Annodomini B&B 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
7.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Annodomini atrodas Romas dzīvojamajā rajonā, 50 metru attālumā no Ospedale San Carlo di Nancy slimnīcas un 1 km attālumā no Vatikāna.Vairāk →
аватар Vendi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturē jā s š ajā BB š ogad daž as dienas. Wiki vairs nav. Un arī krievvalodī go atbalsts. Mē s rakstī jā m viens otram vē stules angļ u valodā . Un tagad tos paraksta Makss un Stefā nija vai kaut kas, es aizmirsu vā rdu. Es neesmu redzē jis š o dā mu visā s viņ as uzturē š anā s dienā s. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā BB š ogad daž as dienas. Wiki vairs nav. Un arī krievvalodī go atbalsts. Mē s rakstī jā m viens otram vē stules angļ u valodā . Un tagad tos paraksta Makss un Stefā nija vai kaut kas, es aizmirsu vā rdu. Es neesmu redzē jis š o dā mu visā s viņ as uzturē š anā s dienā s. BB ir vairā ku istabu dzī voklis ar kopī gu koridoru, tam ir reģ istratū ra. Vispirms viņ š nez kā pē c mū s apmetinā ja Kolizejā , un mē s rezervē jā m vē l vienu - klusu. Mū sē jie nez kā pē c bija aizņ emti! ! ! Tas ir š ausmī gi, cik trokš ņ aini. Un mums ir 9 mē neš us vecs mazulis! ! ! Divi logi uz ceļ a pusi. Karabinieri brauc un dungo ik pē c desmit lī dz piecpadsmit minū tē m. Acī mredzot Romā noziegumus pastrā dā visur un viņ i steidzas. Meita aizmieg un miegā kliedz! ! ! Man ļ oti gribē jā s viņ us nož ņ augt pē c negulē tas nakts. Un tie motociklisti ir trokš ņ aini. Es ienī stu Romu! ! ! Es ienī stu š o BB! ! ! Un pa dienu uz balkona ir pilnī ga elle, lai neiziet tik trokš ņ aini!! !
Pē c manā m prasī bā m un kratoties viņ a priekš ā ar rezervā ciju ar citas istabas nosaukumu, viņ š aizbildinā jā s - viņ š bija aizņ emts !! ! Kopumā pē c ilgā m sarunā m un viņ a atteikumiem viņ š mū s divas naktis vē lā k pā rcē la uz to, kur mē s sā kotnē ji rezervē ts. Viņ am ir viens logs, un viņ š atrodas tā lā k koridorā . Tur nav tik skaļ š .
Nebija skaidrs kas peld tē jkannā un smirdē ja, nomazgā ja un tur....Iedevā m istabenei. UN VISS! Mums neviens neko nav mainī jis! Tā tad viņ i dzē ra kafiju no kafijas automā ta!
Man nepatika VISS. rupjš š is Makss. Ar angļ u un itā ļ u valodas nezinā š anu tur bū s grū ti. Krievu valodā viņ š negugu : )
STIPRI NEAPMIERINĀ TS! STIPRI NEIESAKU!! ! !
аватар zuk_zukre
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki foruma dalī bnieki! Mē s esam š eit, lai sniegtu padomus un dalī tos pieredzē . Varbū t kā dam noderē s. Nesen bijā m Romā . Burvī ga pilsē ta! Mē s apstā jā mies pie b&b. Vienmē r braucā m uz viesnī cā m, bet š oreiz izlē mā m paš i. … Tomēr ▾ Sveiki foruma dalī bnieki! Mē s esam š eit, lai sniegtu padomus un dalī tos pieredzē .
Varbū t kā dam noderē s.
Nesen bijā m Romā . Burvī ga pilsē ta!
Mē s apstā jā mies pie b&b. Vienmē r braucā m uz viesnī cā m, bet š oreiz izlē mā m paš i.
Mē s meklē jā m forumos padomus un atradā m atsauksmi par annodomini b&B. Viņ i mums uzrakstī ja, meitene atbildē ja krieviski, kas bija ļ oti, ļ oti iespaidī gi un droš i vien tas arī bija mū su izvē les iemesls, jo esam angliski un vē l itā liski nulle. . Atbraucā m, sagaidī jā m lidostā . Ļ oti, ļ oti draudzī gi puiš i. Ieejot dzī voklī mums tika pagatavots kokteilis : ) un tad jau bija viss nepiecieš amais (informā cija, tē jkanna, sā ļ as brokastis, transfē rs, kartes). Mū su istaba bija liela un ļ oti skaista. Parkets ir visur.
Ī sā k sakot, mums ļ oti patika. Garš ai un krā sai nav biedru, un mē s nevē lamies uzspiest, bet mē s to ļ oti iesakā m! Draugus jau esam tur aizsū tī juš i : ) Bijā m apmierinā ti : )
Pamē ģ ini. Tur cenas arī ļ oti normā las un nav tā lu no centra!
Veiksmi un priecī gus svē tkus! ! !
аватар kidi17
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c komandē juma es nolē mu pavadī t 3 dienas Romā . Es nosū tī ju pieprasī jumus ļ oti daudzā m viesnī cā m, hosteļ iem un pansiju, bet tomē r izvē lē jos Anno Domini B&B. Sā kotnē ji man vajadzē ja pievienoties draugam ar puisi un es pasū tī ju 2 numurus - 1 dubulto un 1 vienvietī go. … Tomēr ▾ Pē c komandē juma es nolē mu pavadī t 3 dienas Romā .
Es nosū tī ju pieprasī jumus ļ oti daudzā m viesnī cā m, hosteļ iem un pansiju, bet tomē r izvē lē jos Anno Domini B&B. Sā kotnē ji man vajadzē ja pievienoties draugam ar puisi un es pasū tī ju 2 numurus - 1 dubulto un 1 vienvietī go.
Iepriekš pasū tī ju arī transfē ru no lidostas uz viesnī cu (45 eiro, pamatojoties uz 15 no cilvē ka, kas principā nav daudz dā rgā ks par sabiedrisko transportu), bet pē dē jā brī dī pirms izlidoš anas izrā dī jā s, ka mans draugi nevarē ja lidot un es pats aizlidoju . Ar pā rsē š anā s atcelš anu problē mu nebija, un pat, gluž i otrā di, saņ ē mu ļ oti detalizē tas instrukcijas, kā tur nokļ ū t ar sabiedrisko transportu (vilciens, tramvajs, autobuss), par ko biju ļ oti pateicī gs saimniekiem, kopš klaiņ oju apkā rt. Roma gandrī z pulksten 23:00 nebija ī paš i patī kama perspektī va. Un vē l jaukā k bija Vicki tikš anā s ar mani pie mā jas)))
Nonā kot istabā , biju ļ oti patī kami pā rsteigts. . Fakts ir tā ds, ka vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m nepievē rsu ī paš u uzmanī bu, jo biju pieradusi pie tā , ka tā s biež i neatbilst realitā tei, bet tad sapratu ka es ļ oti kļ ū dī jos. Mana istaba reā lajā dzī vē izskatī jā s miljons reiž u labā k nekā tī mekļ a vietnes bildē s! Istaba ir ļ oti mā jī ga, kopta, plaš a, un balkona klā tbū tne un visā di sī kumi kā svecī tes, puķ es utt padara to vē l ē rtā ku un mā jī gā ku! Vikija un Makss centā s padarī t manu uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku un daž reiz man š ķ ita, ka, ja es kaut naktī vē rstos pie viņ iem ar kā du jautā jumu, viņ i patieš ā m labprā t palī dzē tu!
Patieš ā m, b&b sauklis "Jū ties kā mā jā s" ir 100% pamatots


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Отель Annodomini расположен в жилом районе Рима в 50 метрах от больницы Оспедале Сан Карло ди Нанси и в 1 км от Ватикана.

Telpu apraksts

Всего - 3 номера. К услугам гостей номера с бесплатным Wi-Fi.

Istabās

В номерах есть балкон, чай / кофе. Каждый номер оснащен телевизором с плоским экраном, DVD-плеером и современной мебелью из дерева.

Adrese Via Anastasio II N°5, Аурелио, 00165 Рим
Tālruņi: Tel. +39 06 60.66.56.00
mob. +39 329.42.22.428
Tīmekļa vietne: Annodomini B&B
FAQ