Residence Petit Tibet 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
3.0 Infrastruktūra
Rezidence atrodas Cervinia, Cieloalto rajonā, 150 metru attālumā no vietējā pacēlāja. Pacēlāji Breuil-Plan Maison un Breuil-Cervinia-Plan Maison II atrodas 400 metru attālumā, un tos var sasniegt ar slēpotāju autobusu (pietura pie rezidences).Vairāk →
аватар Lyuba58
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies Petit Tibet rezidencē , ļ oti pieticī gā iestā dē , virtuvē bija trauku minimums, nebija mikroviļ ņ u krā sniņ u (kā , piemē ram, Francijā , kur bija pat trauku mazgā jamā maš ī na un austeru savā cē js! ). … Tomēr ▾ Atpū tā mies Petit Tibet rezidencē , ļ oti pieticī gā iestā dē , virtuvē bija trauku minimums, nebija mikroviļ ņ u krā sniņ u (kā , piemē ram, Francijā , kur bija pat trauku mazgā jamā maš ī na un austeru savā cē js! ). Vienī gajā lielveikalā ir ierobež ota preč u izvē le un ļ oti augstas cenas. kū rortā nav slē potā ju autobusu š ī vā rda parastajā nozī mē - bezmaksas autobuss, kas kursē visu dienu pa kū rortu. Ir tikai maksas regulā rs autobuss ar neē rtu grafiku. Tā pē c, ja jums nepatī k staigā t slē poš anas zā bakos un slē pē s gatavī bā , tad esiet ļ oti uzmanī gi, izvē loties viesnī cu. Lai gan, ja ir daudz sniega. tad iespē jams nokā pt lī dz viesnī cai pa sliedē m 7-13-16-mež s un lī dz pacē lā jam, apejot viesnī cu no aizmugures, tad mež s-16-kā jā.150 metri. Bet, ja vē lies vakarā pastaigā t pa ciematu, tad vai nu gaidi autobusu (satiksmes intervā ls no 45 minū tē m lī dz 1 stunda 10 minū tē m), vai arī ej kalnā kā das 30 minū tes. Par slē poš anu š ajā reģ ionā ir rakstī ts daudz, neatkā rtoš os. Uz Turī nu devā mies paš i, biļ ete turp un atpakaļ maksā.20 eiro. Autobusu kustī bas saraksts pieejams tū risma birojā . . Turī nā viņ i tū risma birojā paņ ē ma arī vē sturiskā centra karti, Ying-ta apskates vietu aprakstu. tur nav iespē jams pazust. viss centrs atrodas š ū nā . Ceļ ojums no ceļ ojumu aģ entū ras maksā ja 70 eiro. Jauku atpū tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Резиденция расположена в Червинии, в зоне Cieloalto, в 150 метрах от локального подъемника. В 400 метрах расположены подъёмники Breuil-Plan Maison и Breuil-Cervinia-Plan Maison II, до которых курсирует лыжный автобус (остановка напротив резиденции).

Atrašanās vieta 20-20 минут ходьбы от центра Червинии.
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • tenisa korti
Telpu apraksts

Номера-студио, апартаменты с одной или двумя спальнями.

Istabās

Ванная комната с душем или ванной, телефон, телевизор, кухонный угол, холодильник, балкон (не во всех номерах).

Adrese Loc. Cielo Alto, Брей-Червиния, Валле д'Аоста, 11028 Италия
Tālruņi: +39 0166948974
Tīmekļa vietne: Residence Petit Tibet
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).