Heron Hotel (Soleron) 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 5.410
№7 viesnīcas reitingā Lido di Jesolo
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
5.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca Soleron atrodas Adrijas jūrā, netālu no Lido di Jesolo parka. Attālums no viesnīcas līdz kūrorta centram un Piazza Marina ir tikai 1,5 kilometrus ar kājām.Vairāk →
аватар vovan85
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Un atkal paš ā pē dē jā brī dī pulcē jā mies kā rtē jam ā rzemju ceļ ojumam. Š oreiz mū su mē rķ is bija Itā lija. Un atkal visas viesnī cas, kas mums patika, izpirka atbildī gā ki tū risti. Bet kur pazuda mū sē jie? Nu braucam uz Itā liju, kā da velna pē c mums tur viesnī ca. … Tomēr ▾ Un atkal paš ā pē dē jā brī dī pulcē jā mies kā rtē jam ā rzemju ceļ ojumam. Š oreiz mū su mē rķ is bija Itā lija. Un atkal visas viesnī cas, kas mums patika, izpirka atbildī gā ki tū risti. Bet kur pazuda mū sē jie? Nu braucam uz Itā liju, kā da velna pē c mums tur viesnī ca...nodomā jā m un rezervē jā m trī szvaigž ņ u Soleronu. Vispā r sā kumā izlē mā m ar kū rortu, gribē jā m arī pagulē t pludmalē , ne tikai apskatī t kultū ras vietas. Tā tad Lido di Jesolo kū rorts mums bija piemē rots visos aspektos. Garas smilš u pludmales un, starp citu, ir plaš as un tī ras, un interesanti, ka Venē cija ir tikai 40 minū š u autobusa brauciena attā lumā . !

Par viesnī cu. Soleron atrodas tieš i pie pludmales, kas ir pluss, apkā rt ir daudz veikalu, istaba normā la, neteiktu, ka maza, var izmitinā t. Š eit balkons ir mazs, ī paš i negaidiet, ka saulrietā tur sarī kosit pikniku. Par ē dienu runā jot, paē dā m brokastis – ierastā s.
Ē da restorā nos, garš ī gas un agroooomny porcijas. Kopumā viesnī ca ir vienkā rš a, ja jums patī k atrast vainu, jums nav jā dodas uz turieni. Un pā rnakš ņ ot tī rā istabā un ieturē t brokastis ir ideā li.
Starp citu, netā lu ir akvaparks, tur ir milzī gi slidkalniņ i, patiks veselī gas ekstrē ma devas cienī tā jiem))
Kopumā es teikš u tā , š ī Lido di Jesolo ir forš a vieta, tur viss ir, un tā pē c es iesaku jums izvē lē ties vienkā rš ā ku viesnī cu, gulē t pludmalē un tē rē t naudu vietē jam ē dienam, vietē jā m apskates vietā m, jo ​ ​ tas ir ļ oti ē rti nokļ ū t no š ejienes un, protams, iepirkties, tā ir Itā lija! ! !
аватар zenna_bell
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribu atstā t komentā rus par savu uzturē š anos Heron Hotel, zinā ju, ka viesnī cā un numurā bū s diezgan pieticī gi, bet ne tā , kā izrā dī jā s patiesī bā ! Es biju 2011. gada augustā , man iedeva istabu 4 stā vā , es devos meklē t, nevaru atrast, es atradu konsjerž s man parā dī ja atslē gu, viņ a mani aizveda uz istabu, tas ir tikai pipetes ! ! Logu nav, ī sā k sakot tehniskā telpa, pateicu, ka te nedzī voš u un devos uz reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Gribu atstā t komentā rus par savu uzturē š anos Heron Hotel, zinā ju, ka viesnī cā un numurā bū s diezgan pieticī gi, bet ne tā , kā izrā dī jā s patiesī bā ! Es biju 2011. gada augustā , man iedeva istabu 4 stā vā , es devos meklē t, nevaru atrast, es atradu konsjerž s man parā dī ja atslē gu, viņ a mani aizveda uz istabu, tas ir tikai pipetes ! ! Logu nav, ī sā k sakot tehniskā telpa, pateicu, ka te nedzī voš u un devos uz reģ istratū ru. Viesnī cas ī paš nieks jautā ja, kā das problē mas man ir? Parā dī ju savu talonu, kur bija rakstī ts: istaba ar balkonu, iedeva jaunu atslē gu, istaba 3 stā vā ar balkonu, apt. ne vairā k par 5 metriem, vannasistaba niecī ga, santehnika darbojā s ļ oti labi, duš ai tā ds pats nosaukums, grī dā caurums un aizkars knapi aizsedz, resnam cilvē kam tas ir problemā tiski! Par laimi es esmu mazs! Istabas uzkopš ana bija laba, viss nomainī ts un ziepju mantas bija, dvieļ i tī ri! Istabā ir kondicionieris, TV, ledusskapis. . Ē st nebija ko, brokastis sastā vē ja no pā rslā m un jogurta, š ausmī ga izskata desa un viena veida kruasā ns, omleti redzē ju 3 reizes 7 dienā s un nebija garš ī ga, kafija un tē ja no termosiem arī nebija garš ī ga! Vakariņ as ar vienu dziesmu! Pilnī ga miskaste, laika tē rē š ana! Es neredzē ju augļ us, es nesapratu gaļ u, 2 reizes plū mes un 1 reizi persikus, bez desertiem, nekas ! ! Viesnī cas ī paš nieks ietaupa uz visu! Mani draugi tajā paš ā laikā bija Kapitolijā , katru reizi runā ja par to, ar kā diem gardumiem viņ us pabaro mū su viesnī cā , vienkā rš i slampā t! Daudzi raksta, ka 100 metrus no jū ras, TUR VISI IR TĀ PĒ C VIESNĪ CAS ATRODAS! Ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga jū ra un pludmale un pati pilsē ta! Vajag tikai izvē lē ties pareizo viesnī cu, es devos no TUi, 7 dienā s iztē rē ju 4.000 rubļ u, domā ju, ka kū rorts ir tā s naudas vē rts, bet viesnī ca nav ne santī ma vē rta! Lū dzu, izlasiet atsauksmes un nepieļ aujiet to paš u kļ ū du kā es, š ī viesnī ca nav cienī ga par to tē rē t savu grū ti nopelnī to naudu. Un visbeidzot pozitī vi: kafejnī cu un restorā nu ir daudz, vakariņ as un pusdienas var ļ oti garš ī gi un lē ti paē st, kapuč ī no ir tikai pasaka! cepš ana un vairā k. Ceru, ka mans apskats noderē s, neesmu kaprī za meitene, tu vienkā rš i brauc atvaļ inā jumā un gribi vismaz izbaudī t gan dabu, gan ē rtī bas, tā ir Eiropa nevis mū su pagalmi... .
аватар
Kopā atpū tuš ies (sieva 60 gadi) bez bē rniem un mazbē rniem! Tuvumā pludmale ar bezmaksas saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem un klā ja krē sliem. Pē dē jo dienu laikapstā kļ i peldē š anai nebija labvē lī gi. … Tomēr ▾ Kopā atpū tuš ies (sieva 60 gadi) bez bē rniem un mazbē rniem! Tuvumā pludmale ar bezmaksas saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem un klā ja krē sliem. Pē dē jo dienu laikapstā kļ i peldē š anai nebija labvē lī gi. Venē cija stundas braucienā (autobuss + laiva). Turp un atpakaļ biļ ete jā pē rk tabakas veikalā , bet ne lē tā kā , bet cita (nosaukumu un cenu neatceros, pā rdevē ja paskaidros angliski), kas papildus dod tiesī bas uz neierobež otiem braucieniem tajā dienā ar ū dens autobusu pa kanā liem iekš Venē cijas ! Tas ir daudz lē tā k nekā pirkt tos no konduktora uz kuģ a, un es neredzē ju kasi piestā tnē . San Michele ir venē cieš u kapsē ta. Mē s tur nebijā m, bet ž ē l. Iesaku apmeklē t Lido salu, jo tur kinofestivā ls, pavisam cita Venē cija! Tu saproti kā pē c upes tramvajs!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bija Itā lijā no 2007. gada 29. jū lija lī dz 11. augustam. Pirmā nedē ļ a - tū re "Classic Italy" - vienkā rš i super! ! ! Otrā nedē ļ a - atpū ta Lido di Jesolo viesnī cā HERON *** (izrunā kā "Eron", bet pareizā k izrunā t "HERON", nosaukums sevi attaisno : -) ). … Tomēr ▾ Bija Itā lijā no 2007. gada 29. jū lija lī dz 11. augustam. Pirmā nedē ļ a - tū re "Classic Italy" - vienkā rš i super! ! ! Otrā nedē ļ a - atpū ta Lido di Jesolo viesnī cā HERON *** (izrunā kā "Eron", bet pareizā k izrunā t "HERON", nosaukums sevi attaisno : -) ). Ieradā mies 14:00, bet istabiņ a (122, otrajā stā vā ar skatu uz jū ru) netika iztī rī ta, gaidī jā m lī dz 16:00, atbildot uz mū su pretenzijā m, atņ ē ma atslē gas un piedā vā ja "pastaigā ties kaut kur pā rim. stundu”, tas ir pē c seš u stundu brauciena autobusā nepazī stamā pilsē tā ! No plusiem: labs baseins, lai gan peldē jos tikai divas reizes, sauļ oš anā s krē sli pie tā ir maksas; bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie jū ras, jauka, tī ra smilš u pludmale; forš s bā rs pludmalē (paņ emiet š prica kokteili); ē diens viesnī cā bija pietiekami labs un daudzveidī gs (jū s esat Itā lijā , tā pē c pierodiet pā rē jiem ē st tikai nacionā los ē dienus, kas mī l š aš liku - brauciet uz Soč iem! ). ISTABAS viesnī cā ir vienkā rš i NOGĀ VAS! ! ! durvis ir sapuvuš as un pat necentā s remontē t, duš a ir bedre grī dā , vannas ir tikai augš ē jā stā va istabā s, sienas baltas kā durnič kā , rā mji veci koka un sapuvuš i, tie neaizveras. lai gan istabas izskatā s pē c jaunas mē beles, bet lē tā kais, gultas ir atseviš ķ as, nav divguļ amā s gultas, tā s pastā vī gi tiek pā rvietotas pa naktī m (kas guļ atseviš ķ i ar sievu, tam patiks : -), bet es pastā vī gi pamodos augš ā , kā rezultā tā mē s gulē jā m vienā kravas automaš ī nā ). Priekš namā ir drupuš i netī ri zili dī vā ni un daž as lupatas uz grī das, kuras pirms piecdesmit gadiem varē ja redzē t kā paklā jus. Bet tas atrodas blakus akvaparkam un tuvu centram. Es tomē r izvē lē tos nā kamreiz citu viesnī cu un labā k 4 zvaigznes, piemē ram, Eiropa vai Florida, kas atrodas netā lu, mani draugi bija apmierinā ti ar viņ iem. Nekas nevar sabojā t iespaidus par atpū tu Itā lijā , ja neesat garlaicī gi! Noteikti brauksim tur vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Erenka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā atstā j tikai nepatī kamas atmiņ as, ē diens vienkā rš i š ausmī gs, numuriņ i, ja tos tā var nosaukt, atgā dina papa Karlo skapi, niecī ga, 80. gadu mē beles, duš a vienkā rš i burvī ga, vannasistabā grī da un duš a izlī p no sienas. … Tomēr ▾ Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā atstā j tikai nepatī kamas atmiņ as, ē diens vienkā rš i š ausmī gs, numuriņ i, ja tos tā var nosaukt, atgā dina papa Karlo skapi, niecī ga, 80. gadu mē beles, duš a vienkā rš i burvī ga, vannasistabā grī da un duš a izlī p no sienas. Turklā t zā dzī bu dē ļ tika apzagtas 3 ģ imenes, kamē r es biju tieš ā nozī mē , nā cā s dzī vot kā bū dā , jo. visu laiku aizvē ra ž alū zijas. Arī viesnī cas kopskats ir nomā coš i noplucis, nobruž ā ts no tā lienes atgā dina ķ ī misko rū pnī cu. Nekā pozitī va š ajā viesnī cā .
аватар Andrey_M
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopē jais iespaids: viesnī ca laba - iesakā m. Pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes. Vairā k: 1. Atraš anā s vieta 5 punkti. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , 50 metru attā lumā no gā jē ju ielas, kur atrodas veikali un restorā ni. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids: viesnī ca laba - iesakā m. Pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes. Vairā k:
1. Atraš anā s vieta 5 punkti. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , 50 metru attā lumā no gā jē ju ielas, kur atrodas veikali un restorā ni. Ļ oti labi, ka nav uz paš as ielas - tur ir ļ oti skaļ š . Viena lieta ir pusdienot restorā nā ar dzī vo mū ziku, un cita lieta ir dzī vot virs š ā da restorā na. No viesnī cas ē kas lī dz jū rai ne vairā k kā.70 metri, t. i. kur beidzas viesnī ca, tū lī t sā kas pludmale.
2. Pludmale 5 punkti: Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un klā ja krē sli ir bez maksas, ar tiem pilnī gi pietiek. Jū ra ir silta, mierī ga un diezgan tī ra, it ī paš i no rī ta. Smilš u pludmale ir tī ra. Bā rs-kafejnī ca un katamarā nu noma pludmalē
3. Baseins: 4.5 punkti: baseins ir diezgan pienā cī ga izmē ra. Protams, bez volā niem, bet ē rti. Dziļ ums no 1.2 lī dz 2.5 metriem. Ir iež ogota nojume. Uzmanī bu: sauļ oš anā s krē sli maksā.4, 5 eiro par katru dienā !
4. Brokastis: 4 punkti: zviedru galds. Ir viss, kam vajadzē tu bū t 3 zvaigznē m: š ķ iņ ķ is, siers, salami, olas, sviests, ievā rī jumi, jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, kafija, pseidosulas no koncentrā tiem, musli. Ir pā rklā jumi: vai nu nav tē jkarotes, vai arī sulas beiguš ā s, bet kopumā ir labi.
5. Vakariņ as: 5+! : Ne tik daudz par to, ka ir daudz, bet par to, ka ir garš ī gi un apkalpoš ana nevainojama. Vakariņ as sastā v no salā tu bā ra, pirmā ē diena (5 ē dienu ē dienkartes izvē le), otrā ē diena (5 ē dienu ē dienkartes izvē le) un deserta. Viss ir ļ oti garš ī gi! Izskatā s, ka š efpavā rs smagi strā dā ! Apkalpoš ana ir nevainojama: viesmī les visas ir ļ oti draudzī gas un prasmī gas, pa zā li pā rvietojas tikai skrienot. Viņ us pastā vī gi uzmanī gi vē ro restorā na direktors.
6. Istaba: 4 punkti: Istaba ir ļ oti plaš a. Ir viss: kondicionieris, telefons, ledusskapis, TV, duš a, seifs - par maksu. Viss darbojas. Gaisa kondicionē tā js ir pieejams bez maksas. Pusei viesnī cas numuriņ u nav balkonu. Mums tieš i tā da istabiņ a ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu un turklā t pirmajā stā vā virs restorā na - lī dz 22.00 trauku š ķ indoņ a. Tī rī š ana katru dienu. Grī da istabā ir flī ze.
7. Serviss: 4 punkti. Lai gan viesnī cā ir daudz krievu – vismaz ceturtā daļ a no kopē jā viesu skaita, tikai viens viesnī cas darbinieks krieviski runā maz. Turklā t reģ istratū ras darbinieki nav draudzī gi. Lai gan kā dam var patikt tā da neuzbā zī ba.
Kopumā mē s iesakā m. Dī vaini, ka internetā ir tik maz atsauksmju par viesnī cu, neskatoties uz to, ka tajā ir tik daudz krievu.
аватар ksu213
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par š o viesnī cu! slikta attieksme pret tū ristiem, maldā s ik uz soļ a, naktī s cilvē kus apzog tieš i istabā s kamē r guļ (atver seifus, paņ em visus vē rtī gā kos, pat nedzird) viesnī cas par zā dzī bā m neatbild, ir aizdomas, ka kalpones iesaka. … Tomēr ▾ Es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par š o viesnī cu! slikta attieksme pret tū ristiem, maldā s ik uz soļ a, naktī s cilvē kus apzog tieš i istabā s kamē r guļ (atver seifus, paņ em visus vē rtī gā kos, pat nedzird) viesnī cas par zā dzī bā m neatbild, ir aizdomas, ka kalpones iesaka. gulē t vajag ar aizvē rtiem logiem un slē ģ iem, lai nepaliek pliks !! ! ! izejot no viesnī cas par mini bā riem iekasē nesaprotamas summas (par to, ka nedzē ri), vai ir vē rts doties uz tā du viesnī cu. . . ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Soleron находится на берегу Адриатического моря, недалеко от парка Лидо ди Езоло. Расстояние от отеля до центра курорта и Пьяцца Марины всего 1,5 километра прогулочным шагом.

Atrašanās vieta Автобусная остановка нахожится в 200 метрах от отеля. До ближайших ресторанов и магазинов всего 50 метров, а до парка Акваландия - 1 км.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле Soleron всего 96 номеров категории Стандарт.

Istabās

кровать, ванная комната, кондиционер, мини бар, сейф, телевизор, телефон, фен.

Adrese Via Padova, 3 30016 Jesolo (VENEZIA)
Tālruņi: 0039 0421 371242
Tīmekļa vietne: Heron Hotel (Soleron)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).