istabās

Телевизор со спутниковыми каналами, прямой телефон, кондиционер, мини-бар, Wi-fi (бесплатно), сейф с электронным набором, ванная комната с душем, фен.

Adrese Via Merulana, 4, 00185 Rome, Italy.
Tālruņi: Tel: +39 06 4465888 Fax: +39 06 4465889
Tīmekļa vietne: Doria
FAQ