Jautājums o Dienvidu goa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
201 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Uzmanību visiem, kas tuvākajā laikā gatavojas apmeklēt GOA! Tālāk es aprakstīšu sīkāku informāciju.
Uzmanību visiem, kas tuvākajā laikā gatavojas apmeklēt GOA! Tālāk es aprakstīšu sīkāku informāciju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-11-247 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар moy_contakt
Brīdinājums visiem, kas tuvākajā laikā plāno ceļojumu uz Indiju!!
Pašlaik atpūšamies GOA (dienvidos) un izrādās, ka viņi veic naudas reformu, saistībā ar kuru viņi pēta 500 un 1000 rūpiju banknotes no apgrozības, bet tas netraucē vietējam tirgotājam tās ievietot, kad aprēķinot, jūs joprojām nezināt. Un, kad jūs mēģināt ar tiem norēķināties veikalos, viņi ziņo, ka šie rēķini netiek pieņemti norēķiniem. Viņus joprojām var pieņemt kaklā, bet tajā pašā laikā brīdina, ka tā ir veca nauda. Problēma ir arī ar naudas izņemšanu no kartes - rindas.... Vidēji nostāvi apmēram stundu, lai izņemtu naudu, bet ir limiti vienai kartei ne vairāk kā 2000 rūpijas dienā (par laimi mums ir divas no viņiem). Ja gribi samainīt dolārus (iepriekšējos gados vienmēr mainījām pa kaklu), tad arī viņiem ir problēmas ar skaidras naudas rūpiju, izrādījās problēma ievietot 100 dolāru banknoti, labi, ka bija mazi. Protams, šajā visā nav nekādu ceļu, ja apzinies, un par to mums, pērkot ekskursiju, nepateica neviena infekcija, bet gan gids, ar kuru kopā
аватар moy_contakt
, un gids, ar kuru bija jānotiek tikšanās brīdim, to ieplānoja trešās dienas rītā, kad jau bijām saskārušies ar dažām problēmām un jau apzinājāmies, kas notiek ar 10 500 akriem vecā modeļa rokās. Vēlāk viņi mums tos pamazām nomainīja pret kakliem, bet varēja atvadīties. Paņemiet līdzi dažas kartes un nelielu dolāru. Šoreiz gājām bez bērniem, kopā ar vīru un izkāpām, bet ja iet ar ģimeni, tad vajag vairāk naudas, un katru dienu skrienam līdz bankomātam.... Neesam tuvu, un rindas garas . Viņi mēdza iedot rēķinu kaklā, un pārējais devās uz nākamo reizi, bet tas ne vienmēr ir ērti. Bet kopumā pārējais ir izcils, ko arī novēlu visiem!
аватар AlexP45
Decembra otrajā pusē lidojam uz Goa (Ziemeļi). Mums teica, ka pārdevēji sāka pieņemt jebkuru valūtu: rubļus, dolārus, eiro. Ceram, ka līdz atbraukšanai viss būs kārtībā. Bet cik "gudram" jābūt, lai no tūrisma sezonas sākuma un nesagatavotos sāktu naudas reformu. Vecā nauda tika konfiscēta, jaunā netika piegādāta.
аватар moy_contakt
Spriežot pēc tā, ka vakar mums valūtas maiņas laikā piedāvāja - ja iedodam veco naudu (vecās rūpijas), tad kurss ir 65 rūpijas, un ja jaunas, tad 60, situācija pasliktinās. Vīrs no bankomāta izņēma rūpijas un ielūkojās blakus esošās bankas telpās, kur viņam pēc tādas pašas shēmas tika piedāvāta maiņa. Un vēl joks, svarīgi ir jauni dolāri vai vecie kursi.Ak piedāvās dažādus. Nu saskārāmies ar to, ka mūsu 10 dolārus vienkārši atteicās pieņemt vecuma dēļ (pilnīgi normāls rēķins, mums tā mierīgi staigā). Iedeva kaklā 50 dolārus un uz šīs naudas rēķina ēdam vienā kaklā, kaut kā jārisina situācija. Un pirms brauciena neviens par to nebrīdina, šī situācija ir kaitinoša.
аватар Iren48
Mums nebija problēmu ar apmaiņu. Mainīti tikai hektāri - divas reizes pie viesnīcas īpašnieka un vienu reizi pie tūrisma aģenta. Pēc kursa 66. Visas reizes mums izsniedza tūkstošdaļas un piecsimtās parādzīmes. Viņi to bez problēmām paņēma būdās un vīna veikalos, taču arī tirgos. Viss bija atkarīgs no tā, cik daudz pārmaiņu bija jādod. Ja ir daudz, tad tur kaut ko urbuši. Es uzmetu tukšu seju, un problēma tika atrisināta - galu galā es varēju aizbraukt un nopirkt citur. Bet, kad gribēju nodot piecdesmit kapeikas, saimnieks teica, ka likme būs mazāka. Es pat nepacentos precizēt, kura. Un pie bankomāta tiešām bija 5 cilvēku rinda.. Un dažkārt tā tika slēgta gaišā dienas laikā. Acīmredzot skaidras naudas joprojām nepietiek.
аватар moy_contakt
Turpinājums.... nevienu nebiedē, bet šodien tika slēgts pēdējais bankomāts un nav kur izņemt vietējo valūtu.. Draugi, kuri 15. janvārī gaidīja šeit atpūtu, mēģinās atdot biļetes, lai tagad lidotu prom, jo viņu skaidras naudas dolārs indiešiem izrādījās vecs, un viņi to var samainīt, bet par zemāku likmi .... Viņi nevarēja izņemt naudu no bankomāta un faktiski palika bez naudas.
аватар Iren48
Iekšā, sasodīts, sit! Acīmredzot mums ļoti paveicās un paslīdām laikā!
аватар moy_contakt
Kad ieradāmies, likās, ka mums nekā nav, samainīja pirmos simtus un kamēr par naudu pat nebija padomāts, un kad devāmies mainīt otro, vajadzīgā skaidras naudas summa nebija kaklā, viņi ieradās bankomāts un notika slazds. Viesnīca maksāja ar pārskaitījumu un arī sākumā kaut kā nejutu nekādas problēmas. Bet tad pludmalē satikām 6 cilvēku ģimeni un ar vienu karti ģimenei.... viņi rēķinājās ar bankomātu un paņēma nedaudz skaidras naudas, un rezultātā tagad viņi skaita dienas līdz izbraukšanai, kā tur ir katastrofāli. nepietiek naudas pārtikai.
аватар Iren48
Vai esat mēģinājuši Colvā mainīties nevis šekā, bet ceļojumu aģentūrā? Pie viņiem uz skatloga ekschendzh skaidri rakstīts?
аватар moy_contakt
Mēģināja. Maiņas kurss vecajām rūpijām ir 65, jaunajām 60. Nu es netaisīju šo ierakstu, lai pastāstītu, cik viss ir slikti utt. Ja ēd vienā kaklā, vienmēr var piekrist. Jā, un mums, par laimi, līdzi bija skaidra nauda, ​​lai gan plānojām doties dažādās ekskursijās, nācās samazināt un pārskatīt vizītes plānu. Speciāli izbraucām bez bērniem, lai apskatītu īpaši nomaļas vietas, tempļus (bērni to joprojām īpaši neuztver) tie vienkārši nestāsta par problēmām, ar kurām šobrīd var saskarties atbraukušais tūrists. Un pat TO pārstāve viesnīcā mīļi pasmaidīja (šeit mēs viņai parādījām savus 10 vecos 500 - mums rādīja tos, kas mums tika nodoti iepriekšējā dienā maiņas laikā un kas atteicās pieņemt aprēķinu veikalā ) un teica, ka pēc pāris dienām viss būs kārtībā. Un pa šo laiku limits bankomātā tika samazināts no 2500 uz 2000, un tagad arī šo vairs nav kur izņemt.... Tāpēc lasiet un izdariet secinājumus.
аватар moy_contakt
Un visi 500 un 1000 rēķini ir veci. Jaunas uz 2000. Bet, ja viņi nevēlas pieņemt vecos mazos veikalos un dzērienu veikalos, viņiem ir jēga zaudēt pircēju. Šķiet, ka bankas mainās, bet es joprojām nevarēju to panākt ar vai bez komisijas maksas. Mums tas nav vajadzīgs, mans vīrs atrada bankomātu kaut kur nomalē un izņēma naudu, pietika suvenīriem. Minimārketos var norēķināties ar karti (mans vīrs šodien tādu atrada un krāja alu un dzērienus)
аватар Iren48
Bankām laikam ir forša komisija, citādi tur visu mainītu, nevis kontaktētos ar šaubīgām personībām.
аватар lysenko.lau1
Ir problēma, tā viņi raksta presē, Indijas valdība ir atļāvusi ārvalstu pilsoņiem samainīt ārvalstu valūtu 5000 rūpiju robežās nedēļā (apmēram 73 USD).
Papildus šim jauninājumam no ceturtdienas pusnakts banku kasēs tiek pārtraukta veco banknošu maiņa pret jaunām, tagad tās var tikai iemaksāt bankas kontā. Saskaņā ar paziņojumu presei valdība norādīja, ka "veco 500 un 1000 rūpiju banknošu maiņas dinamika bankas kasē liecina par lejupejošu tendenci".
Avots: RIA Novosti
аватар Iren48
Forši! Protams, es būtu ieturējis 5000 rūpiju nedēļā, bet tas ir paredzēts tikai veģetārām pusdienām un rumam ar augļiem vakariņās. Bez iepirkšanās un citiem priekiem :((
аватар moy_contakt
Labdien! mēs jau esam ieradušies (šodien). Šeikā, kur bijām regulāri ciemiņi, mūs visādi sagaidīja un pat apmainīja visas vecās banknotes, kuras mums aiz nezināšanas jau pirmajā maiņas dienā iedeva. Jebkuri dolāri no 1 līdz 100 tika pieņemti ar likmi 66 (iedeva arī sīknaudu tūristiem, kas no tiem ēda), kas mūs paglāba no liekas skraidīšanas bankomāta meklējumos (lai gan mans vīrs, kad devāmies iepirkties Kolvā, joprojām regulāri mēģināja izņemt naudu no kartes, jo tas bija izdevīgi). Pērkot tēju, viņi maksāja ar karti. Pārtikas veikalā mans vīrs arī tur skopojās un maksāja ar karti, un pat par izcilām cenām.Tas, protams, ir veidi, kā visus šos momentus atrisināt, ja vien protams nezini, ka vispār tādi brīži ir un noteikti satikt viņus dažādos veidos.Starp citu, dienu pirms izbraukšanas, kad viņi vispār pārstāja pieņemt 500 akrus, viņi atkal mēģināja tos nodot manam vīram augļu stendā.. maiņas veidā no plkst. 2000 rūpijas izsniedz bankomāts..... lūk cilvēki.
аватар EgeDenizi
Vai jums ir kādi jaunumi? Kāds šobrīd ir valūtas kurss? Cerams, ka viss kļūs labāk.
аватар EgeDenizi
Kā noteikt, kur atrodas vecās un kur jaunās banknotes? Paskatieties uz izdošanas gadu un paņemiet 500 un 1000 rūpijas no 2016. gada izlaišanas?
аватар moy_contakt
Uzturēšanās brīdī jaunu 500 un 1000 rēķinu nebija, tāpēc nekādu grūtību nebija. Attiecībā uz visiem pārējiem punktiem grūti pateikt, vai tas bija vajadzīgs, vai nē, mūsu uzturēšanās laikā es neievēroju nekādus uzlabojumus, bet tagad man ir grūti pateikt
аватар EgeDenizi
Paldies par atbildi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dienvidu goa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl