Des Alpes Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Des Alpes atrodas 2 km attālumā no Kortīnas d'Ampeco centra un piedāvā Alpu stila numurus un labsajūtas centru. Gaisa vagoniņš Tofana ir 2 km attālumā.Vairāk →
аватар serhio91
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Super atvaļ inā jums 2013. gada janvā rī . Sniegs bija vā rpsta. Lieliski skati. Daudz taku vidē jā lī meņ a un iesā cē jiem. Trases nav pā rslogotas ar slē potā jiem. Viesnī cā ir jauks personā ls. Galvenais š efpavā rs runā vā cu itā ļ u valodā . … Tomēr ▾ Super atvaļ inā jums 2013. gada janvā rī . Sniegs bija vā rpsta. Lieliski skati. Daudz taku vidē jā lī meņ a un iesā cē jiem. Trases nav pā rslogotas ar slē potā jiem. Viesnī cā ir jauks personā ls. Galvenais š efpavā rs runā vā cu itā ļ u valodā . Sapratnei pietiek ar angļ u klasiku. Ē diens lielisks. Brokastis un vakariņ as a la carte. Viņ i ē da pilnī bā . Pusdienā s tase kafijas vai karstvī na un vesela diena slē poš anai. Autostā vvieta viesnī cas priekš ā . Vē lams nomas auto mobilitā tei. Viesnī ca atrodas tikai ā rpus pilsē tas, 2-3 km no pilsē tas un 5 no centra. Bū su gan tur kursē , bet ne pā rā k biež i. Un ar automaš ī nu jū s varat izvē lē ties doties uz vienu vai otru marš rutu. Lai gan visa traš u sistē ma ir sasieta kopā . Cena ir atkarī ga no sezonas, tā pat kā citur, tā pē c atpū tas laiku izvē lieties katrs sev.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

В отеле Des Alpes, расположенном в 2 км от центра города Кортина-д’Ампеццо, к услугам гостей номера в альпийском стиле и оздоровительный центр. Расстояние до канатной дороги Тофана составляет 2 км.

Atrašanās vieta Ближайший аэропорт находится в Тревизо, в 155 км от отеля. Поездка на автомобиле до Беллуно займет около часа.
Viesnīcā
  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports В конце насыщенного дня, проведенного на лыжных склонах, гости смогут расслабиться в спа-салоне с сауной, гидромассажной ванной и турецкой баней.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

Номера отеля Des Alpes обставлены деревянной мебелью и оснащены ЖК-телевизором со спутниковыми каналами. В собственной ванной комнате предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности и фен.

Adrese Via La Verra 2, 32043 Кортина-д'Ампеццо
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.