Alagoa Resort 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.210
№22 viesnīcas reitingā Dienvidu Goa
8.0 Numurs
8.4 apkalpošana
8.2 Tīrība
6.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa dienvidos, Betalbatim pludmalē. Atrodas starp gleznainām palmu audzēm un rīsu laukiem, tas ir piemērots klusai, noslēgtai atpūtai. Uzcelta 2004. gadā. Tā piedāvā labi aprīkotus numurus, āra baseinu un grila zonu. Uz vietas esošajā restorānā tiek pasniegti indiešu, ķīniešu un kontinentālās virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар svetik_gum_mail.ru
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Recenzijas rakstu reti. Bet, tā pat kā daudzi, viņ a nevarē ja pretoties un nolē ma piedalī ties Alagoa viesnī cas atsauksmju vē sturē . Es nevē los atkā rtot par brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu un daudziem patī kamā kajiem iespaidiem. … Tomēr ▾ Recenzijas rakstu reti. Bet, tā pat kā daudzi, viņ a nevarē ja pretoties un nolē ma piedalī ties Alagoa viesnī cas atsauksmju vē sturē . Es nevē los atkā rtot par brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu un daudziem patī kamā kajiem iespaidiem. Mans apskats bū s kā mā jiens tū ristiem, kuri nolemj š eit ierasties pirmo reizi.
Pirmkā rt, pirmā diena vienmē r ir mā nī ga. Jā bū t pacietī gam vē l aptuveni dienu un jā dod sev iespē ja saprast un pieņ emt š o vietu savā dzī vē . Ir ko salī dzinā t - bija Taizemē un Vjetnamā . Visur ir savi plusi un mī nusi, tā s eksotiskā s iezī mes. Man uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca nav paredzē ta pretencioziem tū ristiem, kuriem patī k piecu zvaigž ņ u komforts un izklaide. Š ī ir vieta atpū tai, indieš u virtuvei un izvē lī giem cilvē kiem. Tā ir vienkā rš i paradī ze tiem, kas izvē las citas vē rtī bas - klusumu, mieru, nulles stresu un brī vī bu. Tiem, kam nepatī k suņ i, noteikti iesaku pā rdomā t atpū tas vietu! ! ! Š eit tieš i viesnī cas teritorijā dzī vo suņ i, kas baros skraida pa pludmali, skatā s acī s cerī bā uz kā du gardumu. Suņ i ir apbrī nojami sirsnī gi, laipni un saprā tī gi!! !
Viesnī cu par 90 procentiem apdzī vo krievu tū risti, var saskaitī t uz pirkstiem ā rzemju eiropieš iem, un uz nedē ļ as nogali indieš i brauc ar visu ģ imeni. Vietē jiem iedzī votā jiem nekas cits neatlika kā runā t krieviski. . . )) Visi viesnī cas darbinieki ļ oti cenš as atbildē t krieviski. Tā tad, tū risti, kas nezina angļ u valodu, var droš i doties š eit, ar saziņ u nebū s nekā du problē mu. Ikdienā pie viesnī cas viesiem strā dā ļ oti draudzī gs un simpā tisks Dima, jauns puisis, viesnī cas "spilgtnieks", palī gs visos jautā jumos un problē mā s. Š is ir indietis, kurš lieliski runā krieviski. Viņ a vā rds patiesī bā ir Dibaks, bet tū ristiem viņ š sevi sauc par Dimu)), lai neviens netraucē tu iegaumē t mū su ausī m neparastus vā rdus.
Ļ oti iesaku mā joklim izvē lē ties bungalo, par š o prieku nā ksies piemaksā t 10$ dienā , bet tas noteikti ir tā vē rts – zaļ ā zona apkā rt, sava terase un savs stabils internets. Viesnī cas galvenajā ē kā nav interneta numuros, tikai reģ istratū rā un restorā nā .
Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs ē diens! Sā tī gas, gardas brokastis, kas bija iekļ autas mū su tū rē! ! ! Tie vienmē r ir trī s veidu karstie – makaroni, rī si, putras, sautē ti dā rzeņ i. Pankū kas, tortiljas, grauzdiņ i, ievā rī jums, arbū zu sula, tē ja, kafija un, protams, tradicionā lais olu kultenis vai olu kultenis. Pusdienas vai vakariņ as ir atseviš ķ a tē ma stā stam, un tur var atraisī ties iztē le - daž ā das zivis, tostarp svaigs loms, jū ras veltes, jebkura gaļ a, vistas. . . Ē dienkarte ir krievu valodā , tā pē c lidojiet un izmē ģ iniet visu, kas jums patī k. vē lmes)). Daudzi jautā s par pā rtikas izmaksā m. . . Uzreiz jā saka, ka visur nav tik lē ti, kā bijā m iedomā juš ies, kad devā mies uz š ejieni. Bet vidē ji č eks vakariņ ā m vai, ja vē laties pusdienas, var izrā dī ties no 500 lī dz 1500 rubļ iem diviem, atkarī bā no jū su vē lmē m. Pirmajā vakarā pieredzes trū kuma dē ļ mē s pasū tī jā m vairā kus ē dienus un bijā m vienkā rš i š okē ti, kad viss mū su galds bija piepildī ts ar ē dienu)). Porcijas lielas, pie zivju un gaļ as ē dieniem jau ir pievienots piedeva - tie galvenokā rt ir frī kartupeļ i vai rī si, dā rzeņ i vai nelieli salā ti. Tā pē c iesaku nepasū tī t daudz uzreiz, bet gan izvē rtē t savus spē kus un vē dera iespē jas. Noteikti nogarš ojiet vietē jo rumu un moonshine, varat droš i dzert jebkuru alu.
Ē st var gan viesnī cas restorā nā , gan kafejnī cā s pludmalē . Patiesī bā viņ i visur gatavo garš ī gus ē dienus, un cenu zī me ir aptuveni vienā da. Viesnī ca ir nedaudz dā rgā ka nekā pludmalē - 50-80 rubļ i par katru ē dienu, bet atmosfē ra ir daudz dvē seliskā ka, patī kamā ka un civilizē tā ka. Puiš i viesmī ļ i cenš as izpatikt it visā , viņ i ļ oti cenš as. Ē dā m arī pludmalē pie Rajas (pludmalē uzreiz pa labi) - ļ oti garš ī gi! Viņ š pats labi runā krieviski, tā pē c pamudinā s un palī dzē s izdarī t izvē li. Ja stā vi ar skatu uz jū ru, tad pa labi gar krastu, pē c apmē ram 1.5 km ir vē l vairā kas kafejnī cas - "Oncle Kolya", "Masha's" - arī ļ oti
garš ī gi un ļ oti laba izvē le! Maš as kafejnī cā izrā dī jā s vislabā kais valū tas kurss un pat bezmaksas transfē rs ar automaš ī nu uz mū su viesnī cu pē c ē š anas. Patiesī bā jū s varat samainī t naudu jebkurā pludmales kafejnī cā , pie taksometru vadī tā jiem, stendos un, protams, bankā Kolvā . Lidostā naudu nemainī t - ļ oti slikti, zems kurss!! !
Par vietē jo atrakciju - Saš u, kurš tirgojas pa ceļ am uz pludmali, jau ir daudz rakstī ts. Ļ oti laipns un dā sns cilvē ks! ! ! Jū s varat arī droš i samainī t naudu ar viņ u, likme nav augstā kā , tač u pat sarunas ar š o smaidī go un draudzī go indiā ni jums sagā dā s lielu prieku)).
Tagad, kas š eit jā ved un kas nav vajadzī gs. Labā k ņ em lī dzi savu tē ju un kafiju, ja esi pie kaut kā ī paš i pieradis. Istabā s ir elektriskā s tē jkannas un pat katru dienu liek pa tē ju un š ķ ī stoš o kafiju, bet nav ī paš i garš ī gas, no "burda" sē rijas. Viesnī cas restorā nā nav dabī gas kafijas (tikai š ķ ī stoš ā kafija) un saldumu, piemē ram, Turcijā un Ē ģ iptē . Tā tad ar kafijas tasi ar kā du saldu naš ķ i, piemē ram, pē c vakariņ ā m vai vakarā jū s nevarē siet uzkā pt. Brokastī s var dzert bezmaksas kafiju un tē ju, kas jau ir atš ķ aidī ta ar pienu, ir arī tikai melnā tē ja.
Nepiecieš ami pludmales dvieļ i. Odu atbaidī š anas lī dzekļ i netraucē s, vakarā sanā k.
Istabā s ir paziņ ojums, ka savus augļ us un dzē rienus ienest nedrī kst, pretē jā gadī jumā tiks uzlikts sods. Bet mē s tomē r nopirkā m augļ us, ū deni un alu – neviens mums neteica ne vā rda.
Augļ u nazis nenā ks par ļ aunu, ja tos iegā dā sies tirgū .
Numuros ir neliels ledusskapis, kurā visi dzē rieni tiek apmaksā ti. Istabā s vienmē r tiek atstā tas 5l ū dens pudeles, par to bū s jā maksā.90 rū pijas, bet 1l ū dens pudeles par 30 rū pijā m. Apmaksa par ū deni un maksas produktiem tiek veikta katru dienu - vadī tā js nā k uz istabu un prasa naudu. Ieteikš u uzreiz - pā rbaudiet pudeļ u korķ us, lai tie ir rū pnieciski aizvē rti. Esam vairā kkā rt atkā rtojuš i stā stu par vietē jo kampaņ as dalī bnieku mahinā cijā m. Viņ i atnesa jau atvē rtas pudeles un tad prasī ja no mums naudu par it kā š ī ū dens izmantoš anu. ((
No drē bē m. Š orti, T-krekls, peldkostī ms un flip-flops ir galvenā garderobes daļ a. Bet, ja gribas civilizā ciju, tad uz vakariņ ā m viesnī cā var uzvilkt kleitu un uzvilkt papē ž us un bikses. Arī š ortos neviens neizraidī s)).
Saule ir ļ oti aktī va, pirmajā s dienā s nenož ē lojiet spē cī gu aizsargkrē mu!
Visus pamata pirkumus, tajā skaitā augļ us, ū deni, alkoholu, medikamentus var iegā dā ties tuvā kajā apdzī votā vietā - Colvā . Ejot uz pludmali, uzreiz pa kreisi gar jū ras krastu, 30 minū tes gar skaisto piekrasti, smiltis ir blī vas, patī kami staigā t. Colvā var droš i kaulē ties ar visiem tirgotā jiem, izņ emot aptiekas un alkohola veikalus, brī ž iem nositot cenu)). Visā m zā lē m un alkoholam GOA cena ir fiksē ta, tā pē c varat nemeklē t lē tā kas vietas, bet iegā dā ties uzreiz jebkurā sev tī kamā vietā . Ir parastas aptiekas (nez kā pē c ir mazā k) un ā jurvē das, visur var iegā dā ties nepiecieš amos medikamentus, bet ā jurvē das aptiekā s noteikti ir mazā k konvencionā lo medikamentu, bet ir milzī gs daudzums visā du vietē jo dziedniecisko dziru. . Visi farmaceiti ļ oti pieklā jī gi runā krieviski, un daž reiz pat plaukti ar zā lē m tiek parakstī ti krieviski, piemē ram, galvassā pē m, locī tavā m utt. Aptiekā s ir daudz krievu tū ristu, visi pē rk mā jā s lē tus Indijas medikamentus un krē mus.
Un jā ņ em vē rā arī tas, ka indieš iem siesta ir no 12 lī dz 16, un daž reiz lī dz 17, viņ i aizver savas tirdzniecī bas vietas uz karstā ko laiku.
Taksometri Goa nemaz nav lē ti, un benzī ns ir dā rgs. Tā pē c, pirms iekā pjat taksometrā , jums vajadzē tu apspriest ceļ ojuma izmaksas un arī nekautrē jieties kaulē ties. Taksometrs no viesnī cas uz Colvu maksā.300 rū pijas, kas ir aptuveni 300 rubļ u, bet sā kumā taksists jums pateiks cenu pat 600 rū pijas, un tas aizņ em tikai 10-15 minū tes. Taksometru vadī tā ji Indijā ir ī paš a elites kasta, augstprā tī gi, kaitinoš i un biež i vien netaktiski.
Daudz ir rakstī ts par ekskursijā m, es nevē los atkā rtoties. Ekskursijas nemaz nav lē tas. Droš i var iegā dā ties ceļ ojumu aģ entū rā s Colvā , tur strā dā daudzi krievu gidi, viņ i visu pastā stī s un ieteiks, un, protams, cena bū s mazā ka nekā tū roperatoram. Ļ oti iesaku uz Palolem pludmali aizbraukt paš iem, aiziet apmē ram 1-1.5h. Vienojieties ar taksometru vadī tā jiem (viņ i tusē katru dienu tieš i pie viesnī cas), kaulē jieties par 40-50 USD par automaš ī nu turp un atpakaļ ) un dodieties uz turieni agri no rī ta uz visu dienu. Taksometrs Jū s sagaidī s un norunā tajā laikā sagaidī s. Š ī pludmale ir ļ oti skaista, ir akmeņ i un akmeņ i, kur var uzņ emt skaistas fotogrā fijas, un galvenais, praktiski nav viļ ņ u, jo. pludmale atrodas lī cī . Tikai Palolemā varē jā m pilnī bā peldē t. Betalbatim pludmalē , blakus viesnī cai, viļ ņ i ir lieli un grū ti peldami, peldē š ana pā rvē rš as par cī ņ u un lē kš anu pā ri viļ ņ iem.
Masā ž as cienī tā jiem ļ oti ieteiktu supermasas terapeitu Baš iru (ticiet man, es zinu, par ko runā ju) blakus esoš ajā Coconut Hotel, caur kuru dosieties uz pludmali. Varē ju salī dzinā t masā ž as kvalitā ti mū su viesnī cā un Bashir's. Š ī s ir debesis un zeme! Tā tad par veselī bu tikai Baš ira trakajā m rokā m. Cenas ir nedaudz augstā kas nekā viesnī cā , tač u tas ir tā vē rts, bez š aubā m.
Nu, iespē jams, tas arī viss. . . Pā rē jais - viss ir jū su rokā s, spē jā s un vē lmē s. Pā ris dienas pē c ieraš anā s mē s vienkā rš i iemī lē jā m š o vietu, ļ oti vē lamies atgriezties un noteikti to darī sim!!!?? ? ?
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lasī ju negatī vā s atsauksmes, bet izrā dī jā s tieš i pretē jais. Mē s apsē dā mies uzreiz pē c ieraš anā s pulksten 9, standarta numuriņ ā ar svaigu remontu. Santehnika ir jauna, vannas nav, bet man nevajag, jo. Es dodu priekš roku duš ā m viesnī cā s. … Tomēr ▾ Lasī ju negatī vā s atsauksmes, bet izrā dī jā s tieš i pretē jais. Mē s apsē dā mies uzreiz pē c ieraš anā s pulksten 9, standarta numuriņ ā ar svaigu remontu. Santehnika ir jauna, vannas nav, bet man nevajag, jo. Es dodu priekš roku duš ā m viesnī cā s. Labi iztī rī ts, regulā ri mainī ti dvieļ i, veļ a, katru dienu papildinā ts ziepju š ampū ns. Teritorija ir neliels ciemats dž ungļ os, tikai ļ oti kopts un ē rts. Tas ir milzī gs skaits daž ā du palmu, ziedu un rada iespaidu. ka esat Indijā un kaut kur netā lu no dž ungļ iem. . . Par brokastī m man bija pietiekami daudz kafijas un grauzdiņ u ar sviestu un ievā rī jumu, jū s nevarat ē st omleti, ja jums tā nepatī k. Istabā nekā netrū ka, lai gan viņ i neko daudz neslē pa. Pludmale nav tā lu, un ceļ ā no Alagoa uz Kokosriekstu caur kokosriekstu birzi jū s pat nepamanī sit, kā paiet garā m. . Ē dā m Zvejnieka kaklā , viss bija kā rtī bā , atš ķ irī bā no kaimiņ a, kur sē di pie galda lī dz potī tē m smiltī s un pa galdu rā po kā di kukaiņ i. Ē dieni ir skaisti pasniegti, garš ī gi un nav dā rgi. Ar vienu porciju pietika diviem, lai gan mē s ar vī ru esam tā lu no Ī kstī tes. Par Okeā nu pat nav ko teikt – tas ir vienkā rš i pasakaini skaists, kā bezgalī gā smilš u pustukš ā pludmale. Prieks no pā rē jiem vairā k nekā pirms 3 gadiem kokosriekstā . Paldies Indijai, paldies Alagoa par pasaku. Nesaprotu cilvē kus, kuri raksta negatī vas atsauksmes, kā pē c viņ i vispā r lido uz Indiju: meklē putekļ us zem gultas un atkritumus ā rpus teritorijas vai apbrī no unikā lo dabu, okeā nu, bezgalī go pamesto pludmali un sauli. Kungi, jū s esat Gelendž ikā , kur es reiz viesojos, bet es atceros Horizon Hotel uz mū ž u
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iegā dā joties ekskursiju un lasot atsauksmes par viesnī cu, gatavojā mies, cik varē jā m, centā mies sevi uzmundrinā t, domā jot, ka ir ī stas š ausmas. . . Bet mū su viedoklis ir pilnī gi atš ķ irī gs! Un tagad pulkstenis ir 7 no rī ta, mē s ieradā mies viesnī cā un gaidī jā m reģ istrē š anos, bet mū s uzreiz brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir tikai pulksten 12. … Tomēr ▾ Iegā dā joties ekskursiju un lasot atsauksmes par viesnī cu, gatavojā mies, cik varē jā m, centā mies sevi uzmundrinā t, domā jot, ka ir ī stas š ausmas. . . Bet mū su viedoklis ir pilnī gi atš ķ irī gs! Un tagad pulkstenis ir 7 no rī ta, mē s ieradā mies viesnī cā un gaidī jā m reģ istrē š anos, bet mū s uzreiz brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir tikai pulksten 12. . . Pametuš i mantas devā mies brokastī s, katru dienu standarta brokastis, olu kultenis vai olu kultenis, grauzdiņ i ar sviestu un ievā rī jumu, kafija vai tē ja) Ko vē l gribi par 2*? Es domā ju, ka tas ir pilnī gi pieņ emami! Atgriež oties viesnī cas vestibilā , viņ i jautā ja par izlī gumu, un kā da bija reakcija, uzzinot, ka esam ieguvuš i bungalo! ? Protams, tikai priecī gi) Neesam izvē lī gi tū risti, tā pē c bungalo bija sakā rtots pilnī gi viss, LCD TV, liela gulta, skapis, minibā rs, duš as telpa. Vienī gais mī nuss ir tas, ka karstais ū dens bija auksts! Tī rī ja katru dienu, blaktis, tarakā ni, ķ irzakas, nekā tā da nebija. Par dzeramnaudu viņ i veidos skaistumu no dvieļ iem! Bet ņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli, mē s tam nekavē joties gatavojā mies, tā pē c mums neuzbruka. Pludmale tika atrasta nekavē joties, ejot cauri tuvē jai viesnī cai. Viņ i mainī ja naudu pie Saš as teltī (pa ceļ am uz pludmali), viņ a indieš u vā rds ir Durjans! Viņ am ir ļ oti labs valū tas maiņ as kurss. Pludmale ir diezgan klusa, ir maz cilvē ku, labi, tas ir tikai pluss miera un klusuma cienī tā jiem. 25 minū š u gā jiena attā lumā no Colva Beach, kur atrodas tirgus un veikali. . . Kaulē ties, un turklā t uzvarē tā jam, kas maksā.750, to var izgrā bt par 150 rū pijā m! Pusdienojā m un vakariņ ojā m daž ā dā s iestā dē s, viņ u porcijas ir burtiski spartieš u, mē s ar mā su vienmē r ņ ē mā m vienu porciju diviem, sā tī gi un garš ī gi, ē diens nemaz nav ass, nesaņ ē mā m saindē š anos ar pā rtiku, jū ras veltes ir brī niš ķ ī gas , tu laizī si pirkstus! Un, lai saņ emtu padomus, darbinieki vienmē r jū s laizī s. Kopumā ar pā rē jo esam pilnī bā apmierinā ti, viss der pilnī gi visam! Tas nozī mē , ka mē s atgriezī simies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s devā mies ar draugu 2015. gada aprī ļ a sā kumā . Sā kš u ar izlī gumu. Parā dī ja istabiņ u otrajā stā vā bez balkona, prasī jā m balkonu, uz ko administratore atbildē ja, ka ar balkonu bū š ot suite, par kuru vē l jā maksā. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ar draugu 2015. gada aprī ļ a sā kumā . Sā kš u ar izlī gumu. Parā dī ja istabiņ u otrajā stā vā bez balkona, prasī jā m balkonu, uz ko administratore atbildē ja, ka ar balkonu bū š ot suite, par kuru vē l jā maksā.8$ dienā . Un rā dī ja istabu ar balkonu, bet ar vecā m mē belē m, nobruž ā tu ledusskapi un to paš u veco televizoru. Pē c apsprieš anā s mē s nolē mā m apstā ties pie pirmā piedā vā tā varianta. Tad, protams, izrā dī jā s, ka nekā tā da nebija, ar balkonu nebija “suite” istabas un nebija vē rts par to maksā t papildus, kā gaidī jā m. Tā tad personā la uzticamī ba tika iedragā ta jau paš ā sā kumā . Tad mums vajadzē ja daudz laika, lai atrastu izeju uz jū ru. Atsauksmē s teikts, ka jā iet cauri palmu birzim un blakus esoš ā s viesnī cas teritorijai, bet mē s neatradā m, kur tajā iekļ ū t. Un ap mū su viesnī cas baseinu ir sā kusies celtniecī ba, bū vē ekomā jas, kā vē lā k uzzinā jā m no citiem atpū tniekiem, tas notiek jau otro gadu. Nekur neatradā m nekā das zī mes. Palmu birzs patiesī bā izrā dī jā s zemes ceļ š , kuru no abā m pusē m plā ni klā j palmas. . Klī stī jā m ilgi, lī dz sapratā m, ka esam tā lu aizgā juš i, bet neatradā m pieeju jū rai, atgriezā mies savā viesnī cā , prasī jā m, vai izrā dā s, ka nav jā iziet cauri blakus esoš ā s Coconut Grove viesnī cas vestibilam. Izrā dā s, ka š ī m viesnī cā m ir viens ī paš nieks, un turpmā k mē s ar lielu prieku staigā jā m pa š ī s viesnī cas teritoriju nekā mū su. Tas ir vairā k kopts, apstā dī ts ar eksotiskiem augiem un ziediem. Tur, reģ istratū rā , Wi-Fi ir daudz labā ks nekā mū su restorā na teritorijā un nekā pludmalē . Par vienmuļ ā m brokastī m, kas sastā v no divā m olā m, jau ir rakstī ts ne reizi vien, tā pē c neatkā rtoš os. Pusdienas un vakariņ as viesnī cas restorā nā ir 2 reizes dā rgā kas nekā kaklā pie Raj pludmalē . Ledusskapis istabā ir ļ oti trokš ņ ains, turklā t pa logiem paveras skats uz transformatora kā rbu, visu diennakti dū c, tā da sajū ta, ka dzī vojam uz pulvermucas. Un brī vdienā s vietē jie ierodas atpū sties no darba nedē ļ as, sarī ko svē tkus ar diskotē kā m pie baseina lī dz rī tam. Un ne tikai nedē ļ as nogalē s, tas var bū t arī nedē ļ as vidū . Tā rezultā tā es nekad negulē ju mierī gi. Viesnī cas personā ls uz š iem svē tkiem raugā s caur pirkstiem un pat labvē lī gi. Odi ir visur, nekas neņ em, mums bija savs fumigators, nopirkā m arī.2 vietē jos, š ķ iet, tiklī dz uz tiem iedarbojas, bet bez rezultā tiem. Kaut kur treš ajā uzturē š anā s naktī uz palagiem atradu 3 blaktis, pā ris saspiestas, ar asiņ u š ļ akatā m. Viņ i teica galvenajam administratoram, viņ š visu noliedza. Viņ i gribē ja viņ am parā dī t, tā pē c viņ š sū tī ja savu palī gu uz priekš u, viņ š ieraudzī ja, ā tri nokratī ja un paņ ē ma palagu. Kad priekš nieks ieradā s, nekā du pē du nebija, un viņ š turpinā ja noliegt. Sapratā m, ka strī dē ties ir bezjē dzī gi, viņ i nekad neatzī s š o faktu, lai nepazaudē tu viesus. Tiesa, viņ i veica nelielu dezinfekciju istabā , kamē r mē s bijā m pludmalē . To sapratā m pē c tā , ka no galda pazuda pat zosā da. Tas gan neatbrī vojā s no odiem. Pē dē jā dienā , kad krā mē jā m somas, istabā ieraudzī jā m arī tarakā nu. Es gribē tu pabeigt ar patī kamu, un tā , protams, ir jū ra. Tas ir brī niš ķ ī gi silts un mī ksts. Sā kumā vairā kas dienas bija viļ ņ i, tā pē c bija grū ti peldē t. Un pē dē jā s dienas kļ uva mierī gā kas un varē jā m peldē t un peldē t pē c sirds patikas. . Sezonas beigas, cilvē ku bija maz, gadī jā s, ka bijā m vieni pa visu pludmali. Secinā jums: ja dodaties uz Betalbatimu, tur jū ra/pludmale ir lieliska, tad noteikti ne uz š o viesnī cu! Labā k "Coconut Grove" vai "Nanu Resort 3 *", tas atrodas apkā rtnē nedaudz tā lā k gar krastu. Un, ja ir izvē le, tad, protams, dodieties uz Š rilanku, tur ir debesu vietas, tī rs un attieksme pret viesiem labā ka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Iren48
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iepriekš ē jo atsauksmi neatkā rtoš u - pilnī bā piekrī tu. Detalizē ts stā sts par manu ceļ ojumu š eit http://blogs. turpravda. ua/Iren48/105942.html Es pievienoš u tikai daž us punktus. Veļ a beidzot tika iegā dā ta jauna - sniegbalta, ar sarkaniem diegiem izš ū tu viesnī cas nosaukumu stū rī . … Tomēr ▾ Iepriekš ē jo atsauksmi neatkā rtoš u - pilnī bā piekrī tu. Detalizē ts stā sts par manu ceļ ojumu š eit http://blogs. turpravda. ua/Iren48/105942.html
Es pievienoš u tikai daž us punktus. Veļ a beidzot tika iegā dā ta jauna - sniegbalta, ar sarkaniem diegiem izš ū tu viesnī cas nosaukumu stū rī . Dvieļ i ir tikai nedaudz veci, bet ne ļ oti. Televizors tika ieslē gts tikai vienu reizi. Viņ š strā dā ja slikti, un mē s neatradā m nevienu krievu kanā lu. Viss pā rē jais darbojā s pareizi.
Neraugoties uz to, ka uz nakti uz balkona mē tā jā s pā rpalikumi, neviena dzī vā radī ba pie tiem netika. Atverot sā nu logu, ieraudzī ju pā ris lielas skudras. Bet mē s dzī vojā m, lai gan 4. stā vā (404. kab. ). Istabā mū s neviens nekoda, ne blakš u, ne odu. Lai izvairī tos no odiem, balkona durvis vakarā netika atvē rtas. Jā , es neesmu pā rliecinā ts par to esamī bu, neskatoties uz purviem, kas ieskauj viesnī cu. Ierodoties istabā , vakariņ ojā m uz balkona, uz š o laiku ieslē dzot kondicionieri, lai atdzesē tu istabu. Gaismu uz balkona labā k nedegt - visa veida kukaiņ i ap to saritinā sies un tad nokritī s uz galda. Ieslē dzā m istabā gaismu – pietika. Bet durvis labā k nevē rt vaļ ā . Ejot gulē t, kondicionieris tika izslē gts. viņ š pū š pa gultu un ieslē dza ventilatoru ar mazu ā trumu. Tas bija ē rti zem palaga un arī bez tā .
Valū tu nē sā jā m lī dzi, grivnu glabā jā m aizslē gtā koferī . Pā ris reizes viņ i atstā ja planš eti tajā paš ā vietā - nekas netika zaudē ts. Tač u š ķ iet, ka viņ i skatā s garderobē – pazudusi tukš a ū dens pudele. Skaņ as izolā cija kopumā ir laba. Bet tikai tad, ja tie nerada troksni koridorā un blakus esoš ajā balkonā . Viesnī cu apdzī voja gandrī z tikai krievi, tač u tā bija klusa. Labi, kaimiņ i, kas atgriezā s naktī , aizcirtī s durvis, bet tas ir labi. Koridorā ir izkā rtne, kas aicina pē c pulksten 22 netrokš ņ ot.
Viņ i tī rī ja normā li, bet mē s nepiegruž ā m daudz. Palika 10 rū pijas + karamele.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti pat nekas, ja tas nebū tu viesnī cas iezī me ar aizliegumu ienest savus produktus. Sī kā ka informā cija stā stā .
Ja jums ir kā di papildu jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
вид с балкона вид с балкона дорога на пляж вокруг отеля вокруг отеля вид из бокового окна столовка столовка
аватар igorevna9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s iekā rtojā mies š ajā ne pā rā k omulī gajā viesnī cā.1. novembrī ) zinā jā m uz kurieni ejam un nerē ķ inā jā mies ar kaut kā du greznī bu))) un mums tas nav vajadzī gs! Pirmkā rt, brauciet apskatī t valsti! tur bū t) galu galā tu tur nebrauksi uz pastā vī gu dzī vi : ) Vispā r neredzu iemeslu maksā t lielu naudu par viesnī cu, kur tu nā k tikai nakš ņ ot : ) Viesnī ca atrodas netā lu Betalbatimas pludmale. … Tomēr ▾ Mē s iekā rtojā mies š ajā ne pā rā k omulī gajā viesnī cā.1. novembrī ) zinā jā m uz kurieni ejam un nerē ķ inā jā mies ar kaut kā du greznī bu))) un mums tas nav vajadzī gs! Pirmkā rt, brauciet apskatī t valsti! tur bū t) galu galā tu tur nebrauksi uz pastā vī gu dzī vi : ) Vispā r neredzu iemeslu maksā t lielu naudu par viesnī cu, kur tu nā k tikai nakš ņ ot : ) Viesnī ca atrodas netā lu Betalbatimas pludmale. Ceļ š uz pludmali ved caur zaļ u palmu birzi un Coconut Grove 4*) viesnī cu. Katru dienu bija ļ oti patī kami iziet cauri birzī tei un rī su laukam, kur ganī jā s bifeļ u bars, un baudī t apkā rtē jā s ainavas : )
Viesnī cā mums bija tikai brokastis (olu kultenis, tē ja/kafija/sula, grauzdiņ š ar ievā rī jumu), bet ar to pietika) Un pusdienas vai vakariņ as jau pludmalē š ekā . Mums patika ē st Fisherman pie Dž o) un pa ceļ am uz Colvu š ekā Pinto pludmalē ) ļ oti labs puika, un dara visu, lai ar viņ u iepriecinā tu cilvē kus : ) Viesnī cā ir peldbaseins un ā jurvē das masā ž a. centrs) katru dienu braucu uz masā ž u uz Š č enož u! izgā ju masā ž u kursu: ) ļ oti patika! Personā ls viesnī cā ir draudzī gs! un kad mums bija problē mas ar istabu, bija saplī susi tualete vai kas cits, viņ i ā tri atbildē ja un nā ca visu salabot! tikai viņ iem ir brū ni pleķ i uz gultā m! tā vienkā rš i mazgā , tas nekas))Kad paprasi pā rģ ē rbties uzreiz visu maina, bet patiesī ba ir tieš i tā da pati : ))) bet tas tā nav svarī gs! No loga mums pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz purvu ar ziedoš iem lotosiem, eksotiskiem putniem un palmā m tā lumā ! Mani ļ oti iepriecinā ja š is skats no rī ta. . . Š ī bilde joprojā m stā v manu acu priekš ā : ) Pludmale ir brī niš ķ ī ga , plats ar baltā m smiltī m un kraukš ķ kā sniegs ziemā ) Tagad es eju pa ielu ziemā sniegā un atceros to silto, patī kamo smilš u kraukš ķ ē š anu : ) Okeā ns ir silts, gandrī z vienmē r bija viļ ņ i, ū dens ir nav caurspī dī ga smilš u dē ļ . Un biež i vien zivs uzpeldē ja un kutinā ja, tas bija nedaudz bail : ))) tā vien likā s, ka tā nav zivs, bet kaut kā das ū dens č ū skas vai rajas) nu ja neskaita zivis un jū ras zvaigzne, par laimi nevienu citu nesatikā m!
Wi-Fi ir maksas. Nu labi, mazā k laika pavadi internetā : )
Arī uz vietas ir veikals ar juvelierizstrā dā jumiem par labā m cenā m, mamma tur nopirka komplektu ar safī riem. Un netā lu esoš ā s Coconuta viesnī cas teritorijā ir arī labs mazs veikaliņ š , kurā par labā m cenā m var atrast daudz ko no magnē tiem lī dz rotaslietā m.
Vispā r, kas netiecas pē c luksusa viesnī cā m, kam vajadzī ga ne ī paš i dā rga mā jī ga viesnī ca un spilgti dabas un atpū tas iespaidi, iesaku turp doties : )
Goa ir vieta, kur jū s patieš ā m atpū š aties ar savu dvē seli, kur vē laties atgriezties vē l un vē l!
дорога к пляжу По пути на пляж,напротив палатки Саши и Гриши:) неподалеку от Колвы:) вид из окна рисовое поле закат пальмовая роща:)
аватар gen1667
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izlasot labas atsauksmes par Alagoa, nolē mā m doties uz š o viesnī cu. Pirmajā dienā mū s iepriecinā ja viss: rums, siltums, Indija, viesnī ca, pludmale. Nā kamajā dienā mē s pamodā mies ar niezi visā ķ ermenī . Balkons bija slē gts, istabā nebija odu. … Tomēr ▾ Izlasot labas atsauksmes par Alagoa, nolē mā m doties uz š o viesnī cu. Pirmajā dienā mū s iepriecinā ja viss: rums, siltums, Indija, viesnī ca, pludmale. Nā kamajā dienā mē s pamodā mies ar niezi visā ķ ermenī . Balkons bija slē gts, istabā nebija odu. Tad sā ka iezagties domas par blaktī m. Izpē tī jis visu istabu, es atradu gan skudras, gan tarakā nus. un.... kļ ū da uz matrač a. Atvaļ inā jums tika sabojā ts. Mē s sū dzē jā mies reģ istratū rā , bet viņ i mū s nesaprata. Mē s centā mies atstā t š o viesnī cu agri un ierasties pē c iespē jas vē lā k. Pa dienu gulē ju pludmalē . Skaidrs, ka pat brokastot negribē jā m š ajā "viesnī cā ". Man pat bija bail iedomā ties, kas notiek virtuvē , ja numuriņ i ir tik antisanitā ri. Š o "atvaļ inā jumu" Indijā mē s nekad neaizmirsī sim.
аватар Sveta_na_Goa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Es atpū tos pie mammas Dienvidgoā no 02.02. 2012 lī dz 11.02. 2012 viesnī cā Ala Goa. Mē s redzē jā m daudzas viesnī cas Dienvidgoa, kad katrā viesnī cā iekrita tū risma autobuss. Norā dī jā m, ka mū su viesnī ca mums patika visvairā k. … Tomēr ▾ Sveiki! Es atpū tos pie mammas Dienvidgoā no 02.02. 2012 lī dz 11.02. 2012 viesnī cā Ala Goa. Mē s redzē jā m daudzas viesnī cas Dienvidgoa, kad katrā viesnī cā iekrita tū risma autobuss. Norā dī jā m, ka mū su viesnī ca mums patika visvairā k. Sanā kot kopā izdomā jā m, ka jā gatavojas ī stam mež onī gam tū rismam. Domā jā m, ka komfortu un normā lu higiē nas lī meni neredzē sim. Izlasiet atsauksmes, gatavojos sliktā kajam un paņ ē mu lī dzi daudz mitru antiseptisku salveš u, tā s visu atnesa. Lietota tikai kaut kur puse iepakojuma, kas bija ielikta somiņ ā . Bet antiseptiskais gē ls noderē ja. Mē s kļ ū dī jā mies. Mū su istabā : liela ē rta gulta, vienmē r ļ oti tī ra, labs LCD TV, split sistē ma, mini bā rs, galds, krē sls, skapis, spogulis, laba vannas istaba, telefons. Es nevaru ne par ko sū dzē ties. Skats no loga uz rī su laukiem un palmā m, kurā s daž kā rt skraida nelieli burunduki. Brokastis ir kā brokastis. Joprojā m atceros ievā rī juma garš u - garš ī gi. Virtuve viesnī cā (maksa) ir ļ oti laba! . Noteikti izmē ģ iniet tradicionā lo sautē jumu, interesanta garš a. Ļ oti apmierinoš s. Viesnī cu cenas ir tā das paš as kā pludmalē . Viesnī ca vā cieš i, franč i, briti. Krievu ir maz. Jauns pā ris mū s aizveda ekskursijā pa pludmalē m. Č ipojā m taksī , ļ oti izdevī gi. Tikā m garā m visā m populā rā kajā m pludmalē m. Bet man vairā k patika tā , uz kuru mē s devā mies katru dienu no savas viesnī cas. Pastaigas no viesnī cas lī dz jū rai ir liels prieks. Skaists birzs, tad neliela pastaiga cauri viesnī cai un krā š ņ a pamesta pludmale! Dzī ve pludmalē ? Nepilnu centimetru lieli krabji, balti ierakuš ies smiltī s un reiz redzē juš i, kā indiā ņ i staigā ja ar bifeli. Viss! Tā ir visa dzī ve. Viesnī cā ir neliels peldbaseins, bet mē s to nekad neapmeklē jā m, bija nodarbī bas bez tā . Televī zija. Krievu kanā ls - Krievija 1. Bet Indijas, ap č etrdesmit. Paskatieties Indijas reklā mas, tā s ir ļ oti forš as. Ekskursijas. Brauciet ar taksometru pa pludmalē m, kaulē jieties ar viņ u ilgu laiku. No Pegasus iegā dā jā mies ekskursijas: Vecā s Goa š arms, Ziloņ i, garš vielas, ū denskritums, Arporas nakts tirgus - ar visu esam apmierinā ti. Nekā dā gadī jumā nemainiet naudu lidostā - neklausiet nevienu. Mē s lasī jā m atsauksmes, kur viņ i konsultē ja tikai lidostu, mē s par to zaudē jā m 8000 rū piju. Tā s mainā s visur, viesnī cā , ceļ ā uz pludmali, pludmalē , visur. Gā jā m gar pludmali lī dz Colvai, tur bija daudz veikalu un ē dienu, suvenī ru un rotaslietu, bija interesanti. Viņ i man nopirka gredzenu ar tumš i ziliem safī riem sudrabā . Tikai piemiņ ai. Safī ri ir lē ti, jo griezuma kvalitā te ir zemā ka, bet tomē r safī ri. Tas maksā ja apmē ram 2000 rubļ u. Es neatceros, cik rū pijas. Pē rk apavus, lē tus un labus, pā rsvarā visas dabī gā s ā das. Ī sā k sakot, man patika viss, izņ emot vienu gidu, kurš mū s ignorē ja.
Очень чистый красивый пляж Пляж Кола Духсагарский водопад Путь к морю Пляж отеля вечером Долго плыли на этом судне, обедали вкусно на нем. Экскурсия Экскурсия слоны, специи, водопад
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bija 22 dienas. Viesnī cā (turpmā k -No. ) es tikai paē du brokastis un gulē ju. No. pē c remonta visas mē beles ir normā las, nekas nedrū p un nav pieskrū vē ts pie sienā m (kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos). Gulta tika mainī ta tikai pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Bija 22 dienas. Viesnī cā (turpmā k -No. ) es tikai paē du brokastis un gulē ju. No. pē c remonta visas mē beles ir normā las, nekas nedrū p un nav pieskrū vē ts pie sienā m (kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos). Gulta tika mainī ta tikai pē c pieprasī juma. Ē dienu cenā bija iekļ autas brokastis (2 maizes š ķ ē les, sviests, ievā rī jums un 2 olas, tē ja vai kafija), tā pē c visa daž ā dī ba ir tikai par papildus naudu. nauda In No. Nebija ne pusdienu, ne vakariņ u, viņ i slikti gatavo. Ē dā m kaklā pa labi no taciņ as uz pludmali (labā kā s cenas un garš ī gi, 22 dienas neviens neindē jā s un nelamā jā s) Porcijas lielas - vī rs rī bā s. Uz 3 sievietē m paņ ē ma 2 porcijas. Nosaukums The begging rest jeb viņ i arī saka "Raj" Radž s ir š ī kakla darbinieks, kaķ is. labi runā krieviski. Viņ i var arī piezvanī t uz Krievijas Federā ciju tikai par 10 rū pijā m (6 rubļ iem) minū tē . Viņ i mainī ja naudu no Griš as un Saš as, viņ i sē ž pa ceļ am uz pludmali (jū s to nepalaidī sit garā m) labā kā s cenas par E ir 63 rū pijas un USD -48.3 rubļ i. Š eit. kurss ir sliktā ks par dolā ru -45 rū pijas. Par ekskursijā m viņ i ņ ē ma visu no taksistiem, kas ir 2-2.5 reizes lē tā k. Pie Ot. nav teritorijas, ir baseins, bet mē s tur nepeldē jā mies. Ap no plkst. rī su lauki un bifeļ u ganī bas. Odu nebija. Gulē ja ar atvē rtu balkonu bez gaisa kondicioniera un ventilatora. Diemž ē l manā istabā nebija nevienas ķ irzakas. (tie ir noderī gi - ē d kukaiņ us un nav indī gi) In No. neviens nerunā krieviski, viņ u angliski. valodu ir vē l grū tā k saprast. Pludmale liela, tī ra, bet apkā rt pilnī gi konfekš u papī ri, somas un pudeles. Tiesa, tas viss nesmird, jo nav ko pū st, (viss ē damais nolaizī ts lī dz drupač ā m) Un tā visur visā valstī , gar visiem ceļ iem un mā jā m. Piektdienā s un svē tdienā s pludmali apmeklē vietē jie, pē c tā m ir atkritumi, kā pē c mū su piknikiem parkos. Viņ i vienkā rš i viņ iem neko neatņ em. Visi indieš i ir ļ oti draudzī gi. Ī paš i kaklā visu vajadzī go atvedī s pat jū rā , rezervē s solā riju rī tdienai utt. Starp citu, tur strā dā arī masieris Gopals - veic relaksē još u un akupresū ras masā ž u. Ja kā ds iet, pasveiciniet Raž u un Gopalu no Maskavas Natā lijas. Pē c lupatā m, suvenī riem un augļ iem gā jā m 25 minū tes gar jū ras krastu lī dz Colvai. Visur kaulē ties cenu var notriekt uz pusi vai vairā k. Starp citu, Kolvā , galvenā s ielas kreisajā pusē , ir ļ oti laba aptieka. Tajā visi fondi nokrā soti krievu valodā , un stā sta jaunā saimniece. Ir zā les, kosmē tika, uztura bagā tinā tā ji, zobu pastas utt no Himalaya verbā la. Visā m č ū lā m ir krievu valoda. narkotiku saraksti. Atpakaļ no Colvas ar tuk-tuk devā mies par 100 rū pijā m (60 rubļ iem). Vispā r – nebaidies! Ej uz š o No. Uz visā m 22 dienā m ar suvenī riem, kleitā m (7 gab. ), somā m (3 gab. ), kosmē tiku, vakariņ ā m un pusdienā m (vidē ji par 700 rū pijā m) iztē rē ju tikai 300 eiro. Bet sezona ilgst no oktobra lī dz maijam, un tad lietus un viss beidzas. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet - atbildē š u. (natawka46@yandex. ru)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dmv61-61
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmierinā ts ar viesnī cu, apmierinā ts ar personā lu. Viesnī cā ierados 4:00, istabā netika ievietotas nekā das problē mas. Pa dienu pē c mū su lū guma bez problē mā m iedeva arī istabu ar balkonu. Brī niš ķ ī ga vieta. … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar viesnī cu, apmierinā ts ar personā lu. Viesnī cā ierados 4:00, istabā netika ievietotas nekā das problē mas. Pa dienu pē c mū su lū guma bez problē mā m iedeva arī istabu ar balkonu. Brī niš ķ ī ga vieta. pludmale ir 8-10 minū š u gā jienā lē nā tempā . Viesnī cā ir peldbaseins, restorā ns, juvelierizstrā dā jumu veikals. Personā ls ir draudzī gs un sabiedrisks. Tauta godī ga, kļ ū dainas pā rmaksas gadī jumā naudu noteikti atdos. Nepiedzerties, neplē st utt.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nepoma
Es gribu atpūsties
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Boomerang Beach restorāns un bārs
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Restorāni, kafejnīcas
Colvas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales
Palolemas pludmale
Novērtējums 8.0
Indija, Dienvidu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен на юге Гоа, на пляже Беталбатим. Находится среди живописных пальмовых рощ и рисовых полей, подходит для тихого уединенного отдыха. Построен в 2004 году. К услугам гостей хорошо оборудованные номера, открытый бассейн и площадка для барбекю. В ресторане отеля можно заказать блюда индийской, китайской и континентальной кухни.

Atrašanās vieta В 5 минутах езды от отеля расположен поселок Кольва с многочисленными ресторанами, барами и магазинами. 18 км от Аэропорта Dabolim и 10 км от железнодорожной станции Margao.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Барбекю, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 36 номеров.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 82/B, Ranvaddo, Betalbatim, 403713, India
Tālruņi: 0832 2880168 +919923076670
Tīmekļa vietne: Alagoa Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.