Ceļojums Eiropā 2017. Kortina di Ampeco. Skats no 3258 metru augstuma.

11 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 31 Jūlija 2017
Reputācija: +895.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mans augums Dolomī tos. Iesaku visiem apskatī t manas fotogrā fijas.

Š odien ir 30.07. 2017. Cik ā tri skrien laiks un vasara. Agri no rī ta nolē mu doties uz pacē lā ju, lai uzkā ptu augstā kajā kalnā . Es paskatī jos uz kalnu, un tas viss bija miglā . Treš ā platforma vispā r nav redzama, un otrā peld starp mā koņ iem. Ko darī t? Es domā ju un domā ju un nolē mu iet augš ā . Es atkal aizmirsu siltā s drē bes. Iekā pjot maš ī nā ieraudzī ju aziā tus siltā s drē bē s. Maksa par biļ eti 30 eiro ar pā rskaitī jumiem. Kad maš ī na sā ka slī dē t uz augš u, es gribē ju uzņ emt daž as bildes. Gandrī z neizdevā s. Visi plastmasas logi bija saskrā pē ti no apakš as uz augš u. Krievu te tikpat kā nav. Tā tad eiropieš i sabojā jas. Viņ iem vajadzē tu klusē t, kad viņ i apsū dz krievus un Krieviju visos grē kos.

Alpi mani iekaroja.


Pirmā pā rsē š anā s 1775 metru augstumā . Kļ ū st auksts. Es nestaigā ju apkā rt un ieniru maš ī nā uz otro staciju. Apkā rt sā ka dejot mā koņ i. Tie parā dā s, tad pē kš ņ i pazū d. Skats apkā rt ir pasakains. Vā cieš u suns sā ka gausties. Suns aiz bailē m apzī mē ja itā ļ a kā ju, izlejot savu smirdī go aromā tu. Viņ š acī mredzot izteica visu, ko domā par vā cieš iem, sā kot no Pirmā pasaules kara, bet tajā paš ā laikā pasmaidī ja un teica: “Ah ! ! ! Cik labs suns. ”

Otrā platforma. Augstums 2470 metri. Mani ceļ i sā k trī cē t no aukstuma. Suns, ieraudzī jis atvē rtā s durvis, metā s ā rā no maš ī nas, vilkdams vā cieti aiz sevis. Es nekad viņ us vairs neredzē ju, kamē r es gā ju augš ā un lejā ar liftu. Mā koņ i kļ uva biezā ki. Es joprojā m cerē ju, ka viņ i izklī da.

Es pā rcē los uz troš u vagoniņ a treš o lī niju. Aiz loga spraugā s pavē rā s skaisti skati. Kā piens bija ļ oti stā vs. Man pat palika bail. Akmeņ os ir tik lielas plaisas, ka agri vai vē lu akmeņ i sā ks drū pē t. Mē s ar blī kš ķ i pietauvojā mies pie treš ā s platformas. Paš ā vietā augstums ir 3191 metrs, un tur, kur ir kafejnī ca, tad augstums ir 3244 metri. Ar aziā tiem uzkā pu vē l augstā k. Tik daudz uzpū sts, bet izrā dī jā s velti. Kalnu pilnī bā klā ja bieza migla. Nekā da veida. Man bija jā iet lejā uz staciju. Vietā m mā koņ i izklī da, un man bija laiks nofotografē ties. Kā rtē jais vagons atveda jaunu tū ristu partiju. Pē kš ņ i pie manis pienā ca vecmā miņ a ar zizli un jautā ja, kā pē c man ir tik liela mugursoma, un es tikko nopirku jaunu, bet ietilpī gu. Kā da bija viņ as atbilde? Teica, ka tas ir izpletnis, un es gaidī ju, kad uzpū tī s labs vē jš . Lai lektu lejā no š ejienes. Viņ a nodeva manus vā rdus citiem tū ristiem no savas grupas. Viņ i dabū ja visu, ko varē ja nofotografē t, un gaidī ja, kad es lē kš u. Man tas ir apnicis. Š ajā laikā piebrauca vagons. Es teicu skatī tā jiem, ka nav aizvē ja un pat bieza migla. Es nolē kš u no otrā s platformas un devos lejā . Ko viņ i domā ja, es nezinu.

Palika pirmajā platformā . Miglas nebija, un pavē rā s skaists skats uz Dolomī tiem. Nosē dē ju apmē ram stundu un devos uz pilsē tu. Ilgu laiku staigā ju pa ļ oti dā rgu un trokš ņ ainu pilsē tiņ u. Kur doties? Arī kalnos ir garlaicī gi. Es pat naktī sapņ oju par viņ iem. Ir jā izgudro kaut kas jauns.

Es vienkā rš i nespē ju noticē t, ka jums ir jā kā pj tik augstu. Slava troš u vagoniņ a bū vē tā jiem!

Vaš u vagoniņ a sā kums.


Uz priekš u uz kalniem.

Sā kumā troš u vagoniņ ā bijā m tikai č etri. Tad tika pievienoti jauni tū risti un suns.

Skats uz Kortī nu.

Otrā gaisa vagoniņ a lī nija.

Es paņ ē mu pirmo augstumu, pareizā k sakot, braucu uz to.

Tikai uz priekš u, bet jau sā k sastingt.

Skats pa kreisi.

Mans otrais augums, bet ar to man nepietiek.

Jū s neko nevarat redzē t. Kur mē s atrodamies?

Skats pa kreisi.

Vaš u vagoniņ š nav vagoniņ š , tas nevar apbraukt. Tikai uz priekš u un tikai augstā k.

Kaut kas parā dī jā s priekš ā .

Vē jš aizpū ta mā koņ us. Mans galvenais mē rķ is ir troš u vagoniņ š , bet ne pā rgā jiena galamē rķ is.

Treš ais augstums. Galī gais. Visi ā rā . Tā lā k un augstā k tikai kā jā m, vai č etrrā pus.

Izskats. Es apskauž u š os ceļ otā jus. Viņ i ir silti, un es esmu š ortos un plā nā T-kreklā .

Ak, kā man ir auksti! ! ! Kā pē c es valkā ju angļ u cepuri? Nez kā pē c viņ iem nepatī k krievi Eiropā , un viņ i viņ us nepā rspē s vismaz uzreiz. Kamē r viņ i to izdomā un man ir laiks aizbē gt, krievi nepamet kliedzienus!

Skats no augš as.

Viņ a ir tur lejā , Kortina di Ampeco.

Es redzē ju sniegu un sastingu vē l vairā k.

Kā ds Alpu skaistums!! !

Elpu aizraujoš i.

Krā sainie Dolomī tu varoņ i. Viņ iem ir ļ oti ī ss mū ž s, bet kā ds gaiš s un skaists!! !

Kafejnī ca. Augstums 3244 metri.

Ar galī go augstumu man nepietiek, un es rā pos vē l augstā k, un tur bija nepā rtraukta migla un - 6. Nodomā ju, ka labā k nokā pš u dzī vs, nekā palikš u par varoni kalnos. .

Mazliet silts.

Uz visu atlikuš o mū ž u! ! ! Es redzē ju š o skaistumu!! !

Par kalniem labā ki var bū t tikai kalni, kuros es nekad neesmu bijis!! !

Labi pastrā dā juš i, eiropieš i!! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums