Atvaļinājums sabojāts!!!

Rakstīts: 7 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 25 janvārī 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Sveiki visiem! ! ! Es vē los visus brī dinā t, lai uzmanā s no š ī sudraba smilš u pludmales kū rorta. Es nekad nerakstī tu komentā rus, bet š ie puiš i ar mums izturē jā s ļ oti neglī ti. Ar tā du rupjī bu nebiju sastapies, tā das lopisku attieksmes laikam nav nevienā viesnī cā . Nekā das cieņ as pret cilvē kiem! ! ! Pirmkā rt, ierodoties viesnī cā , tikā m veiksmī gi iekā rtojuš ies pagrabā , pelē juma un naftalī na smirdoš ā smaka neļ ā va gulē t visu atvaļ inā juma laiku. Gultas veļ a bija š ausmī gā stā voklī , pē c iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem neviens nesteidzā s to mainī t, uz grī das bija netī rumi, putekļ i, pelē jums, zirnekļ u tī kli. Nā kamajā dienā mē s tikā mies ar gidu un lū dzā m viņ am palī dzē t ar pā rvietoš anu, kas mums tika liegts! ! Ceturtajā atpū tas dienā mū s uzaicinā ja uz reģ istratū ru un piedā vā ja mainī t istabu, pē c izskatī š anas piekritā m, jo ​ ​ tā bija nedaudz tī rā ka. Pē c reģ istrē š anā s pie mums pienā ca viesnī cas darbinieks un pieprasī ja 50 dolā rus. Vī rs izņ ē ma no somiņ as naudu un iedeva 20$, viņ š tos labprā t ņ ē ma, bet aizgā ja ļ oti dusmī gs un neapmierinā ts, lai gan pirms reģ istrē š anā s par istabu nebija jā maksā papildus. Nā kamajā dienā pē c relaksā cijas pludmalē atgriezā mies istabiņ ā un konstatē jā m, ka seifā no somiņ as pazuduš i 500$, ko gide mums ieteica, lai izvairī tos no neē rtā m situā cijā m, un tajā paš ā laikā seifs iepī kstē jā s. dī vaini, ti vienam no darbiniekiem mū su prombū tnes laikā bija pieejams seifs. Dabiski, ka, dzenoties, mē s apjukumā vē rsā mies pirmā m kā rtā m pie sava gida no firmas "minar", jo. tur gulē ja gandrī z visa nauda tā lā kai atpū tai, uz ko mums tika sniegta atbilde, ka tā s ir mū su problē mas un tā s jā risina paš iem. Pē c tam vē rsā mies pē c palī dzī bas pie mū su tū risma firmas "luxury tours", kur mums ieteica sazinā ties ar policiju un sē dē t un gaidī t viņ u ! ! Vesela diena gaidī š anas istabā un beidzot ieradā s vietē jā s varas iestā des ar mū su gidu. Pē c viņ as tulkojuma bija skaidrs, ka, ja mē s uzrakstī sim paziņ ojumu, mē s tiktu iekļ auti melnajā sarakstā un izraidī ti no valsts, tač u viņ i mums solī ja skatī ties videonovē roš anas kamerā s un risinā t š o situā ciju.
Atlikuš ajā atvaļ inā juma laikā mē ģ inā jā m kaut kā atdot savus lī dzekļ us, caur vietē jā m varas iestā dē m, kas mū s dienu no dienas baroja ar "brokastī m", gidiem, tulkiem, tū risma firmu "minar", kas arī bija neaktī va, administratorus, bet tas viss bija bezjē dzī gi. Gluž i pretē ji, ar katru dienu kļ uva sliktā k, gultas veļ a vairs netika mainī ta, apkā rt bija skatieni, rupjī bas un neziņ a.
Rezultā tā pā rē jais bija sabojā ts, noskaņ ojums arī , tā pē c nekā du kompensā ciju nesaņ ē mā m. Policija nogaidī ja, kamē r mē s aizbrauksim, un nomierinā jā s.

Vē los vē lreiz brī dinā t ikvienu, kas dodas atpū sties š ajā viesnī cā "sudraba smilš u pludmales kū rorts", jo, pē c atsauksmē m, mū su gadī jums nav atseviš ķ s! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu