Marina Di Masa. Es nekad agrāk par to nebiju dzirdējis, bet es noteikti atgriezīšos.

25 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 24 Septembris 2014 ieslēgts 26 Septembris 2014
Reputācija: +1664
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Marina di Massa ir slavenā kais Apuan Rivjē ras kū rorts, kas apvieno vairā k nekā divdesmit kilometrus platas smilš u pludmales. Atpū tnieki "ar statusu" š o vietu izvē lē jā s pagā juš ā gadsimta beigā s. Greznā s jū gendstila villas piekrastē ieskauj skaisti dā rzi. Klimats š eit ir ļ oti maigs un veselī gs: vasarā nav vī stoš a karstuma, un ziemā gaisa temperatū ra reti sasniedz pat nulli. Un viesnī cu pagalmos biež i aug bambuss, bet tikai bambusu birzis!
Tā ir arī ļ oti ē rta vieta ekskursijā m. No š ejienes ir ļ oti ē rti nokļ ū t La Spezia, bet no turienes - uz vienu no slavenā kajiem Itā lijas rezervā tiem - Cinque Terre vai vienkā rš i pa taisno uz Florenci! .

Bet pludmales š eit ir daž as no skaistā kajā m. Tiesa, savē jos redzē jā m tikai vakarā un negaisa laikā , kad nebija neviena cita kā mē s, tač u tas netraucē ja ne peldē t, ne “nolikt” telefonus ar kamerā m. Tiesa, pirms tam viņ i jau bija diezgan "apsē duš ies" pē cMonterosso, Rio Maggiore, Vernazza un Manarola. Tā pē c bildes ir tā das, kā das ir : -) man par lielā ko nož ē lu.


Fotogrā fiem tā ir tikai Klondaika! Un esmu pā rliecinā ts, ka Marina Di Massa patiks ikvienam. Te ir arī garš tilts, kā parasti bildē s, mols, kas sniedzas tā lu jū rā...Tā nu mē s lī dz tam netikā m : -( Nā kamreiz - noteikti!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Марина ди Масса – самый известный курорт Апуанской Ривьеры, объединяет более двадцати километров широких песчаных пляжей и расположен в долине у подножья Апуанских Альп у самого Лигурийского побережья Средиземного моря. Пляжи невероятной красоты...
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums