LIELISKA VIESNĪCA ĢIMENES BRĪVDIENĀM UN VĒL!

Rakstīts: 8 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 28 janvārī — 3 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Man patika viesnī ca, es gā ju viena, ar ģ imeni tas neizdevā s. Man ļ oti patika viesnī ca! Tī rī ba, miers. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Atrodas pirmajā stā vā . Esmu smē ķ ē tā js, bet iziet ā rā uzpī pē t un sē dē t pie galda nav tik liela problē ma, nav jē gas pat prasī t otro stā vu ar balkonu.

Lē nā m ejiet 15 minū tes lī dz jū rai. Es tur neredzē ju nevienu suni, ī paš i agresī vus. Visu pā rē jo, ka braucu ar riteni, noī rē ju Colvā par 350 rubļ iem. Paņ emiet 100 USD depozī tu. Atdot. Starp citu, liels paldies Roma! Rom, esmu pā rliecinā ts, ka lasā t š o atsauksmi, paldies, ka parā dī jā t, kur ir serviss, kur man salaboja iespiedumu par 100 rubļ iem un nebija problē mu ar velosipē da atgrieš anu. (nedaudz nokritu pē c diskotē kas pludmalē ; -))


Vienī gais, kas man nepatika, bija brokastis. Tē ja kafija ok. Pā rē jais ir 3 veidu maize (karija maize, viegli grauzdē jama maize un pankū kas). Brokastoju lieliskā vietā Sea View pludmalē , tur paē du pusdienas un vakariņ as. Š eit ir lieliska virtuve un jautra diskotē ka. Vakaros klā ti galdi saulrietam. Ar cieņ u! ; -)
Starp citu, virtuve viesnī cā ir ļ oti laba (izņ emot brokastis). Dā rgā ks par 15-20% nekā Sea View (bet tas tā ). Viesnī ca ir pilnī bā orientē ta uz krieviem.

Starp citu SVARĪ GI! ! Neņ emiet lī dzi dolā rus. Tam nav jē gas!

Netā lu atrodas bankomā ts (2 km) ir Union Bank bankomā ts. Jū s nomā jat 1 lī dz 1. (1 rublis — 1 rū pija). Nevajag tē rē t naudu, mainot rubļ us pret dolā riem, bet pē c tam bukus pret rū pijā m. Es atnā cu ar 10 dolā riem. Viss pā rē jais tur ir filmē ts. Un noslē pums ir tā ds, ka Union pat neņ ē ma komisiju 100 rubļ u apmē rā par naudas izņ emš anu !!! ! (tas ir svarī gi) Aicinu arī pirms izņ emš anas apskatī t informā ciju, kā pareizi izņ emt naudu. Ievietojiet karti uz 2 sekundē m un nekavē joties izvelciet to. Pē c tam veiciet visas darbī bas. Nemē ģ iniet to bā zt kā Krievijas Federā cijā.

Kopumā iesaku viesnī cu, galvenokā rt pā riem. Es biju viens, bet es gribē ju noķ ert ZEN, un es to noķ ē ru. Dienvidu Goa ir tas, kas jums nepiecieš ams atpū tai!

Iesaku viesnī cu.

P. S. Par mā jturī bu nezinu. Es to nekad nepasū tu, jo.

Esmu tī ra un dvieļ us nevajag mainī t reizi dienā (mā jā s mainu reizi nedē ļ ā ). Jā , un man nepatī k, ja apkopē jas ierodas manā personī gajā telpā ))) Viņ i saka, ka tur ir, bet tas ir apmaksā ts, es par to neko neteikš u.

Viesnī cas profesionā ļ i
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu