Buenos Aires Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.210
№4 viesnīcas reitingā Roma
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
6.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no izsmalcinātākajiem Romas rajoniem, piecu minūšu attālumā no Via Veneto. Villa Ada un Villa Borghese parki atrodas netālu no viesnīcas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā palikā m 3 dienas. Tī rī ba, klusums, izcilas brokastis, pieklā jī gs personā ls. Ā rā +35, noguris, nonā cā m labi sakoptā , vē sā istabā . ) … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m 3 dienas. Tī rī ba, klusums, izcilas brokastis, pieklā jī gs personā ls. Ā rā +35, noguris, nonā cā m labi sakoptā , vē sā istabā . )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā jū nija vidū un esam ļ oti apmierinā ti!! ! Istabas š iki, iesaku visiem š o viesnī cu. . … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā jū nija vidū un esam ļ oti apmierinā ti!! ! Istabas š iki, iesaku visiem š o viesnī cu. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ļ oti labas Brokastis kā brokastis. Istaba pieklā jī ga. Trū kums ir tā lu no Termini un centra. Tikai Villa Borghese atrodas kā jā m … Tomēr ▾ Viesnī cā ļ oti labas Brokastis kā brokastis. Istaba pieklā jī ga. Trū kums ir tā lu no Termini un centra. Tikai Villa Borghese atrodas kā jā m
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kaska36
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans vī rs un es palikā m š ajā viesnī cā trī s dienas Itā lijas tū res ietvaros. Pirmo reizi Itā lijā , bet ne pirmo reizi ā rzemē s. Viesnī ca ir Eiropas standarta trī szvaigž ņ u viesnī ca. Droš i izvē lies š o viesnī cu, nesaprotu kam numuriņ i ir mazi un kas tur vainas. … Tomēr ▾ Mans vī rs un es palikā m š ajā viesnī cā trī s dienas Itā lijas tū res ietvaros. Pirmo reizi Itā lijā , bet ne pirmo reizi ā rzemē s. Viesnī ca ir Eiropas standarta trī szvaigž ņ u viesnī ca. Droš i izvē lies š o viesnī cu, nesaprotu kam numuriņ i ir mazi un kas tur vainas. Protams, viesnī ca nav centrā , bet ž ē l par centru, jā piemaksā . Ar transportu problē mu nav, autobusi brauc uz daž ā dā m pilsē tas vietā m, trī s dienu laikā jau jutā mies kā mā jā s. Jā un taksis nav dā rgs, lī dz paš am centram 8 eiro. Numuri ir tī ri, plaš i un labi kopti. Viss ir bez maksas. Splits, TV (ir krievu kanā ls), ledusskapis, seifs. Brokastis, protams, nē , bet tā visā Itā lijā . Mums bija kruasā ni, daž i krekeri, sviests, ievā rī jumi, kafija, sulas. Š ī s ir brokastis grupā m, bet individuā liem tū ristiem bija pā rslas, musli, jogurti, š ķ iņ ķ is, siers un olu kultenis. Vā rdu sakot, viesnī ca ir cienī ga, iesaku visiem.
аватар 1234577
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Pieņ emiet manu vā rdu, es parakstī š os uz katru vā rdu, bet nesabojā jiet jums atvaļ inā jumu, bet neiekļ ū t š ajā viesnī cā...Paskatieties internetā , es jau rakstī ju par š o viesnī cu, es nevē los dusmojies vairs. … Tomēr ▾ Pieņ emiet manu vā rdu, es parakstī š os uz katru vā rdu, bet nesabojā jiet jums atvaļ inā jumu, bet neiekļ ū t š ajā viesnī cā...Paskatieties internetā , es jau rakstī ju par š o viesnī cu, es nevē los dusmojies vairs. Neticiet tā saucamajam Sergejam un viņ a atsauksmei - tas ir pasū tī jums, prā tī gs cilvē ks nekad neuzrakstī s, ka š ī viesnī ca ir laba. Ī sumā : 1. Tā lu, tikai ar autobusu 2. Sī kas istabiņ as, iekš ā tikai gulta 3. Ļ oti nedraudzī gs personā ls 3. Rē ķ inā nav pā rtikas kruasā nu, kafiju, ievā rī jumu. 4 Š ī ir pā rkrauš anas bā ze grupā m pilsē tā s, un attieksme ir tā da nevē rī ba...Varbū t vismaz mans apskats kā dam palī dzē s un tikai patī kamas atmiņ as par Romu.. .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Aprī lī atpū tā s pie sievas, sapņ oja redzē t Romu. Sagadī jā s tā , ka nokļ uvā m Buenos viesnī cā...Tas tā , tū roperators mani pievī la, š aubī jos braucot par viesnī cu, atsauksmes nav, informā cijas maz, bet lai tiktu. … Tomēr ▾ Aprī lī atpū tā s pie sievas, sapņ oja redzē t Romu. Sagadī jā s tā , ka nokļ uvā m Buenos viesnī cā...Tas tā , tū roperators mani pievī la, š aubī jos braucot par viesnī cu, atsauksmes nav, informā cijas maz, bet lai tiktu. . . Neesmu izlutinā ts, ticiet man, esmu bijis daž ā dā s valstī s, viss ir noticis, atvaļ inā jumā viss aizmirstas un paliek tikai patī kamas sajū tas. . . un te es piesē dos pie klaviatū ras, varbū t vismaz kā dam palī dzē š u nesabojā t atvaļ inā jumu. Ī sumā es piekrī tu katram vā rdam: 1. mazas istabas, tikai viena gulta ir iekļ auta, divi nevar stā vē t, labā k ir viens apsē sties. 2. Nedraudzī gs personā ls (mū su smaids ir nulle) 3. Ē dienu nav, un, neskatoties uz to, ka zinu, kas ir Eiropas brokastis, tā s vienmē r ir ļ oti pieticī gas. Ē diens ir atseviš ķ a nodaļ a, kruasā ns, kafija, ievā rī jums pa vienam rokā un nekaunī gs, nikns afrobabas viesmī lis. 4. Viesnī cu izmanto kā pā rkrauš anas bā zi grupā m pilsē tā s, vienu dienu un tad tā da attieksme. . . 5. Netici, ka viesnī ca ir netā lu no centra, iespļ auj acī s, var, melo, viesnī ca ir tā lu, tikai ar autobusu. Rakstu un satrakojos, tad pabeidzu. . . Varbū t kā ds palī dzē ja nesabojā t pā rē jo. Un Roma ir lieliska, gadsimtu vē sture, bet tas ir cits stā sts. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sergei-038
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga mā jī ga viesnī ca ar izcilu personā lu klusā ielā , nedaudz tā lā k no centra, bet galveno apskates vietu pieejamī bas jautā jumi tiek atrisinā ti ļ oti vienkā rš i (autobuss vai ejot 5-15 minū tes). … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga mā jī ga viesnī ca ar izcilu personā lu klusā ielā , nedaudz tā lā k no centra, bet galveno apskates vietu pieejamī bas jautā jumi tiek atrisinā ti ļ oti vienkā rš i (autobuss vai ejot 5-15 minū tes). Iesaku draugiem. Istabas-5, personā ls-5, ē dinā š ana-5. Viss vienkā rš i lieliski.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в одном из изысканных районов Рима, в пяти минутах от Виа Венето. Недалеко от отеля находятся парки Вилла Ада и Вилла Боргезе.

Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации.

Конференц-зал вместимостью 33 человека.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • golfs
Telpu apraksts

Всего в отеле 53 номера.

Istabās

Спутниковое телевидение, мраморный пол в ванной комнате, телефон в ванной комнате, фен, кондиционер, мини-бар, подключение к интернету.

Adrese Via Clitunno, 9, 00198 Roma Italia
Tālruņi: Phone: : +39 06 8554854, Fax: +39 06 8415272
Tīmekļa vietne: Buenos Aires Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.