Mūsējie Kalabrijā....

24 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 17 Oktobris 2015 ieslēgts 25 Oktobris 2015
Reputācija: +75.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ilgu laiku es neuzņ ē mos kā rtē jo eseju par kā du interesantu vietu, "garš ī gu" restorā nu vai patī kamu ceļ ojumu. . .

Fakts ir tā ds, ka pē dē jā laikā kaut kā nav laika ceļ ot.

Bet š odien, š ķ irojot fotogrā fijas, es atcerē jos vienu braucienu (pareizā k sakot, braucienu virkni) uz Itā lijas dienvidiem. Pastā v uzskats, ka Itā lijas dienvidos nav ko darī t, ka, viņ i saka, visi apskates objekti ir koncentrē ti ziemeļ os, un nabadzī gie dienvidi nav skaisti un nav interesanti....

Tas viss ir meli!! !

Ļ oti skaisti, ļ oti interesanti.


Tas bija oktobrī . Draugi mani uzaicinā ja ciemos uz Kalabriju. Sagadī jā s, ka visi kopā lidojā m no Kijevas. Pat neiedomā jos, ka tur varē tu bū t auksts, uz ko draudzene skeptiski atzī mē ja, ka arī tur nav vasara un es aizrā vos, paņ emot š ortus, T-kreklus un sarafā nus. Skumji nopū š oties, pā rpakoju č emodā nu, bet jau iemetu peldkostī mu katram gadī jumam. Un es neuzminē ju. Kalabrijā valdī ja ī sts vasaras karstums, tā pē c es apvienoju apskates ekskursiju ar brī vdienu pludmalē .

Gribu atzī mē t, ka varu stā stī t daudz un ilgi. Mē s devā mies uz kalniem ar "agricoturismo",

cik tur skaista daba!! ! , kā da mini viesnī ca ar restorā nu un cik garš ī gi tur viss tiek pagatavots. Mē s devā mies uz Tropea

apbrī nojā m cietoksni, pastaigā jā mies pa š aurajā m vecajā m ieliņ ā m, pieskatī jā m tur nekustamos ī paš umus un, protams, restorā nus! ! ! Devā mies uz Pizzo – tatrufu dzimteni

un atkal pastaigā jā mies un atkal restorā ni un protams ž elatē rijas ar pasaulē gardā ko tartuffo! ! ! Mē s devā mies kalnos Montalto Ufugo pilsē tiņ ā - tas ir kaut kas pā rsteidzoš s!! !

Š ajā pilsē tā jū s jū taties kā citā laikmetā...vecas mā jas, veci tempļ i, pilnī gs transporta trū kums. . .

un atkal restorā ni

, ž elatē rijas un konditorejas izstrā dā jumi…

Mana ekskursija pakā peniski pā rvē rtā s par gastronomisku. Palī dzē ja tikai tas, ka mē s daudz staigā jā m un starp mū su izbraukumiem pavadī jā m brī vdienas pludmalē , sauļ ojoties un peldoties.

Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra bija tī ra un silta. Pludmalē nebija nevienas dvē seles (nu, viņ iem tas nav gadalaiks!! ! ), tā pē c mē s ar draugu iekritā m bē rnī bā un plunč ā jā mies ū denī , lī dz palikā m zilā sejā .

Kopumā viss ceļ ojums bija viens vienī gs prieks un, protams, kļ uva par pirmo garajā ceļ ojumu sē rijā uz Itā lijas dienvidiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums