Caravela Beach Resort 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.310
pamatā
21 atsaukt
№18 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
7.2 Numurs
5.6 apkalpošana
5.7 Tīrība
8.9 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp palmu birzi, kas vienmērīgi pārvēršas par Varki pludmali Dienvidu Goa. Uzcelta 1990. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Piemērota ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар oioioioioi
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav slikta, bet nav krieviski runā još u darbinieku un arī tulks pie telefona nepalī dzē s, jo internets ir slikts. Ir servisa tū re. biroja SPHERE gids Viktors. Atcerieties š o vā rdu un mē ģ iniet ar viņ u doties ekskursijā . Š is ir cilvē ks, kurš zina savu biznesu, gudrs, kompetents, pilnī bā iegrimis Indijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet nav krieviski runā još u darbinieku un arī tulks pie telefona nepalī dzē s, jo internets ir slikts. Ir servisa tū re. biroja SPHERE gids Viktors. Atcerieties š o vā rdu un mē ģ iniet ar viņ u doties ekskursijā . Š is ir cilvē ks, kurš zina savu biznesu, gudrs, kompetents, pilnī bā iegrimis Indijā . Paldies viņ am!
Paldies Sū zenai, kuru zvanī ju uz visiem gadī jumiem, lai gan viņ a vairs nestrā dā viesnī cā . Š ī darbinieka zaudē jums ir galvenā viesnī cas kļ ū da! Tieš i tā pē c, ka viesnī cā nerunā krieviski, nevienam neieteikš u doties uz š o viesnī cu. NEVIENS!
Tā pat viesnī ca necī nā s ar kukaiņ iem. Mani sakoda odi tā , ka par saviem lī dzekļ iem bija jā dodas pie indieš u ā rsta. Man nebija neviena, kas man pateiktu, ka mana pagarinā tā apdroš inā š ana ir spē kā visā Indijā .
Viesnī cā nav Krievijas televī zijas kanā la. Tas ir briesmī gs mī nuss.
Izbraucot, viņ i man iekasē ja maksu par kaut kā du taksometru, lai gan es neko nepasū tī ju caur viesnī cu, un es nevarē ju neko pierā dī t...viņ i mani nesaprata! Paldies š efpavā riem. Ē diens viesnī cā ir izcils.
аватар nota394
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Karavella ir lieliska viesnī ca, laba infrastruktū ra un serviss. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniecei Suzanai!! ! ! … Tomēr ▾ Karavella ir lieliska viesnī ca, laba infrastruktū ra un serviss. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniecei Suzanai!! ! !
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pludmalē , bet no ē kas lī dz pludmalei staigā t 300-400m. diezgan liela platī ba. Zaļ š , kopts, vecs, mierī gs, bet ļ oti solī ds. Numuri ir lieliski. Ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. 2-3 satricinā jumi pludmalē sezonā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pludmalē , bet no ē kas lī dz pludmalei staigā t 300-400m. diezgan liela platī ba. Zaļ š , kopts, vecs, mierī gs, bet ļ oti solī ds. Numuri ir lieliski. Ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. 2-3 satricinā jumi pludmalē sezonā . Laba infrastruktū ra, augsts serviss. Daudz krieviski runā još u tū ristu.
ресторан в холле холл ресепшен номер
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neskatoties uz to, ka viesnī ca nav jauna, tā izskatā s labi. Zaļ i zā lieni, kopti krū mi, palmas, puķ es - viss, kā jau pieklā jas pieklā jī gai 5* viesnī cai. Protams, tas nav 5 Deluxe, tač u stabilam 5 * tas velk bez nosacī jumiem. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka viesnī ca nav jauna, tā izskatā s labi. Zaļ i zā lieni, kopti krū mi, palmas, puķ es - viss, kā jau pieklā jas pieklā jī gai 5* viesnī cai.
Protams, tas nav 5 Deluxe, tač u stabilam 5 * tas velk bez nosacī jumiem.
Pirmā lī nija, netā lu atrodas pludmale, aptuveni 200 metru attā lumā no galvenā s ē kas teritorijā . Pludmalē ir š eikeri, kur var ieturē t pusdienas un vakariņ as.
Ļ oti jauks skats ap baseinu - brū na grī da, brū ni jumti, liels baseins, palmas. . .
Mani patī kami pā rsteidza krieviski runā još ais menedž eris reģ istratū rā , kā arī daž kā rt vakaros skanē ja dzī vā mū zika. Starp citā m izklaidē m - volejbols, trenaž ieru zā le.
Istabiņ u dabū jā m otrajā stā vā , par to vispā r nav sū dzī bu. Skaists dizains, viss labā stā voklī .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Indija ir mans sapnis! ! Tā bija mana pirmā reize, tā pat arī mans vī rs. Mums ļ oti patika! ! ! Brī vī bas gars, jū ra, pludmale. Mē s palikā m Ramada Caravela - Varca kū rortā (Goa))). Viesnī ca ir laba. Pludmale ir tuvu. Mū su istaba bija plaš a, katru dienu uzkopta, istabā bā rs))) viss tī rs, kā rtī gs. … Tomēr ▾ Indija ir mans sapnis! ! Tā bija mana pirmā reize, tā pat arī mans vī rs. Mums ļ oti patika! ! ! Brī vī bas gars, jū ra, pludmale. Mē s palikā m Ramada Caravela - Varca kū rortā (Goa))). Viesnī ca ir laba. Pludmale ir tuvu. Mū su istaba bija plaš a, katru dienu uzkopta, istabā bā rs))) viss tī rs, kā rtī gs. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Bufete, un mums patika arī iet uz tuvē jā m kafejnī cā m. Lē ti un garš ī gi))) Viesnī cā ir super liels dā rzs. Lū k, kur es saputrojos. Starp citu, no mū su balkona pavē rā s skats uz brī numdā rzu. Indijas jū ra un pludmale ir kaut kas! ! ! Tas tikai jā jū t paš am) Ū dens silts, dibens smilš ains. Jū s varat viegli staigā t ar bē rniem. Pludmalē ir daž ā di bā ri, ī paš i tur, kur ir kokosriekstu piens !! ! ! wow! ! Ņ ammī gs! ! Vakarā viesnī cā - dzī vā mū zika, vienkā rš i super. Romantisks))) Š ī ir Indija))) Mē s tikā mies ar daž ā diem cilvē kiem, mē s joprojā m sazinā mies. Mē s lidojā m no tū risma operatora Sunmar. Common crawl lv Mums nebija laika ilgi domā t, kur lidot, kur atpū sties un beidzot atpū sties. Izmantojot Sanmar vietni, mē s ā tri atradā m vē lamo ceļ ojumu un rezervē jā m ekskursijas, izmantojot tieš saistes sistē mu. Mums tika piedā vā tas daudzas iespē jas par pieņ emamu cenu. . Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tas kvalitā ti, lai gan mē s negaidī jā m, ka tas bū s tik lē ti, bet viss ir tik forš i))) Nā kamgad atkal braukš u caur Sanmaru, tikai ar draudzeni)) bez vī riem)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 451m4hup
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies uz GOA decembrī , klimats, jū ra ir pā rsteidzoš a, pludmale ir milzī ga, viesnī ca nav slikta. Paņ ē mā m tikai brokastis, jo pludmalē ir daudz mazu restorā nu, kur var paē st jaukas pusdienas vai vakariņ as. Visvairā k mums patika Silvio “jū ras pē rļ u” kokteilis: ē dienkarte ir krievu valodā , saimnieks draudzī gs un nedaudz saprot krieviski. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz GOA decembrī , klimats, jū ra ir pā rsteidzoš a, pludmale ir milzī ga, viesnī ca nav slikta. Paņ ē mā m tikai brokastis, jo pludmalē ir daudz mazu restorā nu, kur var paē st jaukas pusdienas vai vakariņ as. Visvairā k mums patika Silvio “jū ras pē rļ u” kokteilis: ē dienkarte ir krievu valodā , saimnieks draudzī gs un nedaudz saprot krieviski. Visi ē dieni ir lieliski pagatavoti (bez vietē jā s garš as), pā rsteidzoš as mī dijas, milzu garneles, omā ri, jū ras velš u zupas un daudz kas cits. Cenas kaklā patī kami pā rsteidz. Viesnī ca ir lieliski piemē rota klusā m ģ imenes brī vdienā m!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies ar dē lu no 31.10. 2011 lī dz 11.11. 2011 no Pegasus. Viesnī cā ieradā mies 8:30, atnesā m mitrā s salvetes, sulu un pē c 1h iekā rtojā mies. Istaba pieklā jī ga, veļ as maiņ a, dvieļ i katru dienu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ar dē lu no 31.10. 2011 lī dz 11.11. 2011 no Pegasus. Viesnī cā ieradā mies 8:30, atnesā m mitrā s salvetes, sulu un pē c 1h iekā rtojā mies. Istaba pieklā jī ga, veļ as maiņ a, dvieļ i katru dienu. , mitrā tī rī š ana, zashibis. Vienī gais, ka nav LCD TV, basic. Mini bā rs ir maksas, š ekā viss lē tā ks, var paņ emt lī dzi, bet principā par krievu cenā m viss ir vairā k kā pieņ emams. Teritorija super, pludmale, bet komentā ri, jū ra apstulbusi. Serviss labs. strā dā t skaidri, tā pē c dot 50 rū pijas ir tā vē rts. Ē dinā š ana brokastī s nav sliktā ka kā Ē ģ iptē un Turcijā , svaigi spiestas sulas nemē ra, lieliski jogurti. Desiņ as negaida, nevar darī t. Labā k ē st š ekā , 3x lē tā k, viss svaigs acu priekš ā . Tas, ka tu vari savainoties, ir muļ ķ ī bas, tu slauki rokas ar baktericī dā m salvetē m, un Old Mank. vismaz 50 gramus, piemē ram, profesors Preobraž enskis. Mē s ieradā mies, bū diņ as vē l nebija atvē ruš ā s, arī slavenais Sebastians, viņ š aizgā ja, devā s gar pludmali pa labi, tur ir brī niš ķ ī ga krodziņ š "Eddie's", uz grī das ir smiltis. Andriuha tur strā dā , viesmī lis, trases krievu valodā , labā k par daudziem mū su pilsoņ iem, sarī koja mums krievu diskotē ku, jautrs, pieklā jī gs, pats puisis ir super, tā pē c iesaku. Suvenī ri un drē bes, jā pē rk Colvā , Varkā ir nabadzī gi. Ekskursijas, patika, apskats, ū denskritumi, ziloņ i. garš vielas satver eksotiku, jū s to nenož ē losit. Ja rū pē jies par savu veselī bu - Ā jurvenda, bet š im ir jā atbrauc uz mē nesi. Kopvē rtē jums, ņ emot vē rā Indiju, ir piecas zvaigznes, ņ emiet vē rā komentā rus. Viesnī ca cienī jamiem mierī giem cilvē kiem ar bē rniem, ballī tē m - uz ziemeļ iem. Godī gi sakot, es ļ oti vē los atgriezties GOA.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lapapa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ramada karavelas pludmales kū rorts. 2011. gada 3. -18. marts Vispirms es aprakstī š u mū su piedzī vojumus ceļ ā . Izbraukš ana no Kijevas Mū su tū roperators "Columbus" teica, ka lidojums ir tikai tieš ais... nolaiž oties Abū Dabī , no lidmaš ī nas neizkā psiet. … Tomēr ▾ Ramada karavelas pludmales kū rorts. 2011. gada 3. -18. marts
Vispirms es aprakstī š u mū su piedzī vojumus ceļ ā .
Izbraukš ana no Kijevas
Mū su tū roperators "Columbus" teica, ka lidojums ir tikai tieš ais...
nolaiž oties Abū Dabī , no lidmaš ī nas neizkā psiet.
Nolaiž oties, lidmaš ī nā uzkrā jā mies beznodokļ u krā jumos
atvē ra aizzī mogotu maisu un dzē ra viskiju, turklā t lidmaš ī nā
ieliets vī ns = kurš atteiks?
Tuvojoties Abū Dabī , stjuarte paziņ oja, ka paņ ems visu
rokas bagā ž u un izkā pa no lidmaš ī nas. Mē s visu paņ ē mā m un mū s aizveda uz koplietoš anas telpu
nosē š anā s kontroles zonas priekš ā . Valstī , kur bū t dzē rumā ir noziegums.
Lidmaš ī nā bagā ž u atstā t nevarē ja, stjuarte teica, ka tī rī š anas laikā tā tiks izmesta miskastē (tā gan gadī jā s citiem no Kirovogradas
ieradā s agrā k). Paldies Dievam, ka neaizkavē ja piezemē š anos, dzē rumu nesagrā ba (Duty Free somu neatvē ru, bet izlauzu sā nu, lai izvilktu pudeli), bet uz loteriju negā jā m...Tomē r bija iespē ja iedzert plā nveida dzē rienu - ielieciet citā maisā )
Nā ca š eit - brā lis (atbrauca 2 dienas agrā k) saka, ka paņ ē ma SIM karti,
mū su tā lruņ i š eit nezvana
ar taksi par 20 dolā riem aizbrauca uz Margao, tur aizpildī ja anketu, nobildē ja
paņ ē ma pases fotokopiju un viņ am lika gaidī t 48 stundas. kad tas tiek pā rbaudī ts un
aktivizē jot karti, par paš u SIM viņ š samaksā ja 12 dolā rus. Pē c 3 dienā m mē s
aizbraucā m ar Liliju pie Margaro, atradā m to veikalu, nopirkā m papildinā š anu, jo pē rkot
naudas kartes bija uz 2 minū tē m, tad nā kamajā dienā vē l piecas reizes caur taksometru vadī tā jiem zvanī ja viesnī cu menedž eri lī dz beidzot karte tika aktivizē ta.
Tagad par ē dienu. Tā pē c viņ i neko neizmet š ajā s pludmales kafejnī cā s. Viņ i nes skaistas zivis uz paplā tes, un mū su muļ ķ i (arī es)
pasū ti asorti mī dijas, omā rus, garneles, austeres un Voilà no mana brā ļ a un viņ a sievas
saindē š anā s ar ē dienu. Pie tā paš a Sebastiana, slavē ts, viņ i mani personī gi atveda
lai parā dī tu zivis ar pelē kā m un smirdī gā m ž aunā m, nu tiesa, aizejot noslī pē ju pirkstus ar smiltī m, lai nesmird. Un kā jums patī k mī dijas - iekš puses pelē kas un bezgarš ī gas? (Sebastians)
Protams, tā s tika pagatavotas, saindē ties nevar, bet grilē tas garneles ir vienkā rš as.
Kur paliks smirdī gā s zivis? Rī si, Nū deles ar jū ras veltē m, maizī tes, š aš liku kebabs - tā tad, ko skatī ties un skatī ties.
Jū tieties brī vi pā rbaudī t un skatī ties. Rī si atseviš ķ i, muš as atseviš ķ i.
Vakar pa kreisi bija 2. maza virsraksts, tur strā dā vī rs un sieva sev-
zivs ir svaiga, un š odien svaiga, bet dā rgā ka par Sebastianu.
Citā di jū ra, viesnī ca, viss kā saka. Viesnī cas ū dens istabā.1 litrs dienā
par brī vu ir elektriskā tē jkanna, pieklā jī gs ū dens no krā na, pē c uzvā rī š anā s garš o un tē jai.
Brokastis labas, nekā du jautā jumu (bekons, zivs, vista, liellopa gaļ a, svaigas arbū zu sulas, ananā si, papaija, apelsī ns, rieksti, medus, piens, pankū kas, olas, olu kultenis), bet cenā s, piemē ram, mini bā rs, batoniņ i, ir jauninā jums -cena norā dī ta bez pvn, tā pē c domā s jā pieliek 20%.
Teritorija:
+ Liela, sakopta teritorija
-no rī ta un vakarā pā rlej ar sapuvuš u ū deni - smird
Dvieļ i:
+ bez ķ ī las, labi mainī t
Numurs:
-Nobruž ā ts
- veļ as maiņ as ieraksts - 7 dienas: uz vienas palaga bija vī ns,
No otras ziedes, tā pē c tie maina vienu pusi uz otru.
Turklā t viņ i nemaina 1. baraku pret otro.
+ Iemā cī jies angļ u valodā gultas veļ a-Badshit
Tiesa, pē dē jā dienā no citas bū das atnesa dvieli - netī ru un ar vī rieš u smarž ā m, bet es esmu normā ls orientieris.
Interesanti: visā m precē m cenas ir norā dī tas rū pijā s kā Savienī bā ;
Govis skraida kā mū su suņ i;
Kijeva ir tik skaista pē c;
Cik labi mē s dzī vojam;
Ir kur paslidinā t Ukrainu.
аватар Granatik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Dosimies uz Goa, jo mē s mī lam š o Indijas kū rortu un valsti, tur ir skaista jū ra, labā kā pludmale, jū ras veltes. Š ogad mē s izvē lē jā mies Karavella Beach Resort kā.5 zvaigž ņ u viesnī cu. Kopumā tas nav 5 zvaigž ņ u, tas atbilst 3 zvaigž ņ u (pakalpojuma ziņ ā ) Eiropas viesnī cai un ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Dosimies uz Goa, jo mē s mī lam š o Indijas kū rortu un valsti, tur ir skaista jū ra, labā kā pludmale, jū ras veltes. Š ogad mē s izvē lē jā mies Karavella Beach Resort kā.5 zvaigž ņ u viesnī cu.
Kopumā tas nav 5 zvaigž ņ u, tas atbilst 3 zvaigž ņ u (pakalpojuma ziņ ā ) Eiropas viesnī cai un ne vairā k kā.3, 5 zvaigž ņ u amerikā nim.
teritorija skaista, liels golfa laukums, vairā ki baseini (ja labā k patī k hlorē ts jū ras ū dens, protams), telpas principā normā las, bet
te viss sā kas - jū tat pilnī gu vadī tā ju stingras rokas neesamī bu - ē diens restorā nā ir ļ oti so-so, brokastī m nepietiek trauku, krū zes, kafija jā gaida pusstunda, personā ls kaut kā nekaunī gs.
Ī paš u uzmanī bu pelnī jis tā sauktais dež ū rvadī tā js – kurš sē ž netā lu no reģ istratū ras. Arī nekaunī gā komunikā cijas maniere, cenas, kuras viņ š nosauc ik stundu mainī gas, rada atklā tas krā pš anā s un neprofesionalitā tes iespaidu.
vakariņ ā s visi dodas uz mazā m kafejnī cā m netā lu no viesnī cas pludmalē , jo cenas bū tiski atš ķ iras. Vakariņ as viesnī cā tiek rī kotas pustukš os restorā nos, pie dzī vā s (vai ne dzī vā s) mū zikas, slikti gatavo. Esmu pā rliecinā ts, ka Goa vē l atgriezī š os, bet š ajā viesnī cā noteikti nedzī voš u, ir citi labā ki.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
аватар nat_77
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru bijā m atvaļ inā jumā novembrī . ilgi domā ju, kur doties un izvē lē jos Goa. lidojums uz turieni bija ilgs un š ausmī gs (Transaero lidmaš ī na lidoja pa vecu š ķ ū ni. Mums blakus uz Goa ziemeļ iem lidoja 15 cilvē ku kompā nija, kas nepā rtraukti dzē ra un kliedza kā upuri. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m atvaļ inā jumā novembrī . ilgi domā ju, kur doties un izvē lē jos Goa. lidojums uz turieni bija ilgs un š ausmī gs (Transaero lidmaš ī na lidoja pa vecu š ķ ū ni. Mums blakus uz Goa ziemeļ iem lidoja 15 cilvē ku kompā nija, kas nepā rtraukti dzē ra un kliedza kā upuri. izslē gš ana, kas vē lā k kļ uva par lielu problē mu...nolaiž oties , lidmaš ī nai bija avā rija un mē s stulbi pusotru stundu lidojā m virs lidostas un atstrā dā jā m degvielu. beigā s droš i nolaidā s. izgā ja visas nepiecieš amā s procedū ras lidostā un iekā pā m autobusā . pa ceļ am atvedā m tū ristus uz citā m viesnī cā m, es gribu teikt, ka mū su viesnī ca bija labā kā no visa, ko mē s redzē jā m. Ī paš i mū s iespaidoja pē diņ ā s "Boliwood" (š ķ ū nis-š ķ ū nis) un "Oceanic Beach" (kur jums ir jā iet kā jā m lī dz okeā nam ļ oti ilgu laiku. . . brokastis labas, ir augļ i, sulas. Viesnī cai ir 2 baseini. Viņ i faktiski strā dā lī dz pulksten 8. . ē dā m un dzē rā m š ekā pludmalē . aiz glā bē ju stacijas 2 nis pa kreisi "pie Kasim" - paņ ē ma zivis - lē ti un garš ī gi. (1000 rū pijas 2 veselī gas zivis). Zupas ir garš ī gas un porcijas lielas. Lavaš s ar sieru un ķ iplokiem vispā r ir kaut kas. bet sulas bija garš ī gas un neatš ķ aidī tas 2 š ekā s pa labi. viesnī cā noī rē ju velosipē dus, lai brauktu gar krastu - ar tiem cietā m, bet no redzē tā guvā m daudz iespaidu. pludmale ir tī ra, bet sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas no rī ta. pē c suvenī riem un augļ iem devā s uz kaimiņ u Cavelosim, Margao. paņ ē ma taksi no viesnī cas. Mē s devā mies ekskursijā uz kaimiņ u š tatu-pilsē tu Mundeš varu. Pē c tam Goa ir vienkā rš i paradī ze. Man viss patika un gribē tos tur atgriezties vē lreiz.
Parādīt vairāk »


iemiesojums hellk1
Cik tālu no viesnīcas atrodas kafejnīcas un veikali?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель находится среди пальмовой рощи, которая плавно переходит в пляж Варки в Южном Гоа. Построен в 1990 году, последняя реконструкция была в 2013. Подходит для семейного и парного отдыха.

Atrašanās vieta В 32 км от аэропорта г.Даболим, в п. Варка.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 300 м от отеля. Протяженность пляжа – 400 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов, 3 бара, 3 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта с жестким покрытием, центр Аюрведы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 199 номеров. Состоит из три 3-этажных корпусов, одного 2-этажного корпуса и двух 1-этажных блоков.

Istabās

В номере представлено: ванна/душ, халат, тапочки, фен, кондиционер, ТВ, телефон, мини-холодильник, эл.чайник (чай, кофе), Wi-Fi (2 устройства на номер), сейф, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Varca Beach, Salcete, Goa 403 721, India
Tālruņi: Tel :+91-832-669 5000
Tīmekļa vietne: Caravela Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).