Sao Domingos 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Sao Domingos ir neliela, ģimenes pārvaldīta viesnīca, kas atrodas palmu birzī Dienvidu Goa. Tā piedāvā lielu āra baseinu un restorānu, kas piedāvā Indijas un Goa virtuves ēdienus. Tikai dažu soļu attālumā atrodas daudzi veikali, restorāni, bāri, krogi.Vairāk →
аватар gso67
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tas kompā nija, visi - pieauguš ie. Sā kumā viesnī ca mū s š okē ja ar to, ka mums bija jā maina piecas istabas, kamē r iekā rtojā mies, jo nedarbojā s kondicionieri (pirms mū su ieraš anā s lija stiprs lietus, tur kaut kas applū da). … Tomēr ▾ Atpū tas kompā nija, visi - pieauguš ie. Sā kumā viesnī ca mū s š okē ja ar to, ka mums bija jā maina piecas istabas, kamē r iekā rtojā mies, jo nedarbojā s kondicionieri (pirms mū su ieraš anā s lija stiprs lietus, tur kaut kas applū da). Bet galu galā viņ i apmetā s. Numuri ir pieticī gi, bet ē rti. Tī rī š ana katru dienu. Veļ as maiņ a - pē c vajadzī bas, biež ā k - pē c pieprasī juma. Istabā ir kondicionieris, ventilators, neliels ledusskapis, TV (lai gan nav krievvalodī go kanā lu), duš a (kaut arī nav duš as, bet grī da ir slī pa, un manuprā t duš a ir ļ oti ē rta ), lodž ija. Seifs - reģ istratū rā (1 dolā rs / dienā ). Personā ls ir draudzī gs, efektī vs, bet ne steigā . Ja tev teica, ka es tagad kaut ko darī š u, tad ne obligā ti tagad, un arī viņ i to noteikti nedarī s, bet visi to darī s ar smaidu.
Viesnī cas ī paš nieks - Edvī ns - dzī vo turpat, viesnī cas teritorijā . Tā dā gadī jumā sazinieties ar viņ u tieš i – rezultā ts ir uzreiz, viss tiek darī ts uzreiz. Edvī ns ir ļ oti pieejams, bet runā angliski. Kopumā viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku, jo lielā kā daļ a atpū tnieku ir angļ i, tā pē c ieteicams vismaz nedaudz runā t, pamatskolas ietvaros, angļ u valodā . Viesnī ca ir klusa, nav trokš ņ aina. Virtuve laba, nav dā rga, lai gan brokastis vienmē r ir vienā das - olu kultenis (vai olu kultenis) no divā m olā m ar š ķ iņ ķ i vai bekonu, augļ u salā ti, grauzdiņ š ar sviestu un marmelā di, tē ja/kafija, sula. Pieslē gties internetam (wi-fi) var, pajautā jot Edvī nam (viņ a personī gajam), bet tikai tad, ja ir portatī vais dators. Pilsē tā nav interneta kafejnī cas!! !
Pludmale atrodas 500-600 metru attā lumā no viesnī cas - ejiet starp viesnī cā m 100 m, izejiet uz ceļ a, pagriezieties pa kreisi, pa ceļ u 300-350 metri, un labajā pusē dodieties uz pludmali. Vakariņ ojā m kaklā pludmalē - 7 shake (kafejnī ca) no ieejas pludmalē s pa labi. Ī paš nieks ir Edvī ns. Virtuve ir laba, lai gan pats kratī jums izskatā s diezgan slikts. Tapč ani un lietussargi pie kakla ir bez maksas, katrs aicina pie sevis, lai var izvē lē ties. Pludmalē var paē st labas pusdienas par 6-10 dolā riem. Jū ras veltes ir dā rgas (salī dzinoš i).
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Cavelossim (pilsē ta, kurā atrodas viesnī ca) ir daudz juvelierizstrā dā jumu veikalu, tač u iesaku pirkt tikai veikalos pie viesnī cas, paņ emt pirkuma č ekus un pē c pirkš anas konsultē ties ar citiem juvelieriem, ja esat iegā dā jies viltojumus. Ja tiek atrasts viltojums, pieprasiet apmaiņ u un piedraudiet policijai. Starp citu, pilsē tas veikalos viņ i praktiski nekrā pjas, bet ā rpus pilsē tas, tā teikt, iepē rkoties izejot, viņ i var (starp citu, tas, kas mums bija), cerot, ka kamē r jū s identificē jat viltojumu, jū s nebū s laika atgriezties un pā rģ ē rbties pirms izbraukš anas. Tā pē c pā rbaudes un konsultā cijas ar citiem juvelieriem ir obligā tas.
Starp citu, iepirkties Cavelossim ir lē tā k nekā Old Goa un Panaja, un pludmalē var nopirkt to paš u, ko veikalos, tikai uz pusi lē tā k. Galvenais ir kaulē ties!
Pā rtikas veikals atrodas pie izejas uz ceļ u, 50 m pa labi.
Ekskursijas var rezervē t ar gida palī dzī bu, tač u tā s ir dā rgas. Noī rē jā m maš ī nu no Edvī na - 60$ č etrā m personā m uz 7-8h, un paš i braucā m. Viesnī cā tika organizē ta arī makš ķ erē š ana - viņ i vē rsā s pie puiš a no personā la, kuru sauc Bedans (starp citu, viņ š zina daž us vā rdus krieviski, kas padara saziņ u diezgan vieglu, un diezgan biež i konsultē ja mū s daž ā dos jautā jumos).
Ja rodas kā das problē mas, lū dzu sazinieties ar saimnieku – Edvī nu. Viņ š ir vietē jais politiskais lī deris, viņ am ir ietekme pilsē tā un noteikti centī sies palī dzē t.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, ja vien netraucē ar sī kumiem. Atcerieties, kas nauda ir komforts.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Небольшой семейный отель Sao Domingos находится среди пальмовой рощи на Южном Гоа. К услугам гостей большой открытый бассейн, а в ресторане подают блюда индийской и гоанской кухни. Всего в нескольких шагах множество магазинчиков, рестораны, бары, пабы.

Atrašanās vieta В 50 минутах езды от аэропорта, в 2 минутах ходьбы от реки Сал.
Pludmale
  • 1. rinda
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Библиотека.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 31 номер.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Opp Dona Sylvia Beach Pesort, Mobor Cavelossim, Salcette, Goa
Tālruņi: +918322871629
Tīmekļa vietne: Sao Domingos
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.