Tīrs, ērts, liels dzīvoklis centrā, internets un visi pakalpojumi blakus

Rakstīts: 29 novembris 2015
Ceļošanas laiks: 3 — 7 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Novembra sā kumā es ar draugiem apmeklē ju Itā liju. Daž as dienas dzī vojā m Florencē . Padalī š os iespaidos par dzī vokli, kurā apmetā mies. Pilsē tas centrs, 10 minū š u gā jiena attā lumā no Doma. Piazza San Marco 12. Mē s bijā m 4. Jū s varat dzī vot tur 5. Divas guļ amistabas, 2 vannas istabas un viesistaba. Lejā atrodas restorā ns, picē rija, autobusu pietura un neliels lielveikals aiz stū ra. Pretī baznī cas logiem, tuvu muzeji. Vieta ir nedaudz trokš ņ aina kā centrs. Saimnieki ir ā rkā rtī gi laipni cilvē ki. Viņ i nodeva atslē gas, samaksā ja, un neviens tā s neredzē ja un nedzirdē ja. Pilnī bā aprī kota virtuve (var gatavot pats), ledusskapis. Ļ oti tī rs. Otrais stā vs.
Daž i vā rdi par cenā m. Novembra sā kums nav ī paš i tū risma sezona. 113 eiro dienā . Kas attiecas uz centru, tad mums 4 ir ļ oti laba cena. Mē s gā jā m uz staciju. Taksi zvaniet 4242. Pilsē tas kods 055. Maš ī nas piegā de 5 minū tē s
Vietnē esoš ie fotoattē li pilnī bā atbilst realitā tei. Bez fotoš opa, kā parasti. Mē s ī rē jā m dzī vokli caur booking. com. Bet man kaut kur ir saimnieka adrese, ja interesē !

Vā rdu sakot, novē lu jums brī niš ķ ī gas un neaizmirstamas brī vdienas skaistajā Florences pilsē tā ! Iesaku š os dzī vokļ us.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Tīrs, ērts, liels dzīvoklis centrā, internets un visi pakalpojumi blakus

SKATĪT ARĪ