Jautājums o Indija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
597 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Man nav jautājumu, bet drīzāk padoms. Neklausieties tajos, kuri iesaka ņemt nelielu valūtu. Tikai $100 banknotes! Tos maina visur un ar lielu likmi, ne visur paņem mazos dolārus, un ne visur tos maina
Man nav jautājumu, bet drīzāk padoms. Neklausieties tajos, kuri iesaka ņemt nelielu valūtu. Tikai $100 banknotes! Tos maina visur un ar lielu likmi, ne visur paņem mazos dolārus, un ne visur tos maina
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-01-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар ef_torik
Mans padoms ir par Goa. Sīkumu gandrīz nekur neņem, tikai pāris reizes izdevās samaksāt šekos. Un tad kurss bija $ 1 - 60 rūpijas. Savukārt 100 USD - no 62 rūpijām līdz 65. Visizdevīgākā likme ir Mapsas tirgū, juvelierizstrādājumu veikalos - 1 USD - 65 rūpijas, mazie dolāri tur 62 rūpijas. Mordžimā, mainot 100 dolārus - pa 62 rūpijām, mazie nemainās. Arambolā tie mainījās uz 63, dienvidos Palolemā zemākais kurss ir 1 dolārs 60 rūpijas.
Atpūtās 2016. gada decembra beigās
аватар Iren48
Tātad jā, mazie netiek kotēti. Mēs Agondā mainījām 66 akrus 2016. gada novembra sākumā.
аватар ef_torik
Irēne, tāpēc jums joprojām ir ļoti paveicies mainīties ar šo ātrumu) Bet tas bija pirms reformas sākuma, kā es saprotu?
аватар EgeDenizi
Dīvaini. bet ir atbilde, kāpēc ir tāda attieksme pret mazo valūtu un eiro, ko viņi pielīdzina jums.
аватар ef_torik
Vienā šekā viesmīlis mums teica, ka no apgrozības tiks izņemta maza valūta, es nezinu, cik tā ir patiesība.
Es dzirdēju no krievu tūrista, ka eiro tiek ņemts ar likmi, kas ir ievērojami augstāka par dolāru .. gandrīz 80 rūpijas .. un arī simtiem banknotes, es nezinu, cik tas ir patiess. par cik, paši nemainīja un neprasīja
аватар EgeDenizi
Tu gribi teikt, ka viņi vēlas tos jaunos strīpainos? Vai viņi viņu novērtē?
аватар moy_contakt
Jā, es arī zināju, ka Indijā ir 100 un turklāt, ka banknote bija jauna veida (tas arī bija ļoti svarīgi), tiek vērtētas daudz augstāk. Bet, atpūšoties 2016. gada novembrī-decembrī kaklā, viņi vienkārši maksāja ar mazu dolāru pēc parastā kursa (katastrofāli trūka skaidras rūpijas, bija maz apmeklētāju, un viņi izgāja visu, ja klients negāja uz nākamo kratīšanu), un mums iedeva vai nu rūpijas par sīknaudu, vai atkal dolārus. Uz jautājumu, kāpēc kurss atšķiras no nominālvērtības, kakla īpašniece atbildēja, ka dolāri kā tādi ar tiem netiek lietoti un uzkrājumu veidā ir vieglāk uzkrāt lielus rēķinus. Nu jautāts par vecajām-jaunajām, viņš atbildēja, ka tie jau ir vietējie zabuboni, jo tūristi brauc un ved dažādas valūtas, bet atkal glabāšanai dod priekšroku pavisam jaunām. Bet šī ir versija, kas mums izskanēja, bet kas tur īsti ir. Šaubos, ka atsevišķā valstī, bet ar tūristu pieplūdumu no visas pasaules, viņi var vienkārši ņemt un aizliegt ārvalstu valūtas apgrozību, kas ir pieņemta visā pasaulē.
аватар EgeDenizi
Es domāju, ka viņiem ērtāk ir sakraut un glabāt simtus. Izņemt mazas naudas no ārvalstīm, tur nevienam nav tiesību. Jo vēsāks cilvēks, jo lielāka iespēja, ka viņš ņems abus, bet dod priekšroku lieliem. Tās ir vieglāk uzglabāt un paslēpt.)
аватар Lyyurovv
Es īsti nesaprotu, kāpēc neņemt mazus rēķinus. Es biju GOA 2017. gada janvārī-februārī. Noderēja mazi dolāru banknotes. Reizēm samaksāju par ekskursiju, kad algoju taksometru lielai kompānijai, tie arī tika izmesti mazos rēķinos.Pēdējās dienās man nepietika rūpiju, tāpēc mainīju nelielu summu, kurss bija normāls, vajag tikai kaulēties!!!
аватар Wildcay_86
Es arī gāju 2017. gada janvārī. 100$ banknotes un jaunas protams ir izdevīgāk mainīt! Bet tas nav tik katastrofāli, ja maināt un paņemt nelielu daudzumu. Zaudējiet 2 rubļus par dolāru, ja mainīsit, piemēram, 50-100 rubļus .. es domāju, ka tā nav katastrofa)) Un tāpēc, protams, mēs kādu no šīm dienām atkal lidosim un paņemsim jaunus 100 USD rēķini un mums tas ir izdevīgi, un viņi ir apmierināti)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl