Il Teatro 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Il Teatro atrodas 150 metru attālumā no Lido di Jesolo pludmales. Šī ir mūsdienīga ērta viesnīca ar visa veida pakalpojumiem. Papildus standarta numuriem tajā ir dzīvokļi ar atsevišķu virtuvi un papildu ērtībām. Residence Il Teatro ir ģimenēm piemērota viesnīca.Vairāk →
аватар tacym
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ilgi izvē lē jos viesnī cu, pā rlasī ju par visā m viesnī cā m piekrastē , ieskaitot 4 un 5 zvaigznes. Bet es iekā rtojos 3 zvaigž ņ u viesnī cā . Un viņ a to nenož ē loja. Š ī ir dzī vokļ u viesnī ca. … Tomēr ▾ Es ilgi izvē lē jos viesnī cu, pā rlasī ju par visā m viesnī cā m piekrastē , ieskaitot 4 un 5 zvaigznes. Bet es iekā rtojos 3 zvaigž ņ u viesnī cā . Un viņ a to nenož ē loja. Š ī ir dzī vokļ u viesnī ca. Istabā ir mini virtuve, glī ta, iebū vē ta. Viņ i vienmē r gatavoja pusdienas un daž reiz vakariņ as. Bet gā jā m arī uz kafejnī cā m. Itā lijā bū t un neē st viņ u brī niš ķ ī go ē dienu nav nopietni. Viss ir tī rs, jauns, moderns. duš a ir bezmaksas, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta katru dienu, trauki tika mazgā ti, ja aizbraucat. TV gaisa kondicionieris, trauki daž ā di. Ledusskapis. Wifi ir bezmaksas. Uz jumta un pagalmā mini baseini. Administratori ir vienkā rš i lieliski. Viņ i runā ja vā cu angļ u un itā ļ u valodā . Viņ i saprata arī zī mju valodu. Un kā du kafiju tur vā rī ja! Lejupielā dē t! Brokastis bija greznas ar lielu desu, olu, sviesta, jogurta, augļ u, kruasā nu, sieru, augļ u kompotu, jebkā du sulu izvē li, mums ļ oti garš oja. Daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū tā s no daudzā m valstī m, pat itā ļ i no ziemeļ u reģ ioniem apmetā s š ajā viesnī cā . Ir pazemes autostā vvieta. un nav dā rgi. Bija vietas. Atslē gu sistē ma bija karte ar elektronisko kodu. Un istabiņ ā un viesnī cā , ja ierodies vē lu, mierī gi ieej pats un brauc ar liftu. No stacijas 10 minū tes ar taksometru vai autobusu. Braucā m ar taksi un kopā samaksā jā m 13 eiro. Saņ ē mā m no Venē cijas, pasū tī jā m transfē ru. (atbraucu vē lu, bija jau tumš s) mums no viesnī cas atsū tī ja taksi. Maksā ja 76 eiro. Lī dz pulksten 22 maksa viena, pē c pulksten 22 pieliek 10-12 eiro. Braucā m kā das minū tes 40. Mū s uzreiz nolika un visu parā dī ja. . No rī ta pa logu redzē jā m jū ru. . Kaut kā sazinā jā mies nezinot valodu un viss bija skaidrs. Tuvumā veikali. Lī dz jū rai 5 min. Sniedziet roku. Mē s devā mies uz Venē ciju. Blakus viesnī cai ir arī autobusu pietura. Viņ i spē lē ja lī dz vē lam vakaram. Saprata visu. negribē ja iet prom. Iesakā m visiem. Jū s nenož ē losiet. Mē s, ja pē kš ņ i atkal Lido di Jesolo, apstā simies š ajā viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Il Teatro расположен в 150 метрах от пляжа в Лидо ди Езоло. Это современный комфортабельный отель со всеми видами услуг. Помимо стандартных номеров имеет апартаменты с отдельной кухней и дополнительными удобствами. Отель Residence Il Teatro подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Teatro находится в 500 метрах от аквапарка Aqualandia. Гольф-клуб Езоло расположен в 1,5 км. Паромы до Венеции отправляются из Пунта Саббиони в 30 минутах езды от отеля.
Pludmales apraksts Летом отель предлагает бесплатный прокат зонтиков и шезлонгов на пляже.
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На террасе на крыше имеется небольшой бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

К услугам гостей просторные номера с кухней, бесплатным Wi-Fi и балконом. Номера и люксы включают полностью оборудованную кухню с посудомоечной машиной. Номера оформлены в современном стиле с кондиционером и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В ванной комнате есть фен.

Adrese Hotel & Residence "Il Teatro" - Via Michelangelo Buonarroti, 7 - Piazza Marina - Lido di Jesolo - Venice
Tīmekļa vietne: Il Teatro
FAQ
Какой пляж у отеля?
На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).