Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Esmu Itālijā 10 gadus. Pirms 5 gadiem ieraksts bija uz Ukrainā reģistrētas personīgās automašīnas, kas kopš tā brīža robežu nav šķērsojusi. Gribu mājās, vai uz robežas būs pretenzijas?
Es katru gadu saņemu zaļo karti. Pārsūtīts no Ukrainas. Vai mani nevar laist caur muitu uz Ukrainu, kā arī izbraucot no tās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2016-11-047 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар Igor_m
Pretenzijas nebūs. Jūs esat Ukrainas pilsonis, jūsu auto, muita apstiprinās.
аватар ollennka
Ahm, pēc likuma jau sen vajadzēja muitot un pārreģistrēt. Īpaši zinātkārs muitnieks var pārbaudīt.
аватар alex45
Jautājums nav par Krieviju, bet par Ukrainas paražām.
Muita nevarēs iejaukties,jo pirms 5 gadiem ar šo mašīnu devies uz ārzemēm un tagad brauc mājās.Auto reģistrēts,atmuitot nevajag,nepirki ārzemēs.Nedrīkst būt šķēršļi, lai dotos uz Itāliju, jūsu automašīna.
Mans dēls tikko atbrauca no turienes bez jautājumiem muitā un robežsargos, vienīgais tagad ir trakas rindas no tiem, kas nopirka auto un nolēma ietaupīt uz akcīzes nodokli, ik pēc piecām dienām jāreģistrē mašīna uz robežas.Tāpēc ir milzīgas rindas.
Starp citu, tagad pēc likuma tur var nopirkt mašīnu, atvest sev ar nosacījumu, ka gadu nepārdod tālāk, tad nemaksā akcīzi, un tas ir pieklājīgi. ietaupījumi.
аватар Igor_m
alex45, la risposta e esatta - Tava atbilde kā vienmēr ir pareiza!
аватар Marin-ka
Paldies visiem!
аватар Igor_m
Marin-ka, vislielākā pateicība no tevis būtu īss stāsts par iespaidiem par Itāliju. Var būt?
аватар ollennka
Kāds ar to sakars Krievijai un Ukrainai? Ja pareizi saprotu, autore izvedīs auto no Itālijas, rakstīju par Itālijas muitnieku.
аватар Igor_m
ollennka, Autors eksportēs savu Ukrainā reģistrēto auto.
аватар Igor_m
ollennka, Jums ir taisnība, ja Autors pārkāpa noteikumus par automašīnu ievešanu Itālijā, bet mēs par to nezinām. Lai gan šķiet, ka ir salūzis.
аватар ollennka
Tātad, par ko es runāju. Pārkāpts, protams, laikus neatmuitojot un nepārreģistrējoties Itālijā. Es neizgāju tehniskās apskates, nemaksāju nodevas un nodokļus, kopumā tagad būs arī interesanti uzzināt, kā tas izvērtīsies Itālijas muitā, izbraucot ...
аватар klichko
Marin-ka, acīmredzot tev ir Itālijas apliecība, tu neesi noņēmis mašīnu no uzskaites Ukrainā un brauc Itālijā pa ukraiņu numuriem. Zaļā karte jums tiek sūtīta regulāri, taču tagad vietējai policijai jautājumu nav. Viltīgs, bet nav sodāms
Kādreiz svešā zemē pagrieza šādu shēmu, kādas problēmas varētu būt dzimtenē ar transportlīdzekļa atmuitošanu. Par ko tu nerunā?)
аватар kolyan_cat
strīdamies loģiski - ja autors ar itāļu mašīnu iebrauks Ukrainā un paliks šeit 5 gadus bez pārtraukuma, tad domāju, ka neviens nestrīdēsies, ka aizbraucot būs jāsamaksā vismaz milzīgs sods.
Nezinot Itālijas likumus, ir loģiski pieņemt, ka spoguļsituācija ir līdzvērtīga sekām, kas ir tas, par ko interesējas autors.
аватар klichko
nejauc savu vilnu ar valsts(iem) un cilvēku likumiem ar pirmsūdens plosīšanos. Tur ir auto pārvietošanās līdzeklis, nevis izspiešana. Tas ir personīgais īpašums, ko apliecina pārdošanas vekselis. Tiesa, automašīnai nevajadzētu būt "solīdai", jo tad tā tiek uzskatīta par ienākumu avotu. Transportlīdzeklis nav jāreģistrē (līdz numuriem tie ir violeti), bet ir nepieciešamas vietējās tiesības un zaļā karte. Formāli Šengenas zonā ar savu automašīnu ir atļauts atrasties 6 mēnešus no 12. Praksē neviens to nekontrolē. Vienīgais, ko viņi pārbauda, ​​ir zaļā karte automašīnai, kas ir daudz lētāka nekā vietējā apdrošināšanas polise.
PS. Ja tā būtu Vācija, tad būtu pārsteidzoši, kāpēc nest miskasti, tur kaķis ir daudzkārt lētāks, bet Itālijā sekundārajam ir brutāla cenu zīme. Aftar mūsu shelavegggg
аватар Marin-ka
Paldies visiem par atbildēm. Noskaidroju situāciju. Mana māte dzīvo Itālijā, un attiecīgi automašīna ir reģistrēta viņai. Bet viņa nebrauc ar mašīnu, to dara viņas vīrs. Viņam ir itāļu tiesības. Mammai ir permeso, un bieži pati nāk mājās .... bet ne ar mašīnu. Viņi dzīvo mazā pilsētiņā, kur uz ceļiem ir daudz kameru, un dabiski, ka karabinieri nepieķeras. Visus šos gadus postījumu nav bijis. Katrs automašīnas bojājums tika fiksēts apmaksātā simtā, tas ir, ir čeki par remontu. Bet tur ne reizi netika izieta tehniskā apskate. Saprotu, ka auto uz robežas ar Ukrainu atlaidīs, bet.... Jautājums tāds: ko darīt uz Itālijas robežas Udinē. Tur karabinieri meklē tikai mašīnas ar ukraiņu. skaitļi, pēc kuriem izvēlēties. 60 procenti, ka viss izdosies, bet kā ar tiem 40 procentiem??? Pēkšņi izrakstīs sodu par atrašanos valstī tik garu rindu ar šo auto bez reģistrācijas... Tāpēc es meklēju veidu, kā apiet šādas nepatikšanas.
аватар kolyan_cat
"Jā, nekas nenotiks, tas ir tavs īpašums, nejauciet cilvēku likumus ar pirmsūdens plīsumiem" - čeka mats, sapņotāji.
Kas attiecas uz izvilkšanu, Eiropa ir foršāka nekā Ukraina un Krievija kopā. Katra šķaudīšana maksā naudu.
аватар ollennka
Vai mamma dodas mājās pa sauszemi vai lidmašīnu?
Pirms cik ilga laika jūs pēdējo reizi iebraucāt Itālijā un ar kādu transportu? Ja jūs braucāt pa sauszemi ne agrāk kā pirms pusgada, varat mēģināt uzspiest leģendu, ka tieši tad manas mātes automašīna tika atvesta uz Itāliju. Varbūt braukt.
аватар Igor_m
Nu, jūs, puiši, esat sajukuši. "Mana māte dzīvo Itālijā, un attiecīgi automašīna ir reģistrēta viņai", "ieraksts bija uz Ukrainā reģistrētas personīgās automašīnas" - izrādās divas automašīnas, vai kā?
аватар Marin-ka
ollennka diemžēl nederēs. Pēdējo reizi uz Itāliju devos pirms diviem gadiem.
Igor_m, ir tikai viena mašīna (mātes). Automašīna Itālijā iebrauca pirms četriem gadiem, pēc tam to vairs nepameta. Bet mana mamma (auto īpašniece) regulāri viesojas Ukrainā, brauc tikai autobusos.
аватар ollennka
Man nepatīk konsultēt nelikumīgas lietas, bet teorētiski var teikt, ka mana māte pēdējo reizi ieradās ar automašīnu, nevis ar autobusu, un tagad jūs braucat ar šo mašīnu mājās.
аватар Marin-ka
ollennka, vari mēģināt. Uz Ukrainu ar mašīnu brauks tikai mana mamma. Turklāt pēdējais zīmogs par robežas šķērsošanu pa sauszemi ir pasē. Un vismaz dažos dokumentos ir ielīmēti auto ievešanas un izvešanas datumi valstī?
аватар ollennka
Kas attiecas uz zīmēm vai elektronisko datubāzi, es nezinu, es nekad neesmu braucis ar savu automašīnu ārpus savienības valsts.
Varbūt kāds no pieredzējušākajiem foruma dalībniekiem zina.
аватар Marin-ka
Paldies arī tev par to)))
аватар klichko
"Un vismaz dažos dokumentos ir ielīmēti automašīnu ievešanas un izvešanas datumi valstī?"
Sen jau pasē neatzīmē, tikai datorā. Zaļās kartes klātbūtnē un naudas sodu neesamības gadījumā neviens nevilks šūpoles un ar prieku palaidīs vaļā, lai nesaglabātu mājās atkritumus. Kampaņas māte nes dēlam dāvanu no grēka (dārga izmešana), vai ne? Deklasificēts uz pusēm, vāks līdz galam))
аватар Marin-ka
kličko, tev taisnība. Vienīgi iemesls nav dārgā utilizācijā (lai gan arī tā ir), bet gan apstāklī, ka ar VAZ 2110 ir ļoti neērti braukt pa šaurajām Neapoles ieliņām.
аватар klichko
uhh navangovala, man steidzami jācīnās ar ekstrasensiem)) Nu "atgriešanās biļete" vairs nav vajadzīga. Neuztraucieties, viņi jūs izlaidīs no rindas un šķērsos jūs uz ceļa. 2110... ukraiņu cipariem jau 5 gadus... kalpi buržuāziskās degvielas uzpildes stacijās... wow. Un šķaudīši joprojām atrod vainu eiro likumos. Tava māte ir varonīga sieviete, un draugs nesējs noteikti ir mūsu shelaveggg. Lūk, par jūsu retumu, iedos trīs rubļus eiro ar skrāpējumu, un jūs par zemu novērtējat problēmas ar iznīcināšanu Itālijā. Mamma ir arī kodā ... šī ir ģimene))
аватар kolyan_cat
Vispirms paskatīsimies, ko autors darīs, tad runāsim par patērētājiem, kas vaino Eiropas likumus. Kā saka, "nejauc tūrismu ar emigrāciju".
аватар ollennka
)))) ES meloju. Tas ir tas, ko es saprotu eksotiski - uz Lada Neapolē.
аватар Marin-ka
ollennka, mēs esam ukraiņi, un mēs to nevaram))
аватар kolyan_cat
Anglijā redzēju Ladu. Reiz viņi tur pārdeva lielu Ladas partiju (eksportam un ar stūri labajā pusē), un tur pat Lada taksometru serviss bija Jorkā))) Tad viņi, protams, saprata, kas notiek, viņi atbrīvojās no ladām, bet 2000. gados vēl brauca kā parastas privātās mašīnas)))
Un es zinu 2 holandiešus, kuri nopirka Volgu 1998. gada beigās un braukāja pa Amsterdamu. Viņi šeit strādāja saskaņā ar līgumu, un acīmredzot mūsu šoferi viņiem teica, ka, tāpat kā Volga, PSRS prestižākā automašīna ir un uzticama))) viņi bija savaldzināti. Volga pirkta jauna, melna. Salūza gandrīz vienlaicīgi, un abi gadījās pārvietojoties pa Amsterdamas ielām, pat ne gadu pēc pirkuma,)) salaboja un salaboja, un pārdeva tādai tādai mammai. )))
аватар elis_aztu
menya deportatisya sdelali ya iz azerbaidjan prosta menya nado znat esli stop pecat est na pasporta toqda doljnna bit deport nu u menya est pecat i na nevu _________znak est vi ne pomujete menya kak znat cto eta
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl