Lieliska uzturēšanās lieliskā viesnīcā!!!

Rakstīts: 2 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 27 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Otrajā Indijā pirmajā reizē ar viesnī cu nepaveicā s, brī vdienā s pieskatī ja Casa De Cris viesnī cu un nekļ ū dī jā s. Skaista un mā jī ga viesnī ca, mū s iekā rtoja 311. istabiņ ā , skats uz palmā m un kokosriekstiem, reizē m pa palmā m skrē ja burunduki. Istaba tā lu, Wi-Fi neķ er, bet visas š ī s neē rtī bas viesnī cas saimnieks Maiks kompensē ja ar savu uzmanī bu viesiem, pirmo reizi satiku tik gā dī gu un dā snu saimnieku. Katru vakaru gā jā m uz kafejnī cu Mikes place, kur skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja visus hitus, arī krieviski, no Maika izskanē ja nemitī gi komplimenti augļ u, dzē rienu un daudz kas cits, par ko viņ am liels paldies. Kafejnī cā gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus, mū s apkalpoja viesmī lis Bosko, labi runā krieviski, vienmē r rezervē ja mums vienu galdiņ u.
Numurā ir viss nepiecieš amais, kondicionieris, ventilators, ledusskapis, tē jkanna, seifs, TV. Vienkā rš i paņ emiet lī dzi fē nu no mā jā m, tas nav 5 zvaigznes. Balkons ar galdu un krē sliem sē dē š anai.
Brokastis viesnī cā diezgan pieklā jī gas, kafija vai tē ja, sula pē c izvē les, omlete ar sieru no 2 olā m, 2 grauzdiņ i, ievā rī jums un sviests. Mē s ar meitu paē dā m.

Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz pludmalei 10 minū tes un pa ceļ am var nopirkt visu, ko vien vē lies. Un viesnī cai ir sava pludmale, kur viņ i pā rvadā par brī vu, š urpu turpu, nav nekā du kaitinoš u č upu. Arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tur ir bez maksas, ir Mikes oasis shake, kur parasti pusdienojā m. Noteikti dodieties tur uz pludmales ballī ti, jū s to nenož ē losit. No ekskursijā m atkal paņ ē mā m krabeli, ļ oti garš o, kā arī bijā m 2 dienas uz Hampi un Badami no Pegasus. Š eit mums nepaveicā s ar š oferi, viņ š nezinā ja ceļ u, gide Anna pateica, kur jā iet, un tā pē c bijā m ceļ ā.10 stundas, un tad skrē jā m visu apskatī t. Jau paš ā tū res sā kumā mums saplī sa mikrofons un gidei nā cā s kliegt, kas nav ī paš i ē rti. Kopumā ekskursija ir ļ oti interesanta, bet nogurdinoš a. Pirms gada ar vī ru atpū tā mies, un tagad meita pirmo reizi viesojā s Indijā un ir sajū smā par ceļ ojumu, stā sta, ka ir bijusi pasakā . Joprojā m sapņ ojam aizbraukt uz š o valsti un tikai uz š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu