Europe 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Eiropa ir lielākā kūrortā ar dažāda veida numuriem. Atrodas netālu no pacēlājiem (apmēram 100m), var staigāt. Viesnīcas mājīgā atmosfēra, draudzīgā atmosfēra un pieklājīgais personāls atstās jums labvēlīgu iespaidu par viesnīcu.Vairāk →
аватар pte.ekat
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2009. gada janvā rī atpū tā mies viesnī cā Europa 4 * mē s trī s: es, mans vī rs un 8 gadus vecs bē rns. Viesnī ca nav jauna, numuriņ i nav lieli, tī ri un ar vannas istabu. Brokastis ir vairā k nekā pieticī gas - nepatika. Trī s vai č etru ē dienu vakariņ as restorā nā ar viesmī ļ iem - skaistas un diezgan garš ī gas. … Tomēr ▾ 2009. gada janvā rī atpū tā mies viesnī cā Europa 4 * mē s trī s: es, mans vī rs un 8 gadus vecs bē rns. Viesnī ca nav jauna, numuriņ i nav lieli, tī ri un ar vannas istabu. Brokastis ir vairā k nekā pieticī gas - nepatika. Trī s vai č etru ē dienu vakariņ as restorā nā ar viesmī ļ iem - skaistas un diezgan garš ī gas. Ir divas pirtis, abas maksas, un maksa atseviš ķ i, sē ž krievu tante un pieraksta kur tu gā ji, un izejot no viesnī cas izraksta rē ķ inu. Kopumā viesnī ca nav slikta, bet Cervinia ir labā kas. Daudz vairā k emociju bija braucot. Daba, sniegs, nogā zes Cervinia ir vienkā rš i super. Slē pot var jebkurā slē potā ju sagatavotī bas lī menī . Pacē lā ju ir daudz, rindu nav, nogā zes platas un gludas. Nav lielas jē gas doties uz Š veici, tur ir ļ oti vē jains, ziemeļ u puse un agri kļ ū st tumš s. Ja laicī gi netiksiet lī dz pacē lā jam, paliksiet pa nakti Š veicē . Kopumā , ja jū s dodaties uz Cervinia, tad dodieties bez vilcinā š anā s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Europe является самым большим на курортне с номерами разного типа. Расположен недалеко от подъемников (около 100м), можно дойти пешком. Уютная обстановка отеля, дружелюбная атмосфера и вежливый персонал оставят у вас благоприятные впечатления об отеле.

Viesnīcā

Конференц-зал, бассейн, сауна, турецкая баня, гидромассаж, солярий, тренажерный зал, настольный теннис, бильярд, игровая комната, массаж, комната для хранения лыж, гараж, терраса-солярий.

Telpu apraksts

Около 80 номеров разного типа: стандартные, делюкс, сьют, джуниор сьют, несколько одноместных

Istabās

телефон, телевизор, фен, сейф, мини-бар, ванная. Почти все номера с балконом.

FAQ