Viesnīca ar tarakāniem

Rakstīts: 8 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 15 novembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Es neizvē lē jos viesnī cu. Viņ š izvē lē jā s mani. Tā vienkā rš i bija vienī gā TPG tū risma operatora piedā vā tā viesnī ca, kas atradā s skaistā kajā Agondas pludmalē . Pā rē jie TO š o pludmali nemaz nepā rdeva. Turklā t š ī viesnī ca bija lē tā kā no visā m Dienvidgoas viesnī cā m. Nē nav ī sti. Izvē lē tā naktsmī tne bija lē tā kā . Bū da bez kondicioniera, bez stikliem uz logiem un bez citiem volā niem. Gandrī z kā klasika: “Nā cā s iekā rtoties istabā par astoņ desmit rubļ iem. Nebija ainavu, nebija paklā ju, un mē beles tika stingri koptas: divas gultas un naktsgaldiņ š . »Mums bija viena gulta. Trī s personā m. Mē s neesam zviedri, tā pē c draugam nā cā s apmierinā ties ar matraci uz grī das, ko laipni sagā dā ja viesnī cas saimniece Agnelo. Nu, ne gluž i laipns. Detalizē ti par apmeš anā s sarež ģ ī jumiem viesnī cā un daudz ko citu varat lasī t š eit https://www.turpravda.ua/in/juzhnyy_goa/blog-192157.html

Bet mums bija privā ta vannas istaba!

Un, kā vē lā k izrā dī jā s, pat ar karstu ū deni! Mē s esam tumš i cilvē ki, kas neko nezina par santehniku. Tā pē c, neatrodot nevienu boileri, nolē mā m, ka karstajam ū denim nav jā bū t. Izrā dī jā s, ka santehnikas ideja nonā kusi lī dz plū smas sildī tā jiem, kas nepieredzē juš am lajam nav zinā mi un ar neapbruņ otu aci neredzami. Daudz vē lā k kā ds draugs mums pastā stī ja, ka viņ š kaut kā ir uzstā dī jis sev tā du tehnoloģ iju brī numu. Bet tas, š is brī nums, pirmkā rt, pavilka vairā kus kilovatus, otrkā rt, sita ar strā vu! Par laimi, mē s netikā m nogalinā ti, tomē r tagad mums kļ uva skaidrs, kā pē c ciematā vakaros biež i notika elektrī bas padeves pā rtraukumi. Varat iedomā ties, ka katrs sevi cienoš s tū rists, atgriež oties pē c smagas atpū tas savā bū dā , vispirms iekā p duš ā , lai nomazgā tu š ī s atpū tas sekas. Tū kstoš iem vienlaicī gi ieslē gtu parkivatu sildī tā ju - un voila! Pasaules gals!
Bet tas nav tas interesantā kais.
Mū su vannas istabā caurule no izlietnes nolaidā s zem grī das grī dai izgrieztā caurumā . Starp urbuma malā m un cauruli bija pieklā jī ga sprauga, kuru neviens nepū lē jā s aizvē rt. Naktī š ajā caurumā iekļ uva dū š ī gi nekaunī gi tarakā ni. Nekaunī gi, jo viņ i reiz uzbruka draudzenei un sā ka kā pt augš ā viņ as kā jā . Brrr!

Un jā , viesnī ca ir ļ oti jauka. Vari izvē lē ties dā rgā kas istabas un bū si laimī gs! Mums tā bija (laime) un tā . Vai es nā ktu vē lreiz? Noteikti jā ! Uz Agondu. Un š ajā vai citā viesnī cā - kā da ir atš ķ irī ba? Laime nav viesnī cā s!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар