Jautājums o Dienvidu goa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
201 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Es eju viens. Kā pareizi uzglabāt naudu? Es paēdu pludmalē, eju peldēties un kur tos atstāt? Skrien uz istabu? Vai ir droši uzglabāt seifā? Es eju bez kartēm ar skaidru naudu. Kāds padoms vientuļiem?
Manam jautājumam netika atrasts neviens no ieteikumiem, izvēlējos aktīvās ekskursijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-12-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  50
аватар EgeDenizi
Es gribu iet. Nolēma iegūt trīs. Tas bija ļoti skaisti nokrāsots, lai gan domāju braukt uz citām viesnīcām un izvēlējos pieciniekus. Pirmo reizi braucu uz Indiju.Izvēlējos Soul Vacation Resort & Spa 3 pēc super atsauksmēm,bet vēl neesmu nopircis.Nevaru iedomāties kā staigāt ar naudu un atstāt pludmalē. Man arī negribas skriet apkārt. Es izslēdzu piecus, jo man šķiet, ka nav jēgas maksāt par ērtākām istabām, ja jūs neēdat viesnīcā. Labāk iztērējiet starpību kaut kam citam.
аватар AlexP45
1. Goa cilvēki viens otru ļoti ātri iepazīst. Tātad jūs ilgi nebūsiet viens, ja vien, protams, to nevēlaties.
2. Nēsājiet līdzi tikai nepieciešamo daudzumu, pārējo seifā ar dokumentiem
3. Indijā pirms mēneša veica naudas reformu, apmainītāji strādā ar pārtraukumiem. Naudas mijēji mēģina paslidināt vecās banknotes. Esi uzmanīgs. Labāk ņemt kartes, var izņemt naudu bankomātā, maksāt lielos veikalos.
Lai veicas un tu būsi laimīgs
аватар TAISS
GOA viņi nezog dienas laikā, viņi zog tikai naktī. Zādzības pludmalē praktiski nav. Nu vismaz es tādu nezinu. Ja tikai viens no tūristiem... to, protams, nevar izslēgt. Vietējais - no jautājuma. Cik reizes viņa atstāja vaļā mugursomu, kur bija redzams maks un atstāja, neviens neko neņēma. Bet vārnas joprojām ir infekcijas. Pirms pāris gadiem viņi man nogrieza brilles, burtiski pirmajā dienā. Pēc divām dienām viņa nozaga man matu kaklasaiti. Turklāt es to pamanīju laikus un pat paspēju viņu nošaut ar čību, tāpēc viņa izvairījās lidojumā, kā īsts pilots, bet neatlaida matadatu ((.
Padoms – nomainiet pēc iespējas vairāk mazu dolāru, ja nēsājat līdzi skaidru naudu. Par 20 USD, 50 USD. Viņi vismaz var samaksāt par kaut ko lētu (piemēram, pārtiku), un jums tiks dota arī neliela nauda (100,50 rūpijas). Es atgriezos tikai pirms nedēļas no GOA, bankomātos nav naudas ((Tas ir īsts, nē. Es apceļoju pusi Margao. Bet
Jūs varat maksāt ar karti daudzos restorānos (un dažreiz arī shek).
аватар moy_contakt
Arī es nesen atgriezos no Indijas, GOA dienvidos, un bieži vēroju, kā vientuļie ceļotāji atstāja mantas kaklā un mierīgi devās peldēties. Jūs pat nevarat lūgt lietas, kas jāpieskata, tās jebkurā gadījumā ir uzraudzībā.
аватар EgeDenizi
Paldies visiem par atbildēm un padomiem. Tā ka maku vai mantas var atstāt saimniekam kaklā un viss būs kārtībā?Vasarā bijām Turcijā, nozagti divi dvieļi, esmu 100% pārliecināts, ka tie nebija turki, bet tad tur mēs bijām trīs un kāds gājām peldēties, un kāds sekoja pēc lietām. Es arī gribu jautāt, vai var vienatnē braukt ar taksi un staigāt pa pilsētu vai labāk tusēt netālu no viesnīcas?
аватар EgeDenizi
Apskatījos tik daudz viesnīcu un starp pieczvaigžņu viesnīcām neredzēju ne veikalu, ne veikalu atsauksmes. Es gribētu, lai viņi būtu tuvumā, es nevēlos vienatnē braukt ar taksometru. Atradu šo viesnīcu, šķiet, ka tā ir netālu un ir aptiekas un veikali un aptiekas. Es ļoti gribēju redzēt okeānu. Varbūt ārēji nav atšķirības - okeāns vai jūra, bet es nekad neesmu peldējusies okeānā, bet es gribētu. Interesanti, vai ir atšķirība?
аватар moy_contakt
Kur esam bijuši, var droši staigāt vieni un droši var braukt taksī viens.... viss mierīgi. Ne reizi (trīs reizes biju Indijā) neviens mani nemēģināja aizvainot, visi ir ļoti draudzīgi un pretimnākoši :)
аватар TAISS
Goa nav Ēģipte. Var pārvietoties pilnīgi droši, arī naktī.
Vēl viens padoms - paņemiet līdzi lukturīti un fumigatoru ... vai funigatoru .. Es nezinu, kā to izdarīt pareizi. Šoreiz ods mani apēda tieši tur. Jo Vakariņas vairumā gadījumu ieturēsi krastā, tad būs jāatgriežas tumsā. Šis brīdis mani netraucē, bet zinu, ka nez kāpēc daudzi nestaigā pa pludmali bez lukturīša.. Acīmredzot tas ir ieraduma jautājums.
аватар TAISS
Jau kādu laiku esmu vīlies viesnīcas brīvdienās tieši GOA. Patiesībā istaba ir nepieciešama tikai gulēšanai. Jūs varat iznomāt lielisku viesu namu par 15 USD. Jautājums, kāpēc pārmaksāt par viesnīcu, kurā kopumā viss ir pa vecam. Nu, izņemot brokastis. Un brokastis 3 * -4 *, nemaz nerunājot par 2 *, atstāj daudz ko vēlēties. Nu, vismaz man. Brokastis pludmalē ir daudz garšīgāk un patīkamāk.. Tiesa, kafija tur sūcas visur ((.
аватар EgeDenizi
TAISS, paldies par padomu. Man ir vieglāk dzīvot viesnīcā. Un daba man ir pats svarīgākais.) Nebūtu slikti, lai ēdiens būtu garšīgs, man ir kafijas automāts, ja kas, tad mājās vēlāk dzeršu labu kafiju.)
аватар EgeDenizi
Vēl gribēju pajautāt, vai zini, kas patīk vietējiem? Kādas dāvanas viņiem atnest. Esmu dzirdējis par Alenu. Cigaretes laikam... kas vēl? Vienmēr vedu līdzi visdažādākās dāvanas, pati ar prieku dāvinu vai pacienāju ar gardiem gardumiem.
аватар TAISS
Es vienmēr vedu saviem draugiem mūsu šokolādi "Slava" (porainu) un .... jēlkūpinātu desu, piemēram, "Braunschweig")). Bet tie ir draugi, un viņi ēd gaļu. Un tā, tīri uzmanības un labas atrašanās vietas zīme - šokolādes ir pietiekami daudz, tā vienmēr sanāk. Tad atnesu arī Richmond cigaretes (tās ir brūnas, kā savītas no īstas tabakas), plānas, ķiršu. Tabaka Indijā ir mmm...tāda pati kafija, vārdu sakot. Kopumā GOA cilvēki ir labi un laipni. Arvien vairāk apgūst krievu valodu, tāpēc nav problēmu ar valodu. Es domāju, ka pārējais jums patiks un atcerēsies, un jūs iemīlēsit GOA tāpat kā es - iegūsit labus draugus, atbrauksiet 2 reizes gadā)). Labi atpūties un nebaidies!
аватар EgeDenizi
Liels paldies.) Nolēmu izvēlēties citu virzienu – Ziemeļgoa. Dienvidos, cik saprotu, viņi jau vakarā guļ.) Veikalu maz, tirgus tuvumā nav. Es gribu apmeklēt Bagas pludmali. Tur raksta interesantāk un jautrāk.. Dienvidi, cik es saprotu, šī ir PARADĪZE, bet man vēl ir laiks tur aizbraukt.) Ko tu saki?
аватар AllOverTheWorld
tehniski Goa nemazgā Indijas okeāns ... bet gan Arābijas jūra ... Indijas okeāna skaistumu tur acīmredzot neredzēsiet
аватар TAISS
Savulaik es devos uz ziemeļiem ... jā .... tam ir sava garša, es nestrīdos .. Bet es kaut kā jau to visu pāraugu. Gribu mieru.. Vienkārši darbs ir ārkārtīgi saspringts, tāpēc arī atvaļinājumā sasprindzinos.. Tur vienkārši daudz jākomunicē, un tas jau ir sācis noslogot. Un tad dienvidos būs tīrāki, un cilvēku būs nesalīdzināmi mazāk. Ir pilnīgas pamestības, miera un brīvības sajūta. Man vienkārši vajag šo.
Starp citu, pēc 22:00 visur ir aizliegta skaļa mūzika.
аватар EgeDenizi
Viņi raksta, ka Goa ir tālu no Indijas, neredzot pat mazu realitāti, es joprojām nevēlos atrasties aiz skaista žoga. Govis, suņi un cilvēki ......... tas viss ir jāredz un jājūt pašiem.) Blakus dārgām viesnīcām nav veikalu, tirgu, restorānu. Vajag aizbraukt kaut kur tālu vienai.Atradu divas viesnīcas,kas pēc apraksta ir ar veikaliem utt. Gribētos kaut nedaudz redzēt mazāko Indijas štatu Goa tādu, kāds tas ir patiesībā. Ja nepatiks, nākamreiz izvēlēšos dienvidus
аватар petromir
Kopumā tika ziņots, ka decembrī GO plāno pilnībā pāriet uz bezskaidras naudas maksājumiem.
cik reāli ir ātri to izdarīt praksē - šaubos, godīgi sakot..
Un neliels ģeogrāfisks noslēpums - okeāni sastāv no jūrām)
аватар AllOverTheWorld
tad okeānu var redzēt, neizejot no upes ... tas ir jūsu otrais ģeogrāfiskais noslēpums. un vispār skatoties uz lietu... var redzēt arī okeāna aprises.... tas ir tavs trešais ģeogrāfiskais noslēpums. Un kāds muļķis izdomāja šos nosaukumus ... Indijas okeāns .. Arābijas jūra ... kāda starpība ..
аватар moy_contakt
Nu diez vai visi varēs pāriet uz bezskaidras naudas norēķiniem.... tie paši augļu veikali, kakli... esmu pārliecināts, ka tāpat kā ar valūtas maiņu būs kaudze vietu, kur mierīgi pieņems skaidra nauda norēķiniem.
аватар TAISS
Kopā atceramies skolas ģeogrāfijas kursu - ja daļu okeāna no trim pusēm atdala zeme, tad to sauc par jūru. Patiesībā tas viss ir okeāns. Tātad tā ir tīra formalitāte, kas izgudrota ērtai navigācijai un ne tikai. Lai visiem laba diena!
аватар ollennka
Sargasso jūru parasti neierobežo zeme, bet jūra ...
аватар AllOverTheWorld
jā .. un Gelendžikā un Sudakā joprojām ir tas okeāns) Un Kirillovka parasti ir okeāna piekraste) Nafig Maldīvija)
аватар TAISS
Sargasova ir izņēmums, jā. Bet šī okeāna daļa saņēma "jūras" statusu, pamatojoties uz grunts topogrāfijas apstākļiem. Kā arī to, ka viena jūra var būt citas sastāvdaļas sastāvdaļa. Tāpat kā visas Vidusjūras jūras.
Starp citu, piemēram, Šrilanka. Indijas okeāns, nav jūras. Un peldēt jau ir problemātiski, viņa knapi paņēma kājas. Tātad, labi, nafik visi šie atklātie okeāni, jūras ir kaut kā drošākas))
аватар EgeDenizi
Dienām pētu recenzijas un gandrīz visi raksta, ka viļņi tur joprojām tādi paši. Mīlu Egejas jūru,kur biju viesnīcās,var peldēt un peldēt,ūdens kā ezerā bez viļņiem.Izlēmu par viesnīcu,pie ūdens(jūru vai okeānu nenorādu .) Chalston Beach Resort
аватар petromir
Diezgan labi trīs Indijai. Un ne lēti.. Vai jūs arī pievērsāt uzmanību cenām, vai tikai atsauksmēm un bildēm? Lai laba atpūta!
bet par jūrām un okeāniem es pieskāros foršai tēmai, vai ne?)))
аватар EgeDenizi
Jā. Pievērsiet uzmanību cenām. Viesnīca ir pie jūras.Tas ir galvenais.) Arī viss pārējais ir labi uzrakstīts.
аватар EgeDenizi
Tātad, vai es došos uz jūru vai okeānu?)
Tu viņai nepieskāries. Es gribēju redzēt okeānu. Mani tas ļoti ieinteresēja, izvēlējos viesnīcu pie okeāna, izrādījās, ka tās visas bija pie jūras.) Lasīju atsauksmes un daži raksta okeānu, citi raksta jūru, sāku pat pētīt karti. Vai tā ir tikai fantāzija vai viss ir vienkārši – pēc Zēlandes domām. Tieši manā tēmā jūs uzdevāt MANU jautājumu - vai tas ir okeāns vai jūra.?)
аватар TAISS
Visa šī lutināšana, kungs)) Dodieties uz viesu namu!)) Šoreiz mēs īrējām lielisku viesu namu, 100 metrus no jūras - 15 USD. Es pat nekaulējos, jo ieraudzīju šiku balkonu, pareizāk sakot, otru istabu ar galdu, krēsliem un nokarenu šūpuļkrēslu ar krāšņu skatu uz dabu.
аватар petromir
Nu, ja jautājums nav par cenu un ziemeļiem, paskatieties arī uz Santanas pludmali, netālu no Sinkerim un Candolim ir 2 pludmales. Viesnīca mierīga, brīnišķīga, piemērota visa veida atpūtai, tuvumā daudz kas, aptiekas arī)
Bet dārgs un ļoti populārs, tajā grūti noķert vietu, var tikai virzīties uz priekšu.
аватар EgeDenizi
Es braucu uz jaunu valsti viena, man ir vieglāk un drošāk samaksāt un atpūsties.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dienvidu goa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl