Duca Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Neliela viesnīca, kas atrodas iepretim centrālajai stacijai, blakus ļoti ērtai transporta apmaiņai. Viesnīca atrodas ēkas 9.stāvā, no viesnīcas paveras panorāmas skats uz Milānu. Viesnīca ir mājdzīvniekiem draudzīga.Vairāk →
аватар anita_77
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca netā lu no Centrā lā s stacijas. Atrodas ē kā virs McDonald's, 6. stā vā . Numuri ir mazi un tī ri. Cena ir zema. Draudzī gs personā ls un pat nelielas brokastis. Viens moments, kas attiecas uz visu Milā nu – tur ir daudz odu. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca netā lu no Centrā lā s stacijas. Atrodas ē kā virs McDonald's, 6. stā vā . Numuri ir mazi un tī ri. Cena ir zema. Draudzī gs personā ls un pat nelielas brokastis.
Viens moments, kas attiecas uz visu Milā nu – tur ir daudz odu. Es muļ ķ ī gi atvē ru logu ar ieslē gtu gaismu. Visu nakti niezē ja kā traki un pat baidī jā s, ka tā s ir kaut kā das blaktis. Bet nē – tikai odi. Tā pē c vai nu neatveriet logus, kad deg gaisma, vai arī ņ emiet lī dzi fumigatoru.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Milānas katedrāle
Novērtējums 9.3
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Centrālā stacija
Novērtējums 10.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Transports
Sforcas pils
Novērtējums 8.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Stats

Небольшой отель, расположенный напротив центрального вокзала, рядом с очень удобной транспортной развязкой. Отель располагается на 9 этаже здания, из окон отеля открывается панорамный вид на Милан. В отеле разрешено размещение с животными.

Viesnīcā

комната для завтраков, бар, круглосуточная стойка регистрации, номера для некурящих, лифт, багажная комната, интернет, WiFi

FAQ