Lobos Inn Guest House 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Kavellosimas pludmales. Uzcelta 2013. gadā, renovēta 2016. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 760 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар soloha62
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū ristu atsauksmē m un nenož ē lojā m! Jā , lī dz pludmalei ir nedaudz tā lu kā jā m - 10-12 minū tes. Jū s ejat cauri Tamborimas ciemam. bet pati viesnī ca maza, mā jī ga, uz 10 uzturē š anā s dienā m mainī jā m veļ u trī s reizes (!! ! ), istabas ikdienas uzkopš ana, laba santehnika, ledusskapis, tē jkanna, kondicionieris. … Tomēr ▾ š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū ristu atsauksmē m un nenož ē lojā m! Jā , lī dz pludmalei ir nedaudz tā lu kā jā m - 10-12 minū tes. Jū s ejat cauri Tamborimas ciemam. bet pati viesnī ca maza, mā jī ga, uz 10 uzturē š anā s dienā m mainī jā m veļ u trī s reizes (!! ! ), istabas ikdienas uzkopš ana, laba santehnika, ledusskapis, tē jkanna, kondicionieris. Absolū ti brī niš ķ ī gs saimnieks Pauls tač u nemaz nerunā krieviski. Bet tajā paš ā laikā uzmanī gs un apdomī gs. Ū dens, naudas maiņ a, ja vē las, vienkā rš u ē dienu gatavoš ana, lū dzu. Vienmē r vedu ar savu auto pē c vajadzī bas, ir arī motorolleru noma-350rupijas diennaktī . Un par naudu par dienu Goā var redzē t daudz ko. Mē s iesakā m viesnī cu tū ristiem, kuri vē las mieru un komfortu. Iepriekš rezervē jiet istabu ar skatu uz pagalmu, jo garā mbraucoš ais ceļ š ir diezgan noslogots.
хозяин отеля Пол Это дом Пола и второй этаж номера. вид с лоджии на соседний отель
аватар artpolischuk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gs viesu nams! ! ! Ļ oti tī ras un ē rtas telpas, ventilators pavisam jauns un vē sumam pietiek. Tī rī ja katru dienu un saimnieks personī gi visu pā rbauda, ​ ​ ļ oti apzinī ga un pieklā jī ga ģ imene! Atmosfē ra ir brī niš ķ ī ga, istabiņ a plaš a un ir ledusskapis un tē jkanna, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, pē c tū ristu domā m, labā k pastaigā ties nedaudz tā lā k lī dz pludmalei, bet dzī vot komfortabli un tī rī bā . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs viesu nams! ! ! Ļ oti tī ras un ē rtas telpas, ventilators pavisam jauns un vē sumam pietiek. Tī rī ja katru dienu un saimnieks personī gi visu pā rbauda, ​ ​ ļ oti apzinī ga un pieklā jī ga ģ imene! Atmosfē ra ir brī niš ķ ī ga, istabiņ a plaš a un ir ledusskapis un tē jkanna, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, pē c tū ristu domā m, labā k pastaigā ties nedaudz tā lā k lī dz pludmalei, bet dzī vot komfortabli un tī rī bā . Pa ceļ am ir daudz kafejnī cu, kur var paē st garš ī gi un ne dā rgi, tavernā lē tā kā s un lielā kā s porcijas ja iet uz Karmonu pa š oseju ir nedaudz tā lu, bet ja budž ets mazs, tad var Pastaigā jies. No rī ta ļ oti jauks puisis piegā dā svaigas bulciņ as un pienu par santī mu - gardas brokastis garantē tas : ) Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, pludmale brī niš ķ ī ga un 5* viesnī cas abos virzienos pē c pā ris kilometru, tā pē c š ī ir labā kā Goa pludmale. Mē s ļ oti iesakā m un pateicamies Paulo par viesmī lī bu, mē s noteikti atgriezī simies
аватар Irinaindi
Viesnī cu izvē lē jos spontā ni, pē c daž ā m atsauksmē m tā bija norā dī ta kā atrodas Colvas rajonā , pē c citā m - Cavelossim. Patiesī bā š is ir Fatrades ciems. Lī dz Colva ir 10 km, lī dz Cavelossim ir 3 km (paiet 45 minū tes gar pludmali). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos spontā ni, pē c daž ā m atsauksmē m tā bija norā dī ta kā atrodas Colvas rajonā , pē c citā m - Cavelossim. Patiesī bā š is ir Fatrades ciems. Lī dz Colva ir 10 km, lī dz Cavelossim ir 3 km (paiet 45 minū tes gar pludmali). Paš u hosteli attē lo divas mā jas, viena no tā m ir norā dī ta fotoattē lā , otra ir lī dzī ga. Manā ē kā ir 4 istabas pirmajā stā vā , tikpat daudz arī otrajā . Viņ i mani ielika pirmajā stā vā . Istaba tī ra, skapja vietā niš a ar aizkaru, virtuves zonā neliels ledusskapis, maza tē jkanna, 2 glā zes un 2 krū zes. Ir balkons. Viss ir tī rs un jauns. Istabā ir tī rs balts dvielis. Ī paš nieki ir vietē jā ģ imene. Viņ i saprot tikai angļ u valodu, bet cenš as saprast ar ž estiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Ja vajag piezvanī t - iedod telefonu, Nauda ar viņ iem arī mainī jā s ar vē l lielā ku likmi kā citur. Viņ iem ir maš ī na un, ja vajag, var sarunā t, ka aizved vai nu uz veikalu vai kur vajag. Cena nebija augstā ka par taksistu vadī tā jiem. Brī vdienu sā kumā Wi-Fi bija tikai koridorā , pie manas ē kas un citā ē kā . Svē tku beigā s mū su ē kas telpā s tika palaists internets. Visas brī vdienas visā ē kā dzī voju viens, kas bija labi, jo skaņ as izolā cija ir š ausmī ga un nedomā ju, ka es gribē tu atpū sties, ja tuvumā piestā s vairā ki vietē jie uzņ ē mumi. Citā ē kā bija apdzī votas 3-4 istabas. Visi krievi. Atpū ta atgā dinā ja atpū tu ciematā pie vecmā miņ as. Kluss, mierī gs, blakus lauks ar govī m ganī bā s, reti vienstā vu mā ju pagalmi, kur ganā s cū kas un gaiļ i. Netā lu mazliet tā lā k ir neliela viesnī ca ar baseinu, bet krievu tur nav, daž i angļ i atpū tā s. Tur ir dā rgi ē st. Otrā virzienā - ceļ š uz pludmali un veikaliem (2). Ejiet 8 minū tes lī dz pirmajā m kafejnī cā m un vē l 10 minū tes lī dz pludmalei. Ir 2 labas kafejnī cas. Pludmalē ir arī.2 kafejnī cas - var paē st pusdienas. Tas ir viss. Veikali ir mazi, bet var nopirkt pienu, maizi, olas, saldē tu pā rtiku. Lai iegū tu augļ us, jums jā dodas vai nu uz Margao pilsē tu (autobuss kursē.5 reizes dienā , tas aizņ em 40 minū tes), vai ejiet uz augš ē jo ielu (30 minū tes). Tur no rī tiem var nopirkt svaigas zivis un garneles un kafejnī cā par 100 rū pijā m tā s tev pagatavos. Pludmale brī niš ķ ī ga, liela, smiltis kraukš ķ ī gas, pludmalē pa kreisi pie kafejnī cas ir 6 cilvē ki un labajā pusē.8 cilvē ki. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi brī vi.
Kopumā svē tki miera un relaksā cijas cienī tā jiem. Lai gan daudzi paņ ē ma riteni un devā s, kur vajadzē ja.
По дороге к пляжу Дорога к кафе и пляжу Номер номер Шкаф в номере расписание автобуса кухонный уголок в номере пляж


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен недалеко от пляжа в городке Кавеллосим. Построен в 2013 году, реновация проведена в 2016 году. Общая площадь территории отеля составляет 760 квадратных метров.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта Даболим.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Пользование бассейном соседнего отеля (в 50 м).

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 12 номеров.

Istabās

Душ, балкон, набор для приготовления чая/ кофе (по запросу, при наличии), бесплатный Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese Comotim Vaddo, Candolim, Goa
Tālruņi: +91 960 459 18 76
Tīmekļa vietne: Lobos Inn Guest House
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.