Divdesmit divas dienas viena brauciena. Trīspadsmitā diena

27 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 13 augusts 2019 ieslēgts 13 augusts 2019
Reputācija: +4049.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā kums š eit>>>

Likā s, ka š odien mē s nekur nebrauksim un nekur netiksim. Divpadsmit dienas aiz muguras, 3300 km ar maš ī nu, astoņ desmit kilometri kā jā m. Turklā t vakars paņ ē ma daudz enerģ ijas, un jā ļ auj maš ī nai atpū sties, nomazgā t, izsū kt. Viņ i nekustē jā s lī dz pulksten 10, pē c tam ļ oti lē nā m iegā ja duš ā - ū dens no kalniem, to lieto dzerš anai bez tī rī š anas un vā rī š anas, brokastis.

Arbū za diametrs 22 cm , cena 2 eiro/kg, garš o tik-tā ...

Mē s devā mies uz restorā nu pē c espresso, un kreisajā pusē ir:

Mē s satikā m Betiju (viņ a mū s satika reģ istrā cijas laikā ) un vilkā m viņ u sev lī dzi. Cik varē ja, viņ i stā stī ja par Cinque Terre – paš i.

Itā lietei ir jā pieskaras tikai uz mū ž u, piemē ram, jo ​ ​ mē s apbrī nojam Ligū rijas skaistumu, slavē jam cilvē kus, un viņ a, viņ š vai viņ i piepildī sies no auss lī dz kā jā m un liks apmeklē t visus Itā lijas nostū rus.


“Kā tad jū s neesat bijis Lerici, Santerenco, Portoveneri? "Nu, godī gi sakot, viņ i nebija, viņ i visi Lidlam, Cinque Terram visiem un Fozdinovs. "

Skatoties uz vā rda " dovresti " nozī mi, kas tiek atkā rtots un muļ ķ ī gi aizmirst, ka š odien ir atvaļ inā jums un rī t ir pā rcelš anā s, esmu publicē jis " lo prometto " - Es apsolu. Pulksten 13 ar mazo, aizgā ja uz istabu. Man nā cā s pā rliecinā t sievu un sevi, viņ i saka, tikai ar vienu aci, jo bija Dzejnieku lī cis, bija Bairons, mē s peldamies vienā pludmalē Santerenco un viss, un nekur citur ar kā jā m.

Santerenco 17 km. Braucot pa tiltu pā r Magras upi, tika atzī mē ti daudzi peldkostī mi un sauļ oš anā s, kas š ajā laikā ir mazi, tā pē c ū dens ir silts. Paturiet prā tā , katram gadī jumam.

Lerichi braukā ja pa apkā rtni lē nā m, bez apstā jas, dosimies uz Portovenere, bet nā kamreiz. Santerenzo jau iepriekš atrada autostā vvietu, kur atstā ja automaš ī nu (2 eiro stundā ). Klusajā s, š aurajā s ieliņ ā s, kuras pie mums jau ir pieraduš as ...

...devā s uz krastmalu.

Un uz mola lī dz galam, lai palielinā tu skatu.

Lerici ar seno pili ir apmierinā ti ar panorā mu...

...Santerenco pludmale un promenā de ...

...Skats no tā lienes uz Portovenere.

Vē lē jos nokļ ū t š ajā pilī :

Bet tas ir slē gts, viss kalns, uz kura tas stā v, pā rklā ts ar tī klu - pasargā no zemes nogruvumiem.

Kaut kur vienā no š ī m mā jā m...

...dzī voja lords Bairons un biež i kuģ oja Portovenerē . Kā dzejnieku es nevaru viņ u novē rtē t, bet kā cilvē ks viņ š ir cieņ as, cieņ as un atdarinā š anas vē rts. Starp citu, ir vē l viens jū ras š aurums, kuru Bairons š ķ ē rsoja – Dardaneļ u salas Kanakalē , kur bijā m arī mē s.

Canakkalē nepeldē jā mies, bet Santerenco nedaudz atsvaidzinā jā mies.

Tajā paš ā laikā viņ i vē lā k atzī mē ja, ka ī stas pludmales mums ir tikai Turcijā , Itā lijā tā s ir ļ oti tuvu. Mē s izž uvā m, atgriezā mies citu ceļ u.


Lieliska pilsē ta, bet daudz atpū tnieku – augusts, visa Eiropa atvaļ inā jumā . Savā di, ka atpū tā s labā k nekā gulē ja istabā . Vē lreiz visiem iesaku Santerenzo un Lerici. Astotā sā kumā jau braucā m atpakaļ un, kā vienmē r, garā m Castelnuovo Magra, tieš i zem pilsē tas mū riem. Betijas solī tā s Portoveneres vizī tes vietā to "nomainī ja" š ī pilsē tiņ a – tā da paš a nosaukuma komū nas centrs. Tikko izkā pu no maš ī nas...

nedaudz aizaugusi puiš a seja un sveiciens “Labvakar, ukraiņ i! Kā tev iet? ». 37 gadi, no Č erņ ivci, 17 gadi Itā lijā , dzī vo kopā ar ģ imeni, pelna vidē ji 1500 eiro - nedaudz, bet ne nabags. Es runā ju ar viņ u pusstundu, mana sieva fotografē ja.

Tad viņ š sā ka aicinā t viesus vai vismaz dzert kafiju kafejnī cā.

Sapratu, ka pietrū ka komunikā cijas, vajadzē ja vismaz kā du atbalstu (pirms mē neš a nomira sieva), negā jā m, un vē l kā das č etrdesmit minū tes runā jā m, runā jā m par visu, kas notiek Ukrainā , par jaunieš iem. steidzas uz ā rzemē m bez valodas, zinā š anā m un profesijas. Ir labi, ja no turienes atgriež as apgaismotie un sā k mā cī ties un jē gpilni darī t savu darbu.

Pa pilsē tu negā jā m, bija jau diezgan tumš s, atvadī jā mies, atstā jā m telefonu, viņ š parā dī ja mā ju, kur dzī vo. Varbū t es tevi satikš u, tas viss ir skumji.

Pils brī ž iem ir pussagruvusi...

...par viņ u jau rakstī ju - Dantes pili, kas samierinā ja kaimiņ u ciemus.

Jau tumsā ieradā mies Valleč ijā , piebraucā m maš ī nu tuvā k - rī t, lai velk viņ ai mantas, dodamies tā lā k uz Itā liju.

Turpinā jums š eit>>>

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Диаметр арбуза 22 см, цена 2 евро/кг, вкус так себе..
komentāri (22) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums