Tritone Terme Resort & Spa Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 6.410
№1 viesnīcas reitingā par. Ischia
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
9.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ļoti gleznainā un klusā vietā, pašā jūras krastā, blakus vienai no skaistākajām Iskijas salas pludmalēm. Viesnīcai ir dārzs ar eksotiskiem kokiem, krūmiem un smaržīgiem ziediem. Ieejot viesnīcā – jūs nonākat īstā jūras valstībā Tritonā. Šeit viss ir kā jūrā: strūklakas ar jūras kungu attēliem, lustras zemūdens augu formā, dīvāni jūras gliemežvāku formā, bārs un restorāns ar dekorācijām jūras augu un dzīvnieku formā. Visas interjera detaļas ir keramikas un salas meistaru radītas. Visā viesnīcā skan skaista, neuzbāzīga mūzika. Izsmalcināta, moderna un klusa viesnīca prasīgākiem klientiem.Vairāk →
аватар krystychpl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca uz gleznainas salas, kas piemē rota gan ā ra entuziastiem, gan tiem, kas meklē klusu nostū ri, prom no problē mā m un kņ adas ^-^ Termā lie baseini, daudzveidī gs ē diens, Vidusjū ras stila interjers un neaizmirstami saulrieti pie jū ras . … Tomēr ▾ Viesnī ca uz gleznainas salas, kas piemē rota gan ā ra entuziastiem, gan tiem, kas meklē klusu nostū ri, prom no problē mā m un kņ adas ^-^ Termā lie baseini, daudzveidī gs ē diens, Vidusjū ras stila interjers un neaizmirstami saulrieti pie jū ras . . ko mums vajadzē ja uz ī su brī di izkrist no realitā tes un atjaunot spē kus ikdienas ceļ ojumiem pa Iskijas salu un Itā lijas piekrasti)
Draudzī gs personā ls, viesnī cai ir ļ oti atmosfē ra pastaigā m, ir iekš telpu un ā ra baseins. Ir problē mas ar Wi-Fi, bet kopumā viesnī ca mums patika.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar bē rniem 15 un 10 gadus veciem Patika Gan pieauguš ajiem, gan bē rniem Skaista teritorija, garš ī gs ē diens, labs termā lais komplekss ar vairā kiem baseiniem Bet, protams, tiem, kam patī k trokš ņ ainas ballī tes, te bū … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rniem 15 un 10 gadus veciem Patika Gan pieauguš ajiem, gan bē rniem Skaista teritorija, garš ī gs ē diens, labs termā lais komplekss ar vairā kiem baseiniem Bet, protams, tiem, kam patī k trokš ņ ainas ballī tes, te bū s garlaicī gi Publika, pā rsvarā vā cu pensionā ri Tur ir kaut kas uz salas, pā rbaudiet, vai ar prā mi varat nokļ ū t Neapolē , Kapri, Sorento
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasī ju atsauksmes un gribu jautā t, kas to visu uzrakstī ja? Viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs un ļ oti draudzī gs. Dzī vojā m bungalo. Viss ļ oti tī rs un ģ imeniski. Brī niš ķ ī gs SPA centrs, pē c plkst. … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes un gribu jautā t, kas to visu uzrakstī ja? Viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs un ļ oti draudzī gs. Dzī vojā m bungalo. Viss ļ oti tī rs un ģ imeniski. Brī niš ķ ī gs SPA centrs, pē c plkst. "dubļ u" procedū ras, manam vī ram elkoņ a locī tavas artroze, kosmē tiskā s procedū ras ļ oti profesionā las. Ļ oti labi termā lie baseini, kuriem katram cita temperatū ra. Tikai pilnī ga relaksā cija. un labi! iesaku visiem pā riem(gan jau bē rni bū s garlaicī gi)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
pludmale pieticī ga, ar oļ iem un lieliem akmeņ iem ū denī , nolaiš anā s ū denī apgrū tinā ta. Bet tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. … Tomēr ▾ pludmale pieticī ga, ar oļ iem un lieliem akmeņ iem ū denī , nolaiš anā s ū denī apgrū tinā ta. Bet tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Biju pie meitas jū lija beigā s 2 nedē ļ as š ajā viesnī cā , istabiņ a tika pasū tī ta ar superior skatu uz jū ru, uzreiz iekā rtojā s, bet tū roperatoram prasī ja atseviš ķ as gultas un 1 stā vu (jo grū ti pa iet pa kā pnē m pē c ģ ipš a), iekā rtojā mies 2. … Tomēr ▾ Biju pie meitas jū lija beigā s 2 nedē ļ as š ajā viesnī cā , istabiņ a tika pasū tī ta ar superior skatu uz jū ru, uzreiz iekā rtojā s, bet tū roperatoram prasī ja atseviš ķ as gultas un 1 stā vu (jo grū ti pa iet pa kā pnē m pē c ģ ipš a), iekā rtojā mies 2. stā vā paš ā teritorijas galā , lai pē c ģ ipš a pē c iespē jas noslogotu kā ju. Teritorija nav slikta, recepcijā ļ oti jauks krieviski runā još s puisis Sergejs, bet neko neizlemj, un vē lu ierodas darbā , tā pē c ar viņ u ir grū ti sazinā ties, jo viņ a klā tbū tnē nav vadī tā ja un neviens nevar atrisinā t raduš ā s problē mas. Un ir daudz jautā jumu: papildus tam, ka viņ i ļ oti slikti tī ra istabu (pat ar dzeramnaudu), š ķ iet, ka viņ i nemaz nemazgā grī das, tualetē ir netī ra izlietne, nez kā pē c tur nav ziepes, kamē r par to stā stī ja 3 reizes, dvieļ i ir ļ oti slikti mazgā ti, tiem ir smarž a un vispā r neuzsū c ū deni, ļ oti nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi no mā jā m dvieli. Seifs mazs, tikai ieliec dokumentus un naudu, bet telefons un fotik vairs neder! ! ! Ar tā du karstumu, kā ds bija uz ielas, viņ i varē ja ievietot pudeli ū dens istabā . Kondicionieri veci, acī mredzot 100 gadus nav mainī ti filtri, ieslē dz, un no turienes ir nepatī kama smaka. Jū rā vienmē r bija viļ ņ i, un ņ emot vē rā akmeņ aino dibenu (dī vaini, kā pē c š os daž us laukakmeņ us nevar noņ emt, lai cilvē ki neplē stu kā jas un sā nus pret š iem akmeņ iem). Turklā t man nepatika ē diens, ļ oti slikts brokastī s un ne mazā k slikts vakariņ ā s un pusdienā s. Pasū ti no ē dienkartes, atnesī s "cū ku kulā " un nav nekā , ē da tikai arbū zus. Restorā ns blakus viesnī cai bija lielisks, viesmī lis bija jauks, ā trs un ļ oti garš ī gs, par diezgan zemā m cenā m. Neiesaku braukt ar vietē jiem autobusiem, jo ​ ​ var atrasties blakus cilvē kiem, kuri nav gluž i veseli š ī vā rda tieš ajā nozī mē , un no viņ iem paņ emt kā du iekaisumu, piemē ram, tuberkulozi vai tamlī dzī gu. Visi brauc ar autobusiem, tostarp vietē jie bezpajumtnieki vai tie, kas zog autobusos, bija liecinieki vā cietes mē ģ inā jumam nozagt no somas. Kā vē lā k noskaidrojā m, izrā dā s, ka ir labas 5* viesnī cas, bet nez kā pē c tū roperators tā s mums nepiedā vā ja. . Vispā r ir grū ti atrasties uz salas, ja kaut kur dodas ekskursijā , jā izmanto laiva vai netī ri prā mji, ne pā rā k patī kams ceļ ojums. Vispā r jau kā rtē jo reizi saproti, ka mā jā s ir daudz labā k, lai gan es braucu uz ā rzemē m lī dz 4-5 reizē m gadā un jau daudzviet esmu viesojies. Veiksmi visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā biju no 24. jū lija lī dz 7. augustam, kopumā neslikti, jo atpū ta vienmē r ir labā ka par darbu. Man nepatika: viņ i slikti tī ra telpas, pat ja atstā ja dzeramnaudu, uzskata, ka tas ir nepiecieš ams, dzeramnaudai viņ i pat neielika to, kam vajadzē tu bū t - ziepes! Grī das pa vidu tika izslaucī tas ar mopu, tikai atkritumi un mati tika grā bti uz centru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā biju no 24. jū lija lī dz 7. augustam, kopumā neslikti, jo atpū ta vienmē r ir labā ka par darbu. Man nepatika: viņ i slikti tī ra telpas, pat ja atstā ja dzeramnaudu, uzskata, ka tas ir nepiecieš ams, dzeramnaudai viņ i pat neielika to, kam vajadzē tu bū t - ziepes! Grī das pa vidu tika izslaucī tas ar mopu, tikai atkritumi un mati tika grā bti uz centru. Termā lajā baseinā ir netī rumi un puves smaka, jo kā dreiz tika veikts remonts un ē ka paliek. netī rumus, viņ i pat nedomā ja tos noņ emt. Krieviski runā još ā dā ma Ludmila ir kaitī ga, spa-salonā administratori visu jauc, masā ž a ir paredzē ta vienā dienā , kad atnā c, bet atvainojos, ka nepareizi pierakstī ji, izrā dā s rī t, un rī t tev ekskursija un tu nesaņ em nekā du masā ž u, un cenas ir pā rā k augstas, salī dzinot ar to sniegto kvalitā ti. Pasū tī ju manikī ru, tā pē c 10 reizes nož ē loju, ne tikai ļ oti ilgi (1.5h), tā pē c nā kamajā . dienā no š ī manikī ra nebija ne miņ as un laka bija visa nolobī ta (tas ņ emot vē rā faktu, ka atvaļ inā jumā nekas netika darī ts ar rokā m), un cena 15 eiro ! ! ! JŪ RA: VISAS DIENAS BIJA VIĻ Ņ I, UN PĒ DĒ JĀ S 2 DIENAS VĒ TRA, JŪ RĀ NEIET, gar krastu guļ atkritumi un tie ir ieskaloti jū rā , protams, ka neviens netī ra, viss dibens ir izkaisī ts ar akmeņ iem, vairā ki tū risti tika uzmesti uz viļ ņ iem un viņ i tika ievainoti, diezgan smagi traumē ti uz akmeņ iem, nav ī paš i patī kami. Netā lu atradā s liellaiva, kur vā ca akmeņ us, 2 nedē ļ as skatī jā mies, kā tie tiek pā rvietoti no vietas uz vietu, un neviens neko nedarī ja, kur akmeņ us vajadzē ja izņ emt. Ē dinā š ana: uz vietas ir 2 restorā ni, ē dienkartē vakariņ as, brokastis ļ oti sliktas, trauki netī ri, viesmī ļ i nav ā tri, var pasū tī t vī nu un pagaidī t lī dz vakariņ u beigā m, kamē r atnesī s. Reiz devā mies vakariņ ā s un blakus restorā na krū mos satikā m pieklā jī ga auguma ž urku, š ķ iet, te parastu, pē c tam restorā nā vairs nevarē jā m ē st. . Ē dieni ļ oti niecī gi, putnu un truš a gaļ u nemaz nemā k gatavot, kauli tiek pasniegti ar apdeguš u ā du ! ! ! Es nekad neatgriezī š os š ajā viesnī cā un neieteiktu to citiem! Turklā t tas nav mazsvarī gs brī dis, š ķ iet, blusas labi mī t visā viesnī cā , visas kā jas sakost, kam ir alerģ ija vai jutī ga ā da ir nepatikš anas! Vispā r visa sala ir ļ oti netī ra, publika dī vaina un izraisa riebumu. Kurš nebaidā s no š ī iet. Veiksmi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар anatole
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad atvaļ inā jumu pavadī jā m apm. Ischia viesnī cā Triton Terme. Viesnī ca mū suprā t ir ļ oti laba. Labi apmā cī ts personā ls, laba klientu apkalpoš ana. Reģ istratū rā mū su tautietis Sergejs, restorā nā ukraiņ u sinjora Ludmila, tā pē c nebija problē mu ar š ī s vai citas informā cijas iegū š anu. … Tomēr ▾ Š ogad atvaļ inā jumu pavadī jā m apm. Ischia viesnī cā Triton Terme. Viesnī ca mū suprā t ir ļ oti laba. Labi apmā cī ts personā ls, laba klientu apkalpoš ana. Reģ istratū rā mū su tautietis Sergejs, restorā nā ukraiņ u sinjora Ludmila, tā pē c nebija problē mu ar š ī s vai citas informā cijas iegū š anu. Restorā ns labs, virtuve daudzveidī ga (vismaz attiecī bā uz vakariņ ā m), brokastis pē c visas Eiropas principa: š ķ iņ ķ is, siers, olas vai olu kultenis, svaigi tomā ti, sulas, musli, lī dzi ņ em kafiju, kapuč ī no vai. maš ī nā . Viesmī ļ i ir ļ oti uzmanī gi, viņ i cenš as iemā cī ties krievu valodu, jū s vienmē r varat mainī t ē dienu, ja jums tas nepatī k (bet tas ir ā rkā rtī gi reti), jū s varat mainī t vakariņ as uz pusdienā m jebkurā dienā , ja jums ir puspansija. Pirmo reizi saskā rā mies ar tā du servisu kā "Fruits to take away", vakariņ ā s paredzē ts pasniegt desertu, arī augļ us. Varat lū gt tos paņ emt lī dzi, un tie jums tiks iepakoti atseviš ķ ā iepakojumā . Nav nepiecieš ams tos mierī gi bā zt somā vai kabatā s. Maitre d' milzī gais š arms, ī sts aktieris. Atpū tnieku kontingents: pirmspensijas, pē cpensijas un bē rnudā rzs, tā pē c jaunieš iem š eit nav ko darī t, nav viņ iem izklaides. Divas reizes nedē ļ ā dejas "uz plā kstera". Dalī bnieku sastā vs un mū zika - attiecī gi. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja, kad vajadzē ja. Pie mums pludmale tika atjaunota, tā pē c par to nav ko teikt. Baseins ir mazs, lai gan ir burbuļ vanna. Teritorija neliela, bet diezgan mā jī ga, iepretim mazam veikalam. Lī dz autobusa pieturai uz š osejas aiziet kā das desmit minū tes, lai gan satiksme nav ī paš i noslogota, tač u esiet uzmanī gi, ietves nav, un braukš ana (ī paš i motociklistiem) ir diezgan braš i. Iesakā m apmeklē t "Poseidona dā rzus" – termā lo baseinu kompleksu ar temperatū ru no 15 lī dz 40 grā diem. Ieeja ir apmaksā ta - 30 eiro dienā (no 9 lī dz 19), bet, braucot vairā kos apmeklē jumos, iznā k lē tā k. Ir arī ierastais "olimpiskais" baseins, iekš telpu (30 grā di un hidromasā ž a), pirts grotā . Brauciens ar autobusu (Nr. 2 lī dz galam) no rī ta aizņ em apmē ram 10 minū tes, vairā k vakarā , jo vairā k apstā jas atpakaļ (lielā kā daļ a ir "pē c pieprasī juma"). Pietura uz š osejas uz mū su viesnī cu - "Baia Verde". Diemž ē l visu nevar uzrakstī t, mē ģ inā jā m ī si sniegt informā ciju, kas sā kumā varē tu noderē t. Par perfektā m ekskursijā m jā raksta atseviš ķ i, tā pē c ja kā dam nepiecieš ama papildus informā cija, lū dzu sazinieties.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es tikai gribu kliegt "es neticu"! Viesnī ca, kurā esam atpū tuš ies ne reizi vien un par kuru ir saglabā juš ā s ļ oti siltas atmiņ as - un pē kš ņ i tā das atsauksmes. . . Ludmila ir patī kama un inteliģ enta sieviete, Pascual ir ļ oti draudzī gs itā lietis reģ istratū rā , galvenais viesmī lis Milke, Rino - ļ oti pieklā jī gi apkalpoju bā rā uz terases viesmī ļ a utt. … Tomēr ▾ Es tikai gribu kliegt "es neticu"! Viesnī ca, kurā esam atpū tuš ies ne reizi vien un par kuru ir saglabā juš ā s ļ oti siltas atmiņ as - un pē kš ņ i tā das atsauksmes. . . Ludmila ir patī kama un inteliģ enta sieviete, Pascual ir ļ oti draudzī gs itā lietis reģ istratū rā , galvenais viesmī lis Milke, Rino - ļ oti pieklā jī gi apkalpoju bā rā uz terases viesmī ļ a utt. , utml. . Ļ oti dī vaini, ka tik lielai kompā nijai tik nepaveicas ar blaktī m un nesakoptā m istabā m. (Vai varbū t tā ir viena un tā pati persona! ) Jā , ir daudz vā cieš u, turklā t gados vecā ku cilvē ku. Gribu atzī mē t, ka viņ i brauc par citu naudu, mū su pensionā ri par to nav sapņ ojuš i. Jebkurā gadī jumā š ā du atvaļ inā jumu nevar atļ auties daudzi. Un š ie več i uzvedas daudz pieklā jī gā k nekā zinā ma daļ a mū su tautieš u. Jā , Iskijas sala ir kluss un mierī gs Itā lijas ciemats, turklā t labs. Un, ja jums ir zelta kredī tkarte, iespē jams, jums vajadzē tu izvē lē ties citas apmeš anā s vietas. Un ja ne atpū tai - tad vē l jo vairā k.
P. S. Labs manikī rs Sanktpē terburgā maksā vairā k nekā.30 eiro. Tas tā ir, starp citu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cienī jamie Andrej un Larisa! Tā sagadī jā s, ka mē s ar vī ru kļ uvā m par jū su tiesvedī bas lieciniekiem. Man jā saka, ka tas bija skaļ š . Diezgan! Droš i vien atcerē sies kaimiņ us, kuri stā stī ja, ka š eit atpū š as jau treš o reizi un neko tā du nav dzirdē juš i. … Tomēr ▾ Cienī jamie Andrej un Larisa!
Tā sagadī jā s, ka mē s ar vī ru kļ uvā m par jū su tiesvedī bas lieciniekiem. Man jā saka, ka tas bija skaļ š . Diezgan! Droš i vien atcerē sies kaimiņ us, kuri stā stī ja, ka š eit atpū š as jau treš o reizi un neko tā du nav dzirdē juš i. Atkarī gs no tevis. Jū s teicā t, ka esat cienī jama uzņ ē muma vadī tā js? Man bū s jā pieņ em savs vā rds, jo jū s radī jā t pilnī gi pretē ju iespaidu.
Iespē jams, ka tev vienkā rš i liktenī gi nepaveicā s, bet no malas likā s, ka esi sarī kojis primitī vu rā poš anu smilš u kastē . Pā rklā jumi ar cipariem ir visur, bet kulturā li cilvē ki raduš os pā rpratumus risina savā dā k. Bez paklā jiņ a un sī kā m izrē ķ inā š anā s.
Vai jā brī nā s, ka krievi ā rzemē s nepatī k?
P. S. Starp citu, ir kredī tkartes. Dī vaini, ka tu par viņ iem nezini.
Kopumā "Triton" ir ļ oti patī kama viesnī ca. Viss, kas nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m. Iet - jū s to nenož ē losit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Mans vī rs jau rakstī ja par 500 eiro nozagš anu tieš i no seifa (ir pat izraksta kopija policijai), par iekā rtoš anos nepareizajā s istabā s, par kurā m arī tika samaksā ts, lietussargus, starp citu, par ko raksta kā da entuziasma meitene savā s divā s istabā s, kurā s mums bija jā dzī vo, mē s tā s papildus neizsitā m, bet agrā ceļ ojumā uz Bari pilsē tu mū s ar vī ru aizsū tī ja izsalkuš us, un tas ir 4 stundas vienā virzienā , uz gadatirgu Paskvā les (vā rds) piezī me reģ istratū rā , ka saskaņ ā ar elementā riem viesmī lī bas noteikumiem mē s no rī tiem bez ē dinā š anas nesū tī sim vienkā rš us paziņ as no mā jā m, nemaz nerunā jot par maksas brokastī m, viņ š ar saviem ierastajiem ciniskajiem meliem teica mū su tikš anā s ballī te, ka gulē jā m un brokastis bija uz galda (viņ š laikam domā ja mā jā s), š ie krievi dabiski grib pievē rst sev uzmanī bu, tad viņ iem ir 500 eiro visi krievi nozaga no seifa 100-200 (viņ š palaida garā m) , un viņ iem ir 500 - viņ i vē las pievē rst sev uzmanī bu, lai izdarī tu uz mums spiedienu, mans vī rs vada vairā kas organizā cijas , un viņ š tika atmaskots kā kaut kā ds melis, godī gi sakot, tur nokļ uva nejauš i, mums teica, ka nav 5 zvaigznes ar savu pludmali, viņ i paņ ē ma taksi par 150 eiro un apceļ oja visu salu, atrada trī s lieliskas viesnī cas ar sava pludmale, pietura, kā raksta tā pati meitene, nav blakus viesnī cai ir kaut kur ap 300-400 metriem, taksisti stā v netā lu no viesnī cas uz mazā m netī rā m kastē m, kuras tiek uzliktas no reģ istratū ras (pie akciju) , tieš i 2-2. … Tomēr ▾ Mans vī rs jau rakstī ja par 500 eiro nozagš anu tieš i no seifa (ir pat izraksta kopija policijai), par iekā rtoš anos nepareizajā s istabā s, par kurā m arī tika samaksā ts, lietussargus, starp citu, par ko raksta kā da entuziasma meitene savā s divā s istabā s, kurā s mums bija jā dzī vo, mē s tā s papildus neizsitā m, bet agrā ceļ ojumā uz Bari pilsē tu mū s ar vī ru aizsū tī ja izsalkuš us, un tas ir 4 stundas vienā virzienā , uz gadatirgu Paskvā les (vā rds) piezī me reģ istratū rā , ka saskaņ ā ar elementā riem viesmī lī bas noteikumiem mē s no rī tiem bez ē dinā š anas nesū tī sim vienkā rš us paziņ as no mā jā m, nemaz nerunā jot par maksas brokastī m, viņ š ar saviem ierastajiem ciniskajiem meliem teica mū su tikš anā s ballī te, ka gulē jā m un brokastis bija uz galda (viņ š laikam domā ja mā jā s), š ie krievi dabiski grib pievē rst sev uzmanī bu, tad viņ iem ir 500 eiro visi krievi nozaga no seifa 100-200 (viņ š palaida garā m) , un viņ iem ir 500 - viņ i vē las pievē rst sev uzmanī bu, lai izdarī tu uz mums spiedienu, mans vī rs vada vairā kas organizā cijas , un viņ š tika atmaskots kā kaut kā ds melis, godī gi sakot, tur nokļ uva nejauš i, mums teica, ka nav 5 zvaigznes ar savu pludmali, viņ i paņ ē ma taksi par 150 eiro un apceļ oja visu salu, atrada trī s lieliskas viesnī cas ar sava pludmale, pietura, kā raksta tā pati meitene, nav blakus viesnī cai ir kaut kur ap 300-400 metriem, taksisti stā v netā lu no viesnī cas uz mazā m netī rā m kastē m, kuras tiek uzliktas no reģ istratū ras (pie akciju) , tieš i 2-2.5 reizes dā rgā k, piemē ram, Negombo izsludina 40 eiro, izsaucam Mercedes mikroautobusu, č alim paveicas 15, un tā paskvā lē krieviem visā , plusus ē da mazā restorā nā . netā lu no viņ u Superior istabas - viņ i labi apkalpoja un apprecē jā s ar istabu bez maksas, skats no loga nav slikts, bet pludmale ir maza un. utt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в очень живописном и тихом месте, прямо на берегу моря, рядом с одним из самых красивых пляжей острова Искья. На территории отеля находится сад с экзотическими деревьями, кустарниками и ароматными цветами. Заходя в отель — Вы попадаете в настоящее морское царство Тритона. Все здесь словно в море: фонтаны с изображениями морских владык, люстры в форме подводных растений, диваны в форме морских раковин, бар и ресторан с украшениями в форме морских растений и животных. Все детали интерьера керамические и созданы мастерами острова. По всему отелю играет красивая ненавязчивая музыка. Изысканный, современный и спокойный отель для взыскательных клиентов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1,5 км от центра города Форио, на берегу моря в бухте Сан Франческо. Супермаркет прямо напротив выхода из отеля. Автобусная остановка — в 150 м от отеля (на автобусе № 2, можно доехать до термального парка «Сады Посейдона»). Ближайшие к отелю ресторанчики — в радиусе 300-500 м от отеля. Международный аэропорт Неаполь Каподикино — 50,8 км.
Pludmales apraksts Пляж прямо у отеля (дороги между отелем и пляжем нет). Пляжный сервис (2 лежака и зонт на номер) — бесплатно. В августе — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, Услуги по продаже билетов, камера хранения багажа (платно), услуги консьержа, диетическое меню (по запросу), факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service, ТВ-зал, панорамный ресторан в главном здании, ресторан в парке (с 01.05 можно ужинать в нем), бар в отеле (10.00-23.00), конференц-зал (макс. 180 чел.), терраса-солярий с лежаками, столиками и диванами, панорамные террасы, 10 бассейнов — 7 открытых бассейнов, в зоне SPA-центра расположены 3 термальных бассейна различных температур (36-40) и дорожка Кнейппа — пользование всеми бассейнами для всех гостей отеля бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека, водные виды спорта (платно), 2 раза в неделю проводятся музыкальные вечера. Аквааэробика, пилатес, стретчинг. В SPA-центре 3 крытых бассейна с термальной водой и гидромассажем, водная дорожка Кнейппа, джакузи, сауна, турецкая баня, массажные кабинеты. Центр работает по лечебным и эстетическим программам. Программы по общему оздоровлению и дезинтоксикации организма, совершенствование фигуры, ингаляции, грязелечение и аэрозоль (визит к врачу центра обязателен), лечение артритов, артрозов.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров, основной корпус и бунгало в саду (одноэтажные домики на 4 номера с отдельными входами), а также корпус с номерами типа Superior.

Istabās

Ванная комната с душевой кабинкой, набор туалетно-косметических принадлежностей, фен, телефон, ТВ с плоским экраном, сейф, мини-холодильник, кондиционер (15.06-15.09), балкон или терраса (есть сушилка для белья), Wi-Fi (бесплатно, ловит не очень хорошо, подходит для проверки почты и звонков, лучше использовать Wi-Fi в лобби, где лучше качество сигнала), в номере также есть тапочки и полотенце для термальных бассейнов, можно взять халат на ресепшн (платно).

Adrese Via Tommaso Cigliano, 88, Baia di San Francesco, 80075 Forio d'Ischia (NA), Italy
Tālruņi: Tel: +39 081 987471 Fax: +39 081 987664
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.