Adler 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
Viesnīca sastāv no divām ēkām, kas atrodas 20 metru attālumā viena no otras. Atrodas netālu no Alassio centra, 200 m no zelta smilšu pludmales. Viesnīca ir piemērota aktīviem ceļotājiem, kuri lielāko daļu laika plāno pavadīt ārpus viesnīcas – pludmalē, ekskursijās vai pastaigājoties pa pilsētu. Neatkarīgu ceļojumu cienītājiem uz kaimiņu pilsētām netālu no viesnīcas atrodas dzelzceļa stacija, no kuras varat doties ar vilcienu uz Dženovu, Sanremo, Nicu utt.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Galvenā s priekš rocī bas: dzī vojā m atseviš ķ ā ē kā , pa logiem skats uz klusu iekš ielu, istabā seifs un fē ns, laipns personā ls, Ļ OTI maz krievu, netā lu no centra. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Galvenā s priekš rocī bas: dzī vojā m atseviš ķ ā ē kā , pa logiem skats uz klusu iekš ielu, istabā seifs un fē ns, laipns personā ls, Ļ OTI maz krievu, netā lu no centra. Pilsē tā ir dzelzceļ a stacija, no kuras var nokļ ū t Turī nā , Dž enovā , Monako, Nicā . Blakus vairā ki veikali, lielveikali. Trū kumi: nav privā tas pludmales (lī dz tuvā kajam gandrī z 800 metriem), ļ oti vienmuļ as brokastis. Lielā kajai daļ ai tū ristu ir logi ar skatu uz dzelzceļ u, ļ oti spē cī ga rū koņ a no vilcieniem. Biju draugu pulkā , lai nebija garlaicī gi. Telpas askē tiskā atmosfē ra un animā cijas trū kums netika manī ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tusies ģ imene (vī rs, sieva un piecus gadus vecs bē rns) augusta sā kumā . Man ļ oti patika apkalpoš ana, gan š veicars, gan viesmī ļ i restorā nā bija ā rkā rtī gi izpalī dzī gi un draudzī gi, brokastis un ī paš i vakariņ as bija lieliskas. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene (vī rs, sieva un piecus gadus vecs bē rns) augusta sā kumā . Man ļ oti patika apkalpoš ana, gan š veicars, gan viesmī ļ i restorā nā bija ā rkā rtī gi izpalī dzī gi un draudzī gi, brokastis un ī paš i vakariņ as bija lieliskas. Divvietī gā istaba ir maza, bet forš a. Netā lu no jū ras, lai gan lī dz pludmalei, ar kuru viesnī cai ir noslē gts sadarbī bas lī gums, ir tā lu - metri 800. Vienī gais nopietnais trū kums: dzelzceļ š atrodas 20 metru attā lumā no viesnī cas, tā pē c ir trokš ņ ains, it ī paš i naktī . Leonī ds
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā ds precē ts pā ris (30-35 gadi) augusta beigā s atpū tā s. Viesnī cas izvē le notika nejauš i, jo. vī zas bija, un viesnī ca aizgā ja uz operatora piedā vā to (variantu nav). Bija ļ oti neē rti, ka 3 *, bet pē c sazinā š anā s ar tautieš iem, kas atpū š as 4, mū su trijnieks izrā dī jā s augstā ks par 4 *. … Tomēr ▾ Kā ds precē ts pā ris (30-35 gadi) augusta beigā s atpū tā s. Viesnī cas izvē le notika nejauš i, jo. vī zas bija, un viesnī ca aizgā ja uz operatora piedā vā to (variantu nav). Bija ļ oti neē rti, ka 3 *, bet pē c sazinā š anā s ar tautieš iem, kas atpū š as 4, mū su trijnieks izrā dī jā s augstā ks par 4 *. Kopumā Alassio nav 5 * viesnī cu.
Ceļ š : No Dž enovas lidostas ar autobusu lī dz vietai bija nepiecieš amas 3 stundas, ņ emot vē rā ieraš anos pa ceļ am uz citā m pilsē tā m un viesnī cā m. Par paš u Alassio: parasta kū rortpilsē ta. Vienī gais +, apceļ ojot visu Ligū rijas piekrasti, Alassio ir labā kā s pludmales.
Viesnī ca: tā lu no jū ras, reģ istrē š anā s notika ā tri. Numurs gā ja nevis galvenajā ē kā , bet aiz tā uz ielas. Ļ oti klusi. Istaba pieļ aujama, tī ra ar augstiem griestiem un balkonu. Istabā apvienota SU, duš a, viena liela gulta, galds, iebū vē tie skapji, divi atzveltnes krē sli, TV (nav krievu kanā lu), seifs un kondicionieris (bezmaksas), nav bā ra. Viena neliela baseina teritorijā (ū dens bez balinā tā ja).
Apkalpoš ana numurā : dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta reizi 7 dienā s. No tualetes piederumiem: papī rs un ziepes. Personā ls ļ oti pieklā jī gs (gandrī z nerunā angliski), es teiktu neuzkrī toš s. Viņ i visu izdarī ja ā tri un apzinī gi. Uz gultas vai uz galda atstā tie padomi palika neskarti. Gids paskaidroja, ka tas netiek pieņ emts, un, ja vē lē jā mies pateikties, naudai jā pievieno zī mī te. Viesnī ca maza, visu nedē ļ u viesmī ļ i un istabenes nemainī jā s, atvaļ inā juma beigā s jau visus pazina pē c vā rda, un izbraukš anas brī dī vispā r atvadī jā s kā radinieki. Tū ristu kontingents: daž i itā ļ i, kas vecā ki par 60 gadiem. Ļ oti skaļ š , kā jau visi itā ļ i.
Ē diens: katru dienu vienas un tā s paš as brokastis: š ķ ē le š ķ iņ ķ a un siera, grauzdiņ š , kruasā ni, ievā rī jumi, pā rslas, piens. Tē ja (iepakots), ļ oti garš ī ga (brū vē ta) kafija, pie tā s karsts piens. Vakariņ as pē c izvē les (divi ē dieni) gaļ a vai zivis, zupa vai makaroni. Deserts: saldē jums vai augļ i.
Pludmale: mala gar krastu ir sadalī ta starp viesnī cā m. Lē tā k ir doties uz viesnī cas pludmali, sauļ oš anā s krē sls 9 eiro un lietussargs 5 eiro (sauļ oš anā s krē sls bez lietussarga netiek nodroš inā ts). Adler viesnī cas pludmale atrodas 20 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Cenas par sauļ oš anā s krē slu un lietussargu ā rvalstu viesnī cu teritorijā ir 20 un 10 eiro. Cenas mainā s atkarī bā no mē neš a. Ir gabaliņ š paš valdī bas (bezmaksas) pludmales, kur var sauļ oties uz dvieļ a, bet ā bolam nav kur nokrist.
Kopē jais iespaids par svē tkiem: viņ i bija, viņ i redzē ja. Ņ emot vē rā ekskursijas, + daudz skatī jā mies paš i (ī rē jā m auto), nekas ī paš s. Ligū rijas piekrastē ir maz krievu (tas ir +), diezgan dā rgas brī vdienas. Rimini brī vdienas ir lē tā kas, ballē tā kas un krieviskā kas. Iespaids par Itā liju ir ļ oti specifiska valsts (mans personī gais viedoklis), lai gan mē s ceļ ojā m pa Eiropu.
VISIEM lieliskas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель состоит из двух корпусов, расположенных в 20 метрах друг от друга. Расположен недалеко от центра Алассио, в 200 м от пляжа с золотистым песком. Отель подходит для активных путешественников, которые планируют большую часть времени проводить вне отеля — на пляже, экскурсиях или гуляя по городу. Для любителей самостоятельных поездок в соседние городки рядом с отелем есть ж/д станция, откуда можно съездить на поезде в Геную, Сан-Ремо, Ниццу и т.д.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Генуи и в 110 км от аэропорта Ниццы, в 200 метрах от моря. До пешеходной зоны Буделло (в центре Алассио) — 200 м, до ж/д станции — 600 метров, до остановки автобуса — 80 метров.
Pludmales apraksts Собственного пляжа у отеля нет. До моря — 200 м, а договорной частный пляж «Stella Marina» находится в 700 м от отеля. Здесь для гостей отеля Adler предоставляются специальные скидки на пляжное оборудование (лежак — платно; зонтик — бесплатно). Предоставляется бесплатный трансфер.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

камера хранения багажа, Wi-Fi в общественных местах бесплатно, факс/ксерокопирование (платно), ТВ-зал, лифт (в главном корпусе), 1 открытый бассейн (10 х 13 м, работает с июня до конца сентября), терраса для загара (у бассейна, зонтики и шезлонги — бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

В отеле всего 64 номера в главное корпусе и 23 в корпусе Депенданс, из них 2 номера в главном корпусе оборудованы для людей с ограниченными физическими возможностями.

Standard (балкон или терраса, макс. 2+1).
Standard Single (без балкона, макс. 1 чел.).

Istabās

Сейф, кондиционер, телефон, ЖК-телевизор со спутниковым ТВ, Wi-fi (бесплатно), ванная комната, фен, балкон (не во всех номерах).

Adrese Via Paolo Ferrari, 77, Liguria, Riviera di Ponente, Alassio, Italy
Tālruņi: Tel: +39 0 182642966 Fax: +39 0 182640255
Tīmekļa vietne: Adler
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).