Casale Trainaro 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas Simbario, Kalabrijas reģionā, starp kalniem un jūru. Lieliska vieta relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар irahomutovskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kas ir š ī vieta un kur tā atrodas? Itā lijas dienvidos, paš ā bagā ž nieka galā , atrodas Kalabrijas province, kur 10 minū š u gā jiena attā lumā no Simbario pilsē tas atrodas viesnī ca Casale Trainaro lauku saimniecī bas stilā , bet ar visā m mū sdienu ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Kas ir š ī vieta un kur tā atrodas?
Itā lijas dienvidos, paš ā bagā ž nieka galā , atrodas Kalabrijas province, kur 10 minū š u gā jiena attā lumā no Simbario pilsē tas atrodas viesnī ca Casale Trainaro lauku saimniecī bas stilā , bet ar visā m mū sdienu ē rtī bā m. ko sauc.

Kā tur nokļ ū t?
Ar nakts autobusu no Minskas uz Varš avu, no Varš avas uz Lamezia-Terme lidostu.
2 stundas debesī s un tu esi klā t.
Lidostā jū s sagaidī s viesnī cas pā rstā vis un bez maksas ē rti nogā dā s tieš i viesnī cā Casale Trainaro. Tad viņ š arī jū s atgriezī s lidostā , kad jū su atvaļ inā jums bū s beidzies.
2 reizes nedē ļ ā no Varš avas uz Lamezia Terme un atpakaļ lidmaš ī nas (treš dienā s un svē tdienā s). Š is ir lē tā kais veids.
Lidojums no Viļ ņ as maksā s nedaudz vairā k, bet lī dz Varš avai Viļ ņ ā nokļ ū siet daudz ā trā k.
Un pats galvenais, jo agrā k iegā dā sieties biļ etes, jo lē tā kas tā s bū s.

Cik maksā atvaļ inā jums?
• No 18. maija lī dz 30. jū nijam - 60 eiro
• No 1. lī dz 28. jū lijam - 70 eiro
• No 29. jū lija lī dz 25. augustam - 80 eiro
• No 26. augusta lī dz 13. oktobrim - 60 eiro
(bē rniem lī dz 3 gadu vecumam - bez maksas, no 4-10 gadiem - 50%)

Kas ir iekļ auts cenā?
• transfē rs no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ
• bufetes tipa brokastis
• vakariņ as (izņ emot dzē rienus)
• nakš ņ oš ana ē rtos numuros
• ikdienas piegā de lī dz jū rai un atpakaļ , kā arī sauļ oš anā s krē sla un saulessarga izmantoš ana pludmalē
• visas viesnī cas teritorijas uzturē š ana, uzkopš ana, izmantoš ana un daudzi citi nelieli, bet nepiecieš ami bezmaksas pakalpojumi
Vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka š ī ir Ļ OTI ZEMA cena par visiem sniegtajiem pakalpojumiem. Viesnī cas ī paš nieki paš i ir viesnī cas ī paš nieki un darbinieki. Viņ iem nav jā maksā ī re un finansiā li jā uztur vesela darbinieku armija. Pusi darba ģ imene veic pati, un darbā pieņ em tikai nepiecieš amo darbinieku skaitu. Un tā kā viņ i daudz dara paš i, viņ i to dara visaugstā kajā lī menī.

Ko skatī ties?
• Kaimiņ os esoš ā senpilsē ta Simbario ar iedzī votā ju skaitu nedaudz virs 1000, kur vecā s mā jas, ielas, baznī cas un ē kas ir klusas un nav tū ristu, kafejnī cas vietē jiem ar zemā m cenā m, lielveikals. Vietē jie iedzī votā ji nodarbojas ar lauksaimniecī bu. Un klusas pamestas ielas palī dzē s ienirt pagā juš ajos gadsimtos.
• Soverato botā niskais dā rzs, kas atvē rts bijuš ā s poligona vietā . Mū sdienā s š ajā dā rzā aug vairā k nekā tū kstotis Vidusjū ras un eksotisku augu sugu, no kuras paveras skats uz Squillace lī ci un atrodas 50 metru augstumā virs jū ras lī meņ a. Š eit var aplū kot arī č etras Otrā pasaules kara laika pretgaisa instalā cijas, kas savstarpē ji savienotas ar pazemes tuneļ iem.
• Madonna del Rosario baznī ca un Sv. Antonija Paduja baznī ca Soverato, no kuras lieveņ a paveras brī niš ķ ī gs skats uz Squillace lī ci, seno pilsē tas mū ru drupā m ar trī s apaļ iem torņ iem un 16. gadsimta tornis, kas savulaik bija daļ a no piekrastes aizsardzī bas sistē mas, ko Kā rlis V uzcē la aizsardzī bai no turkiem
• Un daudz vairā k
Tā pat viesnī cas administrā cija Jums, ja vē lē sies, piedā vā s redzē t neaizmirstamus, labā kos skatus pasaulē , vizinā š anos ar kuģ ī ti jū rā un vē l daudzas daž ā das ekskursijas un izklaides.
Personī gi es labprā tā k atrastos fermā viesnī cā un baudī tu svaigu gaisu, neapstrā dā tu dabu un atmosfē ru, kas piesā tinā ta ar senč u garu, kuri š eit dzī voja pirms vairā kiem gadsimtiem.

Kuru pludmali izvē lē ties?
Jū s varat doties peldē ties un sauļ oties Soverato. Tur piekraste ir ļ oti plata un smilš aina, ik pa laikam uznā k mazi oļ i. Ideā la pludmale ģ imenē m ar bē rniem.
Viļ ņ u gandrī z nav, ū dens mierī gs, ļ oti tī rs, dzirkstoš s un silts. Apmē ram 5 metri dziļ i jū rā ir droš i, bet tad jā bū t modram, jo ​ ​ kļ ū st diezgan dziļ i. Š eit ir daudz tū risma infrastruktū ras.
Otrajā Montepaone Lido pludmalē ir mazā k cilvē ku, lai gan tur ir arī veikali, kafejnī cas, restorā ni un citas izklaides iespē jas. Piekrastes ziemeļ u daļ ā mazi kalni nā k tieš i lī dz ū dens malai, ir nenormā li skaisti. Krasts un dibens: smiltis un oļ i.
Abas pludmales ir aprī kotas ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, un tā s ir labi iztī rī tas, apskalotas Jonijas jū rā.

Kurp doties ar bē rniem?
Uz vietas bē rni var peldē ties siltā ū dens baseinā vai spē lē ties rotaļ u laukumā.
Netā lu no viesnī cas Simbario pilsē tā atrodas Mondo Della Preistoria (Aizvē stures pasaule). Tur jū s redzē siet daž ā dus dinozauru evolū cijas posmus ar milzī gā m dinozauru statujā m, informā cijas stendiem un fiktī viem dinozauru skeletu izrakumiem.
Bē rni ir sajū smā par š o parku un labprā t fotografē jas blakus dinozauriem. Ir arī piknika galdi, kafejnī ca, kur var paē st un suvenī ru veikals.
Soverato ir vietē jais akvā rijs.
Montepaone Lido un Soverato pludmalē s ir arī daudz aktivitā š u bē rniem.

Kā du ē dienu izmē ģ inā t?
• Ravioli (ar daž ā diem pildī jumiem, man ī paš i patika pildī tā s zivis un jū ras veltes). Tas ir mī ts, ka ravioli ir krievu pelmeņ i, tie ir pilnī gi atš ķ irī gi.
• Makaroni ar jū ras veltē m. Nejaukt ar mū su jū ras makaroniem. Itā ļ u makaroni tiek vā rī ti ar ī paš ā m mē rcē m, un svaigi nozvejotas jū ras veltes Itā lijā ļ oti atš ķ iras no mū su saldē tajā m.
• Sorbetto (Sobetto) - ledus deserts no saulainā s Itā lijas.
Ir daudz daž ā du Sorbetto veidu, š is deserts tiek gatavots ar daž ā diem augļ iem un sastā vdaļ ā m un daž ā das konsistences, glā zē s ar salmiņ u, kā saldē jumu ar saldajā m mē rcē m un krē jumu, un pat kā saldē tas popses. Karstajā laikā š ī lieta ir neaizstā jama, viegla, ar maziem ledus gabaliņ iem, atsvaidzinoš a un veselī ga, jo satur daudz vitamī nu un uzturvielu.
Š ie ir tikai daž i no maniem iecienī tā kajiem gardumiem, izmē ģ iniet tos visus! Itā lijā nav tā du ē dienu, kas jums nepatiktu. Tur viss ir garš ī gs.

Kā rezervē t?
Man labā k patī k tieš raides komunikā cija ar iespē ju pā rrunā t visas detaļ as, tā pē c sazinos ar Viber vadī bu. Tas ir ē rti arī tā pē c, ka, rakstot ziņ u krieviski, viņ i to tur varē s izlasī t itā liski.
Un, saņ emot atbildi itā ļ u valodā , jums jā noklikš ķ ina uz ziņ ojuma un turiet, lī dz parā dā s uzraksts: "tulkot", pē c tam noklikš ķ iniet uz vā rda "tulkot" un jū s saņ emsiet tulkojumu krievu valodā . Tā dē jā di ir ļ oti viegli un ā tri sazinā ties ar diviem cilvē kiem, kuri runā daž ā dā s valodā s. Visa kontaktinformā cija ir atrodama viesnī cas mā jaslapā.

Kā ds ir labā kais laiks, lai uz turieni lidotu?
Skaidrs, ka tad, kad naktsmī tņ u cenas ir zemā kas, tad atvaļ inā jumā ir mazā k cilvē ku. Katrs izvē las savu, kuram patī k daudz cilvē ku, visi tusē jas, trokš ņ aini, pā rpildī ti. Man labā k patī k, ja cilvē ku ir mazā k un atmosfē ra ir brī vā ka. Š ā dos periodos varu arī nedaudz ietaupī t, jo nakš ņ oš ana ir lē tā ka. Š ie periodi ietver sezonas sā kumu un beigas. Š ā dos periodos Itā lijas ziemeļ os var nebū t tik silts kā sezonas vidū . Bet, neaizmirstiet, mē s atrodamies paš os Itā lijas dienvidos, un tur jebkurā laikā jū ra bū s silta kā svaigs piens.
Tā pē c jū tieties brī vi izvē lē ties jebkurā laikā , un jū s to nenož ē losit.
город Симбарио Паста с морепродуктами


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Santa Maria dell'Isola baznīca
Novērtējums 9.0
Itālija, Kalabrija
Arhitektūra, Reliģija
Katedrāle Tropejā
Novērtējums 8.0
Itālija, Kalabrija
Arhitektūra, Reliģija
Capo Vaticano
Novērtējums 8.0
Itālija, Kalabrija
Daba

Гостевой дом расположен в городе Симбарио в регионе Калабрия, между горами и морем. Прекрасное место для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 18 км от моря. 48 км от г. Катандзаро-Лидо. 54 км от международного аэропорта Ламеция-Терме.
Viesnīcā

Сад, терраса.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Всего 5 номеров.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, кабельное телевидение, шкаф, бесплатный Wi-Fi, фен, ванная комната.

Adrese CONTRADA TRAINARO, 89822 Simbario, Италия
Tālruņi: +39.338.9116126, +39.328.7132795
Tīmekļa vietne: Casale Trainaro
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.