Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Es gribu doties uz Itāliju, pareizāk sakot, mans draugs vēlas mani aizvest uz turieni, viņš tur dzīvo ilgu laiku, viņam ir pilsonība. Sakiet, lūdzu, ja viņš nāk pēc manis, kādi dokumenti man ir vajadzīgi?
Es gribu doties uz Itāliju, pareizāk sakot, mans draugs vēlas mani aizvest uz turieni, viņš tur dzīvo ilgu laiku, viņam ir pilsonība. Sakiet, lūdzu, ja viņš nāk pēc manis, kādi dokumenti man ir vajadzīgi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-05-104 gadā atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар veritasana
Standarta paka..Vīza, nauda (karte), apdrošināšana..
аватар camomille
tas viss ir atkarīgs no jūsu plāniem. ja līdz 90 dienām, tad nekas cits kā pase, nauda, ​​apdrošināšana un atgriešanās biļete nav vajadzīga. ja vairāk nekā 90 dienas, jums būs jāsavāc liela dokumentu pakete ilgtermiņa vīzas atvēršanai, kas var tikt izsniegta vai ne. dokumenti tiek iesniegti Itālijas vēstniecībā Kijevā. nu vai arī var iebraukt Itālijā kā tūrists un nelegāli uzturēties ar piespiedu izraidīšanas risku un aizliegumu iebraukt ES.
аватар Marsyanchik
Droši vien tas nozīmē tagad, Covid laikā. Jo pēc robežu atvēršanas neviens nezina, ar kādiem jauninājumiem mums būs jāsaskaras. Un arī tagad jūs neizbrauksiet bez esošas uzturēšanās atļaujas vai Itālijas pilsonības.
аватар camomille
Nav skaidrs, ko autors domā ar "paņemt tur". uzņemt, lai brauktu pa Itāliju, kopā atpūstos un atgrieztos mājās vai aizbrauktu uz ilgu laiku. ja uz ilgu laiku, tad, lai saņemtu ilgtermiņa vīzu, nepieciešams ļoti nopietns iemesls (uzņemšana Itālijas augstskolā, laulība utt.).
аватар Igor_m
Nav svarīgi, kāds statuss ir jūsu draugam Itālijā, visas robežšķērsošanas procedūras būs jāveic jums. Un šīs procedūras pašlaik nav īpaši vienkāršas. Nepieciešams ļoti labs iemesls (nav piemēroti tūrisms, atpūta, izklaide un iepirkšanās), būs jāaizpilda deklarācija saskaņā ar 2020. gada 25. marta dekrētu-likumu, uzņemoties virkni pienākumu un pienākumu (t.sk. noziedznieks), divas nedēļas neiziet no deklarācijā norādītajām telpām (no vārda "absolūti"), pēc tam tiek veikta vīrusa klātbūtnes diagnostika un daudz kas cits. Izvēlies, Itālija ir skaista!
аватар vedrogvozdey
Iesākumam veselais saprāts.
аватар dima_80_
Konkrētas atbildes, pamatojoties uz jūsu ceļojuma mērķi un ilgumu, var iegūt vīzu centrā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl