Dzīvokļi Bergamo

Rakstīts: 27 maijā 2014
Ceļošanas laiks: 10 — 11 maijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Dzī vokļ i atrodas dzī vojamā s mā jas pē dē jā stā vā , ē kā nav lifta. Dzī voklis sastā v no 2 istabā m: viesistabas ar 2 dī vā niem, TV un guļ amistabas ar divguļ amo gultu. Vannas istaba ar duš u, bidē un fē nu. Virtuvē ir viss nepiecieš amais. Wifi darbojas lieliski. Dzī vokļ i ir ļ oti ē rti, pilnī bā atbilst fotogrā fijā m no rezervē š anas vietnē m.
Vienī gais, ko vē rts apsvē rt, ir tas, ka iepriekš jā sazinā s ar dzī vokļ a ī paš nieku - viņ a vā rds ir Andrea, un jā paziņ o laiks, kad plā nojat ierasties. Š ajā gadī jumā dzī voklis tiks uzkopts lī dz jū su ieraš anā s brī dim.
Mū su notikumiem bagā tajā ceļ ojumā š is dzī voklis bija pē dē jais, kurā apmetā mies. Sakarā ar to, ka daž as dienas pirms ieraš anā s Bergamo mums nebija iespē jas izmantot internetu, un pat ar mobilajiem sakariem, lai cik ļ auni tas nebū tu, mums neizdevā s iepriekš sazinā ties ar ī paš nieku. Tā pē c nā cā s nedaudz pagaidī t, kamē r dzī voklis tika savests kā rtī bā .

Tā kā ar tī rī š anu bija nelielas ž agas, Andrea ā tri visu noorganizē ja un personī gi ieradā s pie mums, lai saņ emtu samaksu un noslogotu mū s gaidī š anas laikā . Palī dzē ja ar padomiem par pilsē tu, kā arī , kompensē jot gaidī š anas radī tā s neē rtī bas, piedā vā ja mū s no rī ta bez maksas aizvest uz lidostu. Mums bija jā izbrauc pulksten 6 no rī ta, tā pē c bija neē rti piekrist tik vilinoš am piedā vā jumam. Bet viņ š uzstā ja uz savu un nā kamajā dienā norunā tajā laikā piebrauca mums.
Draudzī gums, ar kā du mū s sagaidī ja, bija patī kams bonuss mū su ē rtajai atpū tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар