Residence Baita Antlia 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Rezidence atrodas Arabbas centrā, pretī Porta Voscovo slēpošanas trasēm, netālu no pacēlāja.Vairāk →
аватар Rubtsovakatya98
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sakarā ar to, ka tuvā k jaunajam gadam vairā k nekā puse viesnī cu bija izpā rdotas, mū su izvē le krita uz š o viesnī cu, lai ko mē s darī tu! Mums ir liela ģ imene (2 pieauguš ie un 4 bē rni), ī rē jā m divstā vu istabu, arī ne par lielu naudu un nevarē jā m sagaidī t tā du attieksmi pret sevi !! ! Sā kumā viss bija labi, bet viss sā kā s ar to, ka mū su bē rni neē da brokastī s un mē s nolē mā m viņ iem paņ emt brokastis un mums aizliedza ņ emt lī dzi divus jogurtus un kruasā nu, lai bē rni uzkostu. … Tomēr ▾ Sakarā ar to, ka tuvā k jaunajam gadam vairā k nekā puse viesnī cu bija izpā rdotas, mū su izvē le krita uz š o viesnī cu, lai ko mē s darī tu! Mums ir liela ģ imene (2 pieauguš ie un 4 bē rni), ī rē jā m divstā vu istabu, arī ne par lielu naudu un nevarē jā m sagaidī t tā du attieksmi pret sevi !! !
Sā kumā viss bija labi, bet viss sā kā s ar to, ka mū su bē rni neē da brokastī s un mē s nolē mā m viņ iem paņ emt brokastis un mums aizliedza ņ emt lī dzi divus jogurtus un kruasā nu, lai bē rni uzkostu. vē lā k (brokastis uz sekundi, maksā.500 eiro par nedē ļ u). Bū tu jauki, ja brokastis bū tu š ikas, bet kruasā ni, grauzdiņ i ar sieru un š ķ iņ ķ i, izvē le tik tā da un no sevis izlocī ta, nesaprotu ko ! ! ! Labi, mē s domā jā m, labi....bet kad 30. decembrī pē c slē poš anas ar ģ imeni sē dē jā m istabā , ieslē dzā m mū ziku un mū su bē rni dejoja un izklaidē jā s (bija 16.00-17.00), pieklauvē ja darbiniece. uz mū su durvī m un prasī bas veidlapā pateica, ka traucē jam visiem un izslē dzam mū ziku un nomierinā m bē rnus. Pretenzijas nesapratā m, jo ​ ​ saskaņ ā ar likumu mums ir tiesī bas klausī ties mū ziku lī dz 22.00, labi, pat izlaidī sim š o brī di. Kad mū su meita kā tulks nonā ca reģ istratū rā , lai runā tu ar š o darbinieku, viņ š runā ja ar viņ u diezgan rupji un, kad viņ a gribē ja turpinā t dialogu, viņ š izaicinoš i aizgā ja un neatgriezā s! Manuprā t š is akts liecina par to, cik neprofesionā ls ir darbinieku darbs!
Tā lā k, kad devā mies lejā pastaigā ties, reģ istratū rā atkal vē rsā s ģ imenes galva, tē vs, lai beidzot sakā rtotu situā ciju. Argumenti bija tā di, ka nevaram nomierinā t bē rnus (viņ iem ir tikai 2 gadi) un bē rns nevar mierī gi nosē dē t, lī dz ar to tā das skaņ as un klauvē jieni; Attiecī gi varam secinā t, ka mū su ģ imenes tika diskriminē tas uz š ī pamata ! ! ! Un ik pa laikam atkā rtoja, ka mē s bē rnus nomierinā jā m! Nevaru teikt, ka mū su bē rni ir nevaldā mi un neadekvā ti, vienkā rš i vecuma dē ļ ir aktī vi un kustī gi, bet mē s tik neadekvā tas lietas griezā m cauri, vispā r veseli un adekvā ti bē rni un nekad iepriekš nevienam nav traucē juš i ! ! ! !
Turpinā sim. Š ai sarunai pievienojā s saimniece (sieviete vecumā un brillē m). Pā rpratuma dē ļ tē vs sā ka aizvainoties un runā t paceltā balsī , uz ko darbiniece un saimniece sā ka pret viņ u izturē ties rupji, arī sā ka celt balsi un runā t itā liski! Uz paziņ ojumu, ka mē s vairs nenā ksim uz š o viesnī cu, es burtiski nododu viņ u vā rdus “un nedari, mē s bū sim tikai laimī gi”, viņ i sasita plaukstas un nekaunī gi pasmaidī ja mums sejā !!! ! ! Tas bija ā rpus augstprā tī bas un neprofesionalitā tes!
Tad beigā s piebilda, ka MĒ S, tū risti, nezinā mā valstī , 31. decembrī.10. 00 izrakstī jā mies un izrakstī jā mies no viesnī cas, lai mē s nebū tu !! ! ! Pē c daž ā m stundā m mē s sazinā jā mies ar mū su ceļ ojumu aģ entu, tad viņ š sazinā jā s ar viņ iem, uz ko viņ i atbildē ja, ka tā das sarunas nav !!! !
Varu secinā t, ka š ī viesnī ca neatbilst 3 zvaigž ņ u viesnī cas standartiem un maksimums ir 1 zvaigzne!
Personā ls mums pat neatvainojā s pē c š ī s situā cijas, bet smaidī ja sejā , it kā nekas nebū tu noticis!
Turklā t istabā netika mainī ta gulta, dvieļ i un istaba netika uzkopta visas nedē ļ as garumā! ! ! Lai mē s nomainī tu dvieļ us, mums bija jā iet lejā uz reģ istratū ru, un ne reizi vien, un tikai tad mums iedeva tī rus dvieļ us!
Ja vē laties izvē lē ties š o viesnī cu, NEKAD to nedariet! Labā k izvē lē ties kaimiņ u viesnī cas, viņ i piedā vā ja mū s bez maksas aizvest ar maš ī nu vakariņ ā s, kad meklē jā m restorā nu, kur pavakariņ ot!
Un kad mē s atteicā mies no brokastī m, nauda mums netika atgriezta !! !
Domā jiet paš i, izlemiet paš i!! !
Itā lijā neesam pirmo reizi un tā du attieksmi viesnī cā vē l neesam sastapuš i!
Sniedzam pierā dī jumus, ka netiek pildī tas viesnī cas minimā lā s saistī bas!
Не менялись полотенца Грязь под кроватью


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Резиденция находится в центре Арабба, напротив горнолыжных склонов Porta Voscovo, возле подъемника.

Viesnīcā

ресторан, бар "Stube Tana dell’Orso", сауна, турецкая баня, басcейн, гидромассаж, солярий, спортивно-оздоровительный центр, интернет-комната, гараж, комната для лыж.

Telpu apraksts

19 апартаментов со всеми удобствами. В зависимости от вида апартамента возможное размещение от 2 до 7 человек.

Однокомнатный апартамент (2 чел.): лобби, гостиная с кухонным уголком (холодильник, плита, микроволновка, посудомоечная машина) и диваном, ванная (туалет, душ), телефон, телевизор.

2-х комнатный апартамент (4-5 чел.): лобби, гостиная с кухонным уголком (холодильник, плита, микроволновка, посудомоечная машина) и диваном, ванная (туалет, душ или джакузи), спальня, телефон, телевизор.

3-х комнатный апартамент (6-7 чел.): лобби, гостиная с кухонным уголком (холодильник, плита, микроволновка, посудомоечная машина) и диваном, ванная (туалет, джакузи), 2-е спальни, телефон, телевизор.

Istabās

кухня, совмещенная с гостиной, спутниковое телевидение, ванная комната с душем или ванной, балкон.

Tīmekļa vietne: Residence Baita Antlia
FAQ