Laba viesnīca, bet veca

Rakstīts: 1 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 6 — 20 februāris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies ne pirmo reizi, un droš i vien brauksim vē l. Neskatoties uz trū kumiem. No trū kumiem galvenais ir noplicinā š anā s. Un viesnī cas vadī ba, š ķ iet, ir atteikusies no š ī jautā juma. Diemž ē l baseins jau ir nož ē lojamā stā voklī . Mozaī ka nolidoja, notekas restes nolū zuš as, visur redzami sarū sē juš i traipi, vā rnas sev izvē lē juš ā s seklu bē rnu baseinu un tur vakaros iekā rto spa ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m - atkritumiem, netī rumiem, atkritumiem. Viesnī cas darbiniekiem ir vienalga. Paiet garā m pat nedzenā jot. Starp citu, Hyatt Park palmā s pat neredzē ju nevienu vā rnu. Istabas arī vecas, bet pietiekami plaš as, ar jaukiem balkoniem.
Brokastis pat manai pretenciozajai gaumei ir diezgan adekvā tas. Brokastī s ir viss nepiecieš amais - tē ja, grauzdiņ i, sviests, bekons, olas visā s versijā s, daudz augļ u, jogurti. Daudz jebkura indieš u kulinā rija, kas daž viet pat nav nekas. Ī paš i pirmajā s dienā s.
Viesnī cā kluss, mierī gs, izklaides nav, spa baigi dā rgs (pē c Indijas standartiem), masā ž a vidē ji 60$.

Pludmale lieliska, tī ra. Vakaros brauc speciā la maš ī na un savā c atkritumus.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , manuprā t. Lī dz lidostai - 15 minū tes. ZiBop (slavens restorā ns) atrodas akmens mest attā lumā . Garš ī gi, ā tri, bet dā rgā k nekā jebkur citur. Visā s ekskursijā s arī tuvu. Tā kā pā ris reizes bijā m paš os dienvidos aiz Palolemas, tā pē c viens brauciens uz ū denskritumiem bija tā vē rts. .
Kopumā viesnī ca pat nav slikta. Bet, manuprā t, cena ir nepā rprotami pā rā k augsta, ņ emot vē rā vispā rē jo noplicinā to stā vokli. Starp citu, netā lu tika uzcelta jauna Planet Hollywood viesnī ca, ļ oti cienī ga, ne sliktā ka, pat labā ka, un cenu zī me ir lē tā ka. Vienī gais negatī vais ir ļ oti sekls baseins, apmē ram 1.2 m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu