Novotel Goa Dona Sylvia Resort 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.210
№5 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Dona Sylvia Beach atrodas labiekārtotos dārzos, 5 minūšu pastaigas attālumā no Cavelossim pludmales. Viesnīcas ēka ir celta Vidusjūras stilā 1990. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Šī opcija ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanās.Vairāk →
аватар yulichka2905
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu. Ē diens bija normā ls, daudz pikanta ē diena. , Jū ras velš u viesnī cā gandrī z nebija. Viņ i sekoja viņ iem uz Š eki pludmali. Ir ļ oti garš ī gi un nav dā rgi, omā ri, krabji, garneles no 1000 lī dz 1500 rū pijā m, var kaulē ties. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu. Ē diens bija normā ls, daudz pikanta ē diena. , Jū ras velš u viesnī cā gandrī z nebija. Viņ i sekoja viņ iem uz Š eki pludmali. Ir ļ oti garš ī gi un nav dā rgi, omā ri, krabji, garneles no 1000 lī dz 1500 rū pijā m, var kaulē ties. 1 $ = 66 rū pijas. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, okeā ns ir silts un maģ isks. Kopumā viss bija ļ oti patī kami, brauktu vē l.
аватар zhejna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi devos uz Indiju un nebiju pā rliecinā ta, ka man patiks pati valsts (daudz pretrunī gu atsauksmju), tā pē c izvē lē jos viesnī cu, lai ā rkā rtas gadī jumā varē tu paslē pties. Nobijos, protams, velti, bet paldies "Labirintam" par š ī s viesnī cas ieteikš anu, tieš i to, ko prasī ju. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz Indiju un nebiju pā rliecinā ta, ka man patiks pati valsts (daudz pretrunī gu atsauksmju), tā pē c izvē lē jos viesnī cu, lai ā rkā rtas gadī jumā varē tu paslē pties. Nobijos, protams, velti, bet paldies "Labirintam" par š ī s viesnī cas ieteikš anu, tieš i to, ko prasī ju.
Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, aizpildī jā m mazu kartiņ u, uzreiz iedeva atslē gu, mū s pavadī ja viesnī cas darbinieks uz mū su bungalo, pa ceļ am pateica kur un kad pabaro, ko, kur. Kopā ar atslē gu viņ i man iedeva arī karti ar restorā nu grafiku. Dzeramnaudu, starp citu, neprasī ja (lasī ju, ka daž viet gadā s).
Istaba plaš a, ir griestu ventilators un kondicionieris, daž kā rt bija palicis tikai ventilators, ar to pilnī gi pietika. Vannas istaba ir apvienota, duš a ir norobež ota ar aizkaru un atrodas niš ā . Ir š ampū ns, ziepes, losjons, viss tiek papildinā ts tī rot. Istabā ir tē jkanna, krū zes, kafija, tē ja, cukurs un piena pulveris maisos. Ir TV, nav krievu kanā lu, daž i britu kanā li, pā rē jie ir indieš u, jocī gi, kā viņ i visu laiku pā riet no hindi uz angļ u valodu. Bezmaksas seifs numurā , ledusskapis ar divā m ū dens pudelē m. Dzī vojā m vienstā va bungalo, kurā kopā ir divas istabas, divā m istabā m koplietoš anas zona pie ieejas ar galdu un krē sliem. Tī rī š ana katru dienu, ap pulksten 12, ja uzliksi zī mi "netraucē t", tik un tā notī rī s tajā paš ā dienā , ja noņ emsiet zī mi. Visas bungalo telpas - ir vē l divas.
Teritorija ir zaļ a, ir daudz palmu, ir š ū puļ tī kli - vakarā ir ļ oti forš i lasī t grā matu š ū puļ tī klā ))). Ir peldbaseins ar bē rnu zonu. Teritorijā ir volejbola laukums, ap 17-18 animators izsauc komandu spē lē t, cilvē ki vienmē r ir. piekļ uve pludmalei tieš i no teritorijas, pa ceļ am ir duš a un krā ns ar ū deni - drupinā t smiltis un sā li, plus bodī te ar kokosriekstiem. Pludmalē - bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, kafejnī ca ar bezmaksas internetu (paroli paš i ievada, nebrī nieties, tas ir pa visu Goa). pā ris bodī š u ar š allē m, č ī bā m, dvieļ iem. Garā m iet indieš i, piedā vā jot uzzī mē t rakstu ar hennu. Pati pludmale ir tī ra, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, ir gan vietē jie ē dieni, gan Eiropas, viss ir parakstī ts angļ u valodā . Ja trauks iztek tieš i zem deguna, viņ i nekavē joties to atnes un personī gi atnā ks pie jums, lai pateiktu, ka jū su trauks ir atgriezies. Vairā ki gaļ as veidi, ir zivis, kartupeļ i, rī si, mē rces, augļ i, pudiņ i, saldē jums. . . pieejami arī veģ etā rie ē dieni, katrs var atrast kaut ko sev.
vakaros uz administratī vā s ē kas jumta atvē rtā kafejnī cā notiek dzī vā s mū zikas koncerti - labs pasaules hī tu izpildī jums, tomē r lieliski.
Internets koplietoš anas zonā (izņ emot pludmali) ir maksas, 100 rū pijas stundā , 300 - 4 stundas un 1000 - 24 stundas. Seansu var pā rtraukt un laiks neizdegs. Man bija 24 stundas nedē ļ ā . Tikā m lī dz numuram, vispā r, manuprā t, visur ņ em, ir daudz tī klu, kur viens beidzas, laba cita tī kla uztverš ana.
cilvē ki viesnī cā mierī gi - ģ imenes ar bē rniem, pā ri ap 30 gadiem, pā rsvarā krievi un briti.
Viesnī ca atrodas nedaudz nomaļ us, bet veikali un kafejnī cas atrodas aptuveni 5 minū š u attā lumā , lai jū s varē tu paslē pties viesnī cas zonā un doties pā rtraukumā .
Viesnī cu iesaku klusai komfortablai atpū tai ar ģ imeni vai tiem, kam nepatī k klubi un skaļ as ballī tes.
номер удобнейшая кровать, моя кривая спина по-настоящему отдохнула стенной шкаф и тумба с холодильником холодильник с водой сейф в шкафу ванная пляж узор в ванной
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas pludmalē . Vienkā rš i, bet kvalitatī vi numuriņ i. Bungalo tipa viesnī ca - teritorijā daudzas ē kas. Teritorija zaļ a, pietiekami liela. Darbojas sistē mā "viss iekļ auts". Laba animā cija. Laba atraš anā s vieta - un 1. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pludmalē . Vienkā rš i, bet kvalitatī vi numuriņ i. Bungalo tipa viesnī ca - teritorijā daudzas ē kas. Teritorija zaļ a, pietiekami liela. Darbojas sistē mā "viss iekļ auts". Laba animā cija. Laba atraš anā s vieta - un 1. lī nija, un blakus kafejnī cas, restorā ni un veikali. Dā rgi.
территория бассейн холл возле ресепшен номер
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Indiju devā mies pirmo reizi, tā pē c "Labirintā " lū dzā m ieteikt kā du viesnī cu, kur varē tu paslē pties, ja pē kš ņ i Indija nebū tu priekš mums. Izrā dī jā s, ka mums, bet tas nemaz nemazina viesnī cas nopelnus. … Tomēr ▾ Uz Indiju devā mies pirmo reizi, tā pē c "Labirintā " lū dzā m ieteikt kā du viesnī cu, kur varē tu paslē pties, ja pē kš ņ i Indija nebū tu priekš mums. Izrā dī jā s, ka mums, bet tas nemaz nemazina viesnī cas nopelnus. 1. Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m, kurā ir viss iekļ auts sistē ma. piekļ uve pludmalei tieš i no teritorijas, tā pē c varam pieņ emt, ka š ī ir pirmā lī nija4. vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalē tikai "savi" tirgotā ji, viņ i neko daudz nesaņ em, ir duš a un krā ns ar ū deni, lai nomazgā tu sā li un smiltis5. ē diens ir gan vietē jais, gan Eiropas, turklā t ir daudz dā rzeņ u un augļ u6. Internets ķ er visā teritorijā , signā ls visur labs, pludmale brī va, pā rē jā teritorijā stunda ir 100 rū pijas, 4 - 300.24 - 1000, seansu var pā rtraukt, tas ir, pietika ar 24 stundā m mums uz 10 dienā m. teritorija liela, zaļ a, ir volejbola laukums, cilvē ki spē lē vakaros8. tuvā k naktij - dzī vā mū zika9. viesnī ca atrodas nedaudz nomaļ us, tā pē c tā ir klusa un mierī ga. 10. ir peldbaseins ar bē rnu sekciju
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар premium_tour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2013. gada aprī lī divi mani tū risti lidoja uz Goa pie Donna Silvia, viesnī ca tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas un ē dinā š anas koncepcijas dē ļ , š ī ir viena no retajā m viesnī cā m piekrastē ar sakoptu teritoriju un draudzī gu personā lu, labas piecas cenas un kvalitā tes attiecī bas nosacī jumi, nepiesakoties VIP. … Tomēr ▾ 2013. gada aprī lī divi mani tū risti lidoja uz Goa pie Donna Silvia, viesnī ca tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas un ē dinā š anas koncepcijas dē ļ , š ī ir viena no retajā m viesnī cā m piekrastē ar sakoptu teritoriju un draudzī gu personā lu, labas piecas cenas un kvalitā tes attiecī bas nosacī jumi, nepiesakoties VIP. Ē diens bē rniem ī paš i nepatika, indieš u virtuve ir specifiska, bet kokteiļ i un deserti tur ir ļ oti garš ī gi. Visas Goa pludmales ir paš valdī bas, tā pē c jū s varat satikt visus - gan govis, gan vietē jos iedzī votā jus, bet nav atkritumu. Kopumā iespaidi par pā rē jiem ir divē jā di - eksotikas savienojums ar nabadzī bu un vidē ju apkalpoš anu. Tū ristiem, kuri pieraduš i pie viss iekļ auts un viesnī cā m Turcijā un Ē ģ iptē , visticamā k, nav vē rts doties uz Goa. Š ī ir zeme cilvē kiem bez pretenzijā m, kuras mē rķ is ir redzē t, dzirdē t un sajust vienotī bu ar dabu, izjust brī vī bu no materiā lajā m vē rtī bā m.
аватар dragon-fly
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draudzeni meklē jā m klusu atpū tu pie jū ras-okeā na. Mums ieteica South Goa, no piedā vā tā s izvē les izvē lē jā mies DONA SILVIA un nenož ē lojā m. Viesnī ca ir uz stabila 4. Istabas (bungalo) ir tī ras, kondicionieris + ventilators, uzkopš ana katru dienu, nav krievu TV kanā la (bet mē s uz to negā jā m) Internets maksā ja 100 rū pijas stundā (60 rubļ i). … Tomēr ▾ Mē s ar draudzeni meklē jā m klusu atpū tu pie jū ras-okeā na. Mums ieteica South Goa, no piedā vā tā s izvē les izvē lē jā mies DONA SILVIA un nenož ē lojā m. Viesnī ca ir uz stabila 4. Istabas (bungalo) ir tī ras, kondicionieris + ventilators, uzkopš ana katru dienu, nav krievu TV kanā la (bet mē s uz to negā jā m) Internets maksā ja 100 rū pijas stundā (60 rubļ i). ) reģ istratū rā . Liels baseins ar sekla baseinu bē rniem un normā lu dziļ umu pieauguš ajiem. Baseina bā rs ir atvē rts lī dz 18:00, bet terasē lī dz 23:00. Restorā ns ir orientē ts uz Eiropas virtuvi, kam pie atseviš ķ iem galdiņ iem vajag karstā ku (pipari). Ē dienkartē , protams, nav turku viesnī cas, tač u izsalcis nepaliksi un tomē r gribas kaut ko ē st ā rpus teritorijas. Cenas restorā nos aiz viesnī cas ir ne tikai lē tas : ) Par nedē ļ u divatā iztē rē jā m ap 100$, netaupot uz ē stgribu : ) DONA SILVIA teritorija milzī ga, zaļ a un tī ra. Š ā das teritorijas nav nevienā š ī s kategorijas viesnī cā . Pludmale plaš a, tī ra, tornis ar glā bē jiem. Mē reni cilvē ki, vietē jo ubagu nebija (vairā kas reizes nā ca krelles un rokassprā dž u pā rdevē ji, bet ja nepievē rsī s uzmanī bu, tad atstā s) Klaiņ ojoš u suņ u barus tur neredzē jā m, nedē ļ as laikā redzē jā m divus un viņ i sē ž pie restorā na un gaida, kad dabū s kaut ko apgā zties. Okeā ns........ bez vā rdiem, pasaka : )
аватар o.cotikova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti skaista, mierī ga, jautra, tī ra un laipna! palmu birzs, tikai pā rā kums, ī paš i akmens metiena attā lumā no okeā na! laipns un uzmanī gs personā ls! Man ļ oti patika vakara programma, kurā katru dienu varē ja atpū sties, baudī t silto gaisu un nakts paisumu! Man arī ļ oti patika rī ta "Yayshnitsa" . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti skaista, mierī ga, jautra, tī ra un laipna! palmu birzs, tikai pā rā kums, ī paš i akmens metiena attā lumā no okeā na! laipns un uzmanī gs personā ls! Man ļ oti patika vakara programma, kurā katru dienu varē ja atpū sties, baudī t silto gaisu un nakts paisumu! Man arī ļ oti patika rī ta "Yayshnitsa" . . man tas likā s kaut kā ī paš s pē c garš as ! ! Es visu atceros un man patika! ! ! Iesaku apmeklē t!
аватар vitrabiysk
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Pilnī bā piekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Viesnī ca nav slikta, pā rsvarā klusi atpū tā s briti, vā cieš i un daž i indieš i. Teritorija tī ra, personā ls neuzbā zī gs, kluss - sā kumā š ķ iet pat nobremzē ti, bet tad pierod. … Tomēr ▾ Pilnī bā piekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Viesnī ca nav slikta, pā rsvarā klusi atpū tā s briti, vā cieš i un daž i indieš i. Teritorija tī ra, personā ls neuzbā zī gs, kluss - sā kumā š ķ iet pat nobremzē ti, bet tad pierod. Istabas - kā dreiz bija labā k, bet dzī vot var, viss darbojā s. Liela terase - no rī ta uz tā s kraukš ķ vā rnas un bija problemā tiski staigā t. Tī rī š ana diezgan vā ja - nesapratā m, vai mums nomainī ja veļ u vai vienkā rš i saklā ja gultu. Zem gultas sakrā jies kā rtī gs putekļ u kvadrā ts. Bet tualetes piederumi tika mainī ti regulā ri - kā tie pazuda mū su koferos. Bez apmulsuma teikš u, ka viņ i visu aizveda uz mā jā m - jū s to nevarat iegā dā ties nekur citur - viss ir dabiski. Ē diens nav super, bet virtuve nepalika badā , nevis indieš u, bet portugā ļ u, kā jau viss GOA. Ā rpus teritorijas iesaku iziet tikai avā rijas gadī jumā - kaitinoš o tirgotā ju un netī rumu dē ļ ielā s - manuprā t, neviens tā s netī ra. Skopus suvenī rus var nopirkt veikalu pasā ž ā pie viesnī cas ieejas - lai gan, manuprā t, viesnī ca nav dā rgā ka. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja no pirkumiem, bija ā das izstrā dā jumi, koferi, somas utt. . Mē s paņ ē mā m - pie viesnī cas izejas pa kreisi pa iepirkš anā s centru un pē c 500 metriem divstā vu veikals kreisajā pusē ir pirmais stā vs. Pē c garš vielā m un tē jas devā mies ar taksi uz Morgau pilsē tu. Viesnī cā ir tas pats, kas veikalos, bet tieš ā m 3-4 reizes lē tā k, un ir vienkā rš i interesanti apmeklē t vietē jo tirgu - braucā m ar taksometru turp un atpakaļ . Pats labā kais, protams, ir pludmale, kurā viņ i pavadī ja visas brī vdienas. Pa piekrastes joslu var braukt ar riteni – tā ir grū ta kā velotrase. Neļ aujieties kā rdinā jumam doties makš ķ erē t - razvodilovo - 50 dolā ri kanalizā cijā - tur nav zivju.
Дорога с пляжа в отель У порога нашего жилища
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atbilst trim zvaigznē m. Bez problē mā m iekā rtojā mies 31. decembra rī tā . Bungalo numurs 2. stā vā ar milzī gu terasi. Uz tā var sē dē t tikai vakarā - ir forš i. Pa dienu ir karsts, un no rī ta vā rnas kliedz un brē c. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst trim zvaigznē m. Bez problē mā m iekā rtojā mies 31. decembra rī tā . Bungalo numurs 2. stā vā ar milzī gu terasi. Uz tā var sē dē t tikai vakarā - ir forš i. Pa dienu ir karsts, un no rī ta vā rnas kliedz un brē c. Apkalpoš ana mierī ga un pieklā jī ga - krieviski ne velna nesaprot. Lī dz mū su ieraš anā s atpū tai pā rsvarā bija vā cieš i un briti. Ē diens viss iekļ auts, vienmuļ š , bet ē dams. No ekskursijā m viņ i paņ ē ma tikai dž ungļ u grā matu - jā š ana un peldē š anā s uz ziloņ iem - man patika, bet viņ i vairs nebrauca ekskursijā s un nenož ē loja. No viesnī cas uz ciematu jā dodas tikai ā rkā rtas gadī jumā - vietē jie tirgotā ji saņ ems jebkuru. Pirmkā rt, ļ oti ē rti un lē ti jā iegā dā jas SIM karte - zvans uz Krieviju ir 5-6 rubļ i. Mē s to paņ ē mā m aptiekā , ceļ vež i pastā stī s, kur tas atrodas. Paņ ē ma arī iedeguma krē mu, antialergē nus un visu pā rē jo. Noteikti iegā dā jieties ā das izstrā dā jumus ļ oti lē ti – veikalā pa ceļ am uz aptieku, bet ne tirdzniecī bas centros. Tirgū pirka daž us augļ us - avokado, mango, zemenes - viesnī cā baroja tikai ar papaiju, arbū ziem un vē l kaut ko. Kas smē ķ ē cigaretes, ņ emiet lī dzi - tur viss ir ļ oti dā rgs. Viesnī cas teritorija ir liela zaļ a, ziedoš a - man patika. Ā rpus viesnī cas ir netī rs - Krievija ir tikai ideā ls tī rī bai salī dzinā jumā ar GOA. Pludmale ideā la – smiltis kā cietes baltas un tī ras. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi ir nosacī ti apmaksā ti - nopē rc kafejnī cā dzē rienu, pat kolas pudeli un viss ir tavs - noguli vismaz visu dienu. Atnā ks saimnieks - izraks tev lietussargu un uzliks sauļ oš anā s krē slu un izbaudī s. Pastā vī gi ņ ē ma svaigi spiestu ananā su sulu - labi. No nepieradinā ta kokosriekstu var arī gremoš anas traucē jumi. Iesaku braukt ar velosipē du pa pludmali. Piekrastes josla ir taranē ta kā veloceliņ š . Ar taksi var aizbraukt lī dz tuvā kajai Morgau pilsē tai, kur var iegā dā ties gan garš vielas, gan dā vanas - mē s nopirkā m saris. Ciematā viss ir daudz dā rgā ks. Jū ra ir tī ra, bet dubļ aina no smiltī m - tā pē c jū s nevarat nirt ar masku. Pē c pusdienā m pieklā jī gi viļ ņ i lī dz diviem metriem - var izklaidē ties. Nav jā iet makš ķ erē t – zivju joprojā m nav, neskatoties uz visiem gidu solī jumiem. Es stulbi aizgā ju iedevu 50 dolā rus, apdegu, noķ ē ru daž as mazas zivtiņ as. Noteikti iegā dā jieties dabiskus krē mus un eļ ļ as tirdzniecī bas centrā - sieva bija ļ oti apmierinā ta - Krievijā tā da nav. Nepē rciet dā rgakmeņ us - pastā v liels risks, ka tie noslī dē s viltojumu. Nobeigumā teikš u - var atpū sties - tomē r nav negatī visma un entuziasma. Tiem, kas vē las atpū sties, mierī gi atpū sties - lū dzu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Natali17
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā.2008. gada decembrī , mums ļ oti patika, izpalī dzī gs personā ls (kaut arī tikai angliski runā ), silta jū ra, tī ra pludmale, kokospalmas ir vienkā rš i super garas, un augš ā ir kokosrieksti, ziemā krita kokosrieksti un palmu lapas, tā pē c zem tiem staigā t nebija droš i. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā.2008. gada decembrī , mums ļ oti patika, izpalī dzī gs personā ls (kaut arī tikai angliski runā ), silta jū ra, tī ra pludmale, kokospalmas ir vienkā rš i super garas, un augš ā ir kokosrieksti, ziemā krita kokosrieksti un palmu lapas, tā pē c zem tiem staigā t nebija droš i. katru vakaru bija izklaide, vai mū ziķ is vai burvis, vai vispā r liels indieš u un ne tikai mū zikas koncerts, vispā r nav garlaicī gi, jo ī paš i tā pē c, ka alkoholiskie dzē rieni ir bez maksas neierobež otā skaitā , es personī gi dzē ru vietē jo rums ar kolu pat neslikti. Ē diens ir pikants un pikants, visu noskaloju ar ū deni, bet vī ram garš oja, saldumu un augļ u bija maz, tā pē c nopirkā m š okolā des veikalos blakus, bez tā m nevaru iztikt . mē s noī rē jā m velosipē dus netā lu no viesnī cas, tas maksā ja apmē ram dolā ru stundā , mē s gā jā m tieš i gar pludmali, smiltis ir ļ oti smalkas un, kad plū dmaiņ as ir ā rā , pludmale kļ ū st kā ceļ š , grū ts un vienmē rī gs, tur ir daudz skaistu gliemež vā kos, saulrietā vā kt, ū dens silts pat naktī , bija Goa ziemeļ os, nakts bazā rā , daudz neformā ļ u, daudz krievu, nav jā tiek galā suvenī rus iepriekš , vienkā rš i aizej uz š o bazā ru (tas ir tikai sestdienā s) un nopē rc tur visu pilnā apjomā , atliek vien kaulē ties ! !
Vispā r ļ oti noslē pumaina, mums (eiropieš iem) pilnī gi nesaprotama valsts ar savu dzī ves ritmu, ar savu unikā lo mitro, karsto gaisu (un tas ir decembrī ), laipniem, maziem, indieš iem...visu mū ž u iesaku visiem aiziet. . .


iemiesojums turfamily
Mēs dodamies ekskursijā uz Intaeru, viņi ieteica šo viesnīcu kā labu 4 * dienvidos, ar viss iekļauts (esam ģimene, tas ir ērti!) Netika atrasta neviena atsauksme šajā vietnē.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Курортный отель Dona Sylvia Beach расположен в окружении ландшафтного сада, в 5 минутах ходьбы от пляжа Кавелоссим. Здание отеля построено в средиземноморском стиле, в 1990 году, последний ремонт проводился в 2013 году. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Пляжный курортный отель Dona Sylvia находится в 10 км от крепости Кабо де Рама и в 40 км от аэропорта Даболим.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится на расстоянии 200 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), сад, принадлежности для барбекю, ресторан Kebab & Kurries (индийская кухня), ресторан Mamma Mia (стейк-хаус), бару бассейна Tia Maria, лобби-бар Vegan, круглосуточная стойка регистрации, охраняемая парковка, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, массажный кабинет.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 181 номер.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, электрочайник, приспособления для приготовления чая или кофе, сейф, Wi-Fi (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Cavelossim Beach, 403731 Кавелоссим, Индия.
Tālruņi: (+91)832/6727777
Tīmekļa vietne: Novotel Goa Dona Sylvia Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).