Alila Diwa Goa 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 9.010
№2 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
9.1 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dienvidu Goa, Majorda pludmalē, 10 km attālumā no Margao pilsētas. Uzcelta 2009. gada decembrī, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар gimatovarinata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, ja meklē jat kvalitatī vu relaksē još u atpū tu. Uzreiz iesaku pievē rst uzmanī bu, ka viesnī ca neatrodas pirmajā un pat ne otrajā lī nijā . 3 lī niju un publiskā pludmale. Bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnī cas kursē ik pē c 15-20 minū tē m. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ja meklē jat kvalitatī vu relaksē još u atpū tu. Uzreiz iesaku pievē rst uzmanī bu, ka viesnī ca neatrodas pirmajā un pat ne otrajā lī nijā . 3 lī niju un publiskā pludmale. Bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnī cas kursē ik pē c 15-20 minū tē m. Tā tad tur nokļ ū t nav problē ma. Braucot apmē ram 5 minū tes. Var 10-15 min, attā lums ap 500m. Bet ej vai ej cauri netī ram ciemam. Tā ka š ā da pastaiga sagā dā s maz prieka, bet, ja paskatā s uz vietē jo iedzī votā ju dzī vi, kā viņ i tur ī sti dzī vo, var pastaigā ties. Bet smakas daž us var š okē t. Uzreiz pie ieejas jū rā , kur marš ruts uz pā ris nis apstā jas. Ar salī dzinoš i lē tā m jū ras veltē m un citiem ē dieniem, bet ļ oti kaitinoš iem miež iem. Pirmajā vai divā s dienā s tas ir kaitinoš i, un tad jū s vispā r nepievē rš at uzmanī bu. Pludmalē ir arī vietē jie pā rdevē ji. Bet arī ā tri pierod. No viesnī cas nav bezmaksas lietussargu, tas, iespē jams, ir galvenais viesnī cas trū kums. Pati pludmale ir jauka un tī ra. Un tas mums bija liels pluss. Jā , un tas spē cī gi ietekmē ja viesnī cas izvē li. Izvē loties viesnī cu, mū s ļ oti piesaistī ja teritorija. tas ir skaisti iekā rtots, un tajā ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir ar panorā mas skatu uz vietē jiem laukiem. Netā lu no viesnī cas ir vairā ki veikali un pā ris kafejnī cas, ir neliels lielveikals. Tā tad viesnī ca nav pilnī bā nobī dī ta no ceļ a. Ir 3 galvenie restorā ni un 2 a la carte restorā ni. Par papildus samaksu. Pē c vietē jiem standartiem Ala carte ir dā rga. Tieš i blakus viesnī cai ir 2 restorā ni, tie ir lē tā ki. Bet visrentablā kais un garš ī gā kais variants paē st pludmalē . Ē diens galvenajā restorā nā nav ī paš i daudzveidī gs, neliela gaļ as un zivju ē dienu izvē le. Ir vietē jā s un Eiropas virtuves ē dieni. Neliela augļ u izvē le. Viesnī cā tiek piedā vā ti visu veidu ē dieni, bet, manuprā t, vislabā kais variants ir ieturē t brokastis. Vē l viens pluss ir tas, ka viesnī cā ir krieviski runā još s menedž eris. Tas novē rš daudz jautā jumu un pā rpratumu. Par numuriņ iem un apkalpoš anu sū dzī bu nav. Nobeigumā teikš u, ka lieliski atpū tā mies, viesnī ca izrā dī jā s tieš i tā da, kā da mums vajadzē ja!
аватар alex.rubakov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū su kaimiņ i nemitī gi lamā ja aiz sienas, pusnakts kaut ko bļ ā va, nevarē ja nomierinā ties. Š ajā gadī jumā viesnī cas darbinieki piedā vā s paē st, pastaigā ties utt. Ko darī t, ja jums nav spē ka? Jū s vē laties gulē t, jo tikko atnā cā t Citā di viss kā rtī bā , bet š is jautā jums atstā ja diezgan sliktu iespaidu. … Tomēr ▾ Mū su kaimiņ i nemitī gi lamā ja aiz sienas, pusnakts kaut ko bļ ā va, nevarē ja nomierinā ties. Š ajā gadī jumā viesnī cas darbinieki piedā vā s paē st, pastaigā ties utt.
Ko darī t, ja jums nav spē ka? Jū s vē laties gulē t, jo tikko atnā cā t
Citā di viss kā rtī bā , bet š is jautā jums atstā ja diezgan sliktu iespaidu
аватар litvina1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vienmē r sapņ oju par atpū tu Goa, un pagā juš ajā mē nesī mē s ar vī ru beidzot apmeklē jā m Indiju. Biļ ete ņ emta caur NTK Intourist, te par cenu adekvā tā kie piedā vā jumi. Mē s gribē jā m atpū sties Dienvidu Goa, un mums piedā vā ja Alila Diwa viesnī cu. … Tomēr ▾ Es vienmē r sapņ oju par atpū tu Goa, un pagā juš ajā mē nesī mē s ar vī ru beidzot apmeklē jā m Indiju. Biļ ete ņ emta caur NTK Intourist, te par cenu adekvā tā kie piedā vā jumi. Mē s gribē jā m atpū sties Dienvidu Goa, un mums piedā vā ja Alila Diwa viesnī cu. Pā rē jais izrā dī jā s pā rsteidzoš s: pirmkā rt, Indijas kultū ra ir iespaidī ga, un, otrkā rt, viesnī ca tika pieņ emta un novietota ar visā m ē rtī bā m. Š eit ir daudz izklaides. Es nevarē ju palī dzē t atklā t jogu un ā jurvē du) Es ierados patieš ā m atpū tusies!
аватар Aleksandra_T
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi aizvedot meitu uz Goa, viņ i ilgi š aubī jā s, bet labi, ka nolē ma. Ekskursija tika izvē lē ta caur tui. ru. Mē s izvē lē jā mies Alila Diva viesnī cu, tā bija tieš i piemē rota mū su mazajai dī vai. Klusa vieta, forš s baseins, jū ra tā lu, bet tas nav bail. … Tomēr ▾ Pirmo reizi aizvedot meitu uz Goa, viņ i ilgi š aubī jā s, bet labi, ka nolē ma. Ekskursija tika izvē lē ta caur tui. ru. Mē s izvē lē jā mies Alila Diva viesnī cu, tā bija tieš i piemē rota mū su mazajai dī vai. Klusa vieta, forš s baseins, jū ra tā lu, bet tas nav bail. Bet praktiski pludmalē ir oriģ inā la kafejnī ca "U Koli". Viesnī cā un restorā nos virtuve vairā k ir vē rsta uz jū ras veltē m, mē s ar vī ru atņ ē mā m dvē seles, bet mū su mazulis to neē d. Un š ajā kafejnī cā jū s varat pasū tī t mū su vietē jos kartupeļ us ar gaļ u. Tā pē c neviens nebija izsalcis. Istaba bija plaš a divvietī ga istaba. Dizains ir ļ oti oriģ inā ls. Kalpones pastā vī gi tī rī ja. Tā tad, ja mē s brauksim vē lreiz, tad noteikti š eit.
аватар Sveta345
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m ar vī ru un bē rniem izbraukt klusā atpū tā pie jū ras, lai bē rni neslimo. Laiks paskrē ja ļ oti ā tri! Man patika viss vienkā rš i fantastiski! Ļ oti tī ri un ē rti numuriņ i, pastā vī gi uzkopti (un tas ir milzī gs pluss pā rim ar bē rniem! ). … Tomēr ▾ Nolē mā m ar vī ru un bē rniem izbraukt klusā atpū tā pie jū ras, lai bē rni neslimo. Laiks paskrē ja ļ oti ā tri! Man patika viss vienkā rš i fantastiski! Ļ oti tī ri un ē rti numuriņ i, pastā vī gi uzkopti (un tas ir milzī gs pluss pā rim ar bē rniem! ). Lielisks ē diens, lieliska svaigi spiestu sulu izvē le! Pastā vī gi pieejami svaigi augļ i (bē rni bija sajū smā ! ). Ļ oti pieklā jī gs viesnī cas personā ls tomē r sazinā jā s galvenokā rt angļ u valodā . Neskatoties uz to, ka sveš ā s zemē s neesam bum-bums, kaut kā visi viens otru normā li saprata uz pirkstiem. Vē l viens punkts - bē rniem jū ra ir nedaudz tā lu - 800 metri, bet principā bē rni nekad nav noguruš i.
аватар 18marta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz treš ā s Indijas tū res priekā un priekā dalī jos ar savu meitu. Sā kumā bija "Zelta trī sstū ra" apskates vietas: Deli, Dž aipura, Agra. Viss ir ritmā , ar ī sā m naktī m, ar ekskursijā m rī tausmā , bet neaizmirstami. … Tomēr ▾ Š oreiz treš ā s Indijas tū res priekā un priekā dalī jos ar savu meitu. Sā kumā bija "Zelta trī sstū ra" apskates vietas: Deli, Dž aipura, Agra. Viss ir ritmā , ar ī sā m naktī m, ar ekskursijā m rī tausmā , bet neaizmirstami. Paldies par to mū su ceļ vedim.
Pē c tam lidojā m uz Goa, kur varē jā m atpū sties un baudī t greznu numuru Alila Diwa Goa viesnī cā , tā s skaisto zaļ o ainavu, restorā nu, kas atbilst visā m izsmalcinā tajā m gaumē m, un elegantu peldbaseinu. Mū su numuriņ š bija diezgan plaš s, tī ra veļ a, sniegbalta vanna un duš a, visi nepiecieš amie tualetes piederumi, omulī gs balkons ar diviem dī vā niem un ar skatu uz viesnī cas teritoriju ar palmā m, ko rotā dī ķ i. Viesnī cas personā ls ļ oti pieklā jī gs, apkalpoš ana atbilstoš ā lī menī .
Viesnī cas nelielais attā lums no pludmales nemazinā ja tā s priekš rocī bas. Tā bija mū su izvē le: braukt pā ris minū tes ar speciā lu autobusu, kas ar apskauž amu biež umu ved tū ristus uz pludmali un atpakaļ , vai doties 7 minū š u pastaigā , izbaudot apkā rtē jo ainavu. Maiga jū ra, siltas smiltis - viss piepildī ts ar kaut kā du svē tlaimi, prieku un laimi.
Bet visvē rtī gā kais š ajā paradī zē ir cilvē ki, viņ u labvē lī ba, smaidi, neticamā atvē rtī ba. Man paveicā s satikt savu glā bē ju. Pagā juš ajā gadā viņ š mani izglā ba, kad es slī ku jū rā . Esmu viņ am mū ž ī gi pateicī gs. Neparasti laipns cilvē ks. Tie bija viņ a draugi – glā bē ji. Un jā atzī st, ka viņ i savu dienestu veic ļ oti atbildī gi. Viņ u modrī ba un atbilstoš a sagatavoš anā s palī dzē ja izglā bt vairā k nekā vienu dzī vī bu Goanas pludmalē . Tā tad jū su droš ī ba bū s atkarī ga ne tikai no jums.
Mū su apbrī nojamo uzturē š anos papildinā ja SwaMi Ajū rvē das klī nikas apmeklē jums. Apmeklē jumam š ajā klī nikā bija tas, ka man bija lielisks iespaids par pagā juš ajā gadā š ajā klī nikā veiktajā m procedū rā m. Par ļ oti nelielu cenu var veikt vairā kas procedū ras, kuras ā rsts Jums ieteiks pē c sarunas, doš as pā rbaudes vizī tes sā kumā . Mantru skaņ as jū s vē l vairā k atslā binā s un sagatavos dziedinā š anai. Ir savas jomas profesionā ļ i, apzinī gi dara savu darbu. Bet tie ir arī neparasti draudzī gi cilvē ki, kas var uzturē t ar jums sarunu, starp citu, krievu valodā , piedā vā t tasi tē jas. Apmeklē t š o klī niku ir ļ oti ē rti, jo. tas atrodas netā lu no pludmales ceļ ā no viesnī cas. Es ļ oti iesaku apmeklē t š o klī niku - jū s bū siet ļ oti apmierinā ti.
Es nezinu, kas notiek ar daudziem maniem draugiem, kuri ir bijuš i Goa. Viņ i jū tas kaut kā atjaunoti, enerģ iski, laimī gi. Un viņ i visi vē las atgriezties. Es arī gribu tur atgriezties! Un es tur atgriezī š os! Priecā š os, ja tā atkal bū s Alila Diwa Goa viesnī ca!
Аюрведическая клиника рядом с отелем Пляж Вид на бассейн из комнаты Территория отеля Территория отеля
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir jauna - ļ oti stilī gs dizains. Zaļ a neliela, bet mā jī ga un labi plā nota teritorija. Mierī gs. Starp rī su laukiem un plantā cijā m. Mī nus - lī dz jū rai 800 m. . Vairā k piemē rots pā riem vai ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna - ļ oti stilī gs dizains. Zaļ a neliela, bet mā jī ga un labi plā nota teritorija. Mierī gs. Starp rī su laukiem un plantā cijā m. Mī nus - lī dz jū rai 800 m. . Vairā k piemē rots pā riem vai ģ imenē m ar bē rniem.
санузел рисовые поля рядом бассейн номер территория территория территория
аватар eawerdr0
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca, š ika, ē rta, mā jī ga, tī ra, pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Visi tur ir lieliski un gā dī gi. Ē dieni tiek organizē ti vislabā kajā veidā un lē ti. Daudz svaigu zivju un jū ras velš u. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, š ika, ē rta, mā jī ga, tī ra, pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Visi tur ir lieliski un gā dī gi. Ē dieni tiek organizē ti vislabā kajā veidā un lē ti. Daudz svaigu zivju un jū ras velš u. Ekskursijas tiek organizē tas pē c jū su izvē les. Ī stas Indijas kvalitā tes pirkumi, eksotisku augļ u jū ra un vē rī gi un patī kami vietē jie iedzī votā ji.
аватар dar_ds
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ a Gojā paskrē ja nemanot. Brī vdienas kļ uva spontā nas, un viņ i ī sti neizvē lē jā s, viņ i nolē ma vienkā rš i izmantot iespē ju un lidot uz Indiju. No Doņ eckas lidojā m caur Š ardž u, no Š ā rdž as uz Goa ar arā bu budž eta aviolī nijā m - tī rs, jauns, ē rts Airbus 320. … Tomēr ▾ Nedē ļ a Gojā paskrē ja nemanot. Brī vdienas kļ uva spontā nas, un viņ i ī sti neizvē lē jā s, viņ i nolē ma vienkā rš i izmantot iespē ju un lidot uz Indiju.
No Doņ eckas lidojā m caur Š ardž u, no Š ā rdž as uz Goa ar arā bu budž eta aviolī nijā m - tī rs, jauns, ē rts Airbus 320.
Indijā ieradā mies 4 no rī ta, ilgi stā vē jā m rindā , lai tiktu garā m Indijas robež ai, tad devā mies uz viesnī cu.
Viesnī ca ALILA DIVA sagaidī ja absolū tu mieru, klusumu un komfortu. Kamē r mū su istabiņ a tika uzkopta, izstaigā jā m nelielo, bet iekopto viesnī cas teritoriju: apkā rt ir ū dens, mazi mā kslī gie dī ķ i, palmas, zaļ umi, zā le un puķ es. Gā ja lī dz jū ras piekrastei - min. 10 - telpa ir burvī ga, vietas pietiek visiem.
7:30 paē dā m brokastis un norē ķ inā jā mies (bez papildus maksā jumiem un kukuļ iem). Paldies Oļ esjai, viesnī cas darbiniecei!
Paņ ē mā m tikai brokastis, kuras nenož ē lojā m, ap viesnī cu un pludmalē ir daudz kafejnī cu, tai skaitā jau populā rā U Kolya, piekrastē saskaitī jā m 7 no tā m.
Pretī viesnī cai ir laba kafejnī ca "Fishka", lieliska virtuve, gardas svaigas jū ras veltes, saprā tī gas cenas.
Netā lu no viesnī cas tika iegā dā ta ekskursija uz garš vielu plantā ciju, Old Goa un Goa galvaspilsē tu Panaji, pē c atpū tnieku ieteikuma - jauns vī rietis Dž ozefs ar jaunu Tayota ar numuru 5393, ripinā ja mū s uz pusi dienas, apstā jā s, kur viņ i jautā ja, un tas viss par USD 10 vienai personai (mums bija 4). Orientē još ā cena USD 55 vienai personai))
Kas man patika - bezgalī gs piekrastes plaš ums, silta maiga jū ra, skaisti romantiski saulrieti, atvē rti draudzī gi cilvē ki, klusums un relaksā cijas atmosfē ra viesnī cā , skaisti putni, govis, krabji, garneles, omā ri, augļ u sulas un mū ž ī gā s dzī ves sajū ta. . .
Viss pā rē jais (ceļ u satiksmes noteikumu trū kums, odi un atkritumi) nav tik svarī gi. Ieteicams! ! !
аватар white-foxy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar vī ru atpū tos 2012. gada martā viesnī cā Alila Diva! Tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas: silts, maigs okeā ns, izcila viesnī ca! Lieliskas ekskursijas no Pegaza. Mē s devā mies uz "tikai brokastis" ē dinā š anas sistē mu un nemaz nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos 2012. gada martā viesnī cā Alila Diva! Tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas: silts, maigs okeā ns, izcila viesnī ca! Lieliskas ekskursijas no Pegaza. Mē s devā mies uz "tikai brokastis" ē dinā š anas sistē mu un nemaz nenož ē lojā m. Ļ oti garš ī ga Goa un Indijas virtuve, tomē r, ja jū s vē los, tur var pasū tī t arī krievu valodu. Gandrī z visi indieš i ir atvē rti un draudzī gi cilvē ki. Gandrī z visi runā angliski (un ja zinā si tad gandrī z nekā du problē mu nebū s, jo mums tā bija)Viesnī ca tieš ā m ir pelnī jusi 5 zvaigznes-liels, orģ inā ls baseins, zaļ a zona, visur ļ oti tī ra, jo. tī rī š ana notiek gandrī z nepā rtraukti. Standarta numuri ir ļ oti lieli, ē rti un aprī koti mū sdienī gā stilā (plazma, telefons, seifs, liela vanna, ģ ē rbtuve, duš a). Ī si sakot, istabā ir viss ē rtai atpū tai . Jo mums ir ar ko salī dzinā t, nevienu dienu neesam nož ē lojuš i un atstā juš i tikai paš us pozitī vā kos iespaidus par viesnī cu un par pā rē jo kopumā ! Vē rtē jums 10 punkti! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums 25kjhjg2
Dodamies kopā uz GOA no 1.12.2012
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums nastysia
pastāsti kā ir ar pludmali, kur paēst un vai ir bīstami peldēties jūrā, vai vispār cilvēki peldas jūrā vai tikai baseinā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums nefertitiksusha
un vēl, vai varat pastāstīt kādas ir masāžas un spa procedūru cenas un kur tās vislabāk veikt.Liels paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в Южном Гоа, на пляже Маджорда, в 10 км от города Маргао. Построен в декабре 2009 года, последняя реновация проводилась в 2017 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 12,6 км езды от международного аэропорта Даболима.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 500 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана (2 а’ля карт), 2 бара, 4 конференц-зала, открытая площадка для банкетов и конференций, 2 бассейна, барбекю, магазины. Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, хранения багажа, экскурсионное бюро.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Центр Аюрведы, библиотека, кинотеатр, игровая комната. Библиотека. Экскурсия или презентация о местной культуре.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 153 номера. Представляет собой два 2-3-этажных корпуса и один 3-этажный корпус.

Istabās

ванна/душ, фен, кондиционер, ТВ, DVD, телефон, Wi-Fi, набор для приготовления чая/кофе, эл. чайник, мини-бар (вода бесплатно), сейф, утюг (по запросу), балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 48/10 Village Majorda, Adao Waddo, Salcette, Goa, 403713, India
Tālruņi: +91 832 274 6800
E-pasts: diwagoa(at)alilahotels.com
Tīmekļa vietne: Alila Diwa Goa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).