Residencehotel Ambiez 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
Rezidence Ambiez atrodas saulainā Campo Carlo Magno. Mūsdienīgā dzīvokļu viesnīca atrodas elegantā priežu, egļu un lapegļu parkā. Tieši pretī Groste un Fortini pacēlājiem (slēpošana visā Skirama Dolomiti - Adamello Brenta rajonā, 340 km trašu). Līdz Madonna di Kampiljo kūrorta centram 1 km - 5 minūtes ar automašīnu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien. Izlasot Katrī nas apskatu, nolē mu uzrakstī t savus iespaidus par pā rē jo (lai gan katram ir tiesī bas uz savu) 1. Viesnī cai (dzī voklim) ir 3 zvaigznes. 2. Viss ir tī rs, sauss un bez smarž as. 3. Personā ls ir draudzī gs. Tā kā viņ u arsenā lā bija ļ oti vā ja angļ u valoda, viņ i vienmē r mums palī dzē ja it visā . … Tomēr ▾ Labdien. Izlasot Katrī nas apskatu, nolē mu uzrakstī t savus iespaidus par pā rē jo (lai gan katram ir tiesī bas uz savu) 1. Viesnī cai (dzī voklim) ir 3 zvaigznes. 2. Viss ir tī rs, sauss un bez smarž as. 3. Personā ls ir draudzī gs. Tā kā viņ u arsenā lā bija ļ oti vā ja angļ u valoda, viņ i vienmē r mums palī dzē ja it visā . Ierodoties mainī jā m istabu. Pirmais tika dots pie lifta (225). Mē s lū dzā m, lai tas ir kluss. Bez š aubā m viņ i parā dī ja vē l vienu (238), kurā mē s iekā rtojā mies. 4. Par brokastī m vispā r tas izklausā s smieklī gi. Š ī ir apartamentu viesnī ca. Ņ ē ma un vā rī ja ko grib, ū deni uzvā rī ja kad grib..... 5. Autobuss nekad netika izmantots (ar kā jā m 15 minū tes), neskatoties uz apledojuš o celiņ u lī dz pilsē tas centram. Gan jau varē ja, lai negaidī tu, ir š o autobusu grafiks (tas ir visur) Bet kopumā : Esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Viss ir lieliski. Nogā zes, laikapstā kļ i, viesnī ca, SNIEGS utt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vienī gais viesnī cas pluss ir tā s tuvums pacē lā jam. Viesnī ca ir pilna ar pelē jumu, smakas istabā s ir š ausmī gas. Lai gan paš iem cipariem patiktu, ja ne š ie "-". Brokastis visu nedē ļ u bija vienā das, tī ra ā trā ē dinā š ana, pastā vī gi bija jā gaida vai nu verdoš s ū dens, vai piens. … Tomēr ▾ Vienī gais viesnī cas pluss ir tā s tuvums pacē lā jam. Viesnī ca ir pilna ar pelē jumu, smakas istabā s ir š ausmī gas. Lai gan paš iem cipariem patiktu, ja ne š ie "-". Brokastis visu nedē ļ u bija vienā das, tī ra ā trā ē dinā š ana, pastā vī gi bija jā gaida vai nu verdoš s ū dens, vai piens. Un viesnī cas administrā cija mums pat atteicā s saukt taksi, tikai iedeva papī ru ar telefoniem un viss. Š ajā sarakstā iekļ autajos taksometros nebija neviena angliski runā još a. Lai gan restorā nos, kafejnī cā s bez problē mā m izsauca taksi. Viesnī cas centrs principā nav tā lu, 1 pietura, bet autobusu gaidī ja 40-50-60 minū tes. Ī sā k sakot, apmetieties centrā , pastaigas attā lumā ir daudz pacē lā ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный апартотель Residence Ambiez расположен в солнечном местечке Кампо-Карло-Маньо на территории шикарного природного парка с соснами, пихтами и лиственницами. Прямо напротив подъемники Groste и Fortini (катание во всей зоне Skirama Dolomiti - Adamello Brenta, 340 км трасс). До центра курорта Мадонна ди Кампильо 1 км – 5 мин на машине.

Viesnīcā

бар, ресторан; посещение wellness-центра; доступ в интернет, детский сад и горнолыжная школа для детей.

Telpu apraksts

120 комфортабельных номеров и апартаментов различной конфигурации для размещения от 2 до 6 чел.

Istabās

ванная комната с душем, полностью оборудованная кухня, фен, телефон, сейф, TV, большинство с балконом.

Adrese Via Cima Tosa, 109 - 38086 Madonna di Campiglio
Tālruņi: +39.0465.442110
+39.0465.459600
Tīmekļa vietne: Residencehotel Ambiez
FAQ