Best Western Plus Hotel Galles 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.210
№1 viesnīcas reitingā Milāna
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Best Western Plus Galles atrodas blakus Lima metro stacijai, Milānas noslogotākajā iepirkšanās ielā Corso Buenos Aires.Vairāk →
аватар vigovskiy1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca patieš ā m atrodas 2 soļ us no Doma laukuma, blakus taksometri, metro, tramvaji, La Scala, Viktora Emanuela galerija un tā tā lā k, un tā tā lā k, un tā tā lā k. Turpat netā lu atrodas tū ristu meka – veikals Peck. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca patieš ā m atrodas 2 soļ us no Doma laukuma, blakus taksometri, metro, tramvaji, La Scala, Viktora Emanuela galerija un tā tā lā k, un tā tā lā k, un tā tā lā k. Turpat netā lu atrodas tū ristu meka – veikals Peck. Reģ istratū ra ir ā tra un silta, numuri ir daudzveidī gi, jū s varat lū gt citu no tā s paš as kategorijas vai piemaksā t par uzlabojumu. Man tie nelikā s mazi – skaisti balkoni ar skatu.
аватар m.viktoriya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ieteica draugi, kuri tur palika Itā lijas tū res laikā . Atrodas akmens metiena attā lumā no Centrā lā s stacijas, no tā s lī dz viesnī cai nonā cā m 10 minū š u gā jienā . Netā lu no viesnī cas atrodas Limas metro (sarkanā lī nija), un centrs ir viegli sasniedzams 5-7 minū š u laikā . … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, kuri tur palika Itā lijas tū res laikā . Atrodas akmens metiena attā lumā no Centrā lā s stacijas, no tā s lī dz viesnī cai nonā cā m 10 minū š u gā jienā . Netā lu no viesnī cas atrodas Limas metro (sarkanā lī nija), un centrs ir viegli sasniedzams 5-7 minū š u laikā . Viesnī ca atrodas paš ā Buenosairesas iepirkš anā s ielas vidū , daudzu veikalu ielenkumā , kas mani ļ oti iepriecinā ja ; )
Pati viesnī ca ir liela, atrodas vecā , restaurē tā ē kā . Reģ istrā cijas laikā mani patī kami pā rsteidza krieviski runā još a meitene (tā dā tempā pat angļ u valodu nav jā mā cā s)), kura izskaidroja visu par pilsē tu, par veikaliem un ieteica, kur doties pē c kā da laika. garš ī gas vakariņ as. Numurs bija standarta divvietī gs, bet mā jī gs, tī rs, pietiekami liels diviem. Bufetes tipa brokastis ar plaš u konditorejas izstrā dā jumu un sieru izvē li.
Es biju ļ oti apmierinā ts arī ar bezmaksas Wi-Fi telpā s. Ieskatī jies arī spa, diezgan mazs, bet skaists.
Kopumā rezumē jot - es atgrieztos vē lreiz. Un es tev iesaku.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, kvalitatī vs un bagā tī gs ē diens. Laips personā ls. Bezmaksas internets numuriņ os. Ļ oti izdevī gā vietā , blakus Limas metro stacijai. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, kvalitatī vs un bagā tī gs ē diens. Laips personā ls. Bezmaksas internets numuriņ os. Ļ oti izdevī gā vietā , blakus Limas metro stacijai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca ļ oti patika. labas bagā tī gas brokastis. svaigi spiestas sulas, svaigi augļ i. veļ a tiek mainī ta katru dienu. Mū su istabā bija neliela virtuve (nr. 560), tā pē c mē s patieš ā m ietaupī jā m uz pā rtiku. metro ir burtiski akmens sviediena attā lumā . … Tomēr ▾ viesnī ca ļ oti patika. labas bagā tī gas brokastis. svaigi spiestas sulas, svaigi augļ i. veļ a tiek mainī ta katru dienu. Mū su istabā bija neliela virtuve (nr. 560), tā pē c mē s patieš ā m ietaupī jā m uz pā rtiku. metro ir burtiski akmens sviediena attā lumā . ar stā vē š anu problē mu nebija - no 19-00 lī dz 08-00 aiz zilā s lī nijas bez maksas. Wi-Fi-5 eiro uz 12 stundā m, istabā . draudzī gs personā ls. liela, bet klusa viesnī ca. vieta laba. ieteikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natalie1717
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca 4 personā m ar mī nusu. Pati viesnī ca ir pat ļ oti personiska. Ļ oti jauks, draudzī gs personā ls, visi runā angliski, pat serbu un filipī nieš u kalpones. Restorā nā apkalpoju indieš us, tā pē c angliski runā još ajiem valodas problē mu nemaz nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4 personā m ar mī nusu. Pati viesnī ca ir pat ļ oti personiska. Ļ oti jauks, draudzī gs personā ls, visi runā angliski, pat serbu un filipī nieš u kalpones. Restorā nā apkalpoju indieš us, tā pē c angliski runā još ajiem valodas problē mu nemaz nav. Istaba ir maza, bet ar pienā cī gā m mē belē m, un vannas istaba tiek uzkopta katru dienu. Brokastis, manuprā t, ir ļ oti sliktas. 2 veidu desas 3 veidu siers (vē lā k nopirku sieru lielveikalā un saskaitī ju 30 veidus, neskaitot mocarellu utt. ) Maz augļ u, 1 veida jogurts (nu, varbū t esmu sabojā jies). Ļ oti ē rti, ka netā lu atrodas Lima metro stacija, 4 pieturas un jū s atrodaties P-zza Duomo - taisnā lī nijā . Duomo pā rsteidz ar savu skaistumu un gaisī gumu, es bū tu banā ls, ja teiktu, ka tas atgā dina marmora mež ģ ī nes. Iesaku apmeklē t jumta bā ru La Rinassente, no kura paveras brī niš ķ ī gs skats uz Domu. Kafejnī cas Vittorio Emannuelle galerijā ir neparastas, kopumā atmosfē ra ir ļ oti svinī ga un draudzī ga. Protams, "Pē dē jo vakariņ u" nav iespē jams noskatī ties, biļ etes jā pasū ta 2 mē neš us iepriekš . Bet jū s varat vienkā rš i pastaigā ties pa Sv. Maria della Grasie, brauciet ar tramvaju un atgriezieties tieš i centrā . Starp citu, man nekad neizdevā s dabū t garā mgā jē jus, kur nopirkt biļ eti, jo tramvajā viņ i nepā rdod. Tramvajos ceļ ojis kā zaķ is. Metro ir izdevī gi pirkt biļ eti uz 2 dienā m (3 vai 5 eiro) neatceros. Kopumā senatnes un unikā las arhitektū ras daudzums uz kvadrā tmetru ir pā rsteidzoš s. Atseviš ķ a saruna - dā rzi un oā zes iekš pagalmos (pagalmos). Š ķ iet, ka milā nieš i sacenš as, kuram ir skaistā kais pagalms! Arī mā ju jumti ir pā rsteidzoš i - dā rzi uz tiem ir vienkā rš i pā rsteidzoš i! Tā ir romantika, un mē s esam meitenes par zemes lietā m. Iepirkš anā s Milā nā visā m gaumē m. Es neesmu devies uz Serravā lu un Sanmarī no. Devos uz vietē jiem veikaliem. Meitenes no Sanktpē terburgas mums stā stī ja, ka Serraval nav pieejami visi izmē ri un krā sas. Uz Corso Buenos Aires laba iepirkš anā s ir liels pā rspī lē jums. Tā di lē ti veikali ar ķ ī nieš u precē m (bet tā valoda neuzdroš inā s to saukt par patē riņ a precē m - jo jaunā kā s kolekcijas tiek kopē tas krā sā s un stilos). Es nopirku pieklā jī gus dž insus - Kijevā vispā r nav analogu! Via Torino - es atradu savu iepirkš anā s ielu! Via Moskova - vienkā rš i nebija laika, bet viņ i ļ oti ieteica. Vit-Emu galerija - ļ oti dā rgi! Lai gan lietas ir lieliskas! Nu ko, pica, risoto, martini, saldē jums un komplimenti - itā ļ iem ir jā dod savs, viņ iem nav lī dzinieka!
отель4 отель отель3 отель2 отель5 отель5 отель 1 отель2


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Milānas katedrāle
Novērtējums 9.3
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Centrālā stacija
Novērtējums 10.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Transports
Sforcas pils
Novērtējums 8.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Stats

Отель Best Western Plus Galles расположен рядом со станцией метро Lima, на самой оживленной торговой улице Милана Корсо Буэнос-Айрес.

Atrašanās vieta Отель находится всего в 4 остановках метро от Миланского собора и в 15 минутах ходьбы от центрального железнодорожного вокзала Милана. Поездка до международного аэропорта Линате занимает 15 минут. Миланский аэропорт Мальпенса в 52 км, аэропорт Бергамо Орио-Аль-Серио в 49 км, до Центрального вокзала 200 метров, в 800 метрах от автовокзала, откуда отправляются автобусы в главные аэропорты Милана (Мальпенса, Линате, Орио-Аль-Серио), станция метро ММ1 Лима — находится прямо перед входом в отель.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, меню подушек, чистка обуви, услуги по глажке одежды, диетическое меню (по запросу), факс/ксерокопирование (платно), room service (07:00-24:00) платно, торговый автомат (закуски, напитки), места для курения. В ресторане La Terrazza с видом на город подают блюда интернациональной и итальянской кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Библиотека. Банный набор для бассейна и спа центра (халат платно, тапочки и косметический набор для тела — бесплатно). Косметические спа-процедуры (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле всего 200 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, телевизор, телефон, Wi-fi (бесплатно), утюг и гладильная доска, услуга будильник, меню подушек, ресторанное обслуживание в номере (7.00-24.00 за дополнительную плату), ежедневная уборка номера.

Adrese Piazza Lima, 2, 20124 Milano (MI), Italy.
Tālruņi: Tel: +39 02 204841 Fax: +39 02 2048422
Tīmekļa vietne: Best Western Plus Hotel Galles
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes.