Jaungada svinības šajā viesnīcā (Gala vakars)

Rakstīts: 6 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 24 decembris 2016 — 3 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Par paš u viesnī cu jau visi ir rakstī juš i - liela teritorija, viss zaļ š (bet neteiktu, ka ļ oti kopta, jo apkā rt guļ nokaltuš as puķ es un koki); brokastis ir blā vas - tas noteikti (ī paš i pievē rsa uzmanī bu kafijas bundž ai. Š ķ iet, ka tā ir vienā vecumā ar viesnī cu)))) tik netī rs! Viņ i vienkā rš i ielej tajā kafiju, nemainot burku). Vienī gais pluss ir pludmale – plaš a, tī ra, gandrī z pamesta.
Bet es gribē tu jums pastā stī t, kas jū s sagaida, ja esat spiests svinē t jauno gadu vai Ziemassvē tkus tur. Mū su biļ ete bija kopā ar obligā to Jaungada svinī go vakara iegā di. Mē ģ inā ju tū risma aģ entū rā noskaidrot, kas tur iekļ auts, bet neviens neko nevarē ja pateikt. Viņ i teica, ka tas ir pē c viesnī cas ieskatiem. Mē s samaksā jā m 66 USD par personu. Tā ir laba nauda Indijai. Kaut kur 3 dienas pirms pasā kuma reģ istratū rā bija izlikta ē dienkarte, kas mū s sagaida (uzkodas, salā ti, siltie ē dieni, augļ i). Uzmanī bu – tikai ē diens. Alkohols š ajā cenā nav iekļ auts, ne ū dens, ne sulas, ne pat tē ja! ! !
Mums piedā vā ja pie viņ iem nopirkt alkoholu (š ampanietis 1500 rū pijas; vecs mū ku rums, ko nopirkā m veikalā par 175 rū pijā m - tie maksā ja 500 rū pijas). Bijā m nepatī kami pā rsteigti, jo par tā du naudu domā ju, ka alkoholu un dzē rienus vajadzē ja iekļ aut cenā . Vakara sā kums 20.30. Ieradā mies 21:00. Un viņ i novē roja š ā du attē lu: tukš i galdi ar garlaikotā m cilvē ku sejā m. Vairā ki cilvē ki iegā dā jā s alkoholu un sē dē ja pie š ī m pudelē m, bet pā rē jiem bija tikai salvetes. Bez augļ iem, bez uzkodā m, nekā ! Pagā ja vē l viena stunda. Es prasī ju vadī tā jai, vai tu mū s vispā r barosi? 22.30 visiem tika pasniegts š ķ ī vis ar frī kartupeļ iem, mazu gabaliņ u ceptas zivs un 2 gabaliņ us puķ kā postu mī klā! ! ! ! Pē c pusstundas viņ i paziņ oja, ka varam ieliet sev zupu. Visi paziņ ojumi bija angļ u valodā , lai gan pā rsvarā tur dzī vo tikai krievi. Arī tas, iespē jams, viņ us nerotā . Galvenos paziņ ojumus viņ i varē tu sniegt krieviski, ja vien krievi tur dzī votu.

Kurš saprata, tas skrē ja ieliet sev zupu, pā rē jie arī tad saprata, kas viņ iem jā dara.
Pē c tam, kad ē dā m frī kartupeļ us un noskalojā m ar zupu, bija jau kaut kā jautrā k klausī ties mū su vakara "ceremonijas meistaru". Viņ š dziedā ja dziesmas angļ u valodā un periodiski iekļ ā va dziesmas krievu valodā (piemē ram, "Katjuš a nonā ca krastā ... " un tamlī dzī gi), un gribē ja, lai mē s dejojam izsalkuš i pie š ī m dziesmā m. Tie, kas vē lē jā s, parā dī jā s tikai pē c zupas ē š anas)))) 23.30 paziņ oja, ka beidzot ir gatava bufete! Viss, kas tika solī ts, tur bija. Bet kā tika pasniegts un kurā laikā!! ! ! ! Pilnī ga vilš anā s. Dabiski, ka cilvē ki dzē ra, bet neē da. Rezultā tā notika incidents - peldē š ana baseinā ) Pē c tam, kad viesmī lis tika iemests baseinā , un viņ š satvē ra pie baseina karā juš ā s vī tnes. Viņ i izslē dza visu mū ziku, ā tri visu izslē dza, bez jebkā da paskaidrojuma un atvainoš anā s. Nekas, tikai izaicinoš i nogriez vakaru un viss! !
Tā pē c rū pī gi apdomā jiet, vai ir vē rts doties uz š ā du viesnī cu Jaungada brī vdienā s!

Man ļ oti patika pludmale. Tā pē c es ieteicu paņ emt viesnī cu kaimiņ u ciematā Cavelossim (kas nav 5 minū š u gā jiena attā lumā , kā viņ i rakstī ja š eit, bet 40-60 minū tes gar krastu). Ir visa infrastruktū ra (veikali, aptiekas, restorā ni). Pludmale ir trokš ņ ainā ka, bet jū s varat paiet malā un esat viens.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu