Ja būs iespēja, labprāt došos uz šo viesnīcu.

Rakstīts: 4 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 11 marta 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ar sievu un draugiem Indijā ieradā mies pirmo reizi. Pirms izbraukš anas visi mums teica: Goa nav Indija un uz kurieni jū s dodaties? Ir dubļ i un slimī bas! ». Bet, kā mē s sakā m, "medī bas ir sliktā kas par nebrī vē " - man ļ oti gribē jā s apskatī t Mowgli valsti (lai gan Kipling Mowgli rakstī ja Ceilonā , kur mē s jau bijā m).

Kā pē c Goa netiek uzskatī ta par Indiju, ekskursijā pa Veco Goa mums pastā stī ja gide Glorija. Un pē c Hampi apmeklē juma mē s piekritā m š im apgalvojumam. Bet Salt Vacation Hotel izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī ga.


Personā ls. Š ī ir pirmā lieta, ko mē s sastapā m, ierodoties nakts lidojumā . Tikā m izmitinā ti, negaidot 14-00 (reģ istrā cijas laiks). Tad viņ i pā rcē lā s pē c mū su pieprasī juma. Pirmajā istabā stipri smarž oja pē c pelē juma un mē s to varē jā m izturē t tikai 2 stundas. Tad devā mies pā rģ ē rbties. Brī vu istabu nebija, un mū s pā rcē la uz villu bez papildu maksas.
Restorā nā , pie baseina, apsardze - visur arī personā ls bija ļ oti draudzī gs, bet indieš u atpū tā.
Ā tri pieradā m pie lē numa un tā lā ku palī dzī bu darbiniekiem lū dzā m tikai tur, kur paš i nevarē jā m.

Restorā ns, ē diens. Ļ oti patī kams pā rsteigums man bija restorā ns ar savu bufetes ē dienkarti (vai kā tos sauc "bufete") brokastī s un vakariņ ā s. Mū su ē diens bija ieslē gts. Tā pē c pastā vē ja zinā ms risks, ka ē diens bū s nosacī ti ē dams. Tač u ē dienkarte pā rspē ja visas cerī bas. Pat tradicionā li trū cī gā s brokastis piedā vā ja vietē jos ē damos kartupeļ us, pankū kas, pā kš augus. 3 veidu augļ i (ananā si, papaija, arbū zs), 2 veidu sulas (viens no tiem ir svaigs arbū zs), saldumi, graudaugi un citi. Vakariņ ā s ē dienkarte ļ ā va izvē lē ties no vietē jā s virtuves vistas, zivs vai dā rzeņ iem. Trauki katru dienu nedaudz mainī jā s. Tā tad 10 dienu laikā man nebija garlaicī gi.
Pā rsteidza svaigu dā rzeņ u trū kums brokastī s un to niecī gais vakariņ u piedā vā jums (parasti vieni salā ti "Grieķ u ķ eizars", kam bija ļ oti attā las attiecī bas ar tā da paš a nosaukuma oriģ inā lu).
Arī pusdienu ē dienkartē iekļ autā s zupas un ē dieni bija ļ oti garš ī gi. Tā pē c pirms siestas mē s atgriezā mies no pludmales un deva priekš roku pusdienā m viesnī cas restorā nā.


Atraš anā s vieta. Tas izrā dī jā s ļ oti veiksmī gs. Ceļ š uz pludmali mums prasī ja 5-7-10 minū tes, lai rā potu. Mē s nedevā mies uz centrā lo pludmali, bet divas reizes pagriezā mies pa kreisi, devā mies uz pludmales kakla Bumerangu. Kaklā viņ i ieņ ē ma guļ amkrē slus zem nojumes, pasū tot trī s kafijas tases piecā m (ar to pietika, un kafija bija lieliska). Pretī viesnī cai atrodas ā jurvē das aptieka. Cilvē ki uz to ieradā s pat no citā m apdzī votā m vietā m. Tas bija arī tuvu augļ u veikalam: no viesnī cas pa kreisi un uz ceļ a, neatgriež oties aptuveni kā uz pludmali.
Nu vakara pastaigai pē c vakariņ ā m interesantā k bija pastaigā ties garā m centra veikaliem.

Skaitļ i. Standarta. Mū su draugu trī svietī gā istaba bija divreiz lielā ka par mū su divvietī go istabu. Villā , kurā sā kotnē ji bijā m izmitinā ti uz daž ā m dienā m, var izmitinā t 5 cilvē kus.
2 istabas. Viena milzī ga ar neizmē rojama izmē ra gultu. Otrais ir mazs ar 2 gultā m, bet ar atseviš ķ u tualeti istabā . Par istabas uzkopš anu nevaru sū dzē ties, tī rī jā m regulā ri, neatkarī gi no tā , vai atstā jā m dzeramnaudu uz gultas vai nē (pā ris reizes aizmirsā m nā kamajā dienā atstā t vairā k). Skaņ as izolā cija viesnī cā ir normā la. Mē s nevarē jā m dzirdē t skaļ us kaimiņ us no augš as. Jā , un mū su istaba bija ar piekļ uvi baseinam, kas sā kumā biedē ja augsta lī meņ a uzņ ē mumu iespē jamī bu. Bet viss izdevā s.

Rezumē jot iespaidu: Ja bū s iespē ja, labprā t doš os uz š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu