Club Mahindra Varca Beach Resort 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.210
№26 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
6.8 Numurs
5.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
5.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1997. gadā un aizņem 30 akrus lielu platību. Piemērots ģimenes brīvdienām. Tas sastāv no atsevišķām ēkām, kurās ir istabas un atsevišķas villas.Vairāk →
аватар shevtsovaulia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais man ļ oti patika. Mierī gi, skaisti, pludmale ir brī nums, vienkā rš i atpū tieties. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ī paš s paldies Guru, satiek visus krievvalodī gos tū ristus, atrisina visas jū su problē mas un tikai ar smaidu. … Tomēr ▾ Pā rē jais man ļ oti patika. Mierī gi, skaisti, pludmale ir brī nums, vienkā rš i atpū tieties. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ī paš s paldies Guru, satiek visus krievvalodī gos tū ristus, atrisina visas jū su problē mas un tikai ar smaidu.
Noteikti ieš u vē l.
аватар elena_652007
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar sievu 2012. gada martā . viss, ko gaidī jā m, bija tas, ko redzē jā m. bē dī gi slavenais indieš u lē nums (un kur viņ i steidzas? ), Tajā paš ā laikā atklā ta labvē lī ba un pieklā jī ba. viesnī ca ļ oti laba, istabiņ as lielas, tī ras (starp citu, uz vienpadsmit dienā m atpū tu, nevienu dzī vu radī bu istabā neredzē jā m), ir LCD televizors, konders, seifs, visi tualetes piederumi (lī dz skū š anā s putā m), viesnī ca ir paredzē ta klusai, nesteidzī gai atpū tai. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar sievu 2012. gada martā . viss, ko gaidī jā m, bija tas, ko redzē jā m. bē dī gi slavenais indieš u lē nums (un kur viņ i steidzas? ), Tajā paš ā laikā atklā ta labvē lī ba un pieklā jī ba. viesnī ca ļ oti laba, istabiņ as lielas, tī ras (starp citu, uz vienpadsmit dienā m atpū tu, nevienu dzī vu radī bu istabā neredzē jā m), ir LCD televizors, konders, seifs, visi tualetes piederumi (lī dz skū š anā s putā m), viesnī ca ir paredzē ta klusai, nesteidzī gai atpū tai. ja nezini angļ u valodu tad ir grū ti, personā ls absolū ti nesaprot krieviski, lai gan viesnī cā s vakaros parā dā s indietis, viņ u sauc guru (atseviš ķ i sveicieni un pateicī ba viņ am no gē niem un lē na no alma-ata ) un viņ š kopā ar darbiniekiem risina visas valodas problē mas. Iesaku pirkt ekskursiju tikai ar brokastī m, kā pē c jū s paš i sapratī siet, ka kafejnī cā s, kas ir blakus viesnī cai, var lieliski paē st pusdienas un vakariņ as, ja nemaldos ir č etras. Iesaku apmeklē t visu un, atrodoties kafejnī cā ar nosaukumu "Sasha's", pasveiciniet Frensisu, pasaules puisi. apkā rtni var apceļ ot ar velosipē diem un skrejriteņ iem (ī rē blakus viesnī cai) un taksometriem, noteikti kaulē jieties par cenu. pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli gandrī z vienmē r ir tukš i, krastā ir divas kafejnī cas, kur var iegā dā ties bezalkoholiskos dzē rienus. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet un es atbildē š u. Genā dijs
аватар otzivi
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies Club Maxindra 4 * viesnī cā (South GOA) 2011. gada marta vidū , pamatojoties uz "viss iekļ auts". Viesnī ca atrodas blakus jū rai, piekļ uve pludmalei tieš i ā rpus teritorijas, teritorija ir sakopta, daudz apstā dī jumu, divi baseini un pat strū klaka. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Club Maxindra 4 * viesnī cā (South GOA) 2011. gada marta vidū , pamatojoties uz "viss iekļ auts". Viesnī ca atrodas blakus jū rai, piekļ uve pludmalei tieš i ā rpus teritorijas, teritorija ir sakopta, daudz apstā dī jumu, divi baseini un pat strū klaka. Istabas pā rsvarā ir lielas, ir neliels skaits mazu istabu, bet tā s ir mā jī gas un tī ras. Š eit viss pozitī vais beidzas.
Goans ir dī vaini cilvē ki, piemē ram, viņ i mū s nekā di nevarē ja saprast, ka paš ā karstumā no 14-16 gribas vienkā rš i atpū sties istabā un varbū t pat aizmigt. Pirmā s trī s dienas pie durvī m izkā rā m sarkanu zī mī ti, bet ik pē c 10-15 minū tē m zvanī ja pa telefonu ar uzrakstu “istabas uzkopš ana”, lū dzā m š o tī rī š anu veikt pē c 17:00. (angļ u valodā ), bet viņ i zvanī ja vē lreiz. Beigā s padevā mies un neizkā rā m zī mi, vieglā k bija ielaist tī rī š anā un tad atgriezties istabā .
Goans patē rē maz neapstrā dā tu dā rzeņ u un augļ u. Bija daž i dā rzeņ i, un augļ i bija tikai brokastī s un ļ oti reti vakariņ ā s. Restorā nā nav apkalpoš anas, vienmē r kaut kas beidzas: krū zes, karotes, kafija, saldumi, karsti dā rzeņ i, gaļ a, zivis; Man bija jā gaida, kad mani izvedī s, viņ i pat gaidī ja ū deni 30-40 minū tes. Pie mums viena sieviete savā salā tu š ķ ī vī atrada tarakā nu, viesmī ļ i atvainojā s un pat atnesa viņ ai gaļ as ē dienu, kura nebija zā lē . Ir vē l viens restorā ns ar indieš u virtuvi, kur trī s no mū su grupas pē c vakariņ ā m saindē jā s ar pā rtiku, bet vī ns tur ir daudz labā ks.
Ā rpus viesnī cas nav kur staigā t, nu netī rajam ciematam izgā jā m vienu vai divas reizes. Veikali atrodas 10-11 km attā lumā , tie ir Colva vai Cavelosim, tur var nokļ ū t ar taksometru (turp un atpakaļ ) par 600-700 rū pijā m par automaš ī nu, š ajā cenā ir iekļ auta tū ristu gaidī š ana lī dz 2 stundā m.
Teritorijā viņ i redzē ja daž ā du krā su č ū skas, un paziņ ā m 1. stā vā bija milzī gs pū kains melns zirneklis, kuru viņ i pienagloja un izmeta uz ielas. Un, kad viņ i pē c vakariņ ā m ieradā s savā istabā , viņ i ieraudzī ja vairā kus apsargus, jo istaba bija atvē rta sanitā rijai, tas nebija vienkā rš s zirneklis. Viņ i nekavē joties piedā vā ja pā rcelties uz citu istabu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atbraucu no atvaļ inā juma un nolē mu nekavē joties uzrakstī t atsauksmi, tas mū s ļ oti iespaidoja! Mē s bijā m patī kami pā rsteigti par viesnī cu. Ļ oti tī ra, liela teritorija, izpalī dzī gs personā ls. Telpas jaunas, skaists dizains, jauna santehnika. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no atvaļ inā juma un nolē mu nekavē joties uzrakstī t atsauksmi, tas mū s ļ oti iespaidoja! Mē s bijā m patī kami pā rsteigti par viesnī cu. Ļ oti tī ra, liela teritorija, izpalī dzī gs personā ls. Telpas jaunas, skaists dizains, jauna santehnika. Pludmale ir tī ra, pat govis nevarē ja sabojā t iespaidu! Solā riji tieš ā m ir "pusdzī vi", bet tas ir tā ds sī kums, salī dzinot ar visiem plusiem. Restorā ns "Cosmos" (ja to vispā r var saukt par restorā nu), kas atrodas pludmalē , nepieder viesnī cai. Izskatā s š ausmī gi, bet ļ oti garš ī gi viņ i gatavo omā rus krē mī gā siera pildī jumā un ā tri pasniedz! Viesnī cas teritorijā ir maza bē rnu pilsē tiņ a, divi baseini ar ļ oti tī ru ū deni, no rī tiem 5.00 notiek joga ar meditā cijā m, lai gan par to uzzinā ju vē lu, tā pē c personī gi nebiju. Jā , starp citu, ī paš i jā piemin par brokastī m - liela izvē le olu kultenis, tortiljas, graudaugi, pupiņ as, nacionā lie ē dieni ar daž ā dā m mē rcē m, piena kokteiļ i, svaigi spiestas sulas, bet atš ķ aidī tas, un visgarš ī gā kā s ir tortiljas ar masala mmmm.... garš ī gi! Lieliska viesnī ca, spē cī ga 4 *! Mē s noteikti š eit atgriezī simies! Un mē s jums iesakā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Goa devā mies ļ oti steigā , viesnī cu paņ ē mā m gandrī z pirmo, kas uznā ca, tā pē c domā ju, ka mums paveicā s - varē ja bū t daudz sliktā k! ))) "Mahindrā " ir plusi un mī nusi. No priekš rocī bā m - lieliska santehnika, tī rs ū dens, lieliska tī rī š ana. … Tomēr ▾ Uz Goa devā mies ļ oti steigā , viesnī cu paņ ē mā m gandrī z pirmo, kas uznā ca, tā pē c domā ju, ka mums paveicā s - varē ja bū t daudz sliktā k! ))) "Mahindrā " ir plusi un mī nusi. No priekš rocī bā m - lieliska santehnika, tī rs ū dens, lieliska tī rī š ana. Nav antisanitā ru apstā kļ u! Nekas, kas biedē tū ristus, kas dodas uz Indiju. Liela skaista teritorija - strū klakas, ziedi. lukturī š i, divi lieli baseini (kaut arī sekls). Personā ls ļ oti jauks, ļ oti draudzī gs. Bet lē ni. Mē s ierodamies trī s, ievā camies istabā - un ir divas gultas! Mē s sā kam bū t saš utuš i, un esam pā rsteigti: "Kā pē c jū s uztraucaties? Tagad mē s jums sagā dā sim" papildu nepatikš anas "! Mē s gaidā m. Pē c nakts lidojuma mums š ausmī gi gribas gulē t. Atgriež os istabā - telefons zvana Pā rsteigta balss: "Vai jums TAGAD ir vajadzī gas papildu problē mas? " "Jā , - kliedz. - Tieš i TAGAD! Tas ir, uzreiz! " Saprotam, ka nevarē sim atslā binā ties, ejam pastaigā , atgriež amies. . . Un istabiņ ā ir DIVAS PAPILDU GULTAS! ! ! Lū k, ko nozī mē kā rtī gi pā rskriet. . . Kā mē s smē jā mies! No mī nusiem: skaļ š kondicionieris - dzesē kā nā kas, bet arī dā rd kā akmens drupinā tā js. Neē dams restorā ns. Pavisam. Nezinu, kā viņ iem izdodas sabojā t pat auzu pā rslas. Nu tā s ir sī kas lietas: ap viesnī cu ir daudz "ē dinā š anas iestā ž u", un tā s ir garš ī gas. Bet nopietns mī nuss: jū ra nav piemē rota peldē š anai - ļ oti spē cī ga sē rfoš ana. Tajā paš ā laikā pludmale ir lieliska - liela, tukš a, baltas smiltis, bet peldē š ana ir ķ ibele. Lekt viļ ņ os var tikai krasta tuvumā . Mē s devā mies peldē ties Palolemā . Ir lieliski tur peldē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca ļ oti laba, ē dinā š ana un apkalpoš ana numurā lī menī , bet okeā nā peldē t nav iespē jams mazuta klā tbū tnes dē ļ , un nomazgā t nevar! … Tomēr ▾ viesnī ca ļ oti laba, ē dinā š ana un apkalpoš ana numurā lī menī , bet okeā nā peldē t nav iespē jams mazuta klā tbū tnes dē ļ , un nomazgā t nevar!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 77775
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies kopā ar ģ imeni ar 6 gadus vecu bē rnu Mahindra Club viesnī cā.2009. gada februā ra beigā s - marta sā kumā caur Lanta-tour. IZMITINĀ Š ANA UN APKALPOŠ ANA. Ierodoties nakš ņ oš anu gaidī jā m 1. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kopā ar ģ imeni ar 6 gadus vecu bē rnu Mahindra Club viesnī cā.2009. gada februā ra beigā s - marta sā kumā caur Lanta-tour.

IZMITINĀ Š ANA UN APKALPOŠ ANA. Ierodoties nakš ņ oš anu gaidī jā m 1.5h. Tas bija š ausmī gs pā rbaudī jums pē c negulē tā s nakts lidmaš ī nā ar iereibuš iem tū ristiem, ņ emot vē rā , ka bija karsts un mē s vienkā rš i izkusā m viesnī cas vestibilā , tur nav kondicioniera, jo nav durvju, tas laikam nozī mē , ka caurvē jš bū s esi svaigā ks. Bē rna galva bija nosvī dusi, mati slapji, it kā viņ š bū tu kaut kur nomazgā jies. Viņ i deva nelielu skaitu (Nr. 1236), pat papildus. nelieciet bē rnam gultu. Bet laulā tajam pā rim bez bē rniem tika pieš ķ irta lielā ka istaba - kā du iemeslu dē ļ , nav skaidrs. Galu galā mē s maksā jā m un viņ i "standarta". Bet sazinā ties negribē ju, jo nokritā m no kā jā m un atkal bū tu jā gaida kā das 2h, jo serviss o-o-ļ oti lē ns un aizmā rš ī gs. Jū s prasā t 3 vannas dvieļ us, viņ i atnes 2.
Nu vispā r mē s uz viņ iem neapvainojamies, principā visi ir draudzī gi un mū su istaba izrā dī jā s diezgan mā jī ga un smuka, neskatoties uz zinā mu sasprindzinā jumu. Katru dienu viņ i veidoja figū riņ as no dvieļ iem.

VISPĀ RĪ GI BRĪ DŽ I. Reģ istratū rā viņ i krieviski nesaka ne vā rda, vismaz vā rdu “č au” iemā cī jā s, jo piedā vā viesnī cu Krievijas tirgū , bet bā rā viesmī ļ i saprot un mazliet paskaidro, un ē stuvē s. pludmalē arī mazliet muld krieviski un pat ē dienkarte krievu valodā ir kafejnī cā "Gloria" (vai kaut kas lī dzī gs). Nu pludmale un kafejnī cas tur nepieder viesnī cai. Viesnī cā atpū š as daudz vietē jo cilvē ku, bagā ti indieš i no visas valsts. Š ī viesnī ca ir specializē jusies uz tautieš iem, un mē s esam eiropieš i, tā pē c par eksotiku viņ i uz mums skatā s kā uz baltiem pē rtiķ iem.
Hinduisti lū dza mū s ne reizi vien nobildē ties ar viņ iem, ī paš i mū su dē lu - mazs baltā dains puika tumš ā daino indiā ņ u kompā nijā izskatā s ļ oti, viņ uprā t, š ķ iet, eksotiski.

Ā rpus viesnī cas teritorijas nav ko darī t, tuksnesis, netī rumi, vairā kas bū diņ as, kā arī staigā cū kas un govis.

Esiet modri, viņ i mē ģ inā ja mū s š ķ irt, uzaicinot mū s ekskursijā uz Holiday Inn viesnī cu. Tur viņ i ekskursijas vietā sā ka pā rdot daļ laika daļ u. Es domā ju, ka viņ i strā dā ar mū su gidu dzeramnaudu no sapulces puses, citā di kā viņ i varē ja zinā t, kurā istabā tikko atbraukuš ie palikuš i, un jau pirmajā vakarā mums piezvana un aicina "apskatī t citu viesnī cu", un mē s, nepamostoties no ceļ a, vienojā mies par citu tikš anā s dienu, un mē s nezinā jā m par š ā du š ķ irš anos.

Starp citu, Indija aizliedz lietot tabaku.

PLUDMA. Paš valdī bas pludmale. Sauļ oš anā s krē sli tikai pie tā m paš ā m kafejnī cā m vai š ekiem viņ u valodā.
Ja pasū tā t sulu vai alu vai ē dat, tad sauļ oš anā s krē slu izmantojat bez maksas. Tirgotā ji staigā pa paš valdī bas pludmali, tirgo krelles un visā dus atkritumus - viņ iem arī krievu valoda ir pazī stama. Č igā ni staigā apkā rt, sniedz priekš nesumus (gandrī z kā indieš u kino). Ciema iedzī votā ji dzen prom savus svē tos vē rš us. Bet tas kaut kā netraucē , pludmales josla ir plaš a, vietas pietiek visiem, un vispā r daž reiz š ķ iet, ka pludmales ir pamestas. Jū ra silta, bet jau marta sā kumā nemierī ga, lieli viļ ņ i saprot smiltis un atvainojos par sī kumiem, tad jā krata smiltis ā rā no peldbiksē m. Pirms doš anā s uz pludmali sē ž vai nu apsargs, vai policists, vispā r, vī rs formas tē rpā , un jautā un tad pieraksta ž urnā lā no kā da numura mē s esam, atpakaļ - tā pati procedū ra.

UZTURS. Ē diens pie sirdsapziņ as ir piegarš ots ar garš vielā m, lai gan esam visē dā ji, bet pē c daž ā m dienā m nekas rī klē kā pa.
Pat olu kultenī no rī ta pavā rs, kurš tā s cepa, paspē ja iemest garš vielas, ja nebija laika pateikt “zini garš vielu”. Tā pē c devā mies uz kafejnī cā m pludmalē , kur pasū tī jā m zupas ar vistu vai jū ras veltē m, bet ar viesmī ļ iem jau vienojā mies, ka viņ i gatavos bez garš vielā m. Iespē jams, varat ieteikt cilvē kiem, kuri brauc uz š o viesnī cu, lai ņ emtu tikai BB (brokastis), ņ ē mā m VISUS, domā jā m, ka neriskē sim pabarot bē rnu ē stuvē s, un ar ē dinā š anu viesnī cā nebū s problē mu, bet mē s rū gti kļ ū dī jā s. Bē rns no rī ta ē da olu kulteni, un pusdienā s un vakariņ ā s no piedā vā tā s bufetes ē da tikai saldē jumu, nu, indiā ņ i vē l nebija izdomā juš i tur mest savas garš vielas. un kafejnī cā pludmalē viņ i ē da un ar vē deru viss bija kā rtī bā.

IZKLAIDE UN IEPIRKŠ ANĀ S. Viesnī cā nebija animā cijas. Mums labā kā izklaide bija "Old Monk" rums (š ķ iet) - pat ne dā rgs un ne slikts, un indieš u filmu dublē š ana, kas bija pa TV.
Pē c tam notika braucieni ar taksometru uz tuvā ko Cavelossim ciematu, lai iegā dā tos to paš u rumu un suvenī rus, kā arī ekskursijas. Starp citu, taksisti stā v pie katras viesnī cas, jo civilizā cija ir tā lu un ar kā jā m nevar staigā t. Š ķ iet, ka par saviem 600 rubļ iem mū s dzina š urpu turpu un gaidī ja 1-1.5, kamē r ejam iepirkties un pirkā m preces. Aptiekas mū s ļ oti pā rsteidza. Lī dzā s medikamentiem, kosmē tikai, pā rtikai, ū denim tur joprojā m var iegā dā ties alkoholu un samainī t valū tu. Likme š eit ir daudz izdevī gā ka nekā viesnī cā reģ istratū rā , bet š eit, daž ā dā s aptiekā s, likme ir atš ķ irī ga - meklē un atrodi.
Viesnī cā ir 2 veikali - viens ar dā rgakmeņ iem un pā rtiku, otrs - ar suvenī riem un bē rnu rotaļ lietā m.
Ciematā , kur mē s devā mies, varat arī nopirkt cepures - taksists mū s atveda uz mazu iepirkš anā s centru, un saris un stoles, un rotaslietas, un tē ja un kafija - pajautā jiet taksometra vadī tā jam un viņ š jū s aizvedī s uz specializē tu veikalu (mā jā s uz Krieviju - lai gan es nejutu neko ī paš u mū su atvestajā kroga tē jā ) - un neaizmirstiet kaulē ties.

TURĒ JUMI. Mē s devā mies 2 ekskursijā s uz kaimiņ u Karnatakas š tatu un garš vielu plantā ciju. Abi patika, visi ļ oti eksotiski. Krā su, krā su, smaku dumpis. Garš vielu plantā cijā meitenes sagaidī ja ar dziesmā m un dejā m, apbē ra ar puķ u ziedlapiņ ā m, katrai iesmē rē ja sarkanu punktu uz pieres. Viņ i parā dī ja, kā aug noteikta veida augļ i un garš vielas. Tur mū s paē dinā ja, deva iespē ju veikalā par piemiņ u izvē lē ties svaigā kā s garš vielas. Otrā s ekskursijas laikā mē s atstā jā m Goa š tatu un iebraucā m Karnatakas š tatā . Katrai valstij kā atseviš ķ ai valstij ir muita uz valsts robež as
. Apceļ ojā m vairā kus hinduistu tempļ us un svē tvietas - galu galā viņ i ir ļ oti dievbijī gi, ik pē c 10-15 metriem viņ iem ir vai nu templis vai svē tvieta, vai svē tkoks vai kas cits svē ts, kas saistī ts ar viņ u reliģ iju. Kopumā bija ļ oti interesanti un izzinoš i, un mums paveicā s ar gidu, ieguvā m daudz noderī gas informā cijas par valsti. Peldē jā mies Indijas okeā nā , starp citu, Goa piekraste mazgā Arā bijas jū ru. Atceļ ā starp mū su š oferi un vietē jiem iedzī votā jiem notika sadursme, š eit mē s piedzī vojā m bailes, viņ i ieveda mū su automaš ī nu ringā , kamē r notika demontā ž a, viņ i, iespē jams, pavadī ja vairā k nekā stundu ielenkumā . Visu sejas ir mež onī gas, viņ i kaut ko kliedz un tu nezini, ko no viņ iem sagaidī t, jo viņ u mentalitā te ir daž ā da. Kas mē s viņ iem esam? Mē s neesam svē ti buļ ļ i, es domā ju, ja bū tu nopietnā ks konflikts, mē s bū tu saplosī ti kā Tuziks apkures paliktnis, bez sirdsapziņ as krū š u kurpē m.
Bet galu galā mē s tomē r atgriezā mies mā jā s sveiki un veseli, izņ emot zaudē to laiku un nervus.

VISPĀ RĒ JI IESPAIDI:
PAR CEĻ OJUMU. Viss nav ī sti skaidrs. Interesanti, spilgti no vienas puses, un vietē jo iedzī votā ju netī rī ba un neziņ a no otras puses. Tač u valsts ir interesanta ar bagā tu vē sturi un kultū ras mantojumu, un š ķ iet, ka Indijas iedzī votā ji š ajā ziņ ā ir palikuš i naftalizē ti, jo, tū kstoš iem gadu lū gdami savus Dievus, viņ i lū dz arī tagad un ī paš i netiecas pē c civilizā cijas. .

PAR VIESNĪ CU. Tomē r, pat salī dzinot ar ē ģ iptieš iem, š ī viesnī ca daudzē jā dā ziņ ā ir zemā ka, manuprā t: pikants ē diens (skaidrs, lai dezinficē tu ķ ermeni, bet tik un tā jū s gatavojat eiropieš iem, bet mē s esam neparasti pikanti un š ķ iet ka viss garš o vienā di ), animā cijas trū kums (izklaidē jā mies ar rumu, bet kur bē rni?
Bē rnu istaba neskaitā s - tur nerunā krieviski, un mū su mazulis angliski nesaprot), apkalpoš anas lē nums, attā lums no civilizā cijas.
Bet no otras puses - patī kama, sakopta teritorija, baseina klā tbū tne un pat ar bē rnu slidkalniņ u, š ū puļ tī klu klā tbū tne koku ē nā , 1 pludmales lī nija, mā jī gas telpas un ziedu kompozī cijas vestibilā , personā la draudzī gums (lielā koties) - joprojā m runā jot daž ā dā s valodā s, viņ i daž reiz saprata, ko mē s no viņ iem gribam, un pat (mē s Ē ģ iptē to nekad nesatikā m) no rī tiem katru dienu tika publicē ti svaigi laikraksti angļ u valodā par notikumiem Indijā . - mē s to uzminē jā m pē c fotogrā fijā m, jo ​ ​ mē s nelasā m angliski.

SECINĀ JUMI UN PADOMI. Ja neesi gardē dis, diskotē kas lī dz rī tam nevajag, neesi izvē lī gs un kaprī zs, runā vismaz nedaudz angliski - tev te bū s labi.
Ja jums ir lieka nauda - izvē lieties ko citu - jums patiks tikai labiekā rtotā , zaļ ā zona viesnī cā.
Es teiktu, ka CLUB MAHINDRA ir budž eta viesnī ca. Lai gan pagā juš ajā laikā pē c mū su apmeklē juma š ajā viesnī cā varbū t kaut kas jau ir mainī jies uz labo pusi.
Золотой храм. Штат Карнатака В номере Где-то у выхода на пляж Побережье Индийского океана. Штат Карнатака Местный транспорт.Мы едем, едем, едем в далекие края. Священное дерево. Штат Карнатака Пляж
аватар serge101
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2007. gada novembrī mē s devā mies atvaļ inā jumā uz Indiju Goa. Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja č etrzvaigž ņ u viesnī cu "Mahindra Club". Ieraugot to reklā mas bukletos, sā kumā viņ i nobijā s: fotogrā fijā s ir divas rā pojoš as palmas, un viss. … Tomēr ▾ 2007. gada novembrī mē s devā mies atvaļ inā jumā uz Indiju Goa. Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja č etrzvaigž ņ u viesnī cu "Mahindra Club". Ieraugot to reklā mas bukletos, sā kumā viņ i nobijā s: fotogrā fijā s ir divas rā pojoš as palmas, un viss. Zvanot tū risma aģ entū rā m, par š o viesnī cu dzirdē ts nebū t ne glaimojoš s vē rtē jums: viesnī ca ir veca, sen nav rekonstruē ta. Lai nu kā , mē s lidojā m paš i riskē jot: bija ļ oti lielas problē mas ar kuponiem, bet es ļ oti gribē ju doties uz Indiju. Iedomā jieties, cik pā rsteigti mē s bijā m, kad ieraudzī jā m lielisku viesnī cu. Milzī go zā li rotā svaigu ziedu kompozī cijas, kas katru dienu bija jaunas, ē rtas mī kstā s mē beles. Otrajā stā vā atrodas mā jī gs bā rs ar balkonu. Milzī ga zaļ a zona ar diviem lieliskiem baseiniem, no kuriem vienā ir bā rs ar mū su cilts biedru izvē lē tiem alkoholiskajiem dzē rieniem. Viesnī cas numuriņ i ir diezgan labi. Sā kumā mū s iekā rtoja mazā istabiņ ā , kura tika izremontē ta (tas ir par rekonstrukciju), tač u tā bija diezgan trokš ņ aina, un mū s pā rcē la uz citu vietu - milzī gā istabā ar gultu, mī kstajā m mē belē m, ar bā ru un pilns virtuves tehnikas komplekts, starp Izņ emot to, pilnī gi bez maksas.
Tā sā kā s mū su atvaļ inā jums – divas nedē ļ as nepā rtraukta bauda no dzī ves.
Maiga, absolū ti nedegoš a saule, okeā ns. Brī niš ķ ī ga tī ra pludmale ar baltā m smiltī m, Katru vakaru mē s gaidī jā m saulrietu pie okeā na. Neaprakstā ms skats – saule daž ā s sekundē s iekrī t ū denī . Tas vienkā rš i ir jā redz. Uzreiz gribu teikt, ka Indijā viesnī cā m nav savu pludmaļ u – visas ir paš valdī bas. Pludmalē nav lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, bet viņ i jums to iedos, ja jū s nopirksiet pudeli ū dens kafejnī cā s, kas atrodas turpat pludmalē . Š ajā s kafejnī cā s var ieturē t pusdienas un vakariņ as – virtuve ir lieliska, jū ras veltes svaigas, cenas smieklī gas. Viesnī cā arī gatavo garš ī gi, bet daudzi ē dieni ir ļ oti asi, krievu vē ders tiem nav pielā gots. Protams, nav tā das daž ā dī bas kā Turcijā vai Ē ģ iptē , bet viss ir svaigi pagatavots. Atseviš ķ i gribu teikt par indieš u rumu "Old Monk" - saulains dzē riens, alkoholu nevajag ņ emt lī dzi - ņ emsiet atpakaļ , bet atnesiet rumu dā vanā - draugi bū s pateicī gi.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti viesmī lī gs, tā pat kā visi indieš i. Š ie cilvē ki tev smaida ar sirdi un dvē seli, bet tajā paš ā laikā viņ i neuzspiež sevi un kalpoš anu. No viņ iem nā k tik daudz pozitī vas enerģ ijas, ka jū s pats sā kat baudī t dzī vi kā bē rns. Indieš i ir tikai lieli bē rni. Ir tikai viens “bet” – tie ir ļ oti lē ni, pasū tī tos dzē rienus var gaidī t ilgi, š ī s problē mas atrisina pavisam mazi padomiņ i.
Ir pagā juš i seš i mē neš i, kopš atgriezā mies Maskavā , diezgan biež i domā jam par Indiju. Š ī ir vieta uz Zemes, kur jū s patieš ā m vē laties atgriezties. Mē s iesakā m iet.
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2007. gada novembrī mē s devā mies atvaļ inā jumā uz Indiju Goa. Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja č etrzvaigž ņ u viesnī cu "Mahindra Club". Ieraugot to reklā mas bukletos, sā kumā viņ i nobijā s: fotogrā fijā s ir divas rā pojoš as palmas, un viss. … Tomēr ▾ 2007. gada novembrī mē s devā mies atvaļ inā jumā uz Indiju Goa. Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja č etrzvaigž ņ u viesnī cu "Mahindra Club". Ieraugot to reklā mas bukletos, sā kumā viņ i nobijā s: fotogrā fijā s ir divas rā pojoš as palmas, un viss. Zvanot tū risma aģ entū rā m, par š o viesnī cu dzirdē ts nebū t ne glaimojoš s vē rtē jums: viesnī ca ir veca, sen nav rekonstruē ta. Lai nu kā , mē s lidojā m paš i riskē jot: bija ļ oti lielas problē mas ar kuponiem, bet es ļ oti gribē ju doties uz Indiju. Iedomā jieties, cik pā rsteigti mē s bijā m, kad ieraudzī jā m lielisku viesnī cu. Milzī go zā li rotā svaigu ziedu kompozī cijas, kas katru dienu bija jaunas, ē rtas mī kstā s mē beles. Otrajā stā vā atrodas mā jī gs bā rs ar balkonu. Milzī ga zaļ a zona ar diviem lieliskiem baseiniem, no kuriem vienā ir bā rs ar mū su cilts biedru izvē lē tiem alkoholiskajiem dzē rieniem. Viesnī cas numuriņ i ir diezgan labi. Sā kumā mū s iekā rtoja mazā istabiņ ā , kura tika izremontē ta (tas ir par rekonstrukciju), tač u tā bija diezgan trokš ņ aina, un mū s pā rcē la uz citu vietu - milzī gā istabā ar gultu, mī kstajā m mē belē m, ar bā ru un pilns virtuves tehnikas komplekts, starp Izņ emot to, pilnī gi bez maksas.
Tā sā kā s mū su atvaļ inā jums – divas nedē ļ as nepā rtraukta bauda no dzī ves.
Maiga, absolū ti nedegoš a saule, okeā ns. Brī niš ķ ī ga tī ra pludmale ar baltā m smiltī m, Katru vakaru mē s gaidī jā m saulrietu pie okeā na. Neaprakstā ms skats – saule daž ā s sekundē s iekrī t ū denī . Tas vienkā rš i ir jā redz. Uzreiz gribu teikt, ka Indijā viesnī cā m nav savu pludmaļ u – visas ir paš valdī bas. Pludmalē nav lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, bet viņ i jums to iedos, ja jū s nopirksiet pudeli ū dens kafejnī cā s, kas atrodas turpat pludmalē . Š ajā s kafejnī cā s var ieturē t pusdienas un vakariņ as – virtuve ir lieliska, jū ras veltes svaigas, cenas smieklī gas. Viesnī cā arī gatavo garš ī gi, bet daudzi ē dieni ir ļ oti asi, krievu vē ders tiem nav pielā gots. Protams, nav tā das daž ā dī bas kā Turcijā vai Ē ģ iptē , bet viss ir svaigi pagatavots. Atseviš ķ i gribu teikt par indieš u rumu "Old Monk" - saulains dzē riens, alkoholu nevajag ņ emt lī dzi - ņ emsiet atpakaļ , bet atnesiet rumu dā vanā - draugi bū s pateicī gi.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti viesmī lī gs, tā pat kā visi indieš i. Š ie cilvē ki tev smaida ar sirdi un dvē seli, bet tajā paš ā laikā viņ i neuzspiež sevi un kalpoš anu. No viņ iem nā k tik daudz pozitī vas enerģ ijas, ka jū s pats sā kat baudī t dzī vi kā bē rns. Indieš i ir tikai lieli bē rni. Ir tikai viens “bet” – tie ir ļ oti lē ni, pasū tī tos dzē rienus var gaidī t ilgi, š ī s problē mas atrisina pavisam mazi padomiņ i.
Ir pagā juš i seš i mē neš i, kopš atgriezā mies Maskavā , diezgan biež i domā jam par Indiju. Š ī ir vieta uz Zemes, kur jū s patieš ā m vē laties atgriezties. Mē s iesakā m iet.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irinajule
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Iesā kumā daž as vietas liecina, ka kopš marta jū ra ir diezgan satraukta un peldē š ana kļ uvusi problemā tiska, jū ras skaistums nav redzams, ir daudz smilš u, dubļ aini, spē cī gi bē gumi un bē gumi. Sezona faktiski ir beigusies, viļ ņ i nes daudz dubļ u, un pludmale tiek tī rī ta reizi nedē ļ ā. … Tomēr ▾ Iesā kumā daž as vietas liecina, ka kopš marta jū ra ir diezgan satraukta un peldē š ana kļ uvusi problemā tiska, jū ras skaistums nav redzams, ir daudz smilš u, dubļ aini, spē cī gi bē gumi un bē gumi. Sezona faktiski ir beigusies, viļ ņ i nes daudz dubļ u, un pludmale tiek tī rī ta reizi nedē ļ ā.

Tagad par viesnī cu: skaista sakopta teritorija, tī ra, sakopta!! ! BET istabas ļ oti viduvē jas ar sasmakuš u smaku, maza vannasistaba. Seifs un fē ns vē l istabā , lai gan visur bija rakstī ts, ka pē c pieprasī juma. 2. baseins un ļ oti mazs, bet dž akuzi lieliska. Indieš u ir daudz, bet mū s tas nemaz nekaitinā ja. Personā ls ir ļ oti!!! ! draudzī gs un atsaucī gs.

Par pā rtiku: sistē ma ALL iekļ auts vē las vislabā ko, ļ oti sliktu pā rtiku. Un tā lā k!!! ! traukus var pasniegt NETĪ RUS, tie mainā s uzreiz pē c piezī mes ar atvainoš anos, bet tomē r NEPATKĀ MI. Nav jautri!! ! Atpū ta š eit ir tī ri pludmale, pilnī ga atpū ta. Laba iespē ja atrauties no visa.
Iepirkš anā s: ļ oti skaistas rotas par smieklī gu naudu, zī ds, labi adī jumi...Skaista daba un...briesmī ga netī rī ba un nabadzī ba ā rpus viesnī cā m. Turklā t man nepatika aviokompā nija VIM AVIA, labā k lidot ar TransAero. Liels paldies gidiem Lanta Tour Saš ai un Nataš ai, lieliskajai organizā cijai un ļ oti uzmanī gai attieksmei pret tū ristiem.
PS Taizemē mums patika daudz vairā k un viss lē tā ks, bet apskates vē rts. Viss ir relatī vs. Atbildē š u uz jautā jumiem isq 225095487


iemiesojums tima79
Vai viesnīcas platība ir liela? Vai jums ir daudz jāstaigā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums tima79
Vai viesnīcas teritorija ir liela?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums 25815
Labdien
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Aalen
Gribam doties ekskursijā tikai ar brokastīm, kur un cik droši un lēti tur var paēst? Kur ir ēdienkarte krievu valodā (un vai tāda vispār kaut kur ir)?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1997 году, занимает площадь в 30 акров. Подойдет для семейного отдыха. Состоит из отдельных зданий, в которых находятся номера и отдельностоящих вилл.

Atrašanās vieta Курортный отель находится в 12 км от железнодорожного вокзала Мадгаон и в 52 км от живописного пляжа Калангут. Поездка на автомобиле до аэропорта Даболим занимает 45 минут. За дополнительную плату организуется трансфер от/до аэропорта.
Pludmales apraksts Шезлонги бесплатно только у бассейна. Аренда шезлонгов и зонтов возможна у ресторанов на пляже за дополнительную плату.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Библиотека.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отелел 209 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese No 176/1 Varca Village, Salcete, Goa, 403 721
Tālruņi: 0832-2727700
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.